Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
Samper
Director del Fútbol

2016.08.07. 05:49:21

Azért az nyitott kérdés, hogy hogyan dolgozza fel a vereséget az edzői stáb, a játékoskeret és a vezetőség külön-külön és együtt.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.08.07. 02:19:07

Ajj srácok....:D

Oké hogy nem szép eredmény...De ha meg belementünk volna egy adok-kapokba és szanaszét hajtották volna magukat, és 3 alapemberünk lesérült volna jópár hétre akkor meg az lett volna a baj.

Liverpool sokkal jobban akart, nekünk már végképp nem volt tét, lévén legalább 4 góllal kellett volna verni őket hogy elsők legyünk az ICC-n.

Egyedül a JHV poszt miatt aggódok nagyon, remélem a vezetőség lép az ügyben, de kétlem.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.08.07. 01:02:31

Pont annyira érdekel hogy kikaptunk 4-0ra, mintha ugyanennyivel nyertünk volna. Senkit nem érdekelnek ezek a bohóc meccsek, majd a Sevilla elleni lesz az első ami számítani fog.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.08.07. 00:55:35

Megalázó vereség, felkészülés ide, felkészülés oda. Ez LE hibája, hogy ilyen játékot elfogad a sztároktól. Úgy jöttek át rajtunk, mintha egy ötöd osztályúval játszottak volna felkészülési meccset. Mindenki a hátsó embereket hibáztatja, de támadások sem voltak, akkor sem mikor Iniestáék beálltak. Ha ilyen különbség van a két csapat felkészülési periódusában, akkor nem szabad elvállalni egy ilyen meccset. Ha meg ennyit tud a csapat, az riasztó a jövőre nézve.
Egy Barcelona nem kaphat ki ilyen csúfosan, keményen kérdőre vonnám az edzőt a vezetőség helyében.
roby122
Entrenador del Barça

2016.08.06. 22:53:03

mess2009 írta: Denis Suarez jól mozgott? én azt láttam, hogy : elsodorják, lefutják, átverik, lemarad.....
Matyiról nem vitatkozom, valóban volt két ordító hibája de illenék némi relativitással szemlélni a játékát, mert a középpályán eladott lasztikkal a szélvészgyors csatárok ellen senkinek nem volt nem lett volna esélye, és mert neki legalább volt néhány szép szerelése is.
Azért a kettő nem zárja ki egymást. Denis mozgása talán a legjobb volt a többiek közül. Persze szoknia kell még a közeget, de benne abszolút látni a Barcelonához való mentalitást, meg a stílust, nem úgy, mint a törökben.
Az, hogy elnyomták, abban meg semmi nincs. Angolok keményebben játszanak, ott a fizikumnak nagyobb a szerepe.
mess2009 írta: Vidal-Sergi R. : Vidal (még?) nem jó szélő védő de SR. sem lesz az soha. sőt megkockáztatom: az a "mindenhová jó" szerep amibe LE. belekényszeríti oda vezethet, hogy egy tipikus cserjátékos szinten marad.
Ezzel meg nagyon egyetértek. SR-t én se pazarolnám el a jobb oldalon, nem szeretném boncolgatni miért, leírtam már egy párszor, de mivel a középpályán viszonylag sokan vagyunk, és látva, hogy Vidal elég gyatrán játszik, így muszáj lesz idén JHV-t játszania.

Nem értem a vezetőséget, hogy miért nem próbáltak megszerezni egy több éve poszton játszó játékost. Ehelyett még itt a reménytelen török, és idehoztak egy André Gomest.
Ne legyen félreértés nincs bajom a portugállal, de ahelyett, hogy egy Munir képességű Viettot hajkurásztunk, ahelyett igazán kereshettünk volna egy JHV-et. Azért azt jegyezzük meg, hogy a fórumon igazán 3-4 ember gondolta úgy, hogy az Sr-Vidal páros majd megoldja, a többiek - köztük én is - egy percig nem gondolták komolyan.
Lehozni lehet lefogják a posztot, megoldhatnak meccseket, de ez hosszú távon nem fog menni, ennél több kell.
Mondom ezt úgy, hogy senkit nem szeretnék leírni, meg megmondóembert játszani, de úgy érzem, hogy ez kevés lesz ezen a poszton.
pep71
Entrenador del Barça

2016.08.06. 22:37:04

Arda Turan óriási bukta lesz a klubnak, 35 millióért érkezett, de távozni valószínűleg ingyen fog vagy vmi nevetséges összegért...
D. Suarez helyett Samper is játszhatna, szvsz Samperben sokkal több lehetőség van.
Vidal nagyon gyenge, hátvéd létére szerelni nem tud, hiába nagyon gyors, összjátékban pedig még S.Robitól is elmarad, nem, hogy Alvestől..

A meccsről annyit, hogy sokat azért nem érdemes levonni belőle a jövőre tekintve, mert a Barca szvsz nagyon komolytalanul áltt hozzá és ez a liverpool elég komoly sebességgel rendelkezik elől, amit ki is használtak. A mi játékosaink meg mint a csiga, olyan tempóban mozogtak.
mess2009
Director del Fútbol

2016.08.06. 21:59:40

messzemenőt nem, de néhány következtetést azért le lehet vonni:
LE. meglehetősen fogalmatlan volt az ellenfél jártékerejét illetően, egy tartalékos csatársor mögé egy tartalékos középpályát és egy hasonló védelmet egyszerre...?!
számomra továbbra is érthetetlen, hogy a hátra-játék úgy terjed mint a járvány..! a mai napon, Munír, Arda? sergi R. de még Suarez is! a kevés labdák egyikével a 16-on nem a kapu felé fordul hanem hátra, ez egyszerűen szánalmas.
Denis Suarez jól mozgott? én azt láttam, hogy : elsodorják, lefutják, átverik, lemarad.....
Matyiról nem vitatkozom, valóban volt két ordító hibája de illenék némi relativitással szemlélni a játékát, mert a középpályán eladott lasztikkal a szélvészgyors csatárok ellen senkinek nem volt nem lett volna esélye, és mert neki legalább volt néhány szép szerelése is.
mindenki a védelmünket szidja (nem jogtalanul persze) de az hogy még egy becsületgólra sem futotta, a többi csapatrészt is minősíti.
Vidal-Sergi R. : Vidal (még?) nem jó szélő védő de SR. sem lesz az soha. sőt megkockáztatom: az a "mindenhová jó" szerep amibe LE. belekényszeríti oda vezethet, hogy egy tipikus cserjátékos szinten marad.
végül, ennek az égésnek valóban csak egy pozitívuma lehet: ébresztő jó néhány embernek talán nem is a pályán elsősorban....
fanbarca
Entrenador del Barça

2016.08.06. 21:31:42

Ez nagyon érdekes meccs volt. :lol: Volt a román kommentátornak egy megjegyzése, ami nagyon talált: szerinte a Barca játéka pont olyan volt, mint Luis Enrique megjelenése: TURISTÁS. Nem kell szomorkodni, de tanulni lehet.Ami biztos:

Arda Turan nagyon gyenge. Továbbra is lötyög, rossz nézni.
Busquets olyan szinte dekoncentrált volt, hogy az már siralmas. Nem tudom vétett e tavaly az egész szezonban annyi hibát, mint ma. Remélem le is tudta egy időre.
Vidal továbbra is szürke, Mathieu is elég kevés.

Pozitívum: Denis mozgása nagyon ígéretes, szerintem ő nagyon rendben lesz.
Munir egyre inkább magabiztos, és ha így folytatja, simán lehet ő a 4. számú emberünk. Szép megmozdulások, szép passzok (a végére azért elfogyott).
Digne nagyon szépen szállt be, jó kis plusz energiákat tud mozgósítani, továbbá lerí róla az alázat.

Jó lesz ez, jó lesz ez! :D
més que un club
Kash
Entrenador del Barça

2016.08.06. 20:48:41

Valaki tudna nekem küldeni gyorsba egy összefoglalót? :D
Nem tudom lehetséges-e ez így közvetlen meccs után...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.06. 20:35:05

Nagyon nincs mit írni, Matyi és Vidal rém gyengék voltak eddig az összes meccsen - főleg védekezésben -, Arda se jó, pedig javulgat, többieknek meg ma szimplán rossz napja volt, a Pool meg magasabb fokon pörgött, ezért nőttek ennyire fölénk. Rakitic volt pozitívum nekem, ez a vkp szerepkör jól állt neki, de jó eséllyel azért, mert nem volt letámadás, úgy hozta ki ahogy akarta. Ha komoly presszió alatt lenne, akkor azt megéreznénk szerintem, mint amikor Masch játszik. SR is pozitív volt nálam, és Digne is, a francia szimpatikus volt így 0 km-esen is, SR meg mehet is a kezdőbe innentől. Pedig ő se váltotta meg a világot, de így is sokkal jobb volt mint Vidal.
Atalanta írta:ha pl Busquets cserélhetetlen, állanadó játék lehetőséget kap, (ezért ilyen nagyképű) ha nem vetted volna észre, legalább 5 nagyon fontos labdát adott el, de sajnos akkor is kezdő marad. Suarez nem túlsúlyos és tud sprintelni? Kérlek válaszolj erre! Messi meg... Denis Suarez, egy párharcot sem nyert meg, ez a tinglitangli a spanyol bajnokságban talán elég, itt láthatod....
Busi nem cserélhetetlen, pont ezért is van ennyi ember most oda, jobban lehet forgatni majd őket. És ezt mondtam, szezon eleji forma.. Ezért ad el olyan labdákat, amiket nem szokott, mert nincs játékban. Az előszezon meccsei meg erre vannak, hogy ezeket "levetkőzze", és újra formában legyen. Messi ma gyenge volt, az előző meccseken nem. Csak úgy, mint a többiek. Suárez nem tudom amúgy mitől olyan kirívóan lassú az előszezon alatt, eddig se a sprintjeiről volt híres, nem egy villámléptű csatár.. Denis meg ennél sokkal jobb volt eddig, a Villarrealban is, egy rossz meccstől - ahol inkább eltűnt, nem rosszul játszott - nem lesz gyenge játékos.

Amúgy érdemes visszaolvasni a Bilbao elleni 4-0-hoz, vagy a Celta elleni zakó utáni hsz-ekhez, akkor is gyászhangulat volt, pedig akkor már játékban is voltunk nagyjából.. Aztán 2 kupa nagy nehezen leesett, játékban meg az egyik legjobb szezonunkat hoztuk.
Robcsyy írta:Bravoval az élen. Lejött MAtS és egyből kapott rá a csapat 3-mat. Zavarjuk vissza Chile-be.
El is dőlt a kezdőkapus sorsa.. :mrgreen:
mvik
Jugador d'estrella

2016.08.06. 20:33:43

üdv. hát a mai meccs után az egyik szemem sír a másik meg nevet, mert a Liverpool a második kedvenc csapatom és végre jól játszott a csapat. a barcán meg még nagyon érződik h a kulcsjátékosok még alig kezdték el a felkészülést. Vidal játékával szerintem nem lesz gond csak rendesen össze kell játék közben is szoknia a társakkal, én személy szerint Robi jobbhátvéd játékától tartok inkább, mert ugyan technikás és jól szerel, de lassúnak érzem arra a posztra és szerintem nem bírná úgy az egész meccsen való fel-le rohangálást mint Alba a túloldalon, de ne legyen igazam és váljon be ott. hát ha Matyi továbbra is ilyen játékot produkál akkor gyorsan 5. számú védő lesz csak, mert ennél még Marlon is sokkal jobb játékot hozott le az előző meccseken. előre meg nekünk is egy ilyen csatár kéne mint a poolnál Mané, gyors mint a villám, technikás és erőszakos, pl. ilyenkor mint ahogy most is volt a meccsen, amikor Messi középre húzódik irányítónak senki nincs az ő helyén a jobboson, na oda kéne ilyenkor egy ilyen gyors játékost becserélni aki képes lenne bejátszani az üres területeket.
mvik
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.08.06. 20:15:56

Hát ez igy sikeredett. Messzemenő következtetésekbe nem mennék, de JHV-et égetően fontos lenne igazolni. Már alapbol ijesztő hogy nincs jhv a keretben, de azt elnézve hogy hogyan futnak el Vidal mellett különösen para..
Robcsyy
Entrenador del Barça

2016.08.06. 20:08:49

Na kikaptunk es itt a világvége :lol:
Ássunk el mindenkit es sózzuk be az egesz camp nou-t.
Jézusom...

Bravoval az élen. Lejött MAtS és egyből kapott rá a csapat 3-mat. Zavarjuk vissza Chile-be.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Atalanta
Jugador d'estrella

2016.08.06. 19:54:55

Rendben Palesz77, de térjünk ezekre a szavakra majd vissza! Soha nem jelent jót, ha pl Busquets cserélhetetlen, állanadó játék lehetőséget kap, (ezért ilyen nagyképű) ha nem vetted volna észre, legalább 5 nagyon fontos labdát adott el, de sajnos akkor is kezdő marad. Suarez nem túlsúlyos és tud sprintelni? Kérlek válaszolj erre! Messi meg... Denis Suarez, egy párharcot sem nyert meg, ez a tinglitangli a spanyol bajnokságban talán elég, itt láthatod....
palesz77

2016.08.06. 19:39:40

Atalanta írta:Csak én látom, hogy óriási bajok lesznek az idényben?
Igen. Denis és Messi mindkét meccsen jobbak voltak, Suárez se a legjobb ma, de vele sincs baj, Busi nemrég kezdte a felkészülést, formán kívül van.. Majd ha 1-2 hónappal a szezon kezdete után is csak így tolják a srácok, akkor TALÁN lehet némi ok az aggodalomra, de tavaly is gyengébben kezdtünk emlékszem, novemberben jöttek az első gálák, aztán milyen szezont hoztunk..
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.08.06. 19:33:52

Én egyedül a JHV poszt miatt aggódok. A többi szerintem okés lesz.
Atalanta
Jugador d'estrella

2016.08.06. 19:29:21

Csak én látom, hogy óriási bajok lesznek az idényben? Messi már mindent csinál magával, bohóckodik a hajával, Busquets olyan mint egy öregember, szwerintem nagyképű is, Denis gyerek csak szimulál és esik kel, és lehet a Danit is visszasírjuk, Suarez meg olyan túlsulyos, hogy két métert nem tud futni....Szegény Masch maradt, erre a régi helyén a védelemben.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.08.06. 18:15:02

Jók a kezdők, örülök, hogy új arcok is helyet kapnak a kezdőben. :)
Remélem egy jó meccset láthatunk, ahol remélhetőleg mi nyerünk.

Visca El BARCA!!!
Kép
MessiCesc
Capitá del Barça

2016.08.06. 17:40:39

Ezek eros jelek arra h Vidalt szandekoznak jatszatni... Pedig az eddigiek alapjan max egy csere... Vedekezni abszoludt nem tud.
palesz77

2016.08.06. 17:26:40

FC Barcelona Line-up: Ter Stegen; Vidal, Mathieu, Mascherano, Camara; Denis Suarez, Busquets, Arda; Messi, Suarez, Munir

Bench Barcelona: Bravo, Masip, Pique, Vermaelen, Digne, Douglas, Roberto, Rakitic, Iniesta, Samper, Alfaro, Mujica

Liverpool Line-up: Mignolet, Clyne, Lovren, Klavan Milner, Can, Wijnaldum, Lallana, Coutinho, Firmino, Mané.

Bench Liverpool: Manninger, Henderson, Grujic, Moreno, Brannagan, Origi, Ings, Matip, Stewart, Wisdom, Markovic, Randall, Alexander-Arnold

Vidal egyik nagy napja ez, ha ma bizonyitani tudna, kicsit megnyugodnek.. :D Nyilvan nem sok eselyt latok ra, de remelem jo meccs lesz, sok Barca gollal es hajtassal.
messideco
Presidente del Barça

2016.08.06. 07:39:54

Remélem Digne bari is beszáll majd kis időre :)

Egyébként meg:
Valdes
Alves, Marquez, Puyol, Abidal
Xavi, Toure, Iniesta
Messi, Eto, Henry

Szerintem ez lesz :cry:
Kép
"And my heart will leave you never."
MatyiG
Adminisztrátor

2016.08.05. 23:30:28

Alba betegség miatt nem utazott a csapattal.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.08.05. 16:54:09

A Sport 1 megint közvetíteni fogja a Gampert.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
ntibi67
Capitá del Barça

2016.08.05. 14:43:28

palesz77 írta:Official squad for match vs Liverpool: terStegen, Bravo, Masip, Douglas, Piqué, Rakitic, Sergio, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Munir, S. Roberto, A. Vidal, Vermaelen, Mathieu, Denis, Samper, Digne, Cámara, Mujica, Alfaro

Marlont kifejezetten sajnálom, hogy nem vitte el Lucho, de gondolom inkább Vermát játszatná, hátha mégis marad.. Digne is bemutatkozhat akár, bár szerintem sokat nem fog játszani, most állt még csak edzésbe.
Marlon engedéllyel haza utazott a vízumát intézni
Marlon has been given permission to return to Brazil to process his visa. http://www.fcbarcelona.com" target="_blank.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.05. 14:37:19

sok volt a csipszropikólapizza nyáron és kicsit még biztos dundi :mrgreen:
Csevapcsicsis chipset evett...
Kép
Válasz küldése