Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
adam_1519
Jugador del Barça

2012.04.19. 20:54:34

A tegnapi meccsről inkább nem is szólnék, előttem már jó néhányan leírták jól, hogy mi volt és sokan elég helyesen :)
Mára lenyugodva (tegnap nagyon bosszús voltam), átgondolva mi lehet a jövő heti meccsre...
A chelseatől ugyanezt várhatjuk, de ezzel szerintem mindenki tisztába van, talán még Mata helyett is valami védekezőbb játékos jöhet...
A mi játékunkat szerintem gólhelyzeteknél egyértelműen Messire kell/ kéne kihegyezni mivel teljesen egyértelmű ő maradt aki tud gólt rúgni, de az ő játéka, gólveszélye teljesen kihalt tegnap mert annyira távol állt a kaputól, ha átvitte 3 emberen még várt rá a védelem. Ezért én ezt úgy oldanám meg Pep helyett, Ini Xavi Messi trióból Xavi játszana legfelül akire lehetne nyomni a labdákat ő meg kis kényszerítőkkel megjátszaná Init vagy Messit, így Messi gyorsaságából fakadóan megverné a középpályát a visszakapott labda előtt és lendületből vezetheti a védőkre, így a 6 megverni való játékos helyett marad 2-3, tudom, hogy ez leírva szép és jó, de megvalósítani nem tudom meglehet-e.vélemények?

Mindenképpen meg kell, hogy legyen a továbbjutás, gólt nem szabad kapni ez egyértelműm de a két csapat között akkora tudás, technikai, sebességbeli különbség, hogy ennek 180 perc alatt gólokban kell kijönnie :)
HARCA FEL SZOMBATON MAJD KEDDEN !
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.19. 20:45:31

sjd írta:Idáig sokakkal együtt én is úgy gondoltam, hogy ilyen játékkal simán továbbmegyünk otthon a Chelsea ellen, de az a helyzet, hogy most már elbizonytalanodtam. Na nem azért, mert nem hinném, hogy jobb csapat vagyunk a Dinamo Londonnál, hanem mert ebbe az érvelésbe mindenki belekalkulálja, hogy ezeket a helyzeteket majd berúgjuk egy hét múlva. Én viszont ebben nagyon nem vagyok biztos.
Elég csak pár meccset elővenni, a tavalyi kupadöntőn, az Arsenal elleni visszavágón meg idén a Milan ellen a helyzetek alapján domináltunk, az elsőn mégis lenullázódtunk, a másodikon meg a 0 kapuralövésük ellenére Mascherano mentett meg minket a kieséstől, idén meg ha elvesszük a két tizenegyest, akkor bizony mi távozunk (miközben ott volt Adriano meg Thiago ziccere).
És akkor még nem is mondtam olyan meccseket, mint a Valencia elleni 5-1, vagy a Sevilla elleni 0-0, ahol (az előbbin aratott fölényes győzelem ellenére is) felváltva játszottunk bakiparádét a kapu előtt, illetve csináltunk hőst a kapusból.
Nagyon úgy néz ki, hogy Messi maradt az egyetlen gólképes emberünk, őt viszont előszeretettel őrzik 4-en, 5-en is a komolyabb meccseken és nincs egy Villa vagy jó formában lévő Pedro, akit helyzetbe hozva be tudnánk verni párat (mint az 5-0-s Clasicon)
Félnék a szombattal kapcsolatban is, de szerencsére a Real elég szégyenletes teljesítményt nyújt mostanában, ennek meg kell lennie, de hogy mi lesz kedden, abba inkább nem is gondolok bele
Ugyanaz az aggodalmam. meglepő lenne, ha a Chelsea nem lőne gólt, max. akkor ha tényleg az első perctől a 0-0-ra játszanának. Viszont 3-at lőni egy ennyire visszazáró csapat ellen, ráadásul úgy néz ki, hogy Cech abbahagyta a potyázást. Úgy érzem, hogy Alexisszel, de Fabregasszal nincs minden rendben. Alexisnek vannak időnként jó meccsei, de konstans jó szereplést nem tud nyújtani, míg Fabregas játékával nagy gond nincs, de azokat a ziccereket is elbaltázza, amiket csak be kéne gurítani az üres kapuba. Ráadásul elvileg Sanchez a Real ellen nem biztos, hogy játszik, elvileg kisebb sérülést szedett össze. A Real ellen nem tudom, hogy hogyan kéne felállni, de a Chelsea ellen az említett 2 embert letenném a padra. Pedro egyre biztatóbb lőtt néhány gólt és hát azért a végén helyzetbe tudott kerülni, majdnem összejött neki. A 3. csatár egyértelműen Cuenca lenne. Gondolom a rutin miatt tehette be, Fabregast és Sanchezt, de Cuenca nálam jelenleg a 2. legjobb csatárunk Messi után a formája alapján. nagyon penge dolgokat nyomott mostanában. Hátulra pedig mehet a bevált négyes Mascherano helyett Piquével, a kp-n pedig Xavi-Ini-Sergio. Akárhogy, de jussunk tovább :!: Ennyire gyenge csapat, ha bejutna a BL döntőbe, ráadásul ilyen gyenge játékkal, hát mit ne mondjak... Szép kép lenne a mai labdarúgásról.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MatyiG
Adminisztrátor

2012.04.19. 19:56:39

"Drogba. Te egy jó játékos vagy, de kérlek, kelj fel." - írta Twitteren Wayne Rooney, a Manchester United csatára.

"Hahaha, Drogba annyira vicces, egész idő alatt a földön fekszik" - így az Ajax védője, Gregory van der Wiel.

"Drogba lol lol néz mi történik körülötted, ha állva maradsz a lábadon!" - viccelődött a már visszavonult walesi középpályás, Robbie Savage.
:lol:
Messi-Ini
Capitá del Barça

2012.04.19. 19:44:47

ozsimiki írta:igen, sjd szavaiban is ott van a realitás is...

ezért voltam mérhetetlenül ideges, és még vagyok is, mert megvoltak a lehetőségek, ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük a döntőbe jutást. Ehelyett a bunkeres Chelsea 1ből 1et belő, és végigmákolja a továbbiakat (2kapufa).

nagyon idegesítő lenne ha kiesnénk így...nagyon. De bízni kell!

szerk:

hm,hm a világsajtó,meg a többi divatfikázó drukker nem igen rúgózik azon,h a Chelsea mit kereshet még a Blben. (napoli ellen, majd Terry kezezése Liszabonban,stb,stb). Persze ha nekünk elfelejtenek befújni egy 11est, akkor már csalunk...

Hát én személy szerint még most is fel tudnék robbanni ha eszembe jut a tegnap esti meccs...Hihetetlen hogy ennyi helyzetből nem tudtunk 1 gólt begyötörni...egyébként nekem nagyon rossz érzésem van,valahogy nemtudom elképzelni hogy 2-vel verjük a 11 emberrel bekkelő Chelseat úgy,hogy nem kapunk egyet sem...Tegnap is láthattuk hogy az első félidőben sokkal jobban ment,mert bár ott is bekkelt a Chelsea,de azért volt legalább egy lélegzetvételnyi területünk,míg a 2. félidő nagy részében a gurigázás ment a 16-os körül,igaz,Puyi még így is fejelhetett volna egy gólt,na meg ott volt még Sanchez ziccere,és Thiago vagy Pedro kapufája,pontosan nemtudom hogy melyikük is lőtt...Szóval nemtudom,én eléggé borúsan látom a helyzetet,és inkább lassan hozzá is szoktatom magam ahhoz,hogy kiestünk,és inkább lepődjek meg,minthogy csalódjak majd egy nagyot mikor kiesünk...
Visca el Barca :!: :!: :!:
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2012.04.19. 19:36:31

hm,hm a világsajtó,meg a többi divatfikázó drukker nem igen rúgózik azon,h a Chelsea mit kereshet még a Blben. (napoli ellen, majd Terry kezezése Liszabonban,stb,stb). Persze ha nekünk elfelejtenek befújni egy 11est, akkor már csalunk...
ehhez én már kezdek hozzászokni.
sőt, csak legyintenek az emberek, akárhányszor ítélnek a barca ellen, mert "jajj övrebö meg rvp meg pepe kiállítás, stb"...és akkor le van tudva.

soha a büdös életben nem fognak leszállni az emberek erről a barca&bíróuefaplatini témáról, a legkisebb tévedésnél azonnal be fognak minket támadni az emberek, és senkit nem fog érdekelni, ha minket is sújtanak, vagy más meccseken más csapatokat is segítenek.
menni fog a hőzöngés.

volt az utóbbi pár évben néhány meccs és döntés, ami miatt hosszú-hosszú időre meg lettünk bélyegezve, mint csalók és színészek.

csinálhatunk bármit, történhet bármi a világban, ítélhetnek ellenünk, színészkedhetnek ellenünk, ez nem fog változni.

berögzült az embereknek ez a demagóg hülyeség.[/quote]
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2012.04.19. 20:27:01-kor.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.19. 18:45:17

igen, sjd szavaiban is ott van a realitás is...

ezért voltam mérhetetlenül ideges, és még vagyok is, mert megvoltak a lehetőségek, ahhoz, hogy nagyon megkönnyítsük a döntőbe jutást. Ehelyett a bunkeres Chelsea 1ből 1et belő, és végigmákolja a továbbiakat (2kapufa).

nagyon idegesítő lenne ha kiesnénk így...nagyon. De bízni kell!

szerk:

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
sjd
Llegenda del Barça

2012.04.19. 18:37:59

Idáig sokakkal együtt én is úgy gondoltam, hogy ilyen játékkal simán továbbmegyünk otthon a Chelsea ellen, de az a helyzet, hogy most már elbizonytalanodtam. Na nem azért, mert nem hinném, hogy jobb csapat vagyunk a Dinamo Londonnál, hanem mert ebbe az érvelésbe mindenki belekalkulálja, hogy ezeket a helyzeteket majd berúgjuk egy hét múlva. Én viszont ebben nagyon nem vagyok biztos.
Elég csak pár meccset elővenni, a tavalyi kupadöntőn, az Arsenal elleni visszavágón meg idén a Milan ellen a helyzetek alapján domináltunk, az elsőn mégis lenullázódtunk, a másodikon meg a 0 kapuralövésük ellenére Mascherano mentett meg minket a kieséstől, idén meg ha elvesszük a két tizenegyest, akkor bizony mi távozunk (miközben ott volt Adriano meg Thiago ziccere).
És akkor még nem is mondtam olyan meccseket, mint a Valencia elleni 5-1, vagy a Sevilla elleni 0-0, ahol (az előbbin aratott fölényes győzelem ellenére is) felváltva játszottunk bakiparádét a kapu előtt, illetve csináltunk hőst a kapusból.
Nagyon úgy néz ki, hogy Messi maradt az egyetlen gólképes emberünk, őt viszont előszeretettel őrzik 4-en, 5-en is a komolyabb meccseken és nincs egy Villa vagy jó formában lévő Pedro, akit helyzetbe hozva be tudnánk verni párat (mint az 5-0-s Clasicon)
Félnék a szombattal kapcsolatban is, de szerencsére a Real elég szégyenletes teljesítményt nyújt mostanában, ennek meg kell lennie, de hogy mi lesz kedden, abba inkább nem is gondolok bele
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.19. 18:04:13

Hát nem tudom... engem realosok most messze elkerülnek, behúzzák fülüket-farkukat a 2-1 után. Talán azért, mert ők is egy helyzet-egygól kihasználásuk volt.

Nincsenek valahol meccs utáni nyilatkozatok?
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Barca_10
Entrenador del Barça

2012.04.19. 17:58:39

A kihagyott helyzeteket leszámítva jól játszottunk. AZ utóbbi évek(véleményem szerint) leggyengébb Chelsea-től szenvedtünk vereséget. Nekem pl. jönnek a Real és Chelsea-drukkerek, hogy bírók és az Uefa nélkül nem megy?? Persze, Messi 62 gólja és a 3. Aranylabdája is az Uefa miatt van, de Chuck Norris is közrejátszik benne :D Megszoktam már ezeket..

Drogba tegnapi alakításai után pedig senki ne mondja, h mi vagyunk a színészgárda.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.04.19. 17:50:49

Barcaman1993 írta: és Iniestara is, nagyon eltűnt a srác. Pedrot tudnám elképzelni, jobbosra Cuencát.
Eleve nem tetszett,h megint ő a bal támadónk, ott egyszerűen koránt sem WC szint, illetve nem megyünk semmire azzal,h megver ott egy védőt, és próbálja beadni...bár volt egy 11es gyanús eset,de szerintem a középpályán lenne a helye, ill ahhoz közelebb, több hasznunkra lenne.

Legyen inkább Tello,Pedro,Cuenca, bárki de Ini menjen háttrébb, Messi meg előrébb picit.

Igaz,amit írt vki, ha ő kapja legalább egyik lasztit, amit kétszer Alexis, meg Fabre, akkor talán gól is született volna. Kivitelezhető is lett volna, mert Xavi,Ini odaadta volna neki :) magának még ő sem tudott volna gólpaszt adni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.04.19. 17:41:42

Game90 írta: 0 gól: Sevilla
1 gól: -
2 gól: Milan, Plzen, Sociedad, Bilbao, RMadrid, Valencia
3 gól: Milan, Racing, Gijón, RMadrid
4 gól: BATE, Zaragoza, Rayo, Betis, Getafe, Osasuna
5 gól: Villarreal, AMadrid, Mallorca, Levante, Valencia, Granada
7 gól: Leverkusen
8 gól: Osasuna
9 gól: Hospitalet
Úgy nézem, hogy idén még senkinek sem lőttünk 6-ot. Itt lenne az ideje. :D Viccet félretéve, vhogy jussunk tovább és kész. Nem tudom, hogyan leszünk erre képesek, mert 110%-on kell majd pörögni, meglátjuk. Messire mindenképpen szükség lesz és Iniestara is, nagyon eltűnt a srác. Pedrot tudnám elképzelni, jobbosra Cuencát. Aztán üssük meg őket, mert nagyon ideges leszek, ha ilyen játékkal kiesünk.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.19. 17:26:04

herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.19. 17:03:25

Game90 írta:
Firefox írta:Egy kérdés: Tud valaki arról egy statot, hogy az idei otthoni meccseinken hányon nem rúgtunk legalább 2 gólt? és ha már lesz valaki ilyen kedves, lefirkanthatná, hogy kik ellen sikerült csak 1 vagy 1 sem. A Sevillára emlékszem.
Csak a Sevilla ellen nem sikerült betalálnunk hazai pályán, többin mindig lőttünk legalább 2 gólt.

0 gól: Sevilla

Chelsea meg például idegenben kikapott már az Everton-tól (2-0), ManUnited-től (3-1), Napoli-tól (3-1).

Olvasnivaló:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... _kameleon/
Ez a számsor elég biztatóan néz ki, de igazán akkor lenne beszédes, ha a kapott gólokat is megnéznénk. A Milan ellen pl szépen mutat a 2 illetve 3 rúgott gól, de mindkét meccsen kaptunk is, ami a Chelsea ellen szvsz most nem férne már bele.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.19. 16:59:54

recrea írta:
herlius írta:
mes írta:- A Barcelona hat alkalomból ötször kiesett valamely nemzetközi kupaküzdelem egyenes kieséses szakaszában, miután az első mérkőzésen vereséget szenvedett.
Ha nem tévedek, az az egy továbbjutás pont a Chelsea ellen jött össze (1-3 után 5-1).
+ tavaly Arsenal. Akkor ez így nem stimmt.
Tényleg, valami nem stimmel ezzel. Lehet, hogy csak az elődöntőkre vonatkozik a statisztika?
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.19. 16:59:06

Az biztos, hogy én Fabregast nem játszatnám.
Inkább Tello, vagy Cuenca.
PCsabi
aka Game90

2012.04.19. 16:58:20

Firefox írta:Egy kérdés: Tud valaki arról egy statot, hogy az idei otthoni meccseinken hányon nem rúgtunk legalább 2 gólt? és ha már lesz valaki ilyen kedves, lefirkanthatná, hogy kik ellen sikerült csak 1 vagy 1 sem. A Sevillára emlékszem.
Csak a Sevilla ellen nem sikerült betalálnunk hazai pályán, többin mindig lőttünk legalább 2 gólt.

0 gól: Sevilla

Chelsea meg például idegenben kikapott már az Everton-tól (2-0), ManUnited-től (3-1), Napoli-tól (3-1).

Olvasnivaló:
http://nepstadion.blog.nepsport.hu/arch ... _kameleon/

Kép

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.04.19. 17:02:16-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.19. 16:54:18

herlius írta:
mes írta:- A Barcelona hat alkalomból ötször kiesett valamely nemzetközi kupaküzdelem egyenes kieséses szakaszában, miután az első mérkőzésen vereséget szenvedett.
Ha nem tévedek, az az egy továbbjutás pont a Chelsea ellen jött össze (1-3 után 5-1).
+ tavaly Arsenal. Akkor ez így nem stimmt.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.04.19. 16:49:03

mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2012.04.19. 16:43:12

Par erdekesseg a tegnapi meccsel kapcsolatban (hatharom.hu)

- A Barcelona 24-szer lőtt kapura a szerda esti találkozón, hússzal többször, mint a Chelsea (4). Ez a legnagyobb különbség az idei BL-szezonban, amivel egy csapat vereséget szenvedett.

- Alexis Sanchez az első chilei labdarúgó, aki valaha pályára lépett Bajnokok Ligája-elődöntőben.

- A Barcelona hat alkalomból ötször kiesett valamely nemzetközi kupaküzdelem egyenes kieséses szakaszában, miután az első mérkőzésen vereséget szenvedett.

- Josep Guardiola irányítása alatt 240 mérkőzést játszott a Barcelona, és a Chelsea elleni volt a huszadik veresége.

- A Chelsea a mérkőzés második félidejében egyszer sem lőtt kapura.

- A Barcelona utolsó kilenc nemzetközi kupavereségéből hatot angol csapat ellen szenvedett el.

- A Bajnokok Ligája találkozón addig nyolcszor lépett pályára Lionel Messi Angliában, és egyszer sem volt eredményes. A kis argentin mindössze egyetlen gólt szerzett angol földön klubja illetve az argentin válogatott mérkőzésein elért 265 találatából.

- Az utóbbi 26 évben egy csapat volt, amelyik nem jutott be valamely nemzetközi kupa döntőjébe, miután 1-0-ra nyert az elődöntő első mérkőzésen. 2007-ben a Chelsea a BL-elődöntő első mérkőzésén 1-0-ra győzött a Liverpool ellen, majd a visszavágón 1-0-s vereséget követően tizenegyesekkel búcsúzott a sorozattól.

- A Chelsea és a Barcelona mindössze az a két csapat, amelyik az utóbbi kilenc évben hatszor játszhatott a Bajnokok Ligája elődöntőjében.

- A Chelsea még soha nem szenvedett vereséget hazai pályán Bajnokok Ligája elődöntőjében (három győzelem, három döntetlen).

- A Chelsea az Espanyol mellett az egyetlen gárda, amely két mérkőzést is kapott gól nélkül hozott le Guardiola Barcelonája ellen.

- A Chelsea a Liverpool mellett az egyetlen csapat, amely az utolsó három látogatása során veretlen maradt a Camp Nouban.

- Petr Cech a második azon kapusok rangsorában, akik a leghosszabb ideje nem kaptak gólt Lionel Messitől. A cseh válogatott portásnak 385 perce nem talált be a háromszoros aranylabdás támadó. Az első helyen az Inter kapusa, a brazil Julio Cesar áll, ellene 449 perce gólképtelen a kis argentin (a válogatott mérkőzéseket is beleszámítva).

- A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszában eddig az együttesek 63 százaléka jutott tovább a következő körbe 1-0-s hazai győzelmet követően.
Capon
Llegenda del Barça

2012.04.19. 16:40:44

1 másodpercig sem aggódom a továbbjutás miatt, majd ha a visszavágó 70. percében is 0-0 van vagy egy kedvezőtlen eredmény, de addig is bízom feltétel nélkül a csapatban. Otthon rúgunk simába vagy egy 3 gólt azt jó napot.
Tegnap ez egy ilyen meccs volt, ilyeneknek is lenniük kell, hogy a játékosok még eltökéltebbek legyenek, még jobban hajtsanak.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Firefox
Capitá del Barça

2012.04.19. 16:26:28

Egy kérdés: Tud valaki arról egy statot, hogy az idei otthoni meccseinken hányon nem rúgtunk legalább 2 gólt? és ha már lesz valaki ilyen kedves, lefirkanthatná, hogy kik ellen sikerült csak 1 vagy 1 sem. A Sevillára emlékszem.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.04.19. 16:23:24

papek89 írta:Ezen kár rágódni. Elítélik sokan a bunkerfocit, többek között én is, de ezzel nem kell már foglalkozni. Van erre is taktika, tegnap se sok kellett volna, hogy bejöjjön. Mikor beemeltek 1-2 labdát a védők mögé, rögtön gólhelyzet volt. ( Alexis kapufája ) Otthon nyilván több kell, de ez az 1:0 nem a világ vége. Ha az inter ellen majdnem sikerült 3:1ről visszajönni, akkor 1:0ról is képesek a srácok. Ha rúgunk egy gólt, akkor se fog a Chelsea kinyílni, mert akkor lesz egál a párharc és az nekik jó. Ha esetleg már kettőt lövünk, kénytelenek lesznek kinyílni és támadni. Onnantól már nekünk állhat a zászló. Csak a helyzeteket ki kell használni. Nem lesz itt gond, ha odateszik magukat.
Tökéletesen egyetértek! Az az igazság, hogy én is rühellem a bunkerfocit, de ha csak így tudnak nyerni, legyen. Ámde: otthon csak-csak lő egy két gólt ez a Barca, legalábbis nagyon bízom benne. Visca el Barca
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
LG
Az Év fórumozója 2016

2012.04.19. 16:19:46

mahitoo írta:Még egy érdekes dolog.Mindenki szinte biztos volt benne, hogy a Barca vagy a Real lélektani fölénybe kerülhet a BL elődöntőket követően a Classicóra, erre szerintem tök ugyanott van a 2 csapat. :) Viszont a szombati meccs után valamelyik mindenképp rosszabb passzban fogja várni a visszavágót.Remélem nem mi leszünk azok.
A BL meccsekből sztem a Madrid jött ki jobban lélektani szempontból. Az 1-2vel sokkal jobb helyzetben vannak, mint mi a 0-1-el, ráadásul ők a játék képe alapján mindenképp megbecsülhetik ezt az 1-2-t, hiszen lehetett volna több is közötte. Mi viszont eldönthettük volna a továbbjutást, ehhez képest igen nehéz helyzetbe kerültünk szvsz. De nem ez fog dönteni, meg fogjuk csapni a Madridot, ez egyértelmű.

A BL visszavágó viszont nagyon nehéz lesz. Mindenképpen gólokat kell szerezniük, vagy legalábbis egyet, de úgy, h közben ne kapjunk. Ha a Chelsea gólt szerez a meccsen, akkor sztem továbbjutnak, mert nem hinném, hogy hármat tudunk lőni nekik. Persze otthon sem volt a Chelsea-nek sok helyzete, sőt, igazából nem is volt, csak találtak egy gólt, de egy gólt akár most is találhatnak, főleg, ha mi nem találunk be gyorsan az elején, és egyre inkább ki kell nyílnunk, a kontráikban benne lehet a veszély. Legalább 2-0ra kéne nyernünk, hogy eldönthessük a rendes játékidőben, ez nem lesz könnyű. Benne van a pakliban a hosszabbítás, és a büntető párbaj is, de odáig nem örülnék, ha eljutnánk, főleg a büntetőkhöz, abban sztem jobb lenne a Cheslea. A Chelsea mindenképp foggal-körömmel fog védekezni, mint tagnap is tette, és ha megszerezzük a vezetést, akkor sem hiszem, h jobban kinyílnak, csak 2-0 után, onnan meg már ők lennének hatalmas bajban.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.04.19. 15:59:39

Goal.com:

Top of the match: Didier Drogba (8)
Flop of the match: Alexis Sánchez (5)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.19. 15:48:56

Bob_Marley írta:Nem tudom mrie számít pár ember, hogy mi kimegyünk fülünkön pattogtatjuk a labdát gurítunk mindenkinek 5-6 gólt miközben az ellenfél kijön egész pályára letámadni, s asszitál meg tapsol a góljainkhoz!Igen szép lenne, csak a foci nem erről szól, s főleg nem ilyen tétek mellett!
először is had jegyezzem meg, TE NEM VAGY BARCA SZURKOLÓ! :lol:

az idézett részhez pedig: nagyon sok ember az elmult pár évben szerette meg a barcelonát, ők csak azt látják, ó, jön a barca meccs, tökmind1 ki az ellenfél rugunk legalabb 6ot, amiből 3 is az év golja lesz. igen, nagyjából ez van, fogalmazhatnék árnyaltan, de nem akarok, sőt majd meg is kapom pár idetévedt vándormadártól, hogy nagyképű vagyok, de jelenleg játék terén van a barcelona és vannak a többiek. annyira más stilust képviselünk, mondhatni azt, amirol a focinak szolnia kellene... és a legtöbb barca szurkolo ezt várja az ellenféltől is...

nem.. manapság van egy két csapat rajtunk kivul (arsenal, real, stb), aki főleg a támadásra helyezi a hangsulyt és ennyi. a labdarugas, ma már akár tetszik akár nem, leginkább "a ne kapjunk golt, aztán majd lesz vhogy" mentalitásról szól.

sokszor felhozott példa a görög válogatott sikere a mittudom én melyik eb-n. golt ne kapjál, egyszer kerüljél helyzetbe, azt verd be és utána gyoztes vagy. nekik meg nem kell magyarazkodni.

szerk: még egy dolog jut eszembe. sztem a cselzi zurkolok nagyrésze, akárcsak legtöbb szurkolo utálja a bunker focit. sztetek a PL-ben hányszor kapnak agyvérzést a kékek szurkoli, mert a wigan vagy a bolton épp 11 emberrel védekezik?
ennek ellenére ha megnyerik a bl-t (nem, nem fogják), gondolom minden szurkolojuk azon fog mérgelodni, hogy jó-jó h nyertünk, de milyen jo lett volna 6-0-ra kiütni a barcát...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2012.04.19. 15:59:49-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése