Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Tökéletesen egyetértek. A kapott gólokról nem beszélek, bohóc volt mindegyik, de megint gyengén játszottunk. Nem volt itt semmi pörgés, semmi motiváció. Kivéve talán főleg Alvest.connor írta:Az ilyen meccseken látszik, hogy fejben kevés ez a csapat. Focizni csak akkor hajlandóak, ha ég a ház (Milan ellen). A BL-hez ez kevés lesz.
Szerintem csak a show miatt csinálják, hogy minél többen eljöjjenek a vv-re és jöjjön a money.connor írta:Az ilyen meccseken látszik, hogy fejben kevés ez a csapat. Focizni csak akkor hajlandóak, ha ég a ház (Milan ellen). A BL-hez ez kevés lesz.
Teljesen igazad van. Szerintem jól védett Valdés az egész meccsen és az utolsó gól sem az ő hibája. Rendes lövésre számított Matuidi meg eltörte a labdát, így lett gól.XCsabesz11 írta:Akinek elege van Valdesből az nem látta csak a meccs utolsó momentumát ? vagy mi van már hogy sokan az ilyen BARBÁR csapatot aki egy rákos lesgóllal nyer nem szapulja hanem a saját játékosait veszi elő ? Sárga lapok száma 4-4 ? az mi már ? Aki nem rendes Barcelona szurkoló azt is ki kéne tiltani nem csak azt aki dűhéből trágárkodik !
Na innetől mind1 a sárgáról beszélni...De amúgy amiatt is ki kellene hagynia...BritishKnight írta:HIVATALOS:
Mascherano térdsérülése 6 hét kiesést okoz a védőnek.
forrás: FC Barcelona Hungarian Fan Club (Hungarian Culés) (facebbok)
Még nem telt le a hosszabbítás, mikor kaptuk a gólt. Talán 1 perc volt hátra, vagy még annál is kevesebb.#David Villa# írta:Nem láttam a végét sajnos, de a 4 perces hosszabbítás letelt és utána kaptuk a gólt?
nem rémkép, kiírták, nem játszhat jövő héten.komutnemukod írta: Mintha kiírták volna, hogy "misses next match", de lehet csak rémkép.
XCsabesz11 írta:4:27 !!!!!! ls 4 perc volt a hosszabbítás ! más hamarabb lefújja ez meg ááááááááááááááááááááá
Mintha kiírták volna, hogy "misses next match", de lehet csak rémkép.connor írta:A Milan ellen nem kapott sárgát, tehát a tavasszal ez neki az első. Úgy tudom, hogy az őszi sárgák nem számítanak ide. De nem vagyok benne biztos.komutnemukod írta: Ha jól láttam begyűjtötte a második sárgáját, tehát eltiltott.
4:27 !!!!!! ls 4 perc volt a hosszabbítás ! más hamarabb lefújja ez meg ááááááááááááááááááááá
Hagyjuk már, egy lesgól egy megpattanó, két gól idegenben egy jó csapatnál és meghatározó sérülések(Messi és a két a épkézláb belső védőből az egyik) a Barca-ban.Yokozuna írta:Hihetetlen szerencsétlenkedés. Nagyon gyenge második félidő, aztán két bekapott gól. Alexis béna a kapu előtt, Villa nem középcsatár, Fabregas nem Messi. Gyakorlatilag képtelenek vagyunk egy gólos vezetést megtartani. Érthetetlen dekoncentráltság. Miért csak Alves veszi komolyan?
Hát ne is írj. Valdes a mezőny legjobbja volt, első félidőben neki köszönhetjük, hogy nem 3-1. A gólról sem tehetett megpattant Bartan a labda . Alexis mezőnyben megint kiemelkedőt nyújtott, a 11-sel pedig megkoronázta a teljesítményét.Manheim István írta:Alexis-ből és Valdesből most már elegem van.
Többet nem is írok