Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.21. 14:20:08

Az oké, de ők JELENLEG még Európa Ligás helyen sincsenek! Nyerniük kellene, hogy legalább fellépjenek az 5. helyre. Ez olyan mintha most mindent feltennének egy BL győzelemre, csak közben meg nem kvalifikálják magukat a következő BL illetve EL szezonra.

Biztosan úgy gondolkodnak, hogy most egy esetleges BL győzelemmel kiengesztelik a szurkolókat, és jövőre meg belehúznak a ligába, hát ha az is meglessz. Esetleg megint a FA kupa döntő, BL indulást érő hely...stb.

Egyébként tökéletessen értem mit akarsz mondani. :wink:
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.04.21. 14:12:19

Kash írta:Mi is ezt tettük tavaly, amikor a BL döntőre készültünk, az akkori kezdőnk a Sociedad ellen: Bartra, Montoya, Pinto, Thiago, Afellay, Bojan, Messi...stb.
Az oké, de ők JELENLEG még Európa Ligás helyen sincsenek! Nyerniük kellene, hogy legalább fellépjenek az 5. helyre. Ez olyan mintha most mindent feltennének egy BL győzelemre, csak közben meg nem kvalifikálják magukat a következő BL illetve EL szezonra. :roll:
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.04.21. 14:09:28

Csak megvolt nektek már a bajnoki cím akkor :(
Kép
"And my heart will leave you never."
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.21. 14:01:43

salas9 írta:Chelsea nagyon készül a visszavágóra. :evil:
Arsenal elleni kezdőjük:

Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Essien, Romeu - Malouda, Kalou, Sturridge - Torres.

Csere: Lampard, A.Cole, Mikel, Meireles, Mata, Ferreira, Turnbull.
Drogba, Ramires, Ivanovics-ő eltiltott- és D.Luiz a keretben sincs.

Elég rendesen megforgatta a csapatot Di Matteo, pihentet rendesen...

Mi is ezt tettük tavaly, amikor a BL döntőre készültünk, az akkori kezdőnk a Sociedad ellen: Bartra, Montoya, Pinto, Thiago, Afellay, Bojan, Messi...stb.
Kép
salas9
Entrenador del Barça

2012.04.21. 13:50:52

Chelsea nagyon készül a visszavágóra. :evil:
Arsenal elleni kezdőjük:

Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Essien, Romeu - Malouda, Kalou, Sturridge - Torres.

Csere: Lampard, A.Cole, Mikel, Meireles, Mata, Ferreira, Turnbull.
Drogba, Ramires, Ivanovics-ő eltiltott- és D.Luiz a keretben sincs.

Elég rendesen megforgatta a csapatot Di Matteo, pihentet rendesen...
Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.21. 08:59:21

Mindig is imádtam ezt a csapatot. mindig is Barca drukker voltam, és leszek.
A 6 éves keresztfiam már megismeri Xavit, Iniestát, Puyolt, A.S-t, Villát, a kedvence pedig -természetesen- Messi. :-)
(OFF Azért az aradi 13 nevét is megtanítottam neki ON)

Büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak szurkolhatok, és boldogsággal tölt el, hogy pont ezt a generációt hétrő-hétre láthatom kifutni a gyepre.
Persze csalódott vagyok- ki nem az-, hogy kikaptunk. De hiszem azt, hogy sima továbbjutás lesz.
Az Arsenal is 2-1-gyel jött ide, és úgy lett 4-1, hogy még csak kapura sem rúgtak, az a góljuk is öngól volt
Most is ez lesz. Csak öngól nélkül.
Ha bemegy az első gól, utána minden könnyebb lesz, felszabadulnak a fiúk, és fiesztát rendeznek.

A meccs előtt bevágtak képeket az edzésükről. Könnyedek voltak, nevetgéltek. És ez jó jel volt számomra. Nem görcsöltek.
A Chelsea-nek mákja volt. Hatalmas mákja. Jövő héten nem lesz.
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
nonomo
Barça B

2012.04.20. 21:06:49

daffy írta:
Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
Alves-Piqué vagy Puyol-Masche-Adriano
---------------Busquets--Cesc-------------
------Messi-------Iniesta------Alexis------
--------------------Pedro--------------------
?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?

----------------valdes-------------
-----puyol-----pique---masch----
alves-----busi-------xavi-------ini
-----cuenca---messi----alexis----

szerintem ez a jobb döntés. a chelsea nem fogja a kapuhoz szorítani a barcát. alves oldalán busi biztosít,xavi ini mellett,a helyén. ini-alexis gyors szélső páros. cuenca megmondom őszintén a "mert jobb nincs" választás.
Lehet, de én úgy látom, hogy ezek a 3-4-3 és 3-3-4 nem jöttek be, szóval lehet hogy mégis 4 védővel kéne felállni, akik természetesen bekapcsolódnak a támadásba, de vissza is érnek egy gyors kontra esetén szóval ilyen 4-3-3 ami igazából 2-4-5. :)
salas9
Entrenador del Barça

2012.04.20. 15:26:28

Di Matteo nyilatkozott, hogy Dorgba nem játszik a hétvégén az Arsenal ellen és lehetséges, hogy nem játszik a Barcelonai visszavágón sem!
(sport.es)
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2012.04.20. 11:21:46

Én mindig óvatosan szoktam hozzáállni a meccsekhez, de most abszolut az az érzésem, hogy kettő lesz közte. Ennek a különbségnek ki kell jönnie két meccs alatt. Ami pedig a leginkább bizakodásra ad okot az a Nou Camp. Szerintem ezzel el is mondtam majdnem mindent. Otthon nem nagyon van ellenfelünk, ezt a Chelsea-t simán képesekvagyunk akár hárommal is megcsapni és ezt minden nagyképűség nélkül mondom.
Én egy 4-1–et érzek, remélem be is jön. Az a furcsa, hogy nem szomorú, hanem, inkább ideges voltam meccs után. A továbbjutás még sztem 60-40% ide.
Azt is kinézem Pep-ből, hogy megint nekik megyünk 4 csatárral és egy lesz a cél: minél többet rúgni. Daffy felállását érzem legreálisabbnak, de megnéznék egy VV-Puyol-Masch-Adriano – Alves-Xavi–Ini –Messi-Alexis-Cesc-Cuenca tizenegyet is. Tudom felejtős, de kíváncsi lennék mit alkotnának.
Forca Barca!!!!
Senyera
Jugador del Barça

2012.04.20. 11:02:22

Sajnos nem láttam a meccset csak az összefoglalót.Ennek alapján a meccset több góllal kellett volna nyernünk,egy kicsit nagyobb koncentrációval kedden ez meg is fog történni.
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.20. 10:52:35

Deus írta:Most már megváltozott a hozzáállásom... Most már inkább abban hiszek, hogy simán elverjük őket kedden.

Csak egyetlen egy dolgot kérek Pep -től: Ne hülyén cserélgessen, vagy túl későn...

ezt én is többször éreztem, csakhogy utoljára a getafe ellen éreztem több mint 5 gólos győzelmet idegenben, végül 1-0-ra kikaptunk... :(
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.04.20. 10:48:46

Most már megváltozott a hozzáállásom... Most már inkább abban hiszek, hogy simán elverjük őket kedden.

Csak egyetlen egy dolgot kérek Pep -től: Ne hülyén cserélgessen, vagy túl későn...
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.20. 10:46:33

Az ejszaka megint meccset almodtam, Barca - Chelsea-t . Ha jol emlekszem 3 gollal tobbet rugtunk almomban :D
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.20. 10:21:45

Szerintem csak az első gólig lesz nehéz.
Amennyire pechesek voltak a fiúk most, annyira szerencsések lesznek kedden.
Szerintem már az első negyed óra végén vezetni fogunk.
Ha ez meg lesz, és futószalagon termeljük majd a helyzeteket,
akkor a Chelsea totál meg lesz zavarodva.
A fiúk képesek arra, hogy akár a szünetet lehozzák már 3-0-val
Kash
Entrenador del Barça

2012.04.20. 10:18:32

Nagyon nehéz meccs lesz, ám én bizok a Barcelonaban, és abban, hogy szétszedik a Chelsea-t.
Kép
Xavi001
Jugador d'estrella

2012.04.20. 10:11:36

Én felidézem az Arsenal elleni meccset és ott is kaptunk golt rendesen és a Camp Nou ban küzdöttünk a továbbjutásért, szerintem 2:0 meglesz :)
daffy
Madridista

2012.04.20. 09:34:44

samy85 írta: Csak akkor mi van ha a Chelsea a Torrest is kezdeti D.D. mellett!?
1. nem fogja,mert szerintem védik az 1-0t.
2. és ha kezd? szerencsétlen emberre nem kell védőt pazarolni. szerintem a meccseken azt sem tudja,hogy merre támadnak. nem sok vizet zavar
3. ha kezd,az azt jelenti,hogy még az előző meccsnél is kevesebb védekező emberrel állnak ki és az öngyilkosság.

ki kell a chelseanek menni 5 védővel és stabil kp-val. széleken mata és maluda,elöl drogba. aztán bízni a kontrákban és abban,hogy ismét kihagy a barca 30 helyzetet
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.20. 08:59:40

LG írta:
mes írta:
Persze, mindig az hiányzik, aki épp nincs. De mikor Villa egészséges volt az utóbbi időkben, általában a jogos kritikákat kapta csak, a gyenge játékáért, néhány meccs volt ez alól csak kivétel.
Nem éppen csak DV-ra gondolok itt. Jöhetne bárki más hasonló kvalitású játékos.
Most speciel lehet, hogy egy Ibrával jól jártunk volna, bármennyire is utálom őt. Neki lehetett volna fejre ívelgetni a labdát akár. Egy fejesünk volt csak, az is Messitől 16 méterről. Sok felívelést simán visszafejeltek.
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.20. 08:52:04

mes írta:Tetszenek a lenti otletek, de minek 4 vedo egy ilyen Chelsea ellen ?:D
Mondjuk azért, mert ha betalálnak, akkor valószínűleg elment a továbbjutás. Sztem nem kéne 3 védővel kezdeni, mert azért kockázatos, és 4 védővel is valószínűleg meglesznek elől a helyzeteink, csak be kell majd lőni őket. Ha ez nem sikerül, akkor majd mondjuk a félidőben lehozhatunk egy védőt.
Szerény meglátásom szerint egy vérbeli befejező csatár hiányzik. Nagyon megérezzük DV hiányát, aki a 16os sarkáról is simán betekerte a bal felsőbe.
Persze, mindig az hiányzik, aki épp nincs. De mikor Villa egészséges volt az utóbbi időkben, általában a jogos kritikákat kapta csak, a gyenge játékáért, néhány meccs volt ez alól csak kivétel.
samy85
Capitá del Barça

2012.04.20. 08:39:43

Valahogy a Daffy felállás számomra is az, amely a legjobb lehet kedden! (fura h még mindig a Chelsea ellen vagyunk elfoglalva, pedig holnap clásícó)
Piqué játéka mindenképp kellene Drogbáéhoz! Csak akkor mi van ha a Chelsea a Torrest is kezdeti D.D. mellett!? Akkor már eleve halott a 3 védős rendszer, ugye. Alvesnek meg jobban kell figyelni a visszazárásokra... Pont azért mert itt is az odavágón annyira tudtunk dominálni, h Dani bealudt a labdajáratásnál, a kontragólt megelőzően! Mondjuk Di Matteo nagyot húzott azzal h Ramirest tette balra! Erre szerintem senki nem számított... Alves el is támadta magát! Mondjuk mi sem vagyunk hozzászokva hogy a Messi labdát veszt a kp közepén... ez volt... most kicsit rendezettebbnek kellene lennie a védelemnek... Mondjuk Piqué szereplése, helyezkedése talán Drogba játékát visszaveti!!! Cuenca is a gyorsaságra építi a játékát! ezért nem tom hogy jó lenne e a játszatása... hely nagyon felgyorsulni nem lessz!
a megoldás talán a szabadok/sárgák kiharcolása lehet. eggyel kevesebb emberrel már jóval nagyobb az áttörés esélye... ergo fejben is jobban fáradnak! így meglehet a továbbjutás! De mindez csak elmélet! majd a Kedden 20:45! Csak a Barca!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Andris
Adminisztrátor

2012.04.20. 08:14:55

Abszolút daffyé a legjobb. Esetleg Alexis helyett Cesc, de szinte mindegy.

lentebb láttam valahol: Xavi nélkül kezdeni? :D viccnek is rossz.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Barca96
Jugador del Barça

2012.04.20. 07:15:03

[quote]-------------------Valdés-------------------
Én is teljesen ezt a felállást használnám, de estleg 3 védővel.
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
daffy
Madridista

2012.04.19. 23:46:33

Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?

----------------valdes-------------
-----puyol-----pique---masch----
alves-----busi-------xavi-------ini
-----cuenca---messi----alexis----

szerintem ez a jobb döntés. a chelsea nem fogja a kapuhoz szorítani a barcát. alves oldalán busi biztosít,xavi ini mellett,a helyén. ini-alexis gyors szélső páros. cuenca megmondom őszintén a "mert jobb nincs" választás.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.19. 23:40:51

Renesans írta:Összefoglalva tehát:
- elfelejteni Cescet, mint csatárt
- Xavi nélkül kezdeni, de szükség szerint egy védő helyett korán becserélni
- Messi játsszon szélen, Iniesta pedig középen
- Pedro játsszon centerben
1. Cesc szvsz nem csatár, hanem egy speciális szerepkörrel rendelkező középpályás.
2. Ez nem elvetendő ötlet, elsősorban Thiago jöhetne számításba, mert szvsz vele nagyobb tempót tudunk diktálni és egyéni villanásokra is képes. Hátránya, hogy Xavi-val ellentétben sokkal kevésbé gólveszélyes, ami miatt bizonyos játékhelyzetekben lutri a szerepeltetése. Nem mellékesen a BL-ben nagyon fontos rutin is Xavi mellett szól (bár ezzel sokra nem mentünk a tegnap).
3. Messi dinamikája és sebessége elvész a pálya szélén, másrészt a leggólérzékenyebb játékosunk kerülne még távolabb a kaputól, ráadásul kinek adná be szélről a lasztit, ha szinte csak ő tud gólt lőni? A szélről nem lehetne olyan rágyorsításokat csinálni, mint pl a tegnapi meccs utolsó perceiben, amiből majdnem gólt lőttünk. Iniesta középen szerepeltetése megint nem jó ötlet. Az ő labdabiztossága gyakorlatilag meghalna a pálya közepén ha folyamatosan fizikális fölényben vannak ellene a szűrők. Nem mellékesen borzasztó a helyzetkihasználása és a középen oly fontos robbanékonyság sem éppen jellemző rá.
4. Ez még viccnek is rossz. A vasággyal együtt is kb 60 kilós Pedro verekedne a 100 kilós verőemberekkel? Még az amúgy keménykötésű Alexis sem sót evett meg köztük, ráadásul Pedro idei góltermését nézve megint az idegbaj kerülgetne 90 percen át. Azért mert volt egy majdnemjó tekerése a tegnap, még nem lesz automatikusan a legjobb befejezőemberünk.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.19. 23:17:16

Sanama írta:Azért fair játékosok vanak a Chelsea-ban, Lampard meg Drogba is elmondta,hogy makkoltak azért.
Nekem kifejezetten szimpatikus volt a tegnapi Chelsea magatartása. Egyedül Drogba volt kritikán aluli és gusztustalan, a többiek viszont többnyire keményen, de tisztán játszottak. A meccs előtt arra számítottam, hogy irgalmatlan csontzene lesz a pályán a 3 évvel ezelőtti tüskék miatt, de meglepően úriember módjára játszottak. A lényeg tehát, hogy lehet normális kemény focival is eredményes egy csapat, nem csak a Real-féle ámokfutással.
Válasz küldése