shutterisland írta:ktm írta:Biztos jó az nekünk, ha nem játszik Xavi?
nem biztos, sőt.
viszont én úgy tartom, hogy mivel ezt a meccset 0-2-ről indítjuk, magasabb iramban kell játszani, itt minden egyes másodperc vagy hátrapassz duplán fog számítani.
muszáj lesz direktebben, gólra törőbben, több kockázatot felvállalva játszani, mert ha csak adogatunk a térfelük közepén, akkor már most be lehet húzni, hogy nem fogunk gólt rúgni a bekkelő olaszoknak, ha szerencsénk van, talán egyet.
xavi pedig ugye lassítja a játékot, ami nagyon jó, mikor vezetünk, meg kivárásra játszunk, vagy amikor van idő a dominanciával felőrölni az ellenfelet...csak ez most nem az a meccs.
persze lehet, hogy nem jutunk tovább így sem.
És kit akarsz Xavi helyett játszatni?
Thiagot aki annyi labdát szór el, mint Xavi egy szezon alatt? Nyilván hasznos lenne.
Vagy Fabregast, aki akkora nudli már megint, mint 1 tégla?
Nem értem ezt az új hozzáállást, hogy fejjel kell menni a falnak, és sürgetni mindent. 90 percünk van 2-t lőtni, ráérünk 45percig építeni 1 gólt, egyszerűen be kell lőni a helyzeteket.
Nyilván emlékszel te is a Chelsea elleni visszavágóra, és Iniesta góljára. Ott is rögtön fel lett bszva a labda....
Ha ilyet akarsz, ne is nézd a meccset szerintem.
Viszont aláírom azt is, hogy Xavi nem a régi. Pep éra óta ez a leggyengébb szezonja, de még így is sokkal megbízhatóbb, és fontosabb tagja a csapatnak mint Thiago vagy Cesc.
Vagy te már rögtön Deulofeu-t akarod játszatni?