Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... ull-match/" target="_blankMQuCsabi írta:Srácok valaki tudna nekem adni egy linket a Celtic elleni teljes meccsről? Lemaradtam róla, szeretném megnézni
Ebben igazad van csak szerintem nem fer, hogy ott van a csapattal, de mégse számít csapattagnak. Ha elviszik magukkal az edzőtáborba akkor legalább rakja be Lucho 10 percre a meccs végén. Számomra nem túl szimpatikus, hogy LE nem adja meg a lehetőséget a bizonyításra. Nem vesztene vele semmit, hogy ha becserélné egy fiatal helyére akit amúgy úgyse fog soha többet játszatni.palesz77 írta: Azért elég más a B csapat erőnléti edzőjével készülni egyedül, mint Luchoék alatt a teljes kerettel szerintem. Minket nem zavar, hogy ott van, ő meg így nagy eséllyel jobban dolgozik, jobban is élvezi, labdás gyakorlatokban jobban részt vehet, nincs ezzel semmi gond szerintem.
Alfa írta: Ezt tudom csak azt nem értem, hogy miért kellett elcipelni Angliába, aztán még le is rakja Lucho a padra és szegénnyel végig is ülteti a meccset úgy, hogy rajta kívül csak Martinez kapus nem szállt be a meccsbe. Simán ott lehetett volna őt hagyni Barcelonába ahol időközben Busi és Masch is elkezdte az edzéseket.
Azért elég más a B csapat erőnléti edzőjével készülni egyedül, mint Luchoék alatt a teljes kerettel szerintem. Minket nem zavar, hogy ott van, ő meg így nagy eséllyel jobban dolgozik, jobban is élvezi, labdás gyakorlatokban jobban részt vehet, nincs ezzel semmi gond szerintem.Alfa írta:Ezt tudom csak azt nem értem, hogy miért kellett elcipelni Angliába, ... Simán ott lehetett volna őt hagyni Barcelonába ahol időközben Busi és Masch is elkezdte az edzéseket.
Ezt tudom csak azt nem értem, hogy miért kellett elcipelni Angliába, aztán még le is rakja Lucho a padra és szegénnyel végig is ülteti a meccset úgy, hogy rajta kívül csak Martinez kapus nem szállt be a meccsbe. Simán ott lehetett volna őt hagyni Barcelonába ahol időközben Busi és Masch is elkezdte az edzéseket.palesz77 írta: A játékos edzeni akart, hogy jó formában kezdje majd meg a szezont az új csapatában, ezért megengedte a klub, hogy velük kezdje meg a klub a felkészülést, amíg el nem dől a sora. Ez volt Montoyával is, csak ő elhagyta már a tábort, hétfőn be is mutatják a Valenciában elvileg.
A játékos edzeni akart, hogy jó formában kezdje majd meg a szezont az új csapatában, ezért megengedte a klub, hogy velük kezdje meg a klub a felkészülést, amíg el nem dől a sora. Ez volt Montoyával is, csak ő elhagyta már a tábort, hétfőn be is mutatják a Valenciában elvileg.Alfa írta:Lucho lenyilatkozta már, hogy nem számít rá. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy ha nem számít rá akkor miért vitték el magukkal Angliába és miért nem hagyták Barcelonában.
Lucho lenyilatkozta már, hogy nem számít rá. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy ha nem számít rá akkor miért vitték el magukkal Angliába és miért nem hagyták Barcelonában.Chino írta: Azon kicsit csodálkoztam, hogy 10 cserénk volt Tello mégis végigpadozta a meccset. Lehet, hogy csak én látok bele dolgokat, de talán volt egy kis jelzés is felé.
BFC írta:
Ahogy én láttam a fiatalok közül Camara egész jól játszott a BHV poszton, de persze a nagy csapatnál sajnos tárgytalan így, hogy hoztuk Digne-t. Aztán ez az Alena gyerek is egész ügyes volt a második félidőben, jó meglátásai vannak viszont a kivitelezés nem egészen jó még. A többiek nekem nem nagyon tűntek ki. A nagy csapatban játszók közül Samper, SR illetve Denis tetszett a leginkább. Sampernek volt egy olyan labdája Suárez fele, hogy így néztem. Denis összejátszogatott Messivel elég szépen, voltak jó labdái, az első gólnál ő lőtte be védők mögé Aleix-nek, SR-t pedig szerintem nem kell ragoznom.
Ahogy én láttam a fiatalok közül Camara egész jól játszott a BHV poszton, de persze a nagy csapatnál sajnos tárgytalan így, hogy hoztuk Digne-t. Aztán ez az Alena gyerek is egész ügyes volt a második félidőben, jó meglátásai vannak viszont a kivitelezés nem egészen jó még. A többiek nekem nem nagyon tűntek ki. A nagy csapatban játszók közül Samper, SR illetve Denis tetszett a leginkább. Sampernek volt egy olyan labdája Suárez fele, hogy így néztemmessideco írta:Két kérdés:
-találhatok valahol egy teljes meccs linket? - ez megvan, tárgytalan
- hogy játszottak a fiatalok, kit érdemes elsősorban figyelni?
Hát ha még Busquets is játszott volna, mondhatnád.S.Agüero írta:Nem értem, minek ez a felkészülés, ki akarja nézni ezeket a béna fiatalokat? Sőt, még Munir is betalált, az a legalja.