vidra írta:Messi nagyon hiányzik, nem is tudom, mi lesz, ha egyszer visszavonul.
Dantes, nemtom, több élet kéne az egészbe és tudni kéne dinamikusan váltani, kevésbé kiszámíthatónak lenni. Ha kirohangálnak ránk, akkor tiki-taka, ha középen zárnak, akkor a szélekre menni, ha a széleken, akkor középre. Ha magasan játszik a védelmük, akkor les vonalból üres területre befutás, stb. Kicsit olyan, mintha Ernő annak is örülne, hogy egy valami megy most egyelőre rendesen, nem hogy 4-5 taktikai fogás.
Amúgy mindegyikre volt legalább egy-két sovány próbálkozás, csak minden pozíción gyengék voltunk, vagy bizonytalanok.
Erről van szó Mester... de ahogy írtam, ez nem mindenkinek megy, és nem mindenkivel.... (pl.: hol van az alázat, a fegyelem, a csapategység?????? Neymarka elhúz a nagy zsozsóért...és most: vicc a köbön, Dembelé???? megcsókolhatná az összes gyeptéglát a camp nouban, hogy ott lehet...ehelyett (sztem a felét sem tudjuk az életviteléről), megvesszük Griezmannt? hol van a nagy kedvencem Pedró? utóbbi úgy túrta a földet, hogy valami hihetetlen, eladjuk Rakétát...vazze, az egyetlen ember aki 18-ról képes lőni és eltalálni a kaput és még sorolhatnám. Ez így nem megy: amíg nincs csapat kár bármilyen taktikáról beszélni. Normál esetben ezt a ...os Osunát 3-4 góllal kellett volna kitömni IDEGENBEN. Én baromi rég kezdtem a barcának szurkolni, de nem tom megmondani, hogy mikor volt olyan, hogy "félek" leülni meccset nézni...mit fogok "látni"???? Nekem ne mondja senki, hogy évek óta tudatosan a második félidőre és a zseninkre alapozunk, mert akkor régen rossz az egész. A vezetés húzzon a francba, saját nevelést a keretbe, a zsoldosokkal leszámolni... kezdjünk mindent tiszta lappal. D