2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Bárki csak a Bányászokat ne! Mondjuk egy izmos Galata jöhetne, de senkiért nem fájna a szívem. Az Arsenaltól annyiban tartok, hogy akármennyire gyengék, az Emiratesben mindig magunk alá csináltunk. Szét fociztuk őket, a bombasikerek helyett meg jött egy x, meg egy zacsi. Azért ez most sem lenne jó.Gareth Tello írta:Porto, Arsenal, Milan, Galatasaray, Sahtar Donyeck.
Én örülnék ha a "hagyomány" szerint alakulna a dolog.Gareth Tello írta:Ne felejtsétek el, holnap BL-sorsolás!
A lehetséges ellenfeleink még egyszer: Porto, Arsenal, Milan, Galatasaray, Sahtar Donyeck.
Továbbra is tartom, hogy vagy a Senalt (hagyomány) vagy a Sahtart (mivel tőlük félünk talán a leginkább) kapjuk.
Mivel csoportelsőként kerültünk be a legjobb 16-ba, a visszavágó lesz majd a Camp Nouban.
Én annyira nem örülnék, az elmúlt években volt már elég Barca - SenalBob_Marley írta: Azt mondom jöjjön az Arsenal, az úgy is megszokott
Én is ezen listát részesíteném előnyben.Gareth Tello írta:
Ha egy listát kéne felállítani (elöl az, akit legszívesebben látnék ellenfélként):
Galatasaray, Arsenal, Porto, Milan, Sahtar.
Ha Puyol játszik, tuti nem engedi.Alcantara írta:Jó lesz nekünk a Sahtar Doneck. Egy dologra kell vigyázni velük, amikor fair-play alapon visszaadják a labdát!
Elvileg 20-án.CsacsMate írta:Jövő hét pénteken lesz a sorsolás? (Nem bízok Wiki-ben...)
Ha igen adja valami?
Barcaman1993 írta:
A következő körben jöhet bárki, csak a Sahtar ne!
bár elég rossz streamet fogtam ki, azért azt jól láttam,hogy a Benfica egy igen kellemetlen egészpályás letámadással - szoros emberfogással játszott és (is) oka lehetett hogy gyakorta lekapcsolták a passzokat illetve nem tudták átvenni a lasztit! sajnos nekem az is feltűnt, hogy bizony Montolyán is ugy megy át egy gyorsabb és jól cselező védő , mint kés a vajon.... Villát elintézte a felvezető cikk azzal, hogy kevés labdát kapott? szerintem harmat gyenge teljesítményt nyújtott, úgy összesen.nzxtpo írta:Természetes, hogy gyengék vagyunk a világ legjobb középpályásai nélkül, de én kiegészíteném ezt a trió Busi-val még, sokan nem ismerik el, de ha összehasonlítjuk a Barcát vele és nélküle, sok különbség van.Barcaman1993 írta:Csak én vagyok úgy azzal, hogy többé nem akarom a csapatot úgy játszani látni, hogy a Cesc-Xavi-Ini trióból legalább 1 ne lenne a pályán? Hihetetlen, hogy milyen gyöngék vagyunk nélkülük, szinten egyáltalán nem tudunk nélkülük presszionálni.
Sergi Roberto-val nagyon nem vagyok megelégedve, csak az én számomra volt észrevehetetlen az egész meccsen? Néha csinált egy-két szép passzot, de amennyit hozzátett annyit el is vett a hibáival vagy éppen az észrevehetetlenségével.
Planas kicsit lassúnak tűnik nekem, de biztos vagyok benne, hogy az első osztályban lesz helye, az tőle függ, hogy nálunk vagy sem. Bár most nagyon erősek vagyunk a bal oldalon. Az idegesítő volt benne, hogy legalább 5ször a félpálya környékén fel akarta passzolni a középcsatár pozíciójába a 16os elé a labdát, de nem vette észre az első két próbálkozás után, hogy vagy elakad a labda, vagy ha a mi játékosunkhoz kerül a labda, már 3man ott lihegtek a nyakában.
Az két tesó számomra üde színfoltja volt a meccsnek, Thiagó egyre jobban játszik, most is volt tőle egy-két szokatlan hiba, de a zseniális mozdulataival, amiket a pályán tegnap csak ő tudott, az a hibákat elfeledtette, és szerintem így is kielégítő volt a sikeres passzainak a százaléka. Az öcsiben pedig égett a tűz, ez az amit hiányolok néhány játékosból, és ha folytatja a kemény munkát, én el tudom képzelni a jövő Barcájába.
Delou kapott a hosszabbítással együtt kb 18 percet, ez alatt meg akarta mutatni, hogy mit tud, így többször inkább a passz helyett vezette a labdát, és ez volt amikor jónak is bizonyult, van benne potenciál, folyamatos játéklehetőséget a B-ben kap, és ahogy látjuk töretlenül fejlődik, butaság lenne ha a jövő szezonban felhoznánk padozni. Ha Messi bepasszolja, akkor meg lőhetett volna egy gólt.
Adriano jó volt, néha elkezdte cipelni a labdát, védekezésbe kifejezetten jó volt, dinamikus, az az érzésem vele kapcsolatban, hogy szélső védőként néha gyengus a védekezésben, de szélső kp-nak talán bármelyik csapatban megállná a helyét.
Bárki jön a lehetséges csapatok közül, könnyedén túl kell rajtuk lépni, ez az Arsenal meg a Milan idén nem okozhat még nehézséget sem, a Portó-tól meg a Sáktár-tól meg nem félek, lehet, hogy jók, de hozzánk képest nagyon messze tartanak.
Természetes, hogy gyengék vagyunk a világ legjobb középpályásai nélkül, de én kiegészíteném ezt a trió Busi-val még, sokan nem ismerik el, de ha összehasonlítjuk a Barcát vele és nélküle, sok különbség van.Barcaman1993 írta:Csak én vagyok úgy azzal, hogy többé nem akarom a csapatot úgy játszani látni, hogy a Cesc-Xavi-Ini trióból legalább 1 ne lenne a pályán? Hihetetlen, hogy milyen gyöngék vagyunk nélkülük, szinten egyáltalán nem tudunk nélkülük presszionálni.
és voilá... Lesérült Messi...Pavel írta:Babonásoknak.
http://www.mundodeportivo.com/20121205/ ... 21115.html
Két lehetőség van.messideco írta:Porto, Arsenal, Milan, Shakhtar and Galatasaray
Ismét randizhatunk a Milannal vagy az ágyúsokkalÉn a Portonak örülnék