Mára lenyugodva (tegnap nagyon bosszús voltam), átgondolva mi lehet a jövő heti meccsre...
A chelseatől ugyanezt várhatjuk, de ezzel szerintem mindenki tisztába van, talán még Mata helyett is valami védekezőbb játékos jöhet...
A mi játékunkat szerintem gólhelyzeteknél egyértelműen Messire kell/ kéne kihegyezni mivel teljesen egyértelmű ő maradt aki tud gólt rúgni, de az ő játéka, gólveszélye teljesen kihalt tegnap mert annyira távol állt a kaputól, ha átvitte 3 emberen még várt rá a védelem. Ezért én ezt úgy oldanám meg Pep helyett, Ini Xavi Messi trióból Xavi játszana legfelül akire lehetne nyomni a labdákat ő meg kis kényszerítőkkel megjátszaná Init vagy Messit, így Messi gyorsaságából fakadóan megverné a középpályát a visszakapott labda előtt és lendületből vezetheti a védőkre, így a 6 megverni való játékos helyett marad 2-3, tudom, hogy ez leírva szép és jó, de megvalósítani nem tudom meglehet-e.vélemények?
Mindenképpen meg kell, hogy legyen a továbbjutás, gólt nem szabad kapni ez egyértelműm de a két csapat között akkora tudás, technikai, sebességbeli különbség, hogy ennek 180 perc alatt gólokban kell kijönnie

HARCA FEL SZOMBATON MAJD KEDDEN !