2022.01.06. 09:32:17
Én Alvest találtam a leggyengébb pontnak. A taktika/felállás nagyrészt ezért is borult. Mindig ott tűnt fel ahol a legkevésbé volt keresnivalója, ráadásul a kis passzokat is rendre elrontotta, pedig pont ez az ami 38 évesen az erőssége lehet. A beívelései pedig szokásos, ráadásul felesleges volt mindegyik, hátul pedig nem is láttam, még ha feljeb is játszott. Na mindegy bele kell még lendülnie, totál zéró meccsel a lábában természetes, hogy még nem rázódott vissza, egyelőre nem lehetnek nagy elvárásaink, de a Maradona kupán például sokkal jobb volt.
Mondjuk nehezebb is volt a szélsőknek, a szélessége miatt nem lehetett úgy széthúzni a pályát, ami látványosan kellemetlen volt.
A gólunkért kár, Mingu meg EG nem tudom milyen filmet néztek akkor, de már nem az első ilyen idén. A befejezéseknél viszont hatékonyabbnak kell lenni, sokszor le tudtuk volna zárni a meccset, ehelyett az utolsó másodpercig izgulni kellett.
Viszont Dembélé beállása azért hatalmas különbséget jelentett. Gondoltam, hogy nagyobb lesz a veszély a játékban, de nem számítottam ekkorára.
Összességében rendben volt, tipikusan egy első fordulós kupameccs volt, plusz az idő sem nekünk kedvezett. Aki látta a Real meccset, ők is ugyanígy megszenvedtek, egy öngól meg egy potyaszagú találat kellett a győzelemhez, helyzetekben pedig nem nagyon bővelkedtek.
A legnagyobb negatívum pedig Araujo és De Jong volt. Az előbbi úgy néz ki több hónapra kiesett, de De Jongtól is jó időre elköszönhetünk, ez sajnos már a levegőben lógott.
Felejtsük el és várjuk a következő ellenfelet.
Forca Barca!!!!