2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Alapvetően nem rossz ötlet, pláne, hogy nem biztos, hogy Xavi százszázalékos lesz, de szerintem sem lesz belőle semmi. Titóból/Rourából nem nézem ki, hogy egy ilyen meccsen ne kezdesse Xavit.Barcaman1993 írta:Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én Xavit nem kezdetném. Mindannyian tudjuk, hogy a Milan megint be fogja tolni a csapatbuszt a kapu elé. Na már most akkor a mélységi labdákra már nem lesz szükségünk, amiben Xavi igazán jó. A kapu előtt meg Cesc és Thiago is kreatívabb nála. Aztán ebből úgyse lesz semmi, persze logikus is, de azért a gondolattal eljátszottam. Szinte biztos, hogy a gálacsapattal fogunk játszani.
Én szívesen megnéznék már egy olyan felállást is, ahol nem Iniesta lép fel bal támadónak, hanem Thiago. Többször is mondtuk már, hogy ő igazán a kapu előtt érzi jól magát, és összességében kár is lenne elpazarolni a tehetségét a félpályánál passzolgatva. Ráadásul itt kevésbé fizethetünk rá az esetleges felelőtlenebb megmozdulásaira.Barcaman1993 írta:
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én Xavit nem kezdetném. Mindannyian tudjuk, hogy a Milan megint be fogja tolni a csapatbuszt a kapu elé. Na már most akkor a mélységi labdákra már nem lesz szükségünk, amiben Xavi igazán jó. A kapu előtt meg Cesc és Thiago is kreatívabb nála. Aztán ebből úgyse lesz semmi, persze logikus is, de azért a gondolattal eljátszottam. Szinte biztos, hogy a gálacsapattal fogunk játszani.
Nem tudom Ti, hogy vagytok vele, de én Xavit nem kezdetném. Mindannyian tudjuk, hogy a Milan megint be fogja tolni a csapatbuszt a kapu elé. Na már most akkor a mélységi labdákra már nem lesz szükségünk, amiben Xavi igazán jó. A kapu előtt meg Cesc és Thiago is kreatívabb nála. Aztán ebből úgyse lesz semmi, persze logikus is, de azért a gondolattal eljátszottam. Szinte biztos, hogy a gálacsapattal fogunk játszani.Gareth Tello írta: Ez az, muszáj kirakni balra Init, mert egyszerűen nincs más alternatíva. Alexist ne, talán Tello játszhatna ott, de ez a mostani állapotokat ismerve annyira esélyes, mint hogy Pinto jobbhátvéd lesz, szóval marad Andrés.
Középpályára Xavi-Busquets biztos (remélem), a nagy kérdés, hogy Thiago vagy Cesc, én most inkább előbbit választanám.
Ez az, muszáj kirakni balra Init, mert egyszerűen nincs más alternatíva. Alexist ne, talán Tello játszhatna ott, de ez a mostani állapotokat ismerve annyira esélyes, mint hogy Pinto jobbhátvéd lesz, szóval marad Andrés.visca el barca írta:így h villa nincs, erős a gyanum h megint iniestát pazaroljuk el balszélre... bár inkább ő mint sancho...
Adriano sérült? Basszus!salas9 írta:Adriano sérült, keretben sincs. Xavi oké, hogy ma már a társakkal edzett, de nem tudni milyen állapotban van (bár szerintem kezdeni fog).Vakmacska írta:Én egy Busi-Xavi-Adriano kp-t és egy Ini-Messi- Pedro csatársort megnéznék szívesen
Adriano sérült, keretben sincs. Xavi oké, hogy ma már a társakkal edzett, de nem tudni milyen állapotban van (bár szerintem kezdeni fog).Vakmacska írta:Én egy Busi-Xavi-Adriano kp-t és egy Ini-Messi- Pedro csatársort megnéznék szívesen
Igen jelenleg sérült (achilles)shutterisland írta:de jong-al mi a helyzet?
december óta nem játszott. sérült ?
Ez gondolom attól is függ, hogy Xavi kezdeni fog-e. Amennyiben nem úgy szerintem Ini lesz KP-nvisca el barca írta:így h villa nincs, erős a gyanum h megint iniestát pazaroljuk el balszélre... bár inkább ő mint sancho...
majd egyeztetnek Peppel, hogy mi legyen!Zibra16 írta:Azért kell majd a bőrnadrágosok-sörvedelők ellen egy másik taktikát alkalmazniVakmacska írta:Nem tudtam, hogy hova írjam, ezért ide írom a véleményemet, elvégre bizonyos fokig ide tartozik.
Pep szerződtetése nem csak abból volt fontos bárkinek is, hogy egy remek edzője legyen, hanem a Barca legyőzése. És ki más lenne rá a legalkalmasabb, mint ő. Ő ismer mindenkit, mint a tenyerét, ki mire képes, mik a gyengéi, és ha összeakadunk a BM-nel, csak ránéz Xavira, Pedrora, vagy Inire, vagy bárkire, és tudni fogja, hogy milyen napot fogott ki.
A legjobb ellenszer ellenünk pontosan ő. Aki ismeri a csapatunk minden rezdülését.![]()
Gondolom Titoék megfogják tudni oldani
lui1698 írta:
Amúgy se adnék nekik sok esélyt, de ha kijönnek 3 kp-val ellenünk, akkor még annyit se, és így csalódott lennék, ha nem döntenénk el a párharcot már az odavágón.
Nem tudom elképzelni, hogy ez a Milan bármilyen nehézséget okozzon a jelenlegi Barca-nak.
Ha nem játszik, akkor méginkább.recrea írta:(Ha a Balo-s részt erre a meccsre érted, akkor): Főként, hogy a City-vel már játszott a BL-ben...így tényleg nem lehet rá építeni.Lionel85 írta:Olasz csapat révén nem sok offenzívát várok tőlük. Balotellire nem lehet még építeni, amíg nem tud kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Rutinosabb támadójuk meg alig akad. Az idegenbeli meccsen egy szoros eredményt kell elérni, de szerintem a visszavágó is kemény lesz.
(Ha a Balo-s részt erre a meccsre érted, akkor): Főként, hogy a City-vel már játszott a BL-ben...így tényleg nem lehet rá építeni.Lionel85 írta:Olasz csapat révén nem sok offenzívát várok tőlük. Balotellire nem lehet még építeni, amíg nem tud kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtani. Rutinosabb támadójuk meg alig akad. Az idegenbeli meccsen egy szoros eredményt kell elérni, de szerintem a visszavágó is kemény lesz.