Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
miért ne játszanának?Nero. írta:Elég kell hogy legyen a 3 ponthoz
Atletico ellen nem akarom a pályán látni Albát, SRt, Busquets, Suarezt, Arthurt
Atletico félidőben 0-0, még ha nyernek is akkor is telibe leadnám (akár a Ruigok meg az Alenák is játszhatnak) a hétvégi bajnokit. Nem szoktam elkiabalni a dolgokat, de ez a bajnokság már megvan, a BLre kell rámenni minden erővel
és az nem történhet meg véletlen, hogy mindkétszer kikapunk, az atma ellen mert rotálunk, a MU ellen pedig egy kifogott rossz nap miatt?Nero. írta: Gyönyörű lesz ha megverjük az Atleticot az Old Traffordon meg 0-0 vagy kikapunk
Gyönyörű lesz ha megverjük az Atleticot, az Old Traffordon meg 0-0 vagy kikapunkStalkyard írta:Pedig egyértelműen gálakezdővel fogunk menni az Atletico ellen, le akarják zárni a ligát. Viszont igen, Albát is jó lenne pihentetni valamikor, lehet bevállaltam volna most.
Kp-n nem lepődnék meg, ha Alena kezdene, bár nem hiszem, hogy a Busi-Rakitic duót kompletten kihagyná Valverde.Sinya22 írta:Stegen-Roberto,Piqué,Umtiti,Semedo-Rakitic,Vidal,Arthur-Malcom,Suarez,Coutinho.
Én ma ilyesmit várok,Messi úgy is jön 30 percre.
Én inkább most küldeném fel az A csapatot h ez a 3 pont meglegyen mert a villareal kemény dió lesz és ez a 3 pont annyit ér mint majd a szombati.MatyiG írta:Nem kell pihentetni, csak közvetlenül a BL-meccsek előtt. Mivel most a Tico lesz az ellenfél a MU előtt, logikusabb lenne holnap rotálni jobban szombat helyett.MQuCsabi írta:Ő már csak a meccsek között pihen
EV tudja, mit csinál. Az sem penne jó, ha úgy járunk, mint a Bayern: márciusban bajnokok, aztán elvesztik a lendületet és kihullanak mindenhonnan a fene nagy pihentetésben.
Nem kell pihentetni, csak közvetlenül a BL-meccsek előtt. Mivel most a Tico lesz az ellenfél a MU előtt, logikusabb lenne holnap rotálni jobban szombat helyett.MQuCsabi írta:Ő már csak a meccsek között pihen
EV tudja, mit csinál. Az sem penne jó, ha úgy járunk, mint a Bayern: márciusban bajnokok, aztán elvesztik a lendületet és kihullanak mindenhonnan a fene nagy pihentetésben.
Legutóbb is eléggé rotált a BL előtt. Ha nem is olyan mértékben, mint ahogy én írtam, de biztos lesz pihentetés. Messi például megint nem edzett ma a csapattal.Stalkyard írta:Szerintem sajnos nem nagyon fog rotálni EV, pedig Albának, Piquének, Rakiticnek és Messinek/Lajosnak mindenképp pihenni kéne szvsz.
Hát azért a végén volt egy-két szitu, mikor meleg volt a pite. Lenglet földönfekvős brékkes mozdulata, vagy mikor a kínai srác hangyányival maradt le egy balodali passzról. Buktunk már pontokat pont az ilyen meccseken. Közhely, de tényleg ezekkel lehet bajnokságot nyerni. 1 héten belül sok minden eldőlhet mennyire lehet pihentetni a későbbiekben.MatyiG írta:Helyzete sem volt az Espanyolnak, egyáltalán nem volt benne a meccsben, hogy gólt kapnánk.
Ez mindig benne van, ha bekkel az ellenfél, nem véletlenül csinálják. Ha nem lenne esélyük az általad leírt forgatókönyvre, nem is buszoznának.Messiguru írta:Várható volt.Viszont az is benne volt a pakliban h találnak egy gólt beállnak még inkább sündisznóba és örültünk volna ha sikerül kiegyenlítenünk ahogy ősszel a Bilbao ellen otthon.
Várható volt.Viszont az is benne volt a pakliban h találnak egy gólt beállnak még inkább sündisznóba és örültünk volna ha sikerül kiegyenlítenünk ahogy ősszel a Bilbao ellen otthon.Nero. írta:Jó hangulatba kelhettél felMessiguru írta:A szokásos nyögvenyelős győzelem a Valverde éra alatt ehhez már hozzászokhattunk![]()
Azt viszont nem értem miért adták messinek a gólt.
Nekem egyértelmű h a védő fejelte a kapuba,sőt sanszos hogyha nem fejeli be akkor a kapus megfogja
Első félidőben volt 4 ziccerünk, az Espanyol semmit nem csinált várható volt hogy az utolsó negyedre kifulladnak.