Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Az oké, de ők JELENLEG még Európa Ligás helyen sincsenek! Nyerniük kellene, hogy legalább fellépjenek az 5. helyre. Ez olyan mintha most mindent feltennének egy BL győzelemre, csak közben meg nem kvalifikálják magukat a következő BL illetve EL szezonra.
Az oké, de ők JELENLEG még Európa Ligás helyen sincsenek! Nyerniük kellene, hogy legalább fellépjenek az 5. helyre. Ez olyan mintha most mindent feltennének egy BL győzelemre, csak közben meg nem kvalifikálják magukat a következő BL illetve EL szezonra.Kash írta:Mi is ezt tettük tavaly, amikor a BL döntőre készültünk, az akkori kezdőnk a Sociedad ellen: Bartra, Montoya, Pinto, Thiago, Afellay, Bojan, Messi...stb.
salas9 írta:Chelsea nagyon készül a visszavágóra.![]()
Arsenal elleni kezdőjük:
Cech - Bosingwa, Cahill, Terry, Bertrand- Essien, Romeu - Malouda, Kalou, Sturridge - Torres.
Csere: Lampard, A.Cole, Mikel, Meireles, Mata, Ferreira, Turnbull.
Drogba, Ramires, Ivanovics-ő eltiltott- és D.Luiz a keretben sincs.
Elég rendesen megforgatta a csapatot Di Matteo, pihentet rendesen...
Lehet, de én úgy látom, hogy ezek a 3-4-3 és 3-3-4 nem jöttek be, szóval lehet hogy mégis 4 védővel kéne felállni, akik természetesen bekapcsolódnak a támadásba, de vissza is érnek egy gyors kontra esetén szóval ilyen 4-3-3 ami igazából 2-4-5.daffy írta:?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
Alves-Piqué vagy Puyol-Masche-Adriano
---------------Busquets--Cesc-------------
------Messi-------Iniesta------Alexis------
--------------------Pedro--------------------
----------------valdes-------------
-----puyol-----pique---masch----
alves-----busi-------xavi-------ini
-----cuenca---messi----alexis----
szerintem ez a jobb döntés. a chelsea nem fogja a kapuhoz szorítani a barcát. alves oldalán busi biztosít,xavi ini mellett,a helyén. ini-alexis gyors szélső páros. cuenca megmondom őszintén a "mert jobb nincs" választás.
Deus írta:Most már megváltozott a hozzáállásom... Most már inkább abban hiszek, hogy simán elverjük őket kedden.
Csak egyetlen egy dolgot kérek Pep -től: Ne hülyén cserélgessen, vagy túl későn...
1. nem fogja,mert szerintem védik az 1-0t.samy85 írta: Csak akkor mi van ha a Chelsea a Torrest is kezdeti D.D. mellett!?
Nem éppen csak DV-ra gondolok itt. Jöhetne bárki más hasonló kvalitású játékos.LG írta:Persze, mindig az hiányzik, aki épp nincs. De mikor Villa egészséges volt az utóbbi időkben, általában a jogos kritikákat kapta csak, a gyenge játékáért, néhány meccs volt ez alól csak kivétel.mes írta:
Mondjuk azért, mert ha betalálnak, akkor valószínűleg elment a továbbjutás. Sztem nem kéne 3 védővel kezdeni, mert azért kockázatos, és 4 védővel is valószínűleg meglesznek elől a helyzeteink, csak be kell majd lőni őket. Ha ez nem sikerül, akkor majd mondjuk a félidőben lehozhatunk egy védőt.mes írta:Tetszenek a lenti otletek, de minek 4 vedo egy ilyen Chelsea ellen ?:D
Persze, mindig az hiányzik, aki épp nincs. De mikor Villa egészséges volt az utóbbi időkben, általában a jogos kritikákat kapta csak, a gyenge játékáért, néhány meccs volt ez alól csak kivétel.Szerény meglátásom szerint egy vérbeli befejező csatár hiányzik. Nagyon megérezzük DV hiányát, aki a 16os sarkáról is simán betekerte a bal felsőbe.
?? 11 védő ellen minek ilyen biztosíték?Renesans írta: -------------------Valdés-------------------
Alves-Piqué vagy Puyol-Masche-Adriano
---------------Busquets--Cesc-------------
------Messi-------Iniesta------Alexis------
--------------------Pedro--------------------
1. Cesc szvsz nem csatár, hanem egy speciális szerepkörrel rendelkező középpályás.Renesans írta:Összefoglalva tehát:
- elfelejteni Cescet, mint csatárt
- Xavi nélkül kezdeni, de szükség szerint egy védő helyett korán becserélni
- Messi játsszon szélen, Iniesta pedig középen
- Pedro játsszon centerben
Nekem kifejezetten szimpatikus volt a tegnapi Chelsea magatartása. Egyedül Drogba volt kritikán aluli és gusztustalan, a többiek viszont többnyire keményen, de tisztán játszottak. A meccs előtt arra számítottam, hogy irgalmatlan csontzene lesz a pályán a 3 évvel ezelőtti tüskék miatt, de meglepően úriember módjára játszottak. A lényeg tehát, hogy lehet normális kemény focival is eredményes egy csapat, nem csak a Real-féle ámokfutással.Sanama írta:Azért fair játékosok vanak a Chelsea-ban, Lampard meg Drogba is elmondta,hogy makkoltak azért.