Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.03. 15:14:30

Mihu meg páran szerintem el vagytok tévedve :D
Én azt szeretem ha valami szisztematikusan tökéletesen működik!
És miért a Barca, amikor én megszerettem ugyanez a precíz játékot alkalmazták, ami szerencsére azóta is tart!
És amúgy mi úgy vagyunk elkönyvelve, hogy a legtámadóbb csapat, ami igaz is, s közben a legtökéletesebben védekező :wink: Amit sokan elfelejtenek!És a tökéletes helyezkedések, mozgások miatt szeretem ezt a csapatot is!Amikor látom, hogy Xavi elkéri 2en mennek segíteni üresbe mozognak, Busquets visszazár, Pedro a kiugrást nézi!És ezt egyszerre, tökéletesen!Védekezésben meg dettó, mikor megy a kiszorítás, passzsávokba belép Busquets vagy éppen gyönyörűen megelőző szerelést alkalmaz!
Úgy működik a csapat mint egy tökéletes óramű, s én ezt szeretem, mikor mindenki tudja mi a feladata, továbbpasszolja nem az egyéni érdekeket helyezi előtérbe!

A bajnokság lehet nem a mi kezünkben van, viszont én már csak ilyen szentimentális vagyok :D és azt mindig előtérbe helyezem, s jobban figyelek mi történik a ligában!Persze ez nem azt jelenti, hogy most hidegen hagyna mi történik ma este!Viszont összességében a RM elleni bajnokit fontosabbnak érzem, mert azzal eléggé visszajönne a bajnoki esély, illetve a többi bajnokin is 100% kell, hogy meglegyen a zsinór 4ik bajnokság!
És lehet nagyképűség, de ha megnyerjük a maradék meccseinket bajnokok leszünk a ligában, ebben szinte biztos vagyok :wink: :D
Ezt azért írtam le, mert fontos a mai meccs is, de nem hiszem, hogy a legfontosabb az idényben!Persze idáig tartó időszakban lehet annak nevezni!
De mindegy is, feladat egyszerű nyerni kell :D 1góllal vagy 25el mindegy!Csak 1et be kell préselni!

szerk: És azt elfelejtettem, Keita szerepeltetésével nem védekezőbb lenne a csapat, hanem stabilabb!
Erős játékos kellhet a párharcoknál, ráadásul tud lőni távolról Keita!Ezért is írtam, hogy hasznosabb lehetne mint mondjuk egy Cesc!
Ne felejtsük el, 1 bekapott gól sok mindent megváltoztathat!Ettől függetlenül mint írtam Pep biztos megtalálja a megfelelő csapatot, de ezért írtam nem mehetünk fejjel a falnak, s türelmesen kell játszani, ennyi a titok, mert összességében Milan is verhető ahogy bárki más, viszont elejétől kezdve nem tartom jó ötletnek, hogy nagyon kinyíljunk!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.04.03. 15:29:45-kor.
Kép
Kép
Kép
vlxe
Capitá del Barça

2012.04.03. 15:02:51

Egy dolgot nem szeretnék ma este látni, hogy megint legyen egy erősen vitatható tizenegyes szituáció, mert az már felhúzná az agyam!!! Ugyanúgy kell játszanunk, mint ahogy azt a Bilbao ellen tettük, és akkor komoly gondjaink nem adódhatnak, ki kell jönni a különbségnek! :D
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.03. 14:56:17

Bob_Marley írta:Azért a szezon előreláthatólag legfontosabb meccse a RM elleni hazai bajnoki lesz illetve a többi bajnoki, de persze a mai is fontos!
Én a higgadtságot tartom a legfontosabbnak a mai napra!Milan tudja hozni azt amit hazai pályán pl a második félidőben magas szinten képes volt nyújtani!Mi pedig nem mehetünk fejjel a falnak!Kérdés számomra Keita vagy Cesc játszik-e, én inkább óvatosabban kezdenék, s a mali játékost dobnám be, de Pep tudja a dolgát, s bízom benne a legjobb megoldást választja, s ha ő is jól meccsel Allegrivel szemben, akkor meglesz a továbbjutás!
Hát azt tudjuk, hogy neked mindened a védekezés, nem is értem egyébként hogy hogy sikerült a Barcát kiválasztanod, mikor ettől a csapattól olyan messze áll a védekezés, mint Makó Jeruzsálemtől :D Azt sem értem továbbá hogy miért a RM elleni meccs lesz a legfontosabb a szezonban. A bajnokság nem a mi kezünkben van, azt megnyerni már nem tudjuk, max a Real veszítheti el. A BL-ben viszont teljesen a saját kezünkben a van a sorsunk, csak és kizárólag rajtunk múlik, hogy megnyerjük-e vagy sem. Persze ezt most nem nagyképűségből mondom, mert ezt a másik 7 csapat is elmondhatta magáról a sorsolás után. De itt ha minden akadályt sikerrel veszünk, akkor megnyerjük a BL-t. A bajnokságban viszont ha az összes meccsünket megnyerjük, lehet hogy akkor sem leszünk bajnokok.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.03. 14:12:47

Azért a szezon előreláthatólag legfontosabb meccse a RM elleni hazai bajnoki lesz illetve a többi bajnoki, de persze a mai is fontos!
Én a higgadtságot tartom a legfontosabbnak a mai napra!Milan tudja hozni azt amit hazai pályán pl a második félidőben magas szinten képes volt nyújtani!Mi pedig nem mehetünk fejjel a falnak!Kérdés számomra Keita vagy Cesc játszik-e, én inkább óvatosabban kezdenék, s a mali játékost dobnám be, de Pep tudja a dolgát, s bízom benne a legjobb megoldást választja, s ha ő is jól meccsel Allegrivel szemben, akkor meglesz a továbbjutás!
Kép
Kép
Kép
samy85
Capitá del Barça

2012.04.03. 14:07:33

valaki állítsa az órát 20:45-re! :D Csak kezdődne már!!!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
kurdt
Megmentő :)

2012.04.03. 13:53:16

fcbarca0827 írta:
Ilyen fura kezdőt küldenék fel:
Valdes - Puyol ; Piqué ; Mascherano - Alves ; Xavi ; Busquets ; Adriano - Fabregas ; Messi ; Iniesta

Esélytelen. :mrgreen:
Az.

Nem lesz szerintem nagy variálás a kezdővel: Valdés - Alves, Piqué, Mascherano, Puyol - Busquets, Xavi, Iniesta - Messi, Cesc, Alexis

esetleg Adrianot tudom elképzelni Puyol vagy Mascherano helyett, de ha lehet, én ettől eltekintenék...
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.03. 13:22:44

Asys írta:Mihu! Nem 3 BL? :D Bár szerintem nem haragszik meg senki, ha megelőlegezel még egyet a csapatnak, de ne igyunk előre a medve bőrére :D
Félreütöttem a számokat :D 3at akartam de 4 lett belőle. Sorry :oops: :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.03. 12:43:00

remélem este guardiola elfelejti a 3 védős felállást...

a meccs kulcsa h ne kapjunk gólt, mert ha ez a szerencsétlen milan talál véletlenül egyet, az biztos hogy 11-en lefekszenek a kapu elé, és akkor majd sokra megyünk a 102passzosmégagolvanalrolisvisszafelejátszunkbelehalunkaszépségbe taktikánkkal...

lőni, lőni, lőni, nem kell a hálóig cipelni a gömböt!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.04.03. 12:38:31

divadka írta:3 Bl, 1 Bek.
Igen és a BEK-et is az elmúlt 7 évben szereztük.
Mihu elírta, vagy csak szimplán megelőlegezett egyet. :D

Amúgy a tegnapi napig én is teljesen nyugodt voltam, de mióta felkeltem nincs olyan perc hogy ne jutna eszembe a meccs és, hogy mi van, ha nem jönnek a gólok és... Na de ilyenre mégse szabad gondolni, nyerünk, mert jobbak vagyunk és ezt bizonyítják majd a srácok. :P 8)

Tippem: 3:1

Ilyen fura kezdőt küldenék fel:
Valdes - Puyol ; Piqué ; Mascherano - Alves ; Xavi ; Busquets ; Adriano - Fabregas ; Messi ; Iniesta

Esélytelen. :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.04.03. 12:51:07-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
divadka
Jugador del Barça

2012.04.03. 12:27:13

3 Bl, 1 Bek.
Asys
Entrenador del Barça

2012.04.03. 11:48:04

Mihu! Nem 3 BL? :D Bár szerintem nem haragszik meg senki, ha megelőlegezel még egyet a csapatnak, de ne igyunk előre a medve bőrére :D
Mihu
Director del Fútbol

2012.04.03. 11:43:24

Barcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=VgPAZ63- ... ure=relmfu

Sok ember, szerintem az ilyen pillanatokért, nézi ezt a sportágat! :wink: Remélem este nyerünk és a végére, bővül a videó!

Visca el Barca! 8)
Nem győzöm eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire szerencsések vagyunk, hogy a sors arra szánt minket, hogy ebben a korban éljünk, és ennek a csapatnak kezdjünk el szurkolni...néha mikor belegondolok ebbe, fel sem tudom fogni, hogy mennyire szerencsés vagyok, és más csapatok szurkolóinak akik ebben a korban élnek, valószinűleg soha sem fog megadatni ez az élmény, ami mi most átélünk. Eltellt kb 120 év mióta feltalálták a labdarúgást. Senki nem élhetett át akkora örömöt, hogy a csapata egy évben az összes kupát megnyeri, ráadásul így játszik, és pluszban még ilyen játékosa van mint Messi...de valamiért nekem, és rajtam kívül még sok millió Barca drukkernek igen...nem tudom hogy miért kaptuk ezt az ajándékot az élettől, de nagyon hálásak lehetünk érte. 4 BL 7 éven belül, 5 bajnokság 7 éven belül, Ronaldinho-t megtapsolja a Bernabéu közönsége, Real-Barca 2-6, Barca-Real 5-0...egészen elképesztő, hogy milyen szerencsések vagyunk.

Az esti meccsel kapcsolatban: tegnap estig viszonylag nyugodt voltam, de elkezdtem olvasni a fórumot, meg megjött a főoldalra a beharangozó cikk, meg Guardiola nyilatkozata, és tökre beparáztam. Most már nagyon nem vagyok nyugodt...
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.03. 11:17:15

Sok ember, szerintem az ilyen pillanatokért, nézi ezt a sportágat! :wink: Remélem este nyerünk és a végére, bővül a videó!

Visca el Barca! 8)
Remek videó, köszönjük! :) Legyen már 20.45!!!!! Talán a tavalyi BL-döntőt vártam utóljára ennyire.
Sanchez#09
Barça C

2012.04.03. 11:00:15

Visca el Barca! 8)

Hát ez a videó óriási! Remélem a szezon végén pedig elmondhatjuk, hogy bővül egy újabb BL győzelemmel!

Visca el Barca :!:
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.03. 10:48:47

Visca el Barca! 8)
Nagyon jó, feldobott.
Azt biztos, hogy sem előtte, sem pedig utána nem szabták át ennyire Vidicet, mint Eto'o, egyik kedvenc gólom.
Ha az első félidőben rúgunk gólt, 3-4 lesz közte, ebben biztos vagyok, nem a Milan a mi "igazi" ellenfelünk ebben a sorozatban.
Barcaforever
Director del Fútbol

2012.04.03. 10:38:06

http://www.youtube.com/watch?v=VgPAZ63- ... ure=relmfu

Visca el Barca! 8)
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2012.04.03. 10:29:38

Sanama írta:szerintem meg egy ilyen kezdő lesz
vv-alves-pique-masch-puyi-busi-ini-xavi-cesc-messi-sanchez
tényleg ez tűnik a legvalószínűbbnek, a kapitány pihent is, és én se szívesen venném ki, de az én kezdőcsapatban egy puyol - adriano változás azért lenne a sebességkülönbség miatt.

sanchez a jobboldalon lesz, a baloldalon elől így senki nem lenne és náluk pont ott van abate. ha még boateng is arrafelé húz majd néhány támadásnál, akkor nem puyolt hagynám ott futópárbajban. vagy pedig puyol marad, de akkor fabregas - pedro/cuenca csere. valaki mindenképpen kell oda.
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.04.03. 09:55:40

socio66 írta:de bennünk éppen az a legfélelmetesebb,hogy amikor ott a cél a csapat előtt,amikor mindenáron meg kell nyerni egy meccset,akkor képes a csapat a legmagasabb fokozatba kapcsolni és szenzációsan játszani.
:)
Én is ebben bízok, az ilyen kiélezett meccsek a legjobbat hozzák ki a csapatból, reméljük ma sem lesz másképp!

Mondanom sem kell hogy örülnék ha már este lenne. Ha az első meccs nem is, de a mai biztos hogy emlékezetes lesz, remélhetőleg az elsöprő sikerünk miatt! :) A gyors gól iszonyatosan fontos lenne. A Milan ugyanazt fogja játszani mint otthon. Masszív védekezés(amiben az olaszok a legjobbak) és minden lehetőséget ki fognak használni. Ha sokáig nem tudunk betalálni, félek hogy a nagy tanácstalanság miatt görcsössé válik a csapat, ezért jó lenne még az első 20 percben gólt rúgni. A legrosszabb ha ők szerzik az elsőt, ez esetben pokoli nehéz dolgunk lesz. Xavit pedig remélem valahogy összeszedik estére, mert kulcsfontosságú lehet ma (is) az ő játéka. Thiagot és Tellot mindenképp be kell cserélni, ők lendületet vihetnek a játékba ha esetleg akadozik a gépezet.

Minden téren a legjobb teljesítmény kell ma, és valószínűleg a szerencsére is szükség lesz. Nagyon bízom a továbbjutásban, rendkívül csalódott lennék ha kiesnénk, mert ez a Milan nem tűnik egy megoldhatatlan feladatnak!

Visca el Barca :!:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
socio66

2012.04.03. 09:38:08

no,ma este a szezon eddigi legnagyobb meccsét játsszuk, őszintén szólva ahogy olvasom az előzeteseket,nyilatkozatokat,kicsit néha görcsbe rándul a gyomrom.
borzalmas érzés lenne kiesni,szerintem az utóbbi évekhez képest most relatíve egyszerű a döntőbe jutás,ezt nem szabadna elpuskáznia ennek a csapatnak.
este maximális odaadást,tüzet várok a csapattól,a stadionban pokoli lesz a hangulat,kilencvenezer ember fogja segíteni a srácokat.
dominálni kell a játékot,gyors labdajáratásokkal szét kell szedni ezt a milant, a helyzeteket pedig be kell tudni lőni.
abszolút nem lenézve az ellenfelet,de a milan semmi olyat nem tud,amivel fölénk kerekedhetne,fizikailag és technikailag is jobbak vagyunk,igaz három idei egymás elleni meccsünkből ez kétszer nem jött ki,de bennünk éppen az a legfélelmetesebb,hogy amikor ott a cél a csapat előtt,amikor mindenáron meg kell nyerni egy meccset,akkor képes a csapat a legmagasabb fokozatba kapcsolni és szenzációsan játszani.
nagyon várom a meccset.
:)
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.04.03. 07:37:35

barcaaa91 írta:Nyugi srácok, megvettem a Barca győzelmét. Van egy babonám, miszerint amikor a Barcának nehéz meccse van akkor az ellenfélre rakok egy 2000 feletti összeget. Ha nyer a Barca, úgy fogom fel, hogy megvettem a Barca győzelmét. Nekem simán megéri. Eddig 6-7szer csináltam ilyet és mindig bejött. Remélem folytatódik ez a sorozat. Most 3000-et raktam a milan továbbjutására és nagyon remélem ennyivel szegényebb leszek holnap késő este. Visca el Barca!
Ugyanezt csinálom, csak a Madridra teszek általában.

Meg BL dönőn megtettem hogy akárhogy is, de nyer a MU (rendes játékidő, ET, tizenegyesek).

Annyira megnyugtató érzés, és ekkor tényleg nyerünk :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
messideco
Presidente del Barça

2012.04.03. 07:15:19

Minden a meccs körül forog nálam. Képtelen vagyok nem rá gondolni.
Hatalmas lesz, alig várom mááár.
Visca el Barca!
Kép
"And my heart will leave you never."
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.02. 22:31:14

barcaaa91 írta:Nyugi srácok, megvettem a Barca győzelmét. Van egy babonám, miszerint amikor a Barcának nehéz meccse van akkor az ellenfélre rakok egy 2000 feletti összeget. Ha nyer a Barca, úgy fogom fel, hogy megvettem a Barca győzelmét. Nekem simán megéri. Eddig 6-7szer csináltam ilyet és mindig bejött. Remélem folytatódik ez a sorozat. Most 3000-et raktam a milan továbbjutására és nagyon remélem ennyivel szegényebb leszek holnap késő este. Visca el Barca!
Nem semmi... :D Öööööö... Köszönjük!??!? :D Legyél csak gazdagabb, de ne ezekben az esetekben. ;)
barcaaa91
Barça B

2012.04.02. 22:15:21

Nyugi srácok, megvettem a Barca győzelmét. Van egy babonám, miszerint amikor a Barcának nehéz meccse van akkor az ellenfélre rakok egy 2000 feletti összeget. Ha nyer a Barca, úgy fogom fel, hogy megvettem a Barca győzelmét. Nekem simán megéri. Eddig 6-7szer csináltam ilyet és mindig bejött. Remélem folytatódik ez a sorozat. Most 3000-et raktam a milan továbbjutására és nagyon remélem ennyivel szegényebb leszek holnap késő este. Visca el Barca!
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.02. 21:52:10

Tudom, hogy sokan bírálták a csapatot és/vagy Pep-et a Milánói meccs miatt. Mondjuk, azt, hogy "célfocit" játszottunk idegenben.Nálunk ez annyiból állt, hogy Keita kezdett Pedro/Fabre/Cuenca/Tello helyett.Emlékeztek, hogy ez a taktika mit jelent más csapatnak? Csak a BL-t nézve az elmúlt pár évből: Liverpool, Chelsea, Inter, Madrid, Milan.Általában 4-5 védő, 2-3 védekező kp, és a foci totális rombolása.

Én is jobban szerettem volna egy támadóbb csapatot, de azért évente 1-2-szer belefér az óvatosság, főleg ha nálunk ez Keita játszatását jelenti összvissz.Lehetne egy VV-Alves-Piqué-Puyol-Adriano-Masch-Busi-Keita-Xavi-Ini-Messi felállás is...

Itthon viszon nem ér ilyen "maximálisan defenzív" (a Keitás verzió persze) csapattal felállni! :D
Deus
Boixos Nois

2012.04.02. 21:05:41

Sanama írta:szerintem meg egy ilyen kezdő lesz
vv-alves-pique-masch-puyi-busi-ini-xavi-cesc-messi-sanchez
Szvsz lehető legjobb kezdősor! Remélem Cesc összekapja magát most.
KépKép
Válasz küldése