Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Abszolút így érzem én is. Nagyon igazságtalan mecs volt...Mikaos írta:Azt hiszem,amióta focit nézek,ez a legigazságtalanabb,legmoslékabb eredmény,ami született.
5-6 gól különbség van a 2 csapat között, alsó hangon. Erre a másik nyer.
Egy hétvégi 5-0,s egy keddi 3-0 kárpótolni tudna azért.
Végre valakiSanama írta:Simán tovább lehet menni. ez a Chelsea, és most nem nézem le őket, de mérföldekre van a Barcelonatol. Nem értem miért nem lehet 5 ziccerből legalább 1et berúgni, vagy 2kapufából egyszer pattanna jól a labda.
Ettől függetlenül, a Chelsea a maxot vagy még többet is kihozta, 1/1, el kell ismerni. Nekünk 5/0
Cesc jól játsztott, viszont ziccert neki is be kéne vágni, csak úgy mint Sancheznek. Nem értem miért vár néha olyan sokat a lövéssel.
Második félidőben nagyon leült a játék, nem tudom, hogy miért, de 25percig kapuralövés nem volt. Ezen hazai pályán változtatni kell,mert be fogjuk szívni.

Igen, a komment csak az elkeseredésből ment el rögtön, persze most már látok reményt, de nem sokat. A Chelsea 11 emberrel fog védekezni a Camp Nouban. Ma szerencsénk se volt, reméljük jövő hét kedden lesz egy kevés. Tényleg nagyon el vagyok keseredve. Nem vagyok mérges, inkább csalódott, mert annyira vártam már ezt a meccset, ehhez képest a Chelsea győzött. Drogba meg elmehetne a színházba.fcbarca0827 írta:Kíváncsi voltam, hogy mikor jön az első ilyen hozzászólás. Sokáig nem kellett várni.nonomo írta:Kiestünk.![]()
Nehéz dió ez a Chelsea, ahogy azt vártam, de otthon ki kell jönnie a tudásbeli különbségnek és ki is fog (ahogy ma is egyébként...). Ma volt egy rakat helyzetünk, egy rakat 100%-os helyzettel. Ennél a Camp Nouban még több lesz és be fognak menni. Bemegyünk a döntőbe, ahol aztán a Reallal játszunk.
Na ebben igazat adok maximálisan.Pavel írta: Ezt a meccset Pep nagyon benézte. Ahogyan jól cserélt szombaton, ma olyan sz*rul.
A cseréi borzalmasak voltak.

Kíváncsi voltam, hogy mikor jön az első ilyen hozzászólás. Sokáig nem kellett várni.nonomo írta:Kiestünk.