Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az, hogy 6ból 1 nyertunk a madrid ellen ugyanugy nem meggyőző, hiszen nincs viszonyitási alap. a dortmunddal sajnos nem játszottunk 6x idén, pedig lehet h őket még 1x szem vertük volna meg, ki tudja.socio66 írta:tehát akkor mindkettőtök legerősebb érve a 'minden sorozat megszakad egyszer' elv.
meggyőző.
Barcaman1993 írta:Hát azért ez eléggé árnyalt kép, amit lefestesz. A Realnak Dortmundban esélye sem volt, de azt hozzá kell venni, hogy nagyon hasonló formában voltak, akkor mint mi mondjuk a Milan elleni első meccsen. A madridi meg meccsen tényleg a végén jött a gól, de ott már egyértelműen szétfocizták a Dortmundot. És azóta a Real sokkal jobb formában van, míg a Dortmund most se rossz, de akkor erősebbnek éreztem őket.visca el barca írta:arról h a margit papíron veri a dortmundot csak annyit h a csoportmeccseken egy döntetlen, egy vereség, ráadásul a döntetlenes meccsen gülüszemű a 90+-ban mentette meg az egyik pontot.
vicces olvasni h mennyire lesajnálja mindenki a dortmundot.
Már tegnap is fogtam a fejem, amikor a kommentátor elkezdte pedzegetni, hogy Messi jelenléte mennyit dobott a csapaton... Lassan már olyan isteni magasságokba jut ő itt a szurkolóknál, hogy az aurájával is továbbrúgja a csapatot, jó hogy nem Pedro labdáját is ő irányította telekinézissel a kapubaBarcaman1993 írta:Ha Messi nem áll be, itt a büdös életbe nem jutunk tovább... Pedig aztán láthattuk, hogy még így is bőven visszafogta magát. Nélküle ez a csapat édeskevés, hiába vannak jó játékosaink rajta kívül.Chino írta:Én egyáltalán nem vagyok kétségbeesve. Igaz elég ratyi meccset hoztunk le, de ez van. Akkora Messi-függőséget sem érzek, inkább azt, hogy addig nem pörög rendesen a csapat, ameddig nem muszáj. Amikor ég a ház képesek vagyunk ritmust váltani.
annyira nem jok h két ujabb meccsen diadalmaskodjanak.socio66 írta:és ennek van ésszerű magyarázata is, vagy csak jólesik ellentmondani a többségnek?visca el barca írta: kérdésedre válaszolva pedig a madridot.
mert nem tudom figyeltél-e idén, de a hat egymás elleni meccsünkből mindössze egyet nyertünk meg.
ebből pedig nekem nem az következik, hogy ők lennének a megfelelő ellenfelek szemben egy ugyan jól, és hatékonyan játszó, de igazi klasszisokat, és bl-tapasztalatot nélkülöző német csapattal.
Ha Messi nem áll be, itt a büdös életbe nem jutunk tovább... Pedig aztán láthattuk, hogy még így is bőven visszafogta magát. Nélküle ez a csapat édeskevés, hiába vannak jó játékosaink rajta kívül.Chino írta:Én egyáltalán nem vagyok kétségbeesve. Igaz elég ratyi meccset hoztunk le, de ez van. Akkora Messi-függőséget sem érzek, inkább azt, hogy addig nem pörög rendesen a csapat, ameddig nem muszáj. Amikor ég a ház képesek vagyunk ritmust váltani.
és ennek van ésszerű magyarázata is, vagy csak jólesik ellentmondani a többségnek?visca el barca írta: kérdésedre válaszolva pedig a madridot.
Aztán alig jutottak át egy Malagán. A Dortmundi védelemnek a 3 másik csapatból mindegyik legalább két gólt rúg meccsenként.visca el barca írta:arról h a margit papíron veri a dortmundot csak annyit h a csoportmeccseken egy döntetlen, egy vereség, ráadásul a döntetlenes meccsen gülüszemű a 90+-ban mentette meg az egyik pontot.
Hát azért ez eléggé árnyalt kép, amit lefestesz. A Realnak Dortmundban esélye sem volt, de azt hozzá kell venni, hogy nagyon hasonló formában voltak, akkor mint mi mondjuk a Milan elleni első meccsen. A madridi meg meccsen tényleg a végén jött a gól, de ott már egyértelműen szétfocizták a Dortmundot. És azóta a Real sokkal jobb formában van, míg a Dortmund most se rossz, de akkor erősebbnek éreztem őket.visca el barca írta:arról h a margit papíron veri a dortmundot csak annyit h a csoportmeccseken egy döntetlen, egy vereség, ráadásul a döntetlenes meccsen gülüszemű a 90+-ban mentette meg az egyik pontot.
idén még senki nem verte meg őket a bl-ben. ennyit a lesajnálásról.socio66 írta:ebben a mezőnyben van csak 'lesajnálva'.visca el barca írta: vicces olvasni h mennyire lesajnálja mindenki a dortmundot.
vagy akkor a dortmund most már egy potenciális bl-győztes csapat, egy szinten a világ három legjobbjával?
ha választani lehet, akkor a csúcsformában lévő, minden akadályt simán átlépő bayern-t, vagy a mostanra fejünkre növő madridot választod a dortmund helyett?
ebben a mezőnyben van csak 'lesajnálva'.visca el barca írta: vicces olvasni h mennyire lesajnálja mindenki a dortmundot.