recrea írta:
'97 óta vagyok Barca drukker, a megnyert KEK döntőben láttam őket először.
Akár elfogadod, akár nem, egy kezemen meg tudom számolni, amikor Valdes vitte a csapatot, nem pedig fordítva. Nincs gondom a hibáival, csak már lejátszott kb. 500 tétmeccset a Barcaban, és még mindig ugyanazokat követi el, mint, amikor először védett. Ezért a Te Neueres példát rossz. Én kedvelem Valdest, csak top kapusnak ne nevezzük könyörgöm.
2006-ban egy nagy bravúrja tényleg volt (mikor Henry eltalálta), 2009-ben semmi extra, 2004-re franc se emlékszik.
Én általánosan beszéltem a karrierjéről, nem akartam apróságokat kiragadni. De visszakérdezek: teljesen nyugodt vagy a szögleteknél, beadásoknál?
Pont tegnap nem éreztem hibásnak egyik gólban sem, ez a Ramires edzésen 100-ból nem rúgta volna így meg, Torres meg...pff...tudjuk, és amúgy is mindegy volt már.
És azt sem mondom, hogy volt nála jobb kapusunk, mióta nézem őket. Vitor Baia, Hesp, Bonano, Enke...egyik sem volt korszaka kiemelkedő kapusa.
Egy nagy bravúrja...hát én nem így emlékszem...ráadásul Henry is azt nyilatkozta a meccs után, hogy ezen az estén Valdest utálta a legjobban, mert egyszerűen lehetetlen volt neki gólt lőni...bármit próbált, mindent kivédett. Henry lövését védte nagyszerűen, majd két 100%-os Henry ziccert fogott meg, plusz Ljungberg lövésénél is kellett a védése. Azt a BL címet nem Bellettinek köszönhetjük, hanem Valdesnek.
2009-ben 2-0-nál lélektanilag sorsdöntő szituban védte Ronaldo helyzetét.
Jah és akkor el is felejtettem a két Chelsea meccset 2009-ből. Odavágón Drogba helyzeténél védett kétszer is, visszavágón meg kivédte Drogba szemét...
2004-ről meg nézz videót tube-on.
Nem vagyok nyugodt a szögleteknél, meg szabadrúgásoknál, de nem azért mert Valdes áll a kapuban, hanem mert a csapatunk jóval alacsonyabb mint a többi gárda, és fejelni is sokkal rosszabbul fejelünk mint bárki más. Ezért is van hogy 100-150 szöglet kell ahhoz, hogy 1 gólt szerezzünk belőle.
VV egy meg nem értett zseni. Itt ez a videó. Ebben azért lehet látni bőven rendkívül fontos Real meccseket, BL kieséses szakaszban vívott küzdelmeket, amikor azért igencsak nagyokat védett.
http://www.youtube.com/watch?v=vrSpg9N1zlM