Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Gareth Tello írta:Ez mi???
Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Iniesta, Villa, Cesc i Pedro.
MESSI???
Azt irják, nincs 100%-os állapotban, maximum 45 percet tud vállalni. Akkor ennyit erről.Gareth Tello írta:Ez mi???
Valdés, Alves, Piqué, Bartra, Adriano, Song, Xavi, Iniesta, Villa, Cesc i Pedro.
MESSI???
akkor sem lehet úgy felugrani ahogy ő tette. nem kalimpálok a kezemmel a vakvilágba. van olyan bíró aki befújta volna tizinek.JOseppe írta:Pontosan!!!Alexisé szerintem sem volt szándékos, ha jól tudom egy szöglet után pattant véletlenül a fejéről a kezére.Replay írta:Ez is igaz, bár mintha úgy emlékeznék, csak az egyik kezezés volt a tizenhatoson belül, nem?visca el barca írta:ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
Pontosan!!!Alexisé szerintem sem volt szándékos, ha jól tudom egy szöglet után pattant véletlenül a fejéről a kezére.Replay írta:Ez is igaz, bár mintha úgy emlékeznék, csak az egyik kezezés volt a tizenhatoson belül, nem?visca el barca írta:ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
Ez is igaz, bár mintha úgy emlékeznék, csak az egyik kezezés volt a tizenhatoson belül, nem?visca el barca írta:ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...
ha korrektül fúj, az első félidoben két buntető oda, és lehet már szünetben mennek néggyel...Replay írta:Mondjuk ehhez kellett a végső soron 3 gólt eredményező birói teljesitmény is.
Bár valószinüleg a biró hibái nélkül sem úsztuk volna meg egy góllal.
Nem elég, hogy rosszabb formában vagyunk, meghatározó játékosok hiányoznak, ráadásul mi nem számithatunk ilyen szintü birói segitségre sem. Minden mellettük szól, ők azért sokkal tapasztaltabbak, mint pl. a Dortmund, nem fognak annyira berezelni.
Mondjuk ehhez kellett a végső soron 3 gólt eredményező birói teljesitmény is.Boixos írta:nagyon sajnálom, h az első meccs "teljesítményével" sikerült majdnem teljesen érdektelenné tenni a visszavágót.
Korszak és stílus halála biztosan nem, ahhoz azért egy meccs vagy kiesés a BL-ből kevés, ahhoz hosszabb tendenciák kellenek. Motivációs problémák viszont egyértelműen igen, de nem a Bayern meccsel kezdődtek hanem már hónapokkal előbb.mess2009 írta:még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.
A végét szépen meghúzta a Madrid, de összességében, két meccs alapján édes keveset mutattak. Nem rossz csapat, de én ebbe a csapatba nem látom, hogy BL-t tudnának nyerni jövőre gyökeres változtatás nélkül.mess2009 írta:még egy dologra fény derül ma este: itt és szerte a világon elemeztük a bajokat, hibákat hiányosságokat, volt aki egy korszak végét látta, volt aki nem, volt aki a stílus haláláról beszélt, volt aki a motiváció hiányáról, voltak akik a Német futbal új diadalmenetét jósolták mondván övék az európai hegemónia... nos tegnap (bármennyire utálom őket) a Madrid azt mutatta meg, hogy azért nem oda buda! remélem ennyit mi is tudunk mutatni és eldobhatjuk a 4:0 utáni okoskodásunk nagyrészét.
Eza 0.77-ot úgy értetted, hogy kevesebb mint 1 %? Vagy úgy, hogy 77 %?Gareth Tello írta:Persze, ez egyértelmű, és én is azért szurkolok ma este, hogy legalább egy 1-0 vagy 2-1 jöjjön össze.kanty írta:Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség.
De szerintem hosszú távon lényegtelen, hogyan esünk ki, mert az embereknek (nekem legalábbis) nem az fog megmaradni, hogy de szépen búcsúztunk a BL-től, hanem az, hogy jól elvert minket a Bayern. Ha kikapunk, akkor nyilvánvalóan szintén az utóbbi eset következik be.
Ha nyerünk, maximum pár napig/hétig fogok annak örülni, hogy nem kettős vereséggel búcsúztunk, de egy év múlva ennek nyoma sem lesz.
Summa summarum, hosszú távon tökmindegy, hogyan esünk ki.![]()
Ennek ellenére persze szokásosan drukkolok majd a Barçának.
A továbbjutásra jelenleg 0,77% esélyt adok. Ha minden klappol, Fortuna mellénk áll, Skomina nem fúj ellenünk, a Bayern rossz napot fog ki, Messi pedig megtáltosodik, akkor nem lehetetlen.![]()
De elég sok dolognak kellene összejönnie ehhez.
Persze, ez egyértelmű, és én is azért szurkolok ma este, hogy legalább egy 1-0 vagy 2-1 jöjjön össze.kanty írta:Szerintem meg nagyon nem mindegy, hogy esünk ki. Kiesünk, mert jobbak voltak, és kiesünk úgy, hogy megaláztak között van különbség.
Egyszerű erre a megoldás: Ma tovább kell jutnivisca el barca írta:azért mert nekem ez a dolgom. az eredményorientáltság pedig termeszetesn nem azt jelenti, hogy akkor szurkolok a csapatnak mikor épp megy a szekér...kanty írta:Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?
persze azért vhol nekem se mind1, hogy megint megalaznak, vagy nyerünk e, de jelen helyzetben whatever szituációnak tunik az egész
azért mert nekem ez a dolgom. az eredményorientáltság pedig termeszetesn nem azt jelenti, hogy akkor szurkolok a csapatnak mikor épp megy a szekér...kanty írta:Ha nem érdekel, hogy nyerünk és kiesünk, vagy kikapunk és kiesünk, akkor miért/minek szurkolsz?
Oké.visca el barca írta:én viszont az a bunkó szurkoló vagyok aki totálisan eredmény orientált, ergo engem rohadtul nem érdekel, hogy hajtva nyerünk 2-1-ra, vagy épp lélektelen, tré játékkal kikapunk 2-0-ra. így is ugy is kiesünk, a többi csak maszlag. (mellesleg egész évben ment a lélektelen nulla, egy jó meccsel nem lehet kompenzálni)kanty írta:Ma a becsületünkért játszunk. Továbbjutásban lehet reménykedni, de kb. nagybetűs csoda lenne. Én már elégedett leszek, ha azt látom, hogy a srácok hajtanak, mindent megtesznek, és felemelt fővel tudunk kiesni. Mert jelen állás szerint ez a Bayern egy jobb csapat, közhely, de igaz, hogy jobb csapattól kikapni nem szégyen.
Hajrá!
tegnap írta shutter és nagyon adom, remélem nem leszünk olyan helyzetben mint a real tegnap hogy jol elhuzzak előttük a mézesmadzagot aztán kopp. francnak sem hianyzik, hogy a 70. percben vezessunk 3-0-ra, mindenki nekiáll reménykedni, aztán gomezről bepattan a 85. percben...
azért szurkolok a fiuknak, de miután 1000%, hogy legalabb 2 gólt fogunk kapni, nagyon nincs miben reménykedni.