Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nincs is ezzel semmi gond,ez egyéni preferencia kérdése,nekem mindig a bajnokság megnyerése a fontos,a többi cím a koktél cseresznye a habon.
Na én pont a BM-et engedném el teljesen, semmi értelme, formalitás lenne a meccs mindenképp, köszönőviszonyban nincs ak ét keret egymással. Oda felküldeném a full B sort a BL nevezettek közül, inkább legyen az 1-9 mint a full csapattal 1-5. Nem őket kell megvernünk a továbbjutáshoz, de ennyire szűk, fáradó kerettel még egy magát jól felszívott YB is probléma lehet. A 3 kötelező meccsünket legalább húzzuk be, és akkor legalább szinte biztos a rájátszás. Arra meg remélhetőleg egy már BL, de legalább egy EL szintű kerettel állhatunk ki majd.
Én a BL-t tartom fontosabbnak, de nem Young Boys-ra kellett volna tartalékolni. Ha a Bayern-nel játszanánk hétközben, teljesen megérteném, így nem.
. Én írtam, ezek szerint másnak is feltűnik. Nem látványos hibái vannak, de szerintem rettentő lassan reagál. Tavaly is ezt láttam nála, amellett nem tud bravúrt hozni, ami egy kapusnàl fontos. Egy tökéletes cserekapus egy-egy meccsre, de egy szezonra kevés. Bajban leszünk, ha nem tudunk valakit hozni.Bob_Marley írta: ↑2024.09.28. 23:00:06
Pena továbbra is bironytalan a labdakihozatalok nem voltak túl sallangmentesek,főleg az elején. És valaki írta,tényleg olyan mintha mindig egy ütemmel később indulna el a labdákra.
Ja. Kounde taposás, visszavonják a gólunkat. Courtois taposás, semmi. Vinicius taposás, mikor elrúgta a labdát, büntető.
Igen.FcBarcelona1 írta: ↑2024.09.28. 21:54:35Még mindig úgy gondolod, hogy nem szándékos, amit a bírók művelnek? Emberemlékezet óta ez megy. Ha meg lehet fogni egy gyenge Barcát, azon a meccsen a bírók brillíroznak. Ott rúgják ágyon előtte a Barcást, és még bizonygatja, hogy labda volt. Persze ilyenkor a VAR is hallgat![]()
Még mindig úgy gondolod, hogy nem szándékos, amit a bírók művelnek? Emberemlékezet óta ez megy. Ha meg lehet fogni egy gyenge Barcát, azon a meccsen a bírók brillíroznak. Ott rúgják ágyon előtte a Barcást, és még bizonygatja, hogy labda volt. Persze ilyenkor a VAR is hallgat
https://vipstand.pm/sports/football/wat ... elona-liveBarcaforever írta: ↑2024.09.28. 21:15:45Tudtok küldeni egy linket a mai meccshez, ahol közvetlenül lehet nézni online bármilyen regisztráció nélkül?
Az egy dolog, hogy kell a rotálás, de lehetne ezt egy kicsit okosabban. Most jön két meccs, ahol szintén lehetne és szét lehetne osztani. Nem úgy, hogy felrakunk egy B-csapatot, utána pedig kezdődik minden előlről. Bízom az edzőben és a csapatban, de van egy olyan érzésem, hogy ezt sem Raphinha sem Yamal nem fogja végigülni. Sőt, most is a kelleténél többet és intenzívebben fognak játszani.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 20:27:06Engem így ma nem érdekel, ha ez az ára az energiánk fenntartásának, bukjunk pontot néha így, jobban járunk hosszútávon akkor is. Nekem tetszik, ahogy meccsről-meccsre rotál, kivéve tényleg amit te is írsz, 3 gólos előnyöknél le lehetne kapni a szélsőket, jobban elfáradnak, mint bárki más.
Pont ezen tanakodtam én is...Chino írta: ↑2024.09.28. 20:23:19Nekem kicsit furcsa, ahogy Flick forgatja a keretet. Amikor már tét nélküli a meccs fent hagyja akiknek már kijárna a pihenő, amikor pedig rotál, akkor pedig 3-4-5 embert kihagy a kezdőből. Nem egy rossz csapat az Osasuna, főleg otthon. Kicsit sem vagyok nyugodt, valahogy szenvedjünk ki egy győzelmet és örüljünk.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 19:50:20WTF, mindkét szélsőnket, Inigót és Casadót egyszerre?Mindkettőre ráfért, de nem gondoltam volna, hogy egyszerre meglépi.
Le a kalappal. Yamalt meg frissen rá lehet majd engedni csomót kötni a lábakra.
Én örülök, akkor is, ha emiatt pontot bukunk. Megnyugodtam, hogy azért előrefelé is tekintünk.
Arra mondjuk kíváncsi leszek, hogy Ferran és Victor melyik-melyik szélen fog játszani.
Engem így ma nem érdekel, ha ez az ára az energiánk fenntartásának, bukjunk pontot néha így, jobban járunk hosszútávon akkor is. Nekem tetszik, ahogy meccsről-meccsre rotál, kivéve tényleg amit te is írsz, 3 gólos előnyöknél le lehetne kapni a szélsőket, jobban elfáradnak, mint bárki más.
Örülök, hogy végre a padon ülnek az eddig széthajtott emberek, de a védelmet szerintem kicsit lehetett volna kicsit erősebbre fogni. Balde mehetett volna Martin helyett, főleg, hogy nemrég pihent. A Villarreal ellen ugyan bejött ez a rotáció, de ott legalább fent volt Raphinha, támadásban szerintem borzasztó kevesek leszünk, erre nagyon ráfázhatunk, Balde támadásban azért sokat tudna adni. Martin ebben nagyon kevés, de védekezésben sem egy biztos pont. . NIncs sem a brazil sem Yamal, Lewynek nem tudom ki fogja majd osztogatni a labdákat, PV-nek sem az erőssége, Torre még nem az a szint aki megteremti a különbséget, Torrest meg hagyjuk is. Jobban örültem volna ha Fati kezd, aztán ha gond van a 60. perc körül jöhet Raphinha, ha nálunk az előny meg belefér Torres.bence0330 írta: ↑2024.09.28. 19:50:20WTF, mindkét szélsőnket, Inigót és Casadót egyszerre?Mindkettőre ráfért, de nem gondoltam volna, hogy egyszerre meglépi.
Le a kalappal. Yamalt meg frissen rá lehet majd engedni csomót kötni a lábakra.
Én örülök, akkor is, ha emiatt pontot bukunk. Megnyugodtam, hogy azért előrefelé is tekintünk.