Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Stalkyard
Director del Fútbol

2013.04.02. 14:41:39

Barcaman1993 írta:
MQuC írta:Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni....
Végül is csak 28 góllal lett gólkirály a Milanban, de sebaj.
És ellenünk is beköszönt a tavalyi BL szezonban, amire a fostalicska védelmünket elnézve most is jó esély mutatkozik.

Két okból tartok a mai meccstől. Az egyik a védelmünk, a másik pedig igazából három ok: Ibra-Lavezzi-Lucas
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.02. 14:40:31

MQuC írta:Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni....
Végül is csak 28 góllal lett gólkirály a Milanban, de sebaj.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.04.02. 14:39:35

Sosem fogom megérteni, miért van halálra rémülve Zlatantól ilyenkor mindenki. Mintha elfelejtenék, hogy a Milanban sem tudott maradandót alkotni.... Na mindegy. Biztos lő kettőt... :lol:

Tello, neked pedig óriási fizikumod lenne a norvégiai favágástól, de erre sajnos nem alapozhatsz :)

Igazából benne van, hogy a PSG jó napot fog ki és ki tudják használni Lavezzi gyorsaságát. De egyébként lefocizható csapat.
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.04.02. 14:37:57

herlius írta:
Azért Ibra nem éppen a topcsapatok elleni szuper teljesítményeiről híres. Ha az lenne, akkor már valószínűleg régóta BL-győztes lenne. Ő remek egyszemélyes kivégzőosztag a kis és közepes csapatok ellen, de a legnagyobbak általában jól tudják hatástalanítani őt. Persze ettől még kijöhet neki is a lépés egyszer, de remélhetőleg ez nem ebben a párharcban kerül sorra.
Ezt nem tudom honnan vetted, ekkora baromságot ritkán olvas az ember. Azért kíváncsi vagyok, hogy hol voltál, amikor 2-2-őt játszottunk az Arsenal ellen, vagy a német-svéd 4-4-nél. És tudod ez egy csapatjáték, amit észben kéne tartani. Sok függ 1 embertől, de annál több a másik 10-től.

Úgy érzem ma nagyon meg fogunk szenvedni, ez egy mocskosul erős ellenfél lesz. Ezek nem fognak beállni bekkelni, de marha erős védelmük van, egy legalább ugyanilyen erős támadósorral.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2013.04.02. 14:32:05

visca el barca írta:
Subinho írta:nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!
szerintem inkább aza kulcs, h lőjjünk gólt. a milan ellen is az volt a tragédia, hogy ez nem jött össze.

zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.

amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
Azért Ibra nem éppen a topcsapatok elleni szuper teljesítményeiről híres. Ha az lenne, akkor már valószínűleg régóta BL-győztes lenne. Ő remek egyszemélyes kivégzőosztag a kis és közepes csapatok ellen, de a legnagyobbak általában jól tudják hatástalanítani őt. Persze ettől még kijöhet neki is a lépés egyszer, de remélhetőleg ez nem ebben a párharcban kerül sorra.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.04.02. 14:30:18

visca el barca írta:zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.
Mascheranót úgyis ráállítjuk Zlatanra, úgyhogy a svédnek esélye sem lesz egy nála ennyivel brutálisabb fizikumú védővel szemben.
visca el barca írta:amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
NAGYON remélem, hogy a Milan elleni párharc ráébresztette a csapatot, hogy milyen játék kell a továbbjutáshoz: nulla tötyörgés, max akkor, ha már 4-0-ra megyünk.
Szerintem ennek szellemében fognak pályára lépni a srácok, teljes gőzzel előre, rúgjunk minél többet, abból baj nem lehet.
Ha tötyörgés lesz, és kikapunk, önkéntes száműzetésbe vonulok Norvégiába és fát fogok vágni egész életemben.
István88
Barça B

2013.04.02. 14:20:09

Szerintem 0-2-re nyerünk :)
A PSG nem az a bekkelős csapat, játékban pedig nem hiszem, hogy le tudnak győzni minket. Nem lesz könnyű, de olyan nehéz se lesz, mint a Milan elleni első meccs.
Hajrá Barcelona és Swansea! :)
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.04.02. 14:15:23

Nem tudom miért vagytok ilyen pesszimisták.Én 5 eurót tettem arra,hogy több mint 3 góllal nyerünk. :D
socio66

2013.04.02. 14:11:25

elhozunk egy ikszet rúgott góllal, többet nem várhatunk a 'hagyományok' alapján, no meg nem is egy fogalmatlan csapattal játszunk.
itthon meg majd széttépjük őket.
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.02. 13:11:51

a Milan elleni első azért volt különösen veszélyes, mert nem lőttünk gólt idegenben, szerintem tehát ez lesz a döntő!! gól, gól, gól!! kapni sajnos fogunk erre a védelmünk garancia de egy gólos vereség az idegenbeli gól(ok)al még jó lehet.
én abból indulok ki, hogy a Valenciát éppenhogy verték, nos ezt mi is tudjuk tehát a dolog nem reménytelen.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.04.02. 13:07:16

Subinho írta:nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!
szerintem inkább aza kulcs, h lőjjünk gólt. a milan ellen is az volt a tragédia, hogy ez nem jött össze.

zlatan ugyis lő vagy kettőt, uhogy kettő nekünk is kell legalabb.

amugy sztem ma is egy nagy tötyörgés lesz a pályán, nem hinném h nyerni tudunk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2013.04.02. 12:38:07

1-1-es meccsel megelégednék! És ha netán vezetést szerzünk könyörgöm ne akarjuk megtartani/ráülni, azt nem tudjuk, egy Celta ellen sem!
Ma használjuk ki a helyzeteinket, hozzuk a 90 %-át a játékunknak, s meglesz a minimum elvárás!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Subinho
Director del Fútbol

2013.04.02. 12:22:37

Barcaman14 írta:Én nem érzem annyira nagy akadálynak a párizsiakat. Veszélyesek ez tény, de koránt sem megoldhatatlan feladat. Megnéztem pénteken a Psg-Montpelliert és finoman szólva sincsenek bombaformában....
Visca el Barca :!:
hm... ha a párizsiak nézték a hétvégi Celta elleni meccset, akkor nem láthatják nagy akadálynak a katalánokat, korántsem megoldhatatlan feladat, finoman szólva sincs a Barca bombaformában... 8)
szóval csak ennyit a PSG-ről. az biztos, hogy az nem fog menni, mint a Milan ellen. az Alex-Silva páros más kategória, mint a milánói védők...
nem szabad gólokat kapnunk, mert a visszavágón nem lesz 4-0, mint a Milan ellen. ezt a meccset kell jól lehozni!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.04.02. 12:10:52

Nem megoldhatatlan a PSG, de rejt magában veszélyt.
Egyetértek az előttem szólóval a középpályán fog múlni mint amúgy szinte mindig, s felhívnám Matuidire a figyelmet, kevés emberek egyike akit szeretek a PSG-ből, nagyon erőszakos, sokat fut, kulcsszerep hárulhat rá hogy akadályozza meg a mi támadásainkat.
Hátul nagyon kell figyelni a pontrúgásokra, Pique, Busquetsen kívül nagyon nincsenek embereik hogy megakadályozzák a beíveléseket, nem szabad elváltogatni az embereket, val Zlatanra 1-2 labdát felívelnek, hogy tartsa meg, míg felérnek a többiek, illetve harcoljon ki szabadokat.Ezekre nagyon kell figyelni.
Koncentráción múlik az egész, okos türelmes játékkal, idegenbeli gólt el kell érni, s nem kapkodva hozni egy jó eredményt.
1-1el maximálisan kiegyeznék, vagy persze egy 0:1/2/3 al :D
Kép
Kép
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.04.02. 11:56:26

Én nem érzem annyira nagy akadálynak a párizsiakat. Veszélyesek ez tény, de koránt sem megoldhatatlan feladat. Megnéztem pénteken a Psg-Montpelliert és finoman szólva sincsenek bombaformában. Amit a főoldali elemzésben is írtak, nem igazán működnek együtt igazán jól csapatként. Sokszor csak arra várnak, hogy az egyik klasszisuk eldöntse elől a meccset és ennyi. Bár hozzá kell tenni, hogy az idei védelmünket el nézve ez nagy veszélyt rejt magában. :roll:

A kulcs az lehet, hogy a középpályát mennyire tudjuk kontrollálni. A Busquets-Xavi-Ini hármassal pedig ez nem lehet kérdés szvsz. Van egy űr a párizsiaknál középen, ha ott nem tudnak túl gyakran átjutni, akkor nem sok lehetőségük lesz. Elől pedig könyörtelenül ki kell használni a lehetőségeinket.

Én egyértelműen győzelmet, de minimum egy kedvező x-et várok el ma a csapattól. Tippem: 1-2!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
mess2009
Director del Fútbol

2013.04.01. 08:16:21

csabooo írta:No, úgy néz ki az arab indigók a zsebükbe nyúltak egy kicsit :)
van egy kis "kötődésük" Mr.Platini révén is....
connor
Jugador d'estrella

2013.04.01. 00:41:09

Wolfgang Stark lesz a bíró a keddi meccsen. Eddig 7 meccset vezetett a Barca-nak. 03/04: Celtic (0-1), 08/09: Lyon (1-1), 08/09: Chelsea (0-0), 09/10: Inter (0-0), 09/10: Arsenal (4-1), 10/11: Real (2-0), 11/12: Milan (3-2) - az eredményeket a mi szempontunkból tüntettem fel.
A PSG-nek eddig egy alkalommal fújt: idén a Dinamo Kiev elleni 2-0-ás győzelmük alkalmával.
Összességében nem tartom túl jó játékvezetőnek, legutóbb pl. a Magyarország-Románia VB selejtezőn "bizonyított". :roll:
csabooo
Capitá del Barça

2013.03.26. 22:16:38

No, úgy néz ki az arab indigók a zsebükbe nyúltak egy kicsit :)
Barça,Barça,Baaarça!!!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.03.26. 20:27:25

"BRÉKING: Ibra mindkét összecsapáson játszhat a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntőben, miután az UEFA egy meccsel csökkentette az eltiltását."
Kép

Titi - The Legend!
salas9
Entrenador del Barça

2013.03.18. 17:09:16

Jövő kedden azaz 26-án az UEFA fellebbviteli bizottsága újra vizsgálja Zlatan Ibrahimovic piroslapját és lehet, hogy csökkentik a 2 mérkőzést, egyszóval már a Párizsi mérkőzésen is ott lehetne a svéd. (mundodeportivo)
Kép
connor
Jugador d'estrella

2013.03.17. 23:30:54

Mezner2 írta:...
Én nem látok paradoxont, mert ha mi is jól játszunk, de mondjuk egy Juventus is 100%-ot hoz, akkor lehet necces a továbbjutásunk. 100%-100% ellen. A meccs képe ekkor is úgy nézne ki, hogy nálunk van a labda mondjuk 65-70 %-ban, de egy 100%-os Juventus éppenséggel képes lehet mondjuk egy 3-5-3-as felállásból 5-2-3-ra visszaállva kibekkelni egy meccset és egy kontrából betalálni.
Továbbá úgy látom, hogy ha egy másik topcsapat 100%-ot nyújt ellenünk akkor mi nem feltétlenül fogunk tudni az egész meccsen 100%-ot nyújtani, mert ha megfogják mondjuk a legfőbb góllövőnket, akkor dolgozhatjuk ki a helyzeteket zsákszámra, akkor sem fog kb. senki se betalálni.
De nem feltétlen kell ebben egyetértenünk, mert rajtunk úgysem múlik semmi. :wink:
nzxtpo
Capitá del Barça

2013.03.17. 15:18:18

geridoss írta:
Bayern München - Juventus - Na ez a negyeddöntő csúcsa, hatalmas csata lesz, két, a végső győzelemre is esélyes csapattal. Itt a legnehezebb megtippelni, az apróságokon fog múlni az egész, lélektanon és a fejben. Mindkét csapat vezeti hazája bajnokságát, nem véletlenül. Ez a Juventus tényleg jó, nem csak az olasz bajnoksághoz képest.
"A futball olyan játék, amikor két csapat kergeti a labdát, és a végén a németek nyernek”
Egy leheletnyivel, de jobbak a németek. Tovább is mennek.
55% - 45%
Én úgy gondolom, hogy Ibra nélkül sok keresnivalója nincs a PSG-nek így legalább egy gólos előnnyel haza pályán könnyedén továbbjutunk.

Én nem érzem ezt a Juventust egy jó csapatnak, sok átlagos játékosa van, a védekezéshez nagyon értenek, mint minden olasz csapat, van nekik egy olyan edzőjük, aki szerintem hasonlít Pep-re, ismeri tetőtől talpig csapatát, így kiválasztotta nekik a legjobb taktikát, amit a játékosok be is gyakoroltak, de ennyi. Úgy gondolom, hogy most fog kijönni, hogy mennyire jó csapat ez a Juve, hiszen az olasz bajnokságban jelenleg nincs olyan aki megfogja. Otthon mindenestre egy x-re jók de a Bayern az Arsenal elleni hazai vereség után fel fogja szántani a pályát az Alianz Arénában.
Kép
"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.17. 15:00:40

Azt azért hozzátenném, hogy ez a lefedettség dologban nincs teljesen igazad.
A területet felosztották egymás között (sajnos). Elvileg a DIGI szolgáltat nem csak kábelen, be lehet úgy is köttetni.
Viszont állítom, hogy a DIGISPORT közvetítései igenis színvonalasak, és ténylegesen HD minőségüek. Maguk a műsorok színvonalasak, és igényesek. Ők közvetítik az angol, olasz bajnokikat, no és a dél amerikai focimeccseket is, nem beszélve az EL-ről.
azt, hogy a többi társasság (UPC és társaik) miért nem sugározzák a digisportot, tőlük kell megkérdezni. Szerintem szimplán azért, mert olcsóbban jobb minőséget képviselnek, mint ők.
Személy szerint még írigylem is a realosokat azért a realtv-ért, amit a digi csinál.
Arról nem is beszélve, hogy a meccsek kibeszélése nem úgy megy, mint a sporton, hogy 1-2 percben elintézik (kivéve a clásicokat).
Ráadásul a sport miért csak egy meccset közvetít, ha már megvette a jogokat?
Mezner2
Entrenador del Barça

2013.03.17. 14:12:31

Lego írta:
Mezner2 írta:
Én azzal sem sokra mennék,de igen,a Sport1-nek választási joga van minden Kedden,és a fennmaradó meccsekből választhat ez az ótvar szutyok digi,ami teljesen nevetséges módon fél BP.-en nem rendelkezik lefedettséggel,legalábbis a mi utcánkba nem vállalnak bekötést,mindezt nem vmi belvárosi nyomor negyedbe,hanem Pest legfelkapottabb környékén EGÉSZ EGYSZERŰEN NEVETSÉGES,hogy egy ilyen adónak BL meccseket adnak,undorodom és hányingerem is van tőle!
De igen,a Digi adja a másik meccset..
Ha függetlenként kellene gondolkodnom, akkor egyértelműen a Bayern Juvét nézném... ezt azért be kell látni.
A másik, hogy állandóan látom, hogy mennyien néznének Digi-n meccset meg sokszor kéregetik a streameket... srácok, minden civilizált helyen van már kocsma... tessék szépen elmenni és ott nézni, jobb mint otthon egyedül a szobában (haveri társaságban még jobb), van sör dögivel, és az összes helyen van legalább egy Horti szintű szakértő :lol: .
Én ezt is csinálom,nekem valahogy mégis jobban esik az otthon kényelmében,kényelmes fotelból,nagy TV-n,pop corn-t eszegetve nézni a meccset,mint olyanokkal,akiknek a 90%-át nem is ismerem,így általában mindig 2jó haverral nézzük itt nálunk a meccset,nekem ez valahogy sokkal komfortosabb,mint elmenni egy kocsmában,de az élet nem kívánságműsor :lol:
Lego
Jugador del Barça

2013.03.17. 14:07:15

Mezner2 írta:
Alcantara írta:Nagy valószínűséggel nem mi leszünk képernyőn a Sport 1-en. :?

Szeretném kérdezni azt, aki tud rá normális választ adni: A szavazásban "alulmaradt" meccset a Digi tv adhatja élőben? Van ezzel kapcsolatosan valamilyen opció a Sport1 javára ebben a körben. A nyolcaddöntőket adta a Digi sport, ezért gondolom, hogy esetleg akkor a szavazásban "vesztes" meccs közvetítésének szintén nincs akadálya. A választ előre is köszönöm.
Én azzal sem sokra mennék,de igen,a Sport1-nek választási joga van minden Kedden,és a fennmaradó meccsekből választhat ez az ótvar szutyok digi,ami teljesen nevetséges módon fél BP.-en nem rendelkezik lefedettséggel,legalábbis a mi utcánkba nem vállalnak bekötést,mindezt nem vmi belvárosi nyomor negyedbe,hanem Pest legfelkapottabb környékén EGÉSZ EGYSZERŰEN NEVETSÉGES,hogy egy ilyen adónak BL meccseket adnak,undorodom és hányingerem is van tőle!
De igen,a Digi adja a másik meccset..
Ha függetlenként kellene gondolkodnom, akkor egyértelműen a Bayern Juvét nézném... ezt azért be kell látni.
A másik, hogy állandóan látom, hogy mennyien néznének Digi-n meccset meg sokszor kéregetik a streameket... srácok, minden civilizált helyen van már kocsma... tessék szépen elmenni és ott nézni, jobb mint otthon egyedül a szobában (haveri társaságban még jobb), van sör dögivel, és az összes helyen van legalább egy Horti szintű szakértő :lol: .
Sajnos minden klubnál csoportosul egy maroknyi idióta, aki arra törekszik, hogy bemocskolja más csapatok hírnevét" – Brendan Rodgers.
Válasz küldése