Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én úgy gondolom, hogy az idei Bajnokok Ligája sorozatban, egy komolyabb ellenfelünk van, és az pedig a Real Madrid, de látva a szombati meccset, szerintem ők sem jelentenek majd nagyobb gondot! Úgyh véleményem szerint mik vagyunk a legesélyesebbek az idei BL győzelemre.Barcaman14 írta:Mindig is utáltam hogy nem délután van a sorsolás!barca 1986 írta:pénteken déltől az eurosport közvetíti a sorsolástEgyébként továbbra is azt mondom mindegy kit kapunk tovább kell jutnunk!
Mindig is utáltam hogy nem délután van a sorsolás!barca 1986 írta:pénteken déltől az eurosport közvetíti a sorsolást
Így van, nem mondom hogy lényegtelen a sorsolás, de akárkit kapunk tovább kell jutnunk! Egyik csoport második sem tartozik a verhetetlen kategóriába! Minimum egy elődöntőt jó lenne elérni idén is!d írta:Vannak erősebb-gyengébb ellenfelek, de igazából egyiknek sem kellene komoly nehézséget okoznia a Barcának. Bárkit sorsolnak a továbbjutás kötelező. Azért az orosz telet kerüljük már el...
Nekem is így rémlett,de megnéztem a tavalyi menetrendet,és ott rosszul volt mutatva, ezért írtam így. Azt hittem már,hogy vmit újjítottak tavaly,de nem.bszilard10 írta: A nyolcaddontok sorsolasan meg nem tudjuk meg, hogy lehet Barca-Madrid donto. Csak a negyeddontok sorsolasakor tudjuk meg az agakat.
A nyolcaddontok sorsolasan meg nem tudjuk meg, hogy lehet Barca-Madrid donto. Csak a negyeddontok sorsolasakor tudjuk meg az agakat.ozsimiki írta:Régen volt ilyen gyenge a mezőny a legjobb 16között.ab1daL írta:Na urak, akkor ha jól tudom, ők lehetnek az ellenfeleink a nyolcaddöntőben: Leverkusen, Marseille, Zenit, Lyon, Napoli, CSZKA, Basel
Ez persze pár nagy csapatra nézve is gáz,hiszen ő előttük jutottak ide "ilyenek".
Bármelyiket aláírom, pecséttel.
érdektelen lesz a sorsolás kb, bár annyi tétje lesz,hogy kiderül, rendezhetnek e Barca-Reál döntőt.
Régen volt ilyen gyenge a mezőny a legjobb 16között.ab1daL írta:Na urak, akkor ha jól tudom, ők lehetnek az ellenfeleink a nyolcaddöntőben: Leverkusen, Marseille, Zenit, Lyon, Napoli, CSZKA, Basel
Igen, ő volt.bence-barca írta:Tegnap amúgy ki volt a cséká? Pinto?
Valami ultragagyi partiszemüvegben feszítettlui1698 írta:Mit csinált?soadroli írta:Álveees te állat
Ezzaz, tokeletes kezdo,Pique kimaradt es az Alcantara testverek kezdok!soadroli írta:Pinto-Montoya, Bartra, Fontás, Maxwell-Thiago, Rafinha, Jonathan dos Santos-Cuenca, Sergio Roberto, Pedro
Hivatalos. Kíváncsi leszek rájuk.