2013.04.16. 12:36:37
Felix Magath nyilatkozata amúgy vérlázító,és sztem beszívott,vagy nem tudom mi van vele...Én biztosra veszem,hogy a németek abszolút nem így látják az esélyeiket,és ők sem örülnek annak hogy ez a dilettáns ilyen hülyeségeket beszél...Ezek a nyilatkozatok visszajutnak Barcelonába is arra mérget vehet mindenki...És az kell a bajoroknak,hogy olajat öntsenek a tűzre...Az idei Barca azért küzdd motivációs gondokkal,de képességekben kb a labdaszedő fiú a Camp Nouban is veri a németeket...Ha sikerül felhúzni Messiéket a nagyképűségükkel,akkor nagyon ki fognak kapni ezt tutira veszem...Szerintem Beckenbauerék is fogták a fejüket,hogy úristen ezt a marhát ki engedte ki a karánból...Megjegyzem a sok Bayernes nagyképűség miatt egyre jobban bírnám,ha kiütnénk őket...Eddig úgy voltam vele,hogy nem mi vagyunk a favoritok,meghát nem úgy megy most,de itt vagyunk már szép eredmény,jó lenne továbbmenni,megnyerni,de nem a világ vége ha mégsem,mindíg nem jöhet össze...De mostmár üssük meg őket mint a [auto_cenzúra],azt a döntőben meg verjük már le Cr-ék undormány labdarúgásnak max gúnyolható stílusát...De sztem mivel mondom,visszajutnak ezek Barcelonába,a játékosok is egyre inkább így vannak ezzel...Ha meg motiváltan menni ki a következő meccsekre,akkor az sok jót nem jelent az ellenfeleknek...
És még egy...Itt már sokan Bayern éráról beszélnek...Meg a Barca éra végéről...Azért várjunk még ezzel nagyon...Jövőre előre jön Neymar,ha csak félig bejön is már jobbak leszünk elől mint eddig,meg jön egy centerbekk,hátul is erősödünk...Középpályán fokozatosan beépítjük Thiagot, Xavi helyett,bár nagy meccseken én azért jövőre őt még nem cserélném senkire...Azt ennyi...Verjen meg mindenket bárki az ideinél sokkal stabilabb védekezéssel,meg erősebb támadójátékkal...Úgy hogy a labda továbbra sem lesz sokat az ellenfeleknél...
Visca el Barca!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Bestbarca 2013.04.16. 12:41:26-kor.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!