BFC írta:
Ahogy én láttam a fiatalok közül Camara egész jól játszott a BHV poszton, de persze a nagy csapatnál sajnos tárgytalan így, hogy hoztuk Digne-t. Aztán ez az Alena gyerek is egész ügyes volt a második félidőben, jó meglátásai vannak viszont a kivitelezés nem egészen jó még. A többiek nekem nem nagyon tűntek ki. A nagy csapatban játszók közül Samper, SR illetve Denis tetszett a leginkább. Sampernek volt egy olyan labdája Suárez fele, hogy így néztem

. Denis összejátszogatott Messivel elég szépen, voltak jó labdái, az első gólnál ő lőtte be védők mögé Aleix-nek, SR-t pedig szerintem nem kell ragoznom.
A fiatalokat azért nem lehet igazán értékelni, mert egy olyan csapatban játszottak, ahol gyakorlatilag az első csapatból senki nem volt. Így azért elég nehéz nagyot alkotni. Ráadásul amit nem értek, hogy LE miért pont azokat erőlteti, akik most jöttek a B-be és elég idősek is. Gondolok itt Martinezre, Alfarora vagy Nilire. Az előbbi még valamilyen szinten érthető, mivel Tarín sérült volt, de például Vilanova még mindig ott volt. A kicsik közül amúgy is azok játszottak akik a tavalyi évet még a Juvenilben játszották. Alena viszont tetszett, még sokszor csikorgott a gépezet, de látszik, hogy nagy tehetség, Mujica nem mutatott sokat, de nem is nagyon lehetett elvárni tőle, 17 évesként kapott egy fél órát szinte a teljes Barca B-vel.
Cámara meg már gyakorlatilag csak kapus nem volt. Aki nagyon hiányzott nekem az Kaptoum. Samper nagyon jól szállt be, rengeteg labdaszerzése volt és sokszor egyből indította is a támadást, méghozzá elég komoly labdákkal.
Sok konkrétumot nem lehet levonni a meccsből, egyik lábbal még szinte miindenki szabin volt. Lajos is nagyon halvány volt, Messit is sokszor nagyon könnyen szerelték, bár az akarás nagyon látszott rajta. Matyit meg hagyjuk. Sajnos még mindig benne van az a faktor, hogy oltári hibákat képes elkövetni. Főleg, ha Piqué vagy Masch nincs mellette.
Denis viszont kifejezetten jól játszott, nem csak alibizett. Nagyon jó labdákat osztogatott és 1vs1-ben sem jött zavarba.
Első meccsnek nem volt rossz, nyilván lesz még sokkal jobb is. Talán sokkal inkább kéne kevergetni -az A csapatot a fiatalokkal, jobban kijönnének a teljesítmények, mint így, hogy felküldünk nyolc 17-20 éves játékost, akik nagy része még csak a Juvenilben játszott. Mellé pedig idősebbnek a most kölcsönbe érkezetteket.
Azon kicsit csodálkoztam, hogy 10 cserénk volt Tello mégis végigpadozta a meccset. Lehet, hogy csak én látok bele dolgokat, de talán volt egy kis jelzés is felé.