Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

egy olyan csapat szurkolói, mint a Barcelona már hozzászokhattunk volna ehhez a terheléshez... kb minden éven ez van... de most bővebb a keret... több az olyan játékos, akik ha "helyettesíteni" kell színvonalban ugyanazt hozzák mint a fix emberkék...shutterisland írta:a március is szerény lesz ezutánEnjoy írta:Elég húzos lesz a február..
Február 12. Osasuna-Barca
Február 14. Leverkusen-Barca
Február 19. Barca-Valencia
Február 26. Atletico M.-Barca
gijon,racing,sevilla,granada,mallorca + jön még a leverkuseni meccs visszavágója....aztán április elsején bilbao.
elég sok meccs lesz a két hónap alatt, több rangadóval + bl.
a március is szerény lesz ezutánEnjoy írta:Elég húzos lesz a február..
Sztem ebben lesz változás, nem hiszem, hogy 3 napon belül 2 meccset játszanánk, ráadásul idegenben...Enjoy írta:Elég húzos lesz a február..
Visszaolvasgatva nem igazán értem miről beszélsz, egyetlen hozzászólás szól arról, hogy valaki el szeretne kerülni bizonyos ellenfeleket, amúgy leginkább az orosz telet kerülnénk el mi is, akárcsak te.AndrésGerardHernandez írta:Én nem tudom miért akar itt mindenki könnyű ellenfeleket. Ide a legnagyobbakkal, ha jó meccseket és motivációt akarunk! Az oroszokat azért jó lenne elkerülni, azok elég rossz mérkőzések úgy általában. Ennek a csapatnak kihívások kellenek, nem kizsírozott lejtőn csúszni a célig.
Véleményem szerint!
Én úgy gondolom, hogy az idei Bajnokok Ligája sorozatban, egy komolyabb ellenfelünk van, és az pedig a Real Madrid, de látva a szombati meccset, szerintem ők sem jelentenek majd nagyobb gondot! Úgyh véleményem szerint mik vagyunk a legesélyesebbek az idei BL győzelemre.Barcaman14 írta:Mindig is utáltam hogy nem délután van a sorsolás!barca 1986 írta:pénteken déltől az eurosport közvetíti a sorsolástEgyébként továbbra is azt mondom mindegy kit kapunk tovább kell jutnunk!
Mindig is utáltam hogy nem délután van a sorsolás!barca 1986 írta:pénteken déltől az eurosport közvetíti a sorsolást
Így van, nem mondom hogy lényegtelen a sorsolás, de akárkit kapunk tovább kell jutnunk! Egyik csoport második sem tartozik a verhetetlen kategóriába! Minimum egy elődöntőt jó lenne elérni idén is!d írta:Vannak erősebb-gyengébb ellenfelek, de igazából egyiknek sem kellene komoly nehézséget okoznia a Barcának. Bárkit sorsolnak a továbbjutás kötelező. Azért az orosz telet kerüljük már el...
Nekem is így rémlett,de megnéztem a tavalyi menetrendet,és ott rosszul volt mutatva, ezért írtam így. Azt hittem már,hogy vmit újjítottak tavaly,de nem.bszilard10 írta: A nyolcaddontok sorsolasan meg nem tudjuk meg, hogy lehet Barca-Madrid donto. Csak a negyeddontok sorsolasakor tudjuk meg az agakat.
A nyolcaddontok sorsolasan meg nem tudjuk meg, hogy lehet Barca-Madrid donto. Csak a negyeddontok sorsolasakor tudjuk meg az agakat.ozsimiki írta:Régen volt ilyen gyenge a mezőny a legjobb 16között.ab1daL írta:Na urak, akkor ha jól tudom, ők lehetnek az ellenfeleink a nyolcaddöntőben: Leverkusen, Marseille, Zenit, Lyon, Napoli, CSZKA, Basel
Ez persze pár nagy csapatra nézve is gáz,hiszen ő előttük jutottak ide "ilyenek".
Bármelyiket aláírom, pecséttel.
érdektelen lesz a sorsolás kb, bár annyi tétje lesz,hogy kiderül, rendezhetnek e Barca-Reál döntőt.
Régen volt ilyen gyenge a mezőny a legjobb 16között.ab1daL írta:Na urak, akkor ha jól tudom, ők lehetnek az ellenfeleink a nyolcaddöntőben: Leverkusen, Marseille, Zenit, Lyon, Napoli, CSZKA, Basel