Barça a Bajnokok Ligájában
- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem az tunt fel amit a kommentator is mondott, hogy 1-0 után beálltunk kontrázni. amivel elvileg nincs baj, mert van 3 fürge játékosunk, viszont az, hogy ontrázunk azt jelenti, hogy az ellen támad, nincs nálunk a labda, és mi ugy nem tudunk játszani. ezt a kontrázgatós dolgot el kell felejteni, mert jobb csapatok simán kihasználják a nulla védelmünket
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nem láttam olyan durva ellentétet a két félidő közt, mint máskor... Ugyan az első félidő vége unalmasra sikeredett, végig kontrolláltuk a meccset, még akkor is, amikor az Ajaxnak több lehetősége akadt, a vendégakciók mindig megakadtak valahol, valakin. A második félidő magáért beszél, Messi mesterhármasa annyiban lep meg, hogy éppen azon gondolkodtam, mi az ami megváltozott benne, erre rúg három gólt... Piqué góljában a gólpassz volt a legszebb, Neymar nagyon élesen lőtte be a labdát, tetszett.

Tegnapi meccs röviden...
Első félidő:
Viszonylag jól kezdtük a meccset,kontroláltuk a találkozót,ment a biztos labdajáratás,az Ajax zárta a területeket. Neymar többször próbálkozott,de olyan feltűnően nagy helyzeteink nem voltak...Aztán Messi szabadrúgásból kilőte a hoszzút úgy hogy a kapufát is érintette...No utánna jött a Barcás bekényelmesedés...Kicsit átadtuk a területet,de a letámadás intenzitásával is gondok voltak,az Ajax megpróbált labdát járatni...Egyszer átívelték a hosszúra onnan fejes a kapura,ziccer volt,Valdes fogta,bravúrral...Később meg középen addig töketlenkedtünk amíg 16ról középről tudott lőni egyet egy Ajax játékos,de középre ment a lövés,simán fogta VV...Persze ahogy az Ajax kitámadott nem egyszer lett volna lehetőség kontrákra,többször meg is indúltunk de vagy túljátszottuk,vagy rossz volt egy egy passz...Még Messi is nem egyszer rossz megoldást válaszott...
Második félidő:
Határozottabban jöttünk ki,talán kicsit fel is pörgettük a játékunkat...Nem sok esély mutatakozott ekkor az Ajaxnak...Egy labdaszerzés,a 16os vonalánál Messi megkapta,és mintha mi sem lenne természetesebb elvitte a szélső védő mellett majd a rövidre elrakta a kapus mellett...Elég jól pörögtünk ekkor,Alexis persze szokásos módon játszott, megint megpróbálta percenként értelemtlenül kicselezni a komlett védelemet,majd a 2-3. ember rendre szerelte,halyett hogy passzolt volna...Aztán Neymar is kezdett vissza esni egy kicsit, egykét szituban nem jól döntött...De alapvetően vele nagy baj azért nem volt...Aztán egyszer csak szöglet,lepasszolták neki a sarokban,kicsit elindult visszafelé,villant egyet,beadta úgy ahogy sokan nem tudnák,pont Pique fejére,3-0...Az Ajax itt már azért roskadozott,meg marhára elfáradtak nem bírták már a Barca tempóját...Aztán bejött Cesc helyett Xavi,és onnatól középpályán nem nagyon értek labdába,lehetett látni hogy egy kipihent friss Xavi ellen nemhogy az Ajax játékosainak, senkinek nem lett volna esélye...Középpályáról az ő szervezésével ment egy hatalmas zsuga,ha a végén bemegy kb az év gólja,de persze Alexis ellámáskodta a ziccert...Közveteln ez után egy eladott labda hátul,Messi megkapta,halál nyugodtan egy lövőcsellel megmozgatta a védőket,és lazán a kapussal ellentétesen elrúgta sarokra...Utánna alibi foci,az Ajax helyzetbe is került egyszer egyszer...VV fogta...A végén még egy 11es,Mascherano hentes módon elkésett,jogos volt...De VV ezt is fogta...Ahogy odaállt már láttam fogni fogja...Mostanság isten módban nyomja hálistennek...
Összeségében érezhető volt hogy nem halunk meg a pályán,amint megprögettük egyszer egyszer ziccer...Ha az Ajax lő gólt/gólokat, mi is lőttünk volna kb 5 percre rá...Túl nagy volt a szintkülönbség,pláne a 2.félidőre nem bírta szuflával az Ajax,semmi esélyük nem volt innetől egy jó eredményre...
Első félidő:
Viszonylag jól kezdtük a meccset,kontroláltuk a találkozót,ment a biztos labdajáratás,az Ajax zárta a területeket. Neymar többször próbálkozott,de olyan feltűnően nagy helyzeteink nem voltak...Aztán Messi szabadrúgásból kilőte a hoszzút úgy hogy a kapufát is érintette...No utánna jött a Barcás bekényelmesedés...Kicsit átadtuk a területet,de a letámadás intenzitásával is gondok voltak,az Ajax megpróbált labdát járatni...Egyszer átívelték a hosszúra onnan fejes a kapura,ziccer volt,Valdes fogta,bravúrral...Később meg középen addig töketlenkedtünk amíg 16ról középről tudott lőni egyet egy Ajax játékos,de középre ment a lövés,simán fogta VV...Persze ahogy az Ajax kitámadott nem egyszer lett volna lehetőség kontrákra,többször meg is indúltunk de vagy túljátszottuk,vagy rossz volt egy egy passz...Még Messi is nem egyszer rossz megoldást válaszott...
Második félidő:
Határozottabban jöttünk ki,talán kicsit fel is pörgettük a játékunkat...Nem sok esély mutatakozott ekkor az Ajaxnak...Egy labdaszerzés,a 16os vonalánál Messi megkapta,és mintha mi sem lenne természetesebb elvitte a szélső védő mellett majd a rövidre elrakta a kapus mellett...Elég jól pörögtünk ekkor,Alexis persze szokásos módon játszott, megint megpróbálta percenként értelemtlenül kicselezni a komlett védelemet,majd a 2-3. ember rendre szerelte,halyett hogy passzolt volna...Aztán Neymar is kezdett vissza esni egy kicsit, egykét szituban nem jól döntött...De alapvetően vele nagy baj azért nem volt...Aztán egyszer csak szöglet,lepasszolták neki a sarokban,kicsit elindult visszafelé,villant egyet,beadta úgy ahogy sokan nem tudnák,pont Pique fejére,3-0...Az Ajax itt már azért roskadozott,meg marhára elfáradtak nem bírták már a Barca tempóját...Aztán bejött Cesc helyett Xavi,és onnatól középpályán nem nagyon értek labdába,lehetett látni hogy egy kipihent friss Xavi ellen nemhogy az Ajax játékosainak, senkinek nem lett volna esélye...Középpályáról az ő szervezésével ment egy hatalmas zsuga,ha a végén bemegy kb az év gólja,de persze Alexis ellámáskodta a ziccert...Közveteln ez után egy eladott labda hátul,Messi megkapta,halál nyugodtan egy lövőcsellel megmozgatta a védőket,és lazán a kapussal ellentétesen elrúgta sarokra...Utánna alibi foci,az Ajax helyzetbe is került egyszer egyszer...VV fogta...A végén még egy 11es,Mascherano hentes módon elkésett,jogos volt...De VV ezt is fogta...Ahogy odaállt már láttam fogni fogja...Mostanság isten módban nyomja hálistennek...
Összeségében érezhető volt hogy nem halunk meg a pályán,amint megprögettük egyszer egyszer ziccer...Ha az Ajax lő gólt/gólokat, mi is lőttünk volna kb 5 percre rá...Túl nagy volt a szintkülönbség,pláne a 2.félidőre nem bírta szuflával az Ajax,semmi esélyük nem volt innetől egy jó eredményre...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
valaki leírná milyen volt tegnap a meccs mert sajna nem láttam. Az eredményt nézve merem feltételezni hogy a 2. félidő sokkal jobb lehetett mint az 1. köszi szépen
Kicsit szurkoltam Bojannak hogy találjon be
Amúgy magasan a legjobb volt támadásban az Ajaxnál

/A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak./ Einstein
2010. 11. 29. Barcelona-realmadrid 5:0 újabb történelmi pillanat

rettenetes akadozó streamet tudtam csak kifogni, nem tudja valaki utólag lehet valahol látni a meccset(letölteni?) jó minőségben?
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Meglepődnék. Nem hiszem, hogy ennyi gólt lövünk. Sőt abban sem vagyok biztos, hogy fogunk. Igen szenvedős, kínkeserves meccs lesz.Mezner2 írta:Sima liba, 1-3Barcaman14 írta:A következő meccsünket a Sport1 adja szerencsére:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/19" target="_blank ... lticbarca8
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Sima liba, 1-3Barcaman14 írta:A következő meccsünket a Sport1 adja szerencsére:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/19" target="_blank ... lticbarca8

- Barcaman14
- Director del Fútbol
A következő meccsünket a Sport1 adja szerencsére:
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/19 ... lticbarca8" target="_blank
http://www.sport1tv.hu/Hirek/2013/09/19 ... lticbarca8" target="_blank

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Örülök, hogy így, fél (vagy negyed) gőzzel is simán győztünk. Persze nem ez volt az a meccs, ahol hajtani kellett, azok majd később jönnek.
Tetszik Tata hozzáállása. Igaza van. Nem az volt a baj számomra, hogy pilinckáztak, hanem az, hogy sokszor bebambulták a dolgokat.
Fabregas megint eltűnt, akkor hallottam a második félidőben a nevét, mikor lecserélték. Busi ad gólpasszt Messinek, mikor az Fabre dolga lenne elvileg.... Remélem Fabre jó formája nem tiszavirág életű volt.
Iniesta sem volt a legjobb, ezt Tata is szóvá tette. Azért néha megrázta magát, és sikerült villognia.
Neymar szerintem picit rágörcsölt a meccsre, csak emiatt nem talált be. De nagyon akart.
Szomorú, hogy csak Messi és ő volt az, aki pörgött rendesen, a többiek csak ellébecoltak a pályán, nem figyeltek, stb.
Nem tudom, hogy ennek mi az oka, hogy ennyire kakukkok tudnak lenni.
Néha Pep idejében is voltak ilyen meccsek, és ott is a szünet hozott jelentős javulást, mintha vért ittak volna. Úgy tűnik, hogy ez a betegségük.
Nekem az volt az érzésem, hogy többször direkt magukra húzták az Ajaxot, hogy aztán lekontrázzák őket. Ez sokszor nagy helyzetekben, sőt gólban is megmutatkozott. Ki lehetett használni Neymar és Messi gyorsaságát. Ahogy Tata is említette, régebben ez is a repertoár része volt, lásd a Madrid elleni 5-0-át, ott is több ilyen gól esett.
Tetszett, hogy így letámadták az ellenfelet, visszatért a régi játék újra. Sokszor el is adták a labdát, meg volt az eredménye.
Ami a legfontosabb: a fejekben nagyon rendet kell rakni.
Tetszik Tata hozzáállása. Igaza van. Nem az volt a baj számomra, hogy pilinckáztak, hanem az, hogy sokszor bebambulták a dolgokat.
Fabregas megint eltűnt, akkor hallottam a második félidőben a nevét, mikor lecserélték. Busi ad gólpasszt Messinek, mikor az Fabre dolga lenne elvileg.... Remélem Fabre jó formája nem tiszavirág életű volt.
Iniesta sem volt a legjobb, ezt Tata is szóvá tette. Azért néha megrázta magát, és sikerült villognia.
Neymar szerintem picit rágörcsölt a meccsre, csak emiatt nem talált be. De nagyon akart.
Szomorú, hogy csak Messi és ő volt az, aki pörgött rendesen, a többiek csak ellébecoltak a pályán, nem figyeltek, stb.
Nem tudom, hogy ennek mi az oka, hogy ennyire kakukkok tudnak lenni.
Néha Pep idejében is voltak ilyen meccsek, és ott is a szünet hozott jelentős javulást, mintha vért ittak volna. Úgy tűnik, hogy ez a betegségük.
Nekem az volt az érzésem, hogy többször direkt magukra húzták az Ajaxot, hogy aztán lekontrázzák őket. Ez sokszor nagy helyzetekben, sőt gólban is megmutatkozott. Ki lehetett használni Neymar és Messi gyorsaságát. Ahogy Tata is említette, régebben ez is a repertoár része volt, lásd a Madrid elleni 5-0-át, ott is több ilyen gól esett.
Tetszett, hogy így letámadták az ellenfelet, visszatért a régi játék újra. Sokszor el is adták a labdát, meg volt az eredménye.
Ami a legfontosabb: a fejekben nagyon rendet kell rakni.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nem lehet azt mondani, hogy a srácok kőkeményen szaggatták az istrángot.
Egész meccsen azt éreztem, mintha mindenki máshol járna fejben. Rengeteg pontatlanság, idegesítően kevés mozgás és nem igazán fejtettünk ki pressziót az Ajaxra, sokszor hagytuk, hogy kedvükre gurigázzanak. Ettől függetlenül örülök, hogy kb. 15-20%-on is megnyertük igen simán ezt a meccset, de ideje lenne felpörögni, mert ezt sem lehet a végsőkig húzni. Előbb utóbb pontokba fog kerülni ez a lagymatag játék.
A Celtic meg kihúzhatta volna még az utolsó 10 percet 0-0-val.

A Celtic meg kihúzhatta volna még az utolsó 10 percet 0-0-val.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Ebben a keretben 5-6 éve benne van a potenciál, soha nem ezzel volt a gond. A gond azzal volt, hogy bizonyos stílus, bizonyos taktika ellen képtelenek voltunk hatékonyak lenni. Leszámítva a tavalyi évet, amikor a bajorok simán lefociztak. Szóval ennek a csapatnak nem az ilyen meccsek lesznek a mérce - persze ezeket is hozni kell - , hanem egy klasszikus, vagy tavasszal a BL. És, ahhoz, hogy tavasszal esélyünk legyen, ennél jóval jobban kell játszani. Ami persze most nem is elvárható, mármint a jó játék, egy szezont nem lehet lenyomni úgy, hogy végig csúcsformában nyomatják a gyerekeket. Lesz egy jó másfél hónap tavasszal, akkor fognak eldőlni a nagy dolgok. Persze, akkor, ha a addig is jönnek a győzelmek, ha a hatékony játék nem is.Mezner2 írta:
A keretben benne van a potenciál, szóval minden adott a BL győzelemhez, csak jöjjön is ki
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
-
- Barça B
Jó Reggelt Azonkivül,hogy örültem,hogy győztünk, de igaza van Tata Martinonak hogy sokszor megtört a csapatunk. Kedvetlenül, fásultan mozogtak én nem is értettem,hogy mi történt kollektiven a csapattal,hogy egyszerre leengedtek. Ez annyira jellemző a Barcára, futkároztak össze -vissza lélektelenül, ha ment a labda csak nézték,hogy elmegy előttük. Szóval nem tudom mit kéne az edzőnek csinálni de ez igy nagyon kevés lesz az erősebb csapatokkal szemben. A másik amit nem értek Neymart minek kellett lehozni 18 perccel a mérközés előtt ,holott az a 18 percben nem hinném,hogy kipihente magát és azt sem,hogy fáradt volt. Nem is volt indokolt a lehivása, jól játszott. Jó lenne ha egy ilyen középszintü csapat mint az Ajax nem tudná felvenni velünk a versenyt, mert sok esetben az volt,hogy nem voltunk különbek mint ők.Nem tudom az edzőnek mit kéne tenni, de a lustákat lehivni ,hadd üljenek a padon majd elgondolkodnak.
- Subinho
- Director del Fútbol
az a helyzet, hogy a 2 spanyol nagy csapat rúgott egy valagra való gólt, a 2 nagy sztár mester hármast, mégsem lehetünk elégedettek felhőtlenül... valahogy hagy kívánni valót mindkét csapat játéka... nálunk a legszembetűnőbb, hogy a sztárok, akiktől várjuk a meccseket néha hosszú időre eltűnnek a meccsben... persze nem felejtettek el focizni, csak mintha Tata nem tudná őket megfelelően ösztönözni, hajtani, vagy nem tisztelik eléggé, vagy nem tudom... azt látom, hogy tudnak ők ha akarnak, de néha olyan, mintha nem akarnának, vagy lehet, hogy nem ez a megfelelő szó...
mindenesetre most nem annak van itt az ideje, hogy itélkezzünk, hanem, hogy örömködjünk, mert 4-0 -ra győzött a csapat, úgyhogy nagyon nagy gratula a fiúknak!!!
mindenesetre most nem annak van itt az ideje, hogy itélkezzünk, hanem, hogy örömködjünk, mert 4-0 -ra győzött a csapat, úgyhogy nagyon nagy gratula a fiúknak!!!

Szintén így gondolom, balettosék erőt demonstráltak idegenben, mint ahogy az összes nagy csapat meggyőzően kezdett, mindent ki kell adni magunkból, és simán be kell húznunk, nincs mesecsababarca írta:ha ezzel a kezdővel nem rúgunk minimum 4et,de inkább a felett, akkor mérhetetlenül csalódott leszek.
Hajrá-hajrá!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
ha ezzel a kezdővel nem rúgunk minimum 4et,de inkább a felett, akkor mérhetetlenül csalódott leszek.
Hajrá-hajrá!
Hajrá-hajrá!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én azért annyira nem várok könnyű meccset, Ajax valóban nem kifejezetten védekező csapat, de tudnak szervezett pontos játékot bemutatni. Bojanra nagyon kíváncsi leszek, otthon be kell húzni, az eredény lényegtelen egy sima 2:0-al maximálisan kiegyeznék, főleg hogy hétvégén már bajnoki, hajrá.

- visca el barca
- Presidente del Barça
az illendőség kedvéért
Vermeer; Van Rhijn, Moisander, Poulsen, Duarte, Sigthorsson, De Jong, Bojan, Boilesen, Blind y Denswil
bojan tuti rug nekunk egyet
Vermeer; Van Rhijn, Moisander, Poulsen, Duarte, Sigthorsson, De Jong, Bojan, Boilesen, Blind y Denswil
bojan tuti rug nekunk egyet

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Az Év fórumozója 2013
Rotáció, what?Mezner2 írta:Ofisöl : Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Cesc Busquets Iniesta - Alexis Messi Neymar

Ezzel a csapattal egy félidő alatt ötöt kell vágni, aztán jöhet Montoya meg Rob.
Ofisöl : Valdes - Alves Pique Mascherano Adriano - Cesc Busquets Iniesta - Alexis Messi Neymar
Jelen pillanatban ez a létező legerősebb kezdő, jól éreztem, hogy nem lesz nagy rotáció, ezzel a középpályával/ támadó duóval mindenkit szájba kell szexuálni
Gyerünk Ney, be kell találni, Leonak szintén kötelező zárkóznia Hisztiánóhoz
Jelen pillanatban ez a létező legerősebb kezdő, jól éreztem, hogy nem lesz nagy rotáció, ezzel a középpályával/ támadó duóval mindenkit szájba kell szexuálni

Gyerünk Ney, be kell találni, Leonak szintén kötelező zárkóznia Hisztiánóhoz

- MatyiG
- Adminisztrátor
On the bench: Pinto, Xavi, Montoya, Pedro, Bartra, Song and Tello. Dos Santos and Sergi Roberto won't suit up. #fcblive
Barça's starting XI: Valdés, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Fàbregas, Iniesta, Alexis, Messi and Neymar #FCBLive
Barça's starting XI: Valdés, Dani Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Fàbregas, Iniesta, Alexis, Messi and Neymar #FCBLive
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2013.09.18. 19:47:20-kor.
- sörvirsli
- Capitá del Barça
Minek pihenne Neymar?
Mert szombaton játszunk a Rayo ellen?
Kezdeni fog, rúgunk 2-3 gólt és majd utána fogják lecserélni.
Majd pihen hétvégén és akkor friss lesz a jövő keddi Sociedad elleni bajnoki meccsre.
Mert szombaton játszunk a Rayo ellen?

Kezdeni fog, rúgunk 2-3 gólt és majd utána fogják lecserélni.
Majd pihen hétvégén és akkor friss lesz a jövő keddi Sociedad elleni bajnoki meccsre.
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Messi-Neymar = the ultimate forward duo
Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Szerintem egyébként Ney-t pont most nem szabadna pihentetni, ő a csapat legjobb formában lévő játékosa jelenleg a kis főnökkel (Masch-al) karöltve, orrba szájba nyomatni kéne a srácot, hogy szokja a bugit, szerintem valószínűbb, hogy Leo fog pihenni!
Ráadásul Tata is tett egy ilyesmi utalást a nyilatkozatában, hogy a rotáció fontos, de az elsődleges az, hogy szokjanak össze a srácok, és ne adjanak fél órákat az ellenfélnek focizni, ebből arra következtetek, hogy nem lesz ma nagy rotáció
Ráadásul Tata is tett egy ilyesmi utalást a nyilatkozatában, hogy a rotáció fontos, de az elsődleges az, hogy szokjanak össze a srácok, és ne adjanak fél órákat az ellenfélnek focizni, ebből arra következtetek, hogy nem lesz ma nagy rotáció
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Nagyjából 3 gólos győzelmet várok, jó lenne egy jó rajt a BL-ben, az megadhatná az alaphangot a későbbiekre. Vannak jó nevek az Ajax csapatában, de összességében nem tartom őket hű de nagy csapatnak. De Boer ismeri a Barcelona stílusát, biztos hogy kitalál valamit, de mégegyszer mondom, ezzel a kerettel csak a holland ligában lehetnek sikeresek. Ez a realitás.

- shutterisland
- Director del Fútbol
nálam ez a legkönnyebb meccsünk.
papíron nem, mert a celtic valamivel gyengébb, így a celtic elleni hazai lenne az, de a celtic tavaly bebizonyította, hogy az ő "focijuk" kemény dió, nem kell ecsetelni, hogy 6-ból 3 pontot engedtek nekünk a két meccsen, abból a 3-ból is 2 pontot a 94.percben húztunk be.
ezzel szemben az ajax játéka, védelme nem olyan szervezett, fizikailag sem tudnak felénk nőni, a favágó üzemmódot sem sokszor láttam eddig, hogy be tudták volna kapcsolni.
valószínűleg focizni akarnak majd, aminek feküdnie kéne nekünk.
tehát ha van kötelező a csoportban, akkor az ez a meccs, gond nélkül kell venni, és nyerni.
a másik meccsen pedig jó lenne, ha a celtic megtréfálná a milant.
papíron nem, mert a celtic valamivel gyengébb, így a celtic elleni hazai lenne az, de a celtic tavaly bebizonyította, hogy az ő "focijuk" kemény dió, nem kell ecsetelni, hogy 6-ból 3 pontot engedtek nekünk a két meccsen, abból a 3-ból is 2 pontot a 94.percben húztunk be.
ezzel szemben az ajax játéka, védelme nem olyan szervezett, fizikailag sem tudnak felénk nőni, a favágó üzemmódot sem sokszor láttam eddig, hogy be tudták volna kapcsolni.
valószínűleg focizni akarnak majd, aminek feküdnie kéne nekünk.
tehát ha van kötelező a csoportban, akkor az ez a meccs, gond nélkül kell venni, és nyerni.
a másik meccsen pedig jó lenne, ha a celtic megtréfálná a milant.