Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért a kettő nem zárja ki egymást. Denis mozgása talán a legjobb volt a többiek közül. Persze szoknia kell még a közeget, de benne abszolút látni a Barcelonához való mentalitást, meg a stílust, nem úgy, mint a törökben.mess2009 írta: Denis Suarez jól mozgott? én azt láttam, hogy : elsodorják, lefutják, átverik, lemarad.....
Matyiról nem vitatkozom, valóban volt két ordító hibája de illenék némi relativitással szemlélni a játékát, mert a középpályán eladott lasztikkal a szélvészgyors csatárok ellen senkinek nem volt nem lett volna esélye, és mert neki legalább volt néhány szép szerelése is.
Ezzel meg nagyon egyetértek. SR-t én se pazarolnám el a jobb oldalon, nem szeretném boncolgatni miért, leírtam már egy párszor, de mivel a középpályán viszonylag sokan vagyunk, és látva, hogy Vidal elég gyatrán játszik, így muszáj lesz idén JHV-t játszania.mess2009 írta: Vidal-Sergi R. : Vidal (még?) nem jó szélő védő de SR. sem lesz az soha. sőt megkockáztatom: az a "mindenhová jó" szerep amibe LE. belekényszeríti oda vezethet, hogy egy tipikus cserjátékos szinten marad.
Busi nem cserélhetetlen, pont ezért is van ennyi ember most oda, jobban lehet forgatni majd őket. És ezt mondtam, szezon eleji forma.. Ezért ad el olyan labdákat, amiket nem szokott, mert nincs játékban. Az előszezon meccsei meg erre vannak, hogy ezeket "levetkőzze", és újra formában legyen. Messi ma gyenge volt, az előző meccseken nem. Csak úgy, mint a többiek. Suárez nem tudom amúgy mitől olyan kirívóan lassú az előszezon alatt, eddig se a sprintjeiről volt híres, nem egy villámléptű csatár.. Denis meg ennél sokkal jobb volt eddig, a Villarrealban is, egy rossz meccstől - ahol inkább eltűnt, nem rosszul játszott - nem lesz gyenge játékos.Atalanta írta:ha pl Busquets cserélhetetlen, állanadó játék lehetőséget kap, (ezért ilyen nagyképű) ha nem vetted volna észre, legalább 5 nagyon fontos labdát adott el, de sajnos akkor is kezdő marad. Suarez nem túlsúlyos és tud sprintelni? Kérlek válaszolj erre! Messi meg... Denis Suarez, egy párharcot sem nyert meg, ez a tinglitangli a spanyol bajnokságban talán elég, itt láthatod....
El is dőlt a kezdőkapus sorsa..Robcsyy írta:Bravoval az élen. Lejött MAtS és egyből kapott rá a csapat 3-mat. Zavarjuk vissza Chile-be.
Igen. Denis és Messi mindkét meccsen jobbak voltak, Suárez se a legjobb ma, de vele sincs baj, Busi nemrég kezdte a felkészülést, formán kívül van.. Majd ha 1-2 hónappal a szezon kezdete után is csak így tolják a srácok, akkor TALÁN lehet némi ok az aggodalomra, de tavaly is gyengébben kezdtünk emlékszem, novemberben jöttek az első gálák, aztán milyen szezont hoztunk..Atalanta írta:Csak én látom, hogy óriási bajok lesznek az idényben?
Marlon engedéllyel haza utazott a vízumát intéznipalesz77 írta:Official squad for match vs Liverpool: terStegen, Bravo, Masip, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Munir, S. Roberto, A. Vidal, Vermaelen, Mathieu, Denis, Samper, Digne, Cámara, Mujica, Alfaro
Marlont kifejezetten sajnálom, hogy nem vitte el Lucho, de gondolom inkább Vermát játszatná, hátha mégis marad.. Digne is bemutatkozhat akár, bár szerintem sokat nem fog játszani, most állt még csak edzésbe.