Barça a Bajnokok Ligájában
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ha véletlen úgy küldené fel a csapatot Pep,hogy nem elég az odavágón az X,ne elégedjenek meg vele, akkor simán nyerhetünk akár két góllal is.
De úgy is óvatosan fogunk játszani,ami valahol érthető,mert azért elég jól kontrázik ez a Chelsea, kinyílni ellenük sem szabad esztelenül.
De úgy is óvatosan fogunk játszani,ami valahol érthető,mert azért elég jól kontrázik ez a Chelsea, kinyílni ellenük sem szabad esztelenül.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- torotam
- Jugador d'estrella
Még a Stamford Bridgen is nagyon vissza fognak állni a saját térfelükre. Ha betalálnak, akkor pedig jön az ultra bunker... Nem lesz ez egyszerű...messideco írta:Szerintem oda-vissza meg tudjuk verni a Chelseat. Talán 10 év leggyengébb szereplését mutatják be idén.
Visca el BARCA!
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Én is így vagyok vele. Csak az az 1 idegesít, hogy a BL-ben idegenben (is) rendre lefocizzuk az ellenfeleinket, de gólokban ez nem mutatkozik meg, mert mindent kihagyunk. Remélem most nem így lesz, de meglepődnék ha magas %-ban használnánk ki a helyzeteinket.messideco írta:Szerintem oda-vissza meg tudjuk verni a Chelseat. Talán 10 év leggyengébb szereplését mutatják be idén.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
11 emberrel fognak védekezni. Talán 10-el, mert Drogba/Torres fönt marad. Ezt a párharcot csak veszíthetjük el, ez a Chelsea jóval gyengébb csapat a Milannál. Ennél már nagyobb halakat is megettünk. Matára és Drogbára kell odafigyelni. Lampard-Essien duó már régóta nem az igazi. Malouda-Kalou-Ramires-Meireles vicces. A védelmük sebezhető, David Luiz valószínűleg nem játszik. Cech kapus is már rengeteg bakit követett el idén, bár tény, hogy az utóbbi időkben egyre jobb.Tobias88 írta:Megnéztem a Chelsea 5-1es győzelmét és igencsak jól játszottak. Főleg az a Drogba gól volt csúnya, az ellen a mi csapatunk se tudna mit tenni, hiszen felívelést fog kapni és ahogy levette az gyönyörű volt, utána a bomba ballal meg káprázatos. Remélem a Benfica elleni formájukat fogják hozni ellenünk, az jobban tetszett
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Megnéztem a Chelsea 5-1es győzelmét és igencsak jól játszottak. Főleg az a Drogba gól volt csúnya, az ellen a mi csapatunk se tudna mit tenni, hiszen felívelést fog kapni és ahogy levette az gyönyörű volt, utána a bomba ballal meg káprázatos. Remélem a Benfica elleni formájukat fogják hozni ellenünk, az jobban tetszett 

94:39 6 - 1
Lényegében igazad van, de azért én mégis jobban örülnék Fabregasnak.P.U.Y.O.L. írta:Elnézést kérek, hogy csak egy kisebb részletre kívánok reagálni az általad leírtakból, de mi gyakorlatilag mindenhol támadólag lépünk fel. Ezen semmit se változtat az, hogy Cesc vagy Keita kezd. Keitával nyilván stabilabb a kp., Fabregassal meg talán gördülékenyebbek a támadások, (ez mondjuk nem feltétlenül igaz) de a játékfelfogásunkon nem igazán változtatna...Barca96 írta: Szerintem Londonba is támadó focit kellene játszanunk. Én Pep helyébe Fabregassal kezdenék, nem Keitával, szerintem támadnunk kellene
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
- Andris
- Adminisztrátor
Keitát szerintem újabb indokolatlan ijedősség lenne játszatni. Egyébként pedig egyáltalán nem stabilabb vele a középpálya, mint Fabregassal. Keita nem más mint egy ütközőember, nem stabilitást hanem fejpárbajokat és a játék tördelését jelenti, semmi egyebet.
Amiben biztos vagyok, hogy 3 védővel nem állhatunk fel.
Valdes - Alves, Mascherano, Piqué, Puyol. ebben ugyanakkor benne van a variációs lehetőség kockázat és csere nélkül.
Középpályán biztosan nem hagynám ki a nyerő hármasunkat, Busquets, Xavi, Iniesta. Thiagot szintúgy felküldeném, mert a Clasicon nem játszhat, kihajthatja magát ahogy csak bírja.
Messi szintén nem kérdés.
Én még Cuencát pakolnám oda, jó lendületben van, hétvégén csere volt csak, és mivel Alvessel hátrébb számolunk most, nemártanak a beadásai az alapvonal környékéről.
Kimaradt tehát Cesc, Alexis, és Pedro, akik kezdők szoktak lenni.
Borzasztó kombinatív 11 van tehát fent, ami valamelyest szerintem gyengülne ha Alexis vagy Pedro kezdő lenne. Alexis jöhet ha a chelsea védelem túl izmosnak tűnik.
Ha nagyon visszaállnak csere nélkül ott a lehetőség a három védősre, valamint ha Cuenca ésvagy Thiago halvány, Pedro és Cesc is rendelkezésre áll.
Elvárom hogy ilyen vérszegény cselszkkijt rommá verjünk oda-vissza.
3 idegenbeli gól, és nincs min aggódni a visszavágóra, nem kell spórolni a hétvégén sem.
Amiben biztos vagyok, hogy 3 védővel nem állhatunk fel.
Valdes - Alves, Mascherano, Piqué, Puyol. ebben ugyanakkor benne van a variációs lehetőség kockázat és csere nélkül.
Középpályán biztosan nem hagynám ki a nyerő hármasunkat, Busquets, Xavi, Iniesta. Thiagot szintúgy felküldeném, mert a Clasicon nem játszhat, kihajthatja magát ahogy csak bírja.
Messi szintén nem kérdés.
Én még Cuencát pakolnám oda, jó lendületben van, hétvégén csere volt csak, és mivel Alvessel hátrébb számolunk most, nemártanak a beadásai az alapvonal környékéről.
Kimaradt tehát Cesc, Alexis, és Pedro, akik kezdők szoktak lenni.
Borzasztó kombinatív 11 van tehát fent, ami valamelyest szerintem gyengülne ha Alexis vagy Pedro kezdő lenne. Alexis jöhet ha a chelsea védelem túl izmosnak tűnik.
Ha nagyon visszaállnak csere nélkül ott a lehetőség a három védősre, valamint ha Cuenca ésvagy Thiago halvány, Pedro és Cesc is rendelkezésre áll.
Elvárom hogy ilyen vérszegény cselszkkijt rommá verjünk oda-vissza.
3 idegenbeli gól, és nincs min aggódni a visszavágóra, nem kell spórolni a hétvégén sem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- P.U.Y.O.L.
- Director del Fútbol
Elnézést kérek, hogy csak egy kisebb részletre kívánok reagálni az általad leírtakból, de mi gyakorlatilag mindenhol támadólag lépünk fel. Ezen semmit se változtat az, hogy Cesc vagy Keita kezd. Keitával nyilván stabilabb a kp., Fabregassal meg talán gördülékenyebbek a támadások, (ez mondjuk nem feltétlenül igaz) de a játékfelfogásunkon nem igazán változtatna...Barca96 írta: Szerintem Londonba is támadó focit kellene játszanunk. Én Pep helyébe Fabregassal kezdenék, nem Keitával, szerintem támadnunk kellene
A Chelsea idegenbe 5-1re legyőzte a Tottenhemet. Szerintem ennek ellenére nincs okunk az aggodalomra. Chelsea 2. gólja nem is ment át a golvonalon, és innentől megtört a Tottenhem. Néztem a meccset, és mi egy másik szinten vagyunk, sokkal erősebbek, szerintem idegenbe is képesek vagyunk a győzelemre. Szerintem Londonba is támadó focit kellene játszanunk. Én Pep helyébe Fabregassal kezdenék, nem Keitával, szerintem támadnunk kellene, hogy előnnyel térjünk haza és a ligára koncentráljunk. VISCA BARCA!!!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
- shutterisland
- Director del Fútbol
isten mentsA kezdőcsapat szerintem:V.Valdes -Adriano-Puyol-Mascherano-Montoya -Busquets -Iniesta-Xavi -Alexis(vagy Tello)-Messi-Dani Alves.

amúgy meg a chelsea ma ellövi a puskaport, lampard és drogba is akkora gólt rúgott, amekkorát szezononként általában egyet, a spurs még 0-0nál kapufát rúgott, a gólvonalról kivágták, nem beszélve arról, hogy a 2. chelsea gól egyértelműen nem is volt benn.
sőt, szvsz mikor adebayort elkaszálta zinyóban cech, ott nem kellett volna berúgna bale-nek, mert ha piros+tizi, több esélyük lett volna...bár a szabálykönyvet nem tudom, hogy ebben az esetben hogy szól.
luiz meg szerintem sem fog játszani, nem úgy nézett ki.
- MU&Barca fan
- Barça B
Mivel Ramires egy futógép én ezt látnám szívesen:
VV - Alves,Piqué,Mascherano,Adriano - Busquets,Xavi,Iniesta - Alexis,Messi,Fabregas
Középen most szívesebben látnám Mascheranot mint Puyolt, illetve én kezdetném Fabregast mivel Cuenca és Tello azért még nem ez a szint szvsz. És Pedro sincs valami nagy formában.
VV - Alves,Piqué,Mascherano,Adriano - Busquets,Xavi,Iniesta - Alexis,Messi,Fabregas
Középen most szívesebben látnám Mascheranot mint Puyolt, illetve én kezdetném Fabregast mivel Cuenca és Tello azért még nem ez a szint szvsz. És Pedro sincs valami nagy formában.
De Gea - Fabio,Evans,Vidic,Evra - Valencia,Pogba,Cleverley,Nani - Rooney,Welbeck
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
V.V - Alves,T.Silva,Piqué,Alba - Busquets,Xavi,Iniesta - Sanchez,Messi,Tello
Nagyon kellene nekünk most Abidal mert szerintem lyukas a baloldal,Piqué-t is pihentetni kellene még,Dani Alves-t csatárnak,Montoyát felhívni.A kezdőcsapat szerintem:V.Valdes -Adriano-Puyol-Mascherano-Montoya -Busquets -Iniesta-Xavi -Alexis(vagy Tello)-Messi-Dani Alves.
Barca szív,Barca lélek,Barcás leszek amíg élek!
- visca el barca
- Presidente del Barça
ó, addig 6x feltámad..G.Gabe írta:Na, úgy néz ki, hogy David Luis nem játszik ellenünk.
Most vitték le hordágyon, és le is kellett cserélni.
amugy kajalas közben néztem a FA kupa elodontot, nem tul acélos ez a cselzi... kb még mindig drogba az egyetlen veszélyes jatekosuk...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem meg a kisebbik rosszat kell választani és az Thiago lenne. Fábregastól nem lehet mostanában semmit várni, nem egy ilyen éles és fontos meccsen kéne bejáratni és formába hozni... De úgyis Pep dönt és vélhetően jól fog dönteni. Akit a pályára küld, az hajtani fog.shutterisland írta:hát én thiagotól sem látok túl sok mindent.Fabregas helyett Thiagót kéne kezdetni szerintem, a kis Ronaldinho jobb mostanság.
vannak szép passzai, meg szép megmozdulásai, de ennyi.
szerintem egy ilyen meccsen egyértelműen cesc a jobb megoldás.

- shutterisland
- Director del Fútbol
hát én thiagotól sem látok túl sok mindent.Fabregas helyett Thiagót kéne kezdetni szerintem, a kis Ronaldinho jobb mostanság.
vannak szép passzai, meg szép megmozdulásai, de ennyi.
szerintem egy ilyen meccsen egyértelműen cesc a jobb megoldás.
-
- Az Év fórumozója 2013
Fabregas helyett Thiagót kéne kezdetni szerintem, a kis Ronaldinho jobb mostanság.
Valdés - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol - Xavi, Busquets, Thiago - Alexis, Messi, Iniesta.
Csak Pedro ne kezdjen...
Valdés - Dani Alves, Piqué, Mascherano, Puyol - Xavi, Busquets, Thiago - Alexis, Messi, Iniesta.
Csak Pedro ne kezdjen...
- shutterisland
- Director del Fútbol
betűről betűre.Szerintem: Valdés - Alvés, Mascherano, Piqué, Puyol - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Fabregas.
Cesc úgy érzem összeszedi magát, amúgy sem ismeretlen terep neki a Stamford Bridge. Pedro, Cuenca, Tello pedig súlytalan lenne egy Chelsea védelem ellen, úgyhogy max csereként jöhet majd egyikőjük 20 percre új lendületet hozni.
(na jó, talán annyi, hogy EZ a pedro lenne súlytalan a chelsea ellen, a clasicókon meg bl döntőben betaláló az nem.)

Kell Piqué is, magas védő nélkül megnézhetjük magunkat a Chelsea ellen. Ugyanakkor Mascheranót nem szabad ilyen formában kihagyni, Puyolt meg ne is emlegessük. Úgyhogy szerintem Adriano üljön. Középpályán Keita sérüléssel bajlódik és a Milan ellen amúgy is rossz volt nézni, hogy szétszedhettük volna őket idegenben, ha lett volna még egy kreatív támadó ember a pályán.S.Agüero írta:Van olyan fontos meccs ez is, mint a Real elleni.
Kicsit védekezőbb csapattal kéne kiállni.
Pl.: VV - Alves ; Puyol ; Mascherano ; Adriano - Busquets ; Keita ; Xavi - Alexis ; Messi ; Iniesta.
Tippem : 1-1. (Drogba, Messi)
Maschot rá kell állítani Drogbára, elég jól ismeri szerintem.
Vamos!
Szerintem: Valdés - Alvés, Mascherano, Piqué, Puyol - Xavi, Busquets, Iniesta - Alexis, Messi, Fabregas.
Cesc úgy érzem összeszedi magát, amúgy sem ismeretlen terep neki a Stamford Bridge. Pedro, Cuenca, Tello pedig súlytalan lenne egy Chelsea védelem ellen, úgyhogy max csereként jöhet majd egyikőjük 20 percre új lendületet hozni.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- samy85
- Capitá del Barça
Szerdán a "Pokolba" megyünk a stamfordra. ők elcserélnék a bl döntő győzelmét arra h minket kiejtsenek. Forr bennük a bosszú. Na nem elsősorban a játékosokra gondolok. a szurkolók teremtenek majd pokoli atmoszférát. fuúúúú 1 gól legalább kellene. egy helyzet amit nem szabad kihagyni. Inkább találkoznék a Bayernnel...

Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Inkább most verjük meg őket nagyon (ha igazad lesz, és klasszisokkal jobbak vagyunk, akkor sikerülni fog) és akkor a visszavágón lehet majd nysugodtan pihentetniBarcaman1993 írta: Én mindenképpen rotálnék, sok fontos meccsünk lesz mostanában.
Mi erről a véleményetek?
- MatyiG
- Adminisztrátor
Van olyan fontos meccs ez is, mint a Real elleni.
Pl.: VV - Alves ; Puyol ; Mascherano ; Adriano - Busquets ; Keita ; Xavi - Alexis ; Messi ; Iniesta.
Vamos!

Vamos!

- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na Keita is a csapattal együtt edzett. Ez mindenképpen jó hír. Szinte biztos vagyok abban a taktikában, hogy a Chelsea 11 emberrel fog védekezni. Egyrészt klasszisokkal jobbak vagyunk, ők gyengék, másrészt a Valencia ellen is ezt csinálták, akkor ellenünk miért ne tennék ezt. Én mindenképpen rotálnék, sok fontos meccsünk lesz mostanában. Jó lenne, ha maradna erő a Real és a Rayo ellen is. Mindent egybe vetve (természetesen a Klasszikót is) egy ilyen kezdőt megnéznék:
Valdes-Alves, Piqué, Puyol, Adriano-Thiago, Keita, Fabregas-Cuenca, Messi, Pedro
Mi erről a véleményetek?
Valdes-Alves, Piqué, Puyol, Adriano-Thiago, Keita, Fabregas-Cuenca, Messi, Pedro
Mi erről a véleményetek?