Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mondjuk a bátyónál is volt baromi sok rontott passz, ráadásul kritikusabb pályarészeken, szimplán oda nem figyelésből, de az idő sok mindent megszépít.Zozzy 5 írta: Rafinha mindig közepes volt, ma is az. sokkal kevésbé van benne a játékában a váratlan, mint a tesóban, utolsó megoldásoknál rosszul dönt, rövid a passz, leolvassák, nem ül a csel stb.
Elsőben egy összerúgás után húzta a lábát.noname írta:
Illetve Vermaelen, akin ugyan látszik a meccshiány, de NEM SÉRÜLT MEG!
A szó amit keresel: Lassú. Rafinha mind fejben, mind fizikai értelemben lassú volt.mess2009 írta:de mintha az ütemérzékével lenne a baj....gyakorta későn passzol, még ha meg is tartja valahogy a lasztit...az tény, hogy nem az igazi ő sem sajna.
Azért várjuk meg az első pár tétmeccset. Ha ott is hozza ezt a szintet akkor kijelenthető , hogy végre megmutatja mire is képes. Az is lehet , hogy későn érő típus ( mondjuk még mindig csak 23noname írta:
SR meghaladja a logikát jelenleg. Szerencsétlen gyáva senkiből az előszezon legjobbja lesz belőle.
mondjuk vedekezesben rendre becsuszik kozepre, Piqueek nyakara.Bob_Marley írta:Roberto megint nagyon jó, remek előszezonja van, borzasztóan örülök neki. Most a beadások is jobbak voltak, s visszazárni és szerelni most is rendre sikerült.
A beadásai nagyon jók voltak, nem erőből tette be, hanem mindig kinézte. Ha jól láttam Jordi Albának és Pedronak is ő tette be. Mindkettőből könnyen lehetett volna gól. LE-nek nagy pacsi a felismerésért!Bob_Marley írta:Roberto megint nagyon jó, remek előszezonja van, borzasztóan örülök neki. Most a beadások is jobbak voltak, s visszazárni és szerelni most is rendre sikerült.
Rakitic meg Suárez eléggé aktívZBarca írta:Rakitic micsoda gólpassz!!! SUAREZ GÓÓÓÓÓL!!!![]()
Sajnos tényleg nem, pedig én bíztam benne, hogy majd hozza azt a szintet amit az Arsenalos fénykorába, ha kap játék perceket, de egyelőre ez kevésZozzy 5 írta:eddig jók vagyunkVermaelen nemigen játssza be magát a kedzőbe, de Alba is izgulhatna, ha lenne vetélytársa.