Basszus ennyire sok pesszimista embert! Van 90 perc a párharcból, hazai pályán, egy papíron gyenge Milan ellen, a világ legjobb csapata vagyunk - bár vitán felül nem a legjobb formában -, de hitte volna bárki 3 hete Milánóban, hogy majd 2-0-ra verik a nagy Barcát!?? Nem, mivel nem ők ilyen jók, hanem mi voltunk gyengék!
Szóval itt a lehetőség, hogy mindazt, amit összehordtak az újságok, az optimista játékosok, szakvezetők....mindez kimenjen a pályára és hozzon le egy jó meccset a Milan ellen, úgy hogy legyen esélyünk a továbbjutásra! Gólt kell lőni nekik az elős 20 percben, és akkor sima lehet! Csak azt ne csináljuk, hogy tempó nélkül passzolgatunk középen, és kapura sem lövünk!

) Én hiszek a csapatban, nem kell temetni őket, bár az én kezdőm így nézne ki:
Valdes - Puyol, Piqué, Masc - Alves, Iniesta, Busi, Alba/Adriano - Messi, Villa, Sanchez
Véleményem szerint elég a 3 védő, mivel a 4 is gyakorlatilag 2, mivel Alba és Alves elől kalandozik. Így kontrák ellen hatékonyabbak lehetnénk, viszont támadásban jobbon egy Alves - Messi, míg balon egy Alba-Sanchez páros könnyen a Milan védői mögé kerülhetne, középen meg ott lehetne a lesipuskás Villa. Szerintem így is tudnánk uralni a köéppályár, gyors támadásokat tudnánk vezetni a széleken, ami mostanában nem az erősségünk, és mivel mindkét szélnagyon erős lenne, gí megosztanánk a figyelmet, pláne, ha Messi néha középen is feltűnne, és lövöldözne. Iniesta meg kapja meg a karmesteri pálcát, mivel ő a legjobb jelenleg azon a poszton!
A kimaradókról...Cesc szerintem nincs formában, és az ő pályára lépése Ini csatársorba küldését eredményezné. Xavi most hagyott ki néhány meccset, ráadásul most gyorsabb középpálya kell. Majd ha megyünk 4-0ra, akkor jöhet!

) Perdo sokat dolgozik, de most nem fér oda. Nekem ez lenne most a kezdőm, bár van egy olyan érzésem, hogy semmi meglepőnem lesz az elmúlt hetek kezdő csapataihoz képest! Ettől függetlenül hajrá Barca, mindent bele!!!