Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.06. 18:53:47

Laza írta:Főleg hogy a milán nem tud minőségi "rotációs" jatékot folytatni hetvégén
a milan pénteken játszik, uhogy nem hinném h nagyon tartalékolna. 3 (4) nap alatt kitudja mindenki pihenni magát.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Laza
Capitá del Barça

2013.03.06. 18:24:32

Csak annyit szeretnék hozzá fűzni hogy..
Még van mind a két oldalon egy bajnoki meccs..
Ha mi tudunk nyerni 4-5 góllal,beindulna a motor...
Főleg hogy a milán nem tud minőségi "rotációs" jatékot folytatni hetvégén..varhatón mi frissebbek lehetünk,ha ez számít...
Ehez persze most kell jatszatni montoyat,thiagot,tellot stb...
És örülnék ha messi is pihenne egy teljes meccset,hogy Villa is jatékba lendüljön!

És még egy...
Alexis milánóban mintha felvállalta volna végre az egy az egyet...
Ez szerintem az olasz légkör miatt...
Ezért talán őt is kezdetném..a milán ellen.

És még ha taktikai huzasokrol belszülnk...meg lepném a milánt azzal hogy...
Messi szélen játszana..
Iniesta középpályán...
Villát vagy alexist középen vagy esetleg fabregast...
.
Mondjuk egy ilyen huzás az első 20percet elbirna,ha nem jön be csere nélkül is vissza lehet rendezni..
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.03.06. 17:37:29

Nyilvánvaló, hogy a Milan bekkelni fog, ugyanakkor az is ha megérzik a lehetőséget, akkor megfognak iramodni a kapunk felé. Nagyon sok fog múlni a középpályás védekezésünkön, mert ha 1-2 húzással át tudnak jutni, akkor garantált a kapott gól. És mostanában sajnos nem egy életbiztosítás, ami a védelemben illetve középen zajlik. :roll:

Thiago bármennyire is lendületesebb mint Xavi, nem kezdetném. Életveszélyes labdavesztései vannak és ez nem fér bele. Ha a végén sem állunk túl fényesen akkor bedobnám. Remélem, hogy felépül, ha nem akkor egy Busquets-Cesc-Iniesta középpályával kezdenék.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.06. 17:20:29

Biztos a Milan bekkelés!
Ha az Mu egy idegenbeli 1-1es eredménnyel odahaza jórészt ezt csinálta akkor mit várhatunk el a Milantól?
Remélem végre elfelejti a csapat a "vigyük be a védők sűrűjébe vagy a gólvonalig a labdát" taktikát (ez az egy amit az utóbbi időben nagyon megutáltam a Barca focijában) és elkezdenek tüzelni a 16oson kívülről is!
Ott van Messi, Adriano,Alves,Xavi,Tello, Villa akik elég jó lőnek távolról is!
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.06. 14:46:58

CsacsMate írta:Én annak örülnék a legjobban, ha 2-2 lenne összesítésben, és hosszabbításban eldönteni. Esetleg 11-esekkel.
Mert, ha félidőben begyűrnénk már kettőt, akkor a Milan taktikát vált.

Bár az más kérdés, hogy én alapból úgy jönnék, hogy támadó szellemmel, mert egy gólt szerezne a Milan, akkor 4-et kell nekünk. Ha beállnak az elejétől bekkelni akkor az edzőjük kicsit gyenge képességeket villogtat majd azon a meccsen... Persze lehet kontrázni, de kockázatosabb, ha kimarad az a kevés helyzet, mint kitámadni szerintem egy 10-10 perces periódusokban.

Szerintem ez szöges ellentéte annak, ami történni fog. 90 percig bekkelni fognak, akármi lesz az eredmény, kivéva ha beverünk 3-at, 4-et, amire túl sok esélyt nem látok.

Nem akarnak majd támadni, ill. nem is fognak tudni majd.
recrea
Llegenda del Barça

2013.03.06. 14:42:35

Mihu írta:Totál nem értem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy ha félidőben 0-0 akkor vége mindennek. Az Inter ellen 9 perc alatt rúgtunk 2-t, és most itt tekintsetek el attól, hogy a másodikat nem adták meg. Totál jogtalanul vették el azt a gólt, tehát megvolt a 2 gól. Miért ne sikerülhetne most is? Lehet hogy 5 perc alatt verünk 2-t. Ki tudja.
Ellenben nem elhanyagolható az a tény, h az a Barca egy jó formában lévő csapat volt, a mostani pedig pocsék. Mert abban az évben kb. az Inter elleni volt az egyetlen kisiklás, mégha partiban is voltak velünk az odavágón. Akkor is hibás döntésnek éreztem Ibra lecserélését. És a legszörnyűbb, h az első meccsen megvoltak a helyzeteink, nem felejtem Busi irdatlan nagy helyzetét 1-2-nél, ami ha bemegy, már rég elfelejtettük volna ezt a párharcot. Ellenben múltkor Milanóban esélyünk sem volt.
CsacsMate
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2013.03.06. 13:50:38

Én annak örülnék a legjobban, ha 2-2 lenne összesítésben, és hosszabbításban eldönteni. Esetleg 11-esekkel.
Mert, ha félidőben begyűrnénk már kettőt, akkor a Milan taktikát vált.

Bár az más kérdés, hogy én alapból úgy jönnék, hogy támadó szellemmel, mert egy gólt szerezne a Milan, akkor 4-et kell nekünk. Ha beállnak az elejétől bekkelni akkor az edzőjük kicsit gyenge képességeket villogtat majd azon a meccsen... Persze lehet kontrázni, de kockázatosabb, ha kimarad az a kevés helyzet, mint kitámadni szerintem egy 10-10 perces periódusokban.

Nekünk a legjobb taktikai húzás a letámadás lenne. Minden emberre kíméletlenül menni, hogy ne tudjanak gondolkozni se a labdával. Régen láttam már ilyet a csapattól. Itt lenne az ideje.
Emellett meg persze minden kontra lehetőséget meg kell ölni, mert az jelent nagy veszélyt ránk nézve.
Mihu
Director del Fútbol

2013.03.06. 13:40:20

Totál nem értem azokat az embereket, akik azt mondják, hogy ha félidőben 0-0 akkor vége mindennek. Az Inter ellen 9 perc alatt rúgtunk 2-t, és most itt tekintsetek el attól, hogy a másodikat nem adták meg. Totál jogtalanul vették el azt a gólt, tehát megvolt a 2 gól. Miért ne sikerülhetne most is? Lehet hogy 5 perc alatt verünk 2-t. Ki tudja.

Én azt a mentalitást szeretném látni, amivel felmentek a srácok a pályára a Bilbao elleni kupadöntőben. Komolyan mondom, hogy a Pep-korszak top 3 teljesítményében benne van. Más kérdés, hogy csak szeretném látni, mert ott Pep utolsó kupa esélye akkora töltést adott a fiúknak, amilyet talán a 4 év alatt nem kaptak. De Tito helyében én bejelentkeznék videón a meccs előtt, és azt mondanám nekik hogy: Srácok...csináljátok meg, küzdjetek értem...mindezt persze totál letargikus arccal. Hátha ez lelkileg akkora lökést adna a fiúknak, fűszerezve egy kis Puyol esszenciával, hogy meg tudnák csinálni.

Egyébként szerintem ilyen esetekben kellene a Capitának kiállni az öltöző közepére, és mondani egy motíváló beszédet. Véleményem szerint Ő is fel tudná tüzelni a többieket.

Az az igazság, hogy bármi lehet, és annak az ellenkezője is. Senki sem tudhatja előre, hogy mi fog történni a meccsen. Lehet egy szabadrúgás az első pár percben, amit Messi bevarr, utána pedig lehet egy kezezés a Milan 16osán belül, vagy egy kiállítás az olaszoknál, vagy lesérül valamelyik védőjük...sosem lehet tudni. Bármikor történhet olyan, ami felborítja az olaszok taktikáját. És nyílván ugyan ekkora esélye van annak, hogy ezek velünk történnek meg, és akkor értelemszerűen vége mindennek. Lehet, hogy az első 10-15 percben eldől a továbbjutás, mert rúgnak egyet.

Nem lehet előre megtervezni, hogy ez meg ez lesz. Nyílván most jelen pillanatban sokan kevés esélyt adnak a csapatnak. Én is ezek közé tartozom. Főleg a szombati meccsen nyújtott hozzáállásuk miatt. De az élet nagy forgatókönyvíró...hányan adtak volna egy lyukas garast is a Nápolyban elszenvedett vereség után a Chelsea továbbjutására? Mégis otthon legyőzték a Napolit, és onnantól sajnos tudjuk...

Mégegyszer: bármi megtörténhet, és ennek az ellenkezője is.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.03.06. 13:19:01

persze, az egyértelmű, h nincs lefutva, mert nem 0-5ről folytatjuk. csakhát pont most van ugye a "törvényszerű" február-március környéki mélyrepülés, és a két legutóbbi madrid-elleni meccs sem javított a dolgon.
mindezektől függetlenül bőven van annyi a brigádban, h megcsináljuk a meccset, de sztem mindenképpen könnyebbé tenné a dolgot, ha már az elején egyenlítenénk. egy csúszós-mászós történetből nem biztos, h jól jönnénk ki...
de tényleg mindegy, vagy így, vagy úgy, csak jussunk tovább!
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.06. 13:16:02

Boixos írta:hát elég meleg a pite, az biztos, arra én is max 5% esélyt látok, h az elején megúszunk, de hátha. amennyiben ez nem jönne össze, akkor kész, vége. a milan onnantól zsigerből kibekkelné a meccset.
én kb 10%-ot adok. ez a tíz százalék annak szól, hogy az elején kiállítanak vkit és bedaraljuk őket, vagy esetleg nekik semmi, nekünk minden összejön.
négy gólt biztosan nem fogunk lőni, tehát ha kapunk egyet, akkor annak ott rögtön vége. (max ha mondjuk 3-0-nál lőnek egyet és van még idő akkor talán)

továbbá egyértelmű h xavi-busi-ini kp-val kell kezdeni, mert ha ebből kivesszük az egyik láncszemet, lényegében 0 a középpályánk.

ha félidoben nincs 2-0 akkor ugyszintén vége, láttuk már nem egyszer h igazi tétmeccsen mekkorákat tudunk görcsölni ha ég a ház.

amugy most látom h nincsenek ágak, végig sorsolni fogják a parositasokat :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.06. 13:07:50

Nem látom azt, hogy le lenne futva. Persze, ha kikapunk egyértelmű, hogy jönnek majd, hogy nem is volt esélyünk stb.
De összeszedett játékkal simán meg lehet. Igen, harap most a Milan, kezdenek összeállni, de mégsem tizenévesekkel fognak játszani. ÉS igen, 0-2 ről indulnak, de ezt nem lehetetln egyáltalán megfordítani.
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2013.03.06. 12:45:22

hát elég meleg a pite, az biztos, arra én is max 5% esélyt látok, h az elején megúszunk, de hátha. amennyiben ez nem jönne össze, akkor kész, vége. a milan onnantól zsigerből kibekkelné a meccset.
PUYOL-XAVI-INIESTA
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.06. 12:40:41

Nem értem, hogy miért csak úgy van esélyünk, hogy gyorsan elmegyünk kettővel... Ha a 45. és a 90 percben lövünk egyett és hosszabbításban nyerünk, nekem az is tökéletes. Persze sejtem mire gondolsz. Ha hamar meg van a két gólos előny, akkor egy esetleges bekapott góltól sem zuhannának meg, mert lenne idő javítani. De ez túl sok ha szerintem.

A lényeg, hogy küzdjenek, és soha ne adják fel, akkor meglehet.
Kép
sjd
Llegenda del Barça

2013.03.06. 12:37:21

Boixos írta:ha az elején gyorsan elmennénk kettővel, akkor minden okés lesz, minden más esetben off.
Ezt így pont el is tudom képzelni egy csapattól, amelyik az első 15 percben évek óta nem rúgott gólt. :? Úgyhogy inkább az "off" nálam a reális verzió. De azt én is szívesen látnám, hogy harcol a csapat és nem csak lötyög a pályán.
Boixos
Llegenda del Barça

2013.03.06. 12:19:09

ha az elején gyorsan elmennénk kettővel, akkor minden okés lesz, minden más esetben off.
most igazán megmutathatja a brigád, h mennyire tökös gyerekekből vannak! lehet harcolni Titoért, a Klubért, a szurkolókért stb!
PUYOL-XAVI-INIESTA
komutnemukod
Jugador del Barça

2013.03.06. 11:58:05

A tegnapi meccs engem nem azért szomorított el, mert a Real jutott tovább. Én nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen meccs lesz. Már a Kupa Classico óta ez a meccs izgatott a legjobban és sajnos bejött amitől féltem. Mégpedig az, hogy nem a Madrid lett hirtelen fantasztikus csapat, hanem a Barca silányodott egy klasszist. Minden elismerésem a Madrid-é amiért kétszer megverték a Barca-t, de tegnap az is kiderült, hogy a mai Barca-t nem csak a Real, de még egy-két komolyabb csapat is elkapná jelenleg Európában. Számomra ez a legelszomorítóbb a tegnapi meccsben.
A sorsolásnál még majdhogynem örültem a Milannak, de arra a következtetésre jutottam, hogy a ManU, Juve, Dortmund, Bayern féle csapatok is nagy valószínűséggel kiütnének minket a BL-ből, ahogy szerintem a Milan is meg fogja tenni. Az okokat nem én fogom megtalálni, de félek ez a csapat ebben a formájában bőven túl van már a csúcson. Kicsit jól lakottnak tűnik ez a gárda.
Örökké csodálni fogom amit véghez vittek az elmúlt pár évben és a vissza esést egy természetes folyamatnak fogom fel, de úgy érzem picit lehagyta most pár csapat a Barca-t.
És a végére egy személyes spekulatív megjegyzés.
Talán Pep is ezt érezte és ezért ment el. Nem olyan biztos az, hogy ő fáradt ebbe bele, talán csak a "saját" embereivel nem akarta ugyanazt megtenni, amit anno a Rijkaard féle kerettel tett, hogy fel rázza a csapatot. Vagy csak nem látott megfelelő játékosokat ehhez. Mert nekem most meggyőződésem, hogy ismét kell egy komolyabb keret alakítás és 4-5 új játékos személyében szükség van a vérfrissítésre.
Ennek ellenére természetesen szorítok a Milan ellen és a végsőkig szurkolok a csapatnak, de idén sok év után először úgy érzem vannak csapatok akik a Barca fölé nőnek játékban. Ha nem is technikailag, de fejben és taktikában mindenképp.
splinter
Jugador del Barça

2013.03.05. 20:22:48

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele. De így olvasván a nem régi nyilatkozatokat a csapat irányából, ( Rossel, Busi, Masc) különös érzésem támadt. Szerintem összeszedik magukat és Milán egy olyan csapattal szemben fog felállni, hogy egy életre megemlegetik... A piros-feketék remegő lábbal fognak kijönni a BL himnusz indulásakor a gyepre...na és ami ott várja őket az a pokol lesz!!!
Érzem, hogy bejutunk....ennyivel tartoznak a srácok Tito-nak!!! :)
mess2009
Director del Fútbol

2013.03.05. 08:27:11

néhány dolog így a Milan meccs elé:
továbbra is tartom, hogy nincs esélyünk a továbbjutásra, amiket a bukott madridi meccs után elmondtunk az ma is áll.
nem tettek semmit a nagyfőnökök?! de igen! hoztak egy higgadt döntést, hogy marad minden a régiben ami az edző kérdést illeti(azért TÁJÉKOZÓDTAK AMENNYIRE EBBEN AZ ÜGYBEN LEHETSÉGES!) ha valahol nem lehet gyors eredményt várni az éppen egy edzőváltás egy Barcelonánál! tehát: kitartás a korábbi döntések mellett! ez egyben azt is jelenti, hogy nem látnak más (jobb) lehetőséget. történt azért utalás arra, hogy odafigyelnek a bajokra, próbálkoznak szorosabbra húzni az edzés-felkészülés ügyét de az is látszik - mert elmondta - hogy fel vannak készülve a kiesésre, ami valjuk be kell is hogy így legyen.
azt persze hozzá kell tennem, hogy én sem adtam fel a reményt teljesen, ilyenek vagyunk! ha kell várjuk a csodát(is!) és el is jöhet! volt már ilyen és lesz is. a lényeg viszont, hogy azok a bajok amiket ezek a bukták felszínre hoztak MINDENKÉPPEN MEGOLDÁSRA VÁRNAK! zömében valószínű csak a következő szezonra de végül is ez lenne az egyetlen garancia újra a csúcsra jutni.
hady
Director del Fútbol

2013.03.04. 21:36:23

...azt hiszem négy hozzászólást kell visszaolvasni .. :)
Vakmacska írta:
Mihu írta:
Vakmacska írta:NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné
Viszont az jó kérdés, hogy ez hogy kapcsolódik a Barca Bajnokok Ligája szerepléséhez....?
Enge, komkrétan a sajtótájékoztató érdekelt. Ugyanis állítólag válságstáb lett összehívva. És hogy 7kor sajtótájékoztató. Viszont arról csak ennyit írtak.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.04. 21:36:09

hady írta:
Vakmacska írta:
salas9 írta:[quote="hady"

"Vilanovának is elmondtam, amíg vissza nem tér, Roura marad az edzőnk, lesz ami lesz. Roura számomra egy hős. Nagy felelőssége van, és köszönöm a játékosoknak, hogy ők is viselik a terhét a jelenlegi helyzetnek."

...semmi nem változik... :(

( http://barcanoticias.blog.hu/2013/03/04 ... za_nem_ter )
Ehhez minek kellett válságstáb? Vihar egy pohár vízben. Nevetséges. Úgy csinálnak, mintha tettek volna valamit.

Köszönöm a cikket
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2013.03.04. 21:41:32-kor.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.04. 21:28:26

Mihu írta:
Vakmacska írta:NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné
Viszont az jó kérdés, hogy ez hogy kapcsolódik a Barca Bajnokok Ligája szerepléséhez....?
Enge, komkrétan a sajtótájékoztató érdekelt. Ugyanis állítólag válságstáb lett összehívva. És hogy 7kor sajtótájékoztató. Viszont arról csak ennyit írtak.
Mihu
Director del Fútbol

2013.03.04. 21:22:37

Kép
Barcelona UnityIsStrenght
Jugador del Barça

2013.03.04. 21:22:20

jelwaz írta:Én azt gondolom, hogy mikor az a bivalyerős Barca általában toronymagas esélyesként hozta is a mérkőzéseket, és beleakadt egy olyan párharcba, mérkőzésben, ahol igazán meglehetett volna mutatni, hogy tényleg "nekünk van a legnagyobb micsodánk", ott nem tudtak bizonyítani. Gondolok itt a remontadara az Inter ellen, amin a játék szerintem borzasztó volt, és nem is a "kint hagyjuk a bőrünket" hozzáállás, az általad említett Chelsea vs Iniesta, ahol tegyünk szívünkre a kezünket, nagyon nagy mázlink volt, illetve több Real elleni classico is, ahol leikszeltünk (vagy elvesztettük a kupát), pedig nem sokba telt volna elverni őket.
Ezt pont egy nagyon rossz példa, ugyanis az Inter ellen egy olyan gólunkat érvénytelenítettek, amit a Milannak (sokkal üvöltőbb kezezéssel) megadtak. Mindenki tudja szerintem miről beszélek... Dani Alvest (nem színészkedett) felrúgta Snider (beakasztott neki) és mi kaptunk sárgát... Ennyit az Interről.
Chelsea vs Iniestáról: mázlink volt, mert a Chelseanek 2012-ben nem volt mázlija?

Én a srácokon akkor is láttam motivációbeli hiányosságokat, de akkoriban jobban jött ki a lépés.
Nem tudom mire gondolsz, az Inter ellen egyáltalán nem voltunk gyengék. (most sokkal gyengébbek voltunk az utóbbi meccseken)

És nem csak az a baj ezekkel, hogy a saját dolgunkat nehezítettük meg vagy hogy elvesztettünk egy kupát (jobban szurkoltam azoknak a Barcáknak, akik kevesebb trófeát nyertek), hanem sokszor alaptalan károgásokat (más csapatok felől, ugye elsősorban a special5 csapata felőlieket) erősített fel, ahelyett, hogy elcsendesítettük volna. Nálam ez az, ami azt mutatja, hogy Pep nem az a géniusz, aminek sokan hiszik. Meg ugye a vesztett helyzetből való fordítás sem volt jellemző ránk (jó, nem is sokszor kerültünk hátrányba, no de az mégis embert próbáló feladat).
Ebben van valami egyetértek bizonyos szempontból, de riválisok mindig vannak és lesznek is! Mourinho régóta pikkel a Barcara. Pep sokszor elcsitította a népet. Pl.: amikor a Bajnokok Ligájában a Realt ejtette ki. Én azt a győzelmünket nem fogom elfelejteni! Előtte Mourinho-ék úgy örültek a király kupájuknak, hogy össze is törték. :) Szerintem ezt se kell tovább folytatni...
Lego írta: A másik, hogy miért lenne gyávaság? Mondj egy olyan edzőt aki azért ment a Pécshez, mert BL-t akar nyerni.
Ezzel az Arsenallal max Mou lenne képes csodát tenni, de nem azért mert egy edző God, hanem mert nem rest beállni 12 emberrel védekezni (amit halkan mondom, nem bántásként). Pep a stílusához mérten választott... méghozzá nagyon is jól. Ha meg nem jó edző akkor úgy is megfog bukni... nem kell ehhez nagy ész...nem ő lenne az első.
Na igen azt is sokan elfelejtik, hogy Pep úgy állt a focihoz, hogy ez foci... Szóval ő támadó focit (sok cselekkel és bravúros megoldásokkal fűszerezve) fog kialakítani és a Barca filozófiát viszi tovább. Na most akkor beszéljünk a Real-ról, nekik is megvan a maga játék stílusuk csak, hogy az nem Mourinhoval fog kiteljesedni! Erről nincs is mit beszélni, mindenki láthatja, hogy hogyan játszik a Real. A sok szabálytalankodás, pimaszkodások, CR hisztériás rohamai, Pepe pedig külön egy ember azért, hogy lejárassa a Madridot szerintem (vér ciki amit az az ember csinál egy ilyen szintű csapatban)... Én pedig nem hiszem, hogy sokaknak ez az emlékük a régi Madridról!

Peppel kapcsolatban meg annyit, hogy azért, ha még az Arsenalról is beszélünk, az nem egy Pécs. Nem is az a baj, hogy a Bayern nagyon jó, de talán túl jó is. hiába nem tartom olyan nagyra, mint egyesek, de azért tartom olyan kvalitásúnak, hogy ne egy év alatt tegyen tönkre egy bivaly erős csapatot. Bíztam benne, hogy szakmailag nagyobb kihívást fog keresni.

A Bayern nem nagy kihívás? Fél Európa hívta Pepet, szerintem azért messze nem a legkönnyebbet választotta. Arról nem is beszélve, hogy ő a focit is figyelembe veszi (amit már párszor írtunk) és nem fogja az imázsát lerombolni azzal, hogy elmegy a City-hez. A Chelsea is hívta Pepet. Ott is kb. csettintene egyet és megvásárolják neki Európa legjobb játékosait aztán egy kész csapatot irányíthatna. Nem az ő stílusa. Ezt Mourinho csinálja, hogy odamegy egy csapathoz és "bevásárol".

Zárószóként annyit mondanék még, hogy Pep által lett több játékosból világsztár/világbajnok, pl.: Pedro, Busquets. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ő keze alatt teljesedett ki nem egy játékos tudása, pl.: Iniesta, vagy Messi... Arról nem beszélve, hogy a Barca filozófiájához hozzátartozik az is saját nevelésű játékosokkal játszik, ami lássuk be kevés klubról mondható el! Nekem mindig az az érzésem, hogy egy kicsit savanyú a szőlő sok ellen drukkernek, mert sok a Barcelonáról a dicséret. Had ne kelljen már elsorolnom, hogy a real is kiket vásárolt össze és hogy néhány évvel ezelőtt mennyit akartak kínálni Messiért. (200 millát kinált a Real Messiért és ezt az ajánlatot a City is megtette Messiért, igaz később Ronaldoért is) Én nem akarom ajnározni se a Barcelonat, sem pedig Pep Guardiolat, de ezek tények.

A sok ember akik valamilyen személyes okból nem szereti a Barcelonat, általában azzal jön, hogy Ronaldinhot - és azt a Barcat - jobban szerette, mint a mostanit. Én erre meg azt tudom mondani, hogy a Realból nekem meg a Zidane maradt meg, mint ikon ÉS IGEN AZ A REAL focizott!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcelona UnityIsStrenght 2013.03.04. 21:29:02-kor.
Barcelona Unity is Strenght!
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.04. 21:17:47

NAh, most olvasom a honlapon, hogy a sajtótájékoztatón bejelentették, h Ázsiában lesz az előszezoni turné
hady
Director del Fútbol

2013.03.04. 21:15:58

Vakmacska írta:
salas9 írta:
hady írta:Az FC Barcelona elnöke, Sandro Rosell hétfőre válságtanácsot hívott össze. Hétfőn akár új edzőt is választhatnak.
Este 19:00-kor lesz a sajtótájékoztató amit Rosell tart. Nem hiszek benne, hogy hirtelen új edzőt hoznának, de meglátjuk.
http://www.mundodeportivo.com/20130304/ ... 69515.html
Néztem az oldalakt, de sehol semmi hír erről.
Ti tudtok valamit már?
Az FC Barcelona elnöke kora este tartotta sajtótájékoztatóját ahol többek között igyekezett megnyugtatni a szurkolókat, akik nagyon csalódottak a három vereség miatt.

"Találkoztam Vilanovával New Yorkban, és tájékoztattam arról, hogy mik történnek a klubban, amellett, hogy biztosítottam a támogatásunkról. Ő is mondta, amióta New Yorkban van, többet néz bajnoki meccseket, mint valaha. Úgy számolunk, hogy március végén térhet vissza. Ő pedig boldog, mert kezdődik a visszaszámlálás, és nagyon várja, hogy visszatérjen."

"Teljesen normális, hogyha a listavezető kikap az hír lesz, de nem hiszem, hogy 2-3 rosszabb eredményt számon kellene kérnünk a játékosokon és az edzőkön. Természetesen a türelem nem korlátlan, de több, mint két mérkőzés. Nincs vége a világnak, bár most úgy tűnik. Már dolgoznak azon a szakemberek, hogy az intenzitás és a frissesség visszatérjen. Azt hiszem kicsit eltúlzottak a reakciók két mérkőzés után. Eljön az a nap is, amikor veszítünk olyan csapatok ellen, mint a Milan vagy a Real"

"Jó helyzetben vagyunk a bajnokságban, és megteszünk mindent a Milan ellen, de ha mégsem sikerül, akkor sem történik semmi katasztrófa, továbbra is listavezetők leszünk a bajnokságban. Nincs kétségem afelől, hogy azért, hogy ez így maradjon mindenki meg fog tenni mindent."

"Vilanovának is elmondtam, amíg vissza nem tér, Roura marad az edzőnk, lesz ami lesz. Roura számomra egy hős. Nagy felelőssége van, és köszönöm a játékosoknak, hogy ők is viselik a terhét a jelenlegi helyzetnek."

...semmi nem változik... :(

( http://barcanoticias.blog.hu/2013/03/04 ... za_nem_ter )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hady 2013.03.04. 21:17:48-kor.
Válasz küldése