Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Megadták.MQuCsabi írta:Miert nem adtak meg a 2. Samp golt?
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy ki van vezényelve a bal szélre, vonal mellé.recrea írta:És hol játszik?etooka9 írta:Lehet, hogy megvan Arda posztja?Ma kifejezetten jól mozog.
És hol játszik?etooka9 írta:Lehet, hogy megvan Arda posztja?Ma kifejezetten jól mozog.
Ez egy felkészülési meccs. Azt akarom látni h SR és Digne mozogjon jól, h Arda hasznos legyen és Umtiti is. Azt látom h Digne úgy mozog mintha 5 év itt játszana, SR pedig stabil volt, mindig megjátszható támadásban és a védekezéshez is visszaért. Emellett Arda a hibái ellenére kimondottan jól mozgott, kombinatív volt . Ennyi nekem elég egy felkészülési meccstől, legyen az ellenfél a Real vagy az FC Kukutyinfalva.mess2009 írta:mindig csalóka egy gyenge ellenfél, így van ez most is. SR.nek nem (lenne) nehéz jónak lenni mivel nem is vezettek ott érdemi támadást.
Digne is inkább középen és elől mozog, az Ini-Arda-háromszögben elég jól. úgy harminc percig az iram rendben volt azután beállt a "körbefoci".
a gólok szépek voltak de a túlkombinálás oltárán bizonyára feláldoztunk még 3-4 -et. Messi feltünően élénk, Suarez szerintem még most sem az igazi. középen és az egész meccsen Iniesta emelkedik ki (nálam) Busi és Rakéta semmi különös (kivéve az emelését Messinek!)
kiváncsian várom még én is az újakat.
A Barca első BL címének tiszteletére. Ott ugyanis a Sampdoria ellen döntőztünk.zsoltfree írta:Skacok, nem tudja valaki, hogy miért pont a sampdoriával játszunk? Azért a gamperen nívósabb ellenfél szokott lenni...
Nem közvetlen hibából jött. Valahol a félpálya környékén a vonalnál ráakarta sarkalni az ellenfélre a labdát, csak bent maradt a labda és abból indultak meg, utána jött a gól.ZBarca írta:Mit csinált Arda? Pont a kapott gólnál akadt be a stream.