Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez olyan, mint az egykori aranylabda. A legjobb európai játékos kapja. Tehát mindent belevesznek. Szerintem CR kapja. Ha tényleg meg is kapja, akkor jogosan! Aranylabdára is most esélyesebbnek tartom. Bár az lenne a legjobb, ha nem tőlünk kerül ki a győztes, h Casillas nyerje meg.fcbarca0827 írta:...
Ezzel én is kiegyeznék.Balinho írta:
Amúgy ha lehetne álmodni, én egy Braga, Anderlecht, Nordsjaelland csoporttal ki tudnék egyezni
De ne velünk! Kapja meg a real!Rivaldo11 írta:Hm... Azért érdekes lenne, ha mondjuk a Cityt, a PSG-t, meg a Dortmundot összesorsolnák...
Holnap?messideco írta:Holnap sorsolás, íme a kalapok:
Pot 1: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern Munich, Real Madrid, Arsenal, Porto, AC Milan
Pot 2: Valencia, Benfica, Shakthar Donetsk, Zenit St Petersburg, Schalke, Manchester City, Braga, Dynamo Kiev
Pot 3: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Lille, Spartak Moscow, PSG, Galatasaray
Pot 4: Celtic, Borussia Dortmund, BATE Borisov, Dinamo Zagreb, CFR Cluj, Malaga, Montpellier, FC Nordsjaelland
csak én érzem azt, hogy a harmadik kalap erősebb a másodiknál?![]()
Eredmények:
Lille (francia)–Köbenhavn (dán) 2–0 (Digne 43., De Melo 105.) – h. u.
Tj: a Lille, 2–1-es összesítéssel, hosszabbítás után
Fenerbahce (török)–Szpartak Moszkva (orosz) 1–1 (Sow 69., ill. Ari 5.)
Tj: a Szpartak, 3–2-es összesítéssel
CFR Cluj (román)–Basel (svájci) 1–0 (Kapetanosz 20.)
Tj: a CFR, 3–1-es összesítéssel
Celtic (skót)–Helsingborg (svéd) 2–0 (Hooper 30., Wanyama 88.)
Tj: a Celtic, 4–0-s összesítéssel
Dinamo Kijev (ukrán)–Mönchengladbach (német) 1–2 (Ideye 88., ill. Kacseridi 70. – öngól, Arango 78.)
Tj: a Dinamo, 4–3-as összesítéssel
Magyarok a BL-ben: Megyeri, Juhász, Vass Ádám, ha jól tudom.
Tavaly Huszti, Köteles, Tőzsér és Megyeri volt.
Egy nagy nagy kalap balszerencsénk volt az Inter és a Chelsea ellen is.Salgado írta:Vagy egy csepp balszerencsével nem lenne a 4-ből egy sem.Alexander Mahone írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de felettébb rossz érzéseim vannak ma. Még mindig nehezen tudtam megélni a kiesésünket, és úgy érzem ma nekünk kéne játszani a Bayern ellen. Az ugye megvan, hogy ha csak egy csepp szerencsével is, de ma nyerhetnénk meg zsinórban a 4. BL-cimünket?
Vagy egy csepp balszerencsével nem lenne a 4-ből egy sem.Alexander Mahone írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de felettébb rossz érzéseim vannak ma. Még mindig nehezen tudtam megélni a kiesésünket, és úgy érzem ma nekünk kéne játszani a Bayern ellen. Az ugye megvan, hogy ha csak egy csepp szerencsével is, de ma nyerhetnénk meg zsinórban a 4. BL-cimünket?
Ja így értelek. De ezen teljesen fölösleges agyalni, mert nem így van. Kiestünk akkor is, most is. Van ilyen. Szóval ne beszéljünk képzeletbeli BLekről...Alexander Mahone írta:2009-be megnyertük.
2010-be ha megadják Bojan gólját, vagy a 56568758 ziccerünk közül valamelyik bemegy, akkor a döntőbe vertük volna a Bayernt Madridba.
2011be megnyertük.
2012 Szerintem ma is nyernénk mert a München nem állna be védekezni.
Erre gondolt: 2009, 2010, 2011, 2012.bence-barca írta:Zsinórban? Nem tudom te hol élsz...Alexander Mahone írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de felettébb rossz érzéseim vannak ma. Még mindig nehezen tudtam megélni a kiesésünket, és úgy érzem ma nekünk kéne játszani a Bayern ellen. Az ugye megvan, hogy ha csak egy csepp szerencsével is, de ma nyerhetnénk meg zsinórban a 4. BL-cimünket?![]()
Még senki nem védte meg a címét a BLben szóval.
2006-Barca
2007-Milan
2008-MU
2009-Barca
2010-Inter
2011-Barca
Mondjuk úgy, az elmúlt 7 évben lett volna ez a negyedik.
Zsinórban? Nem tudom te hol élsz...Alexander Mahone írta:Nem tudom ti hogy vagytok vele, de felettébb rossz érzéseim vannak ma. Még mindig nehezen tudtam megélni a kiesésünket, és úgy érzem ma nekünk kéne játszani a Bayern ellen. Az ugye megvan, hogy ha csak egy csepp szerencsével is, de ma nyerhetnénk meg zsinórban a 4. BL-cimünket?
Miért kellene elfelejteni?Nem maradtunk szégyenben sztem.joco200 írta:hát ez az ideji BL szereplést szerintem jobb minél előbb elfelejteni!