Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.08.01. 19:51:12

MQuCsabi írta:Srácok valaki tudna nekem adni egy linket a Celtic elleni teljes meccsről? Lemaradtam róla, szeretném megnézni
http://www.fullmatchesandshows.com/2016 ... ull-match/" target="_blank
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.08.01. 19:04:11

Srácok valaki tudna nekem adni egy linket a Celtic elleni teljes meccsről? Lemaradtam róla, szeretném megnézni
Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.31. 16:01:44

Megnézném, hogy mikor rakna be Lucho akár egy percre is egy ifit ( a hatodosztályú kupaellenfeleket leszámítva), de most ez most mellékes. Tehát tegyük fel, hogy közel a megállapodás akkor meg -szerintem- ugyanott vagyunk, hogy minek kellett elvinni Angliába. Szépen eltudott volna edzeni Busiékkal amíg nem kapja meg a telefont, hogy irány Firenze. Mondjuk fölösleges ezen ennyit vitázni, nem oszt nem szoroz ez a kérdés :).

Más téma. Találkozott valaki olyan videóval ahol fullba mutatják, hogy hogyan került át Vidalra a karszalag vagy esetleg tud valaki a sztoriról valamit ? A Digin csak annyi látszódott, hogy Vidal odamegy Samperhez aztán a kövi képen már Vidalon volt. Sorry engem ilyen jelentéktelen dolgok is érdekelnek :mrgreen:
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Samper
Director del Fútbol

2016.07.31. 16:00:20

Nem értem, mit értetlenkedtek. Tello nem Douglas, csak éppen nem kell LE-nek. Nem is biztos, hogy amikor döntöttek utazásáról, már tudták, hogy Messi is ott lesz. És Verma lelke?
palesz77

2016.07.31. 15:41:28

Tegyük fel közel a megegyezés a Fioval - ami szerintem így van, az egyik emberünk olaszba utazott, ott meg csak velük van dolgunk -, Tello beáll 10 percre, keresztszalag szakadást szenved mert hülyén ugrott fel, bukta az egész biznisz. Lucho terveiben nem szerepel, szélre megvagyunk elegen, neki 9-es kell, Tello nem az, felesleges lenne tesztelni, amikor nincs helye a keretben. Még az ifiknek is több értelme van, mert ők akár beugorhatnak év közbe, Tello nem..
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.31. 15:26:32

palesz77 írta: Azért elég más a B csapat erőnléti edzőjével készülni egyedül, mint Luchoék alatt a teljes kerettel szerintem. Minket nem zavar, hogy ott van, ő meg így nagy eséllyel jobban dolgozik, jobban is élvezi, labdás gyakorlatokban jobban részt vehet, nincs ezzel semmi gond szerintem.
Ebben igazad van csak szerintem nem fer, hogy ott van a csapattal, de mégse számít csapattagnak. Ha elviszik magukkal az edzőtáborba akkor legalább rakja be Lucho 10 percre a meccs végén. Számomra nem túl szimpatikus, hogy LE nem adja meg a lehetőséget a bizonyításra. Nem vesztene vele semmit, hogy ha becserélné egy fiatal helyére akit amúgy úgyse fog soha többet játszatni.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.07.31. 15:15:21

Alfa írta: Ezt tudom csak azt nem értem, hogy miért kellett elcipelni Angliába, aztán még le is rakja Lucho a padra és szegénnyel végig is ülteti a meccset úgy, hogy rajta kívül csak Martinez kapus nem szállt be a meccsbe. Simán ott lehetett volna őt hagyni Barcelonába ahol időközben Busi és Masch is elkezdte az edzéseket.

Élete utolsó lehetősége valószínűleg, hogy Messiékkel edzhessen, a Barca mezt magára öltse, nyilván ki szeretné használni, és inkább edz velük, mint pl a fiatalokkal. Legalábbis szerintem.
Nameg ha jön az ajánlat, akkor legalább el tud köszönni a fiúktól, és azért elég sok játékossal van közös multja, nem pedig csakúgy lelépni a hátsó ajtón és Messiéktől el sem köszönni.

Mondjuk azért lehet beállhatott volna már egy kis időre legalább.
palesz77

2016.07.31. 15:01:20

Alfa írta:Ezt tudom csak azt nem értem, hogy miért kellett elcipelni Angliába, ... Simán ott lehetett volna őt hagyni Barcelonába ahol időközben Busi és Masch is elkezdte az edzéseket.
Azért elég más a B csapat erőnléti edzőjével készülni egyedül, mint Luchoék alatt a teljes kerettel szerintem. Minket nem zavar, hogy ott van, ő meg így nagy eséllyel jobban dolgozik, jobban is élvezi, labdás gyakorlatokban jobban részt vehet, nincs ezzel semmi gond szerintem.

Játszani meg azért nem játszik, mert ha most véletlenül a klubváltás küszöbén lesérül, akkor magával cseszett ki.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.31. 14:36:06

palesz77 írta: A játékos edzeni akart, hogy jó formában kezdje majd meg a szezont az új csapatában, ezért megengedte a klub, hogy velük kezdje meg a klub a felkészülést, amíg el nem dől a sora. Ez volt Montoyával is, csak ő elhagyta már a tábort, hétfőn be is mutatják a Valenciában elvileg.
Ezt tudom csak azt nem értem, hogy miért kellett elcipelni Angliába, aztán még le is rakja Lucho a padra és szegénnyel végig is ülteti a meccset úgy, hogy rajta kívül csak Martinez kapus nem szállt be a meccsbe. Simán ott lehetett volna őt hagyni Barcelonába ahol időközben Busi és Masch is elkezdte az edzéseket.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
palesz77

2016.07.31. 14:17:04

Alfa írta:Lucho lenyilatkozta már, hogy nem számít rá. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy ha nem számít rá akkor miért vitték el magukkal Angliába és miért nem hagyták Barcelonában.
A játékos edzeni akart, hogy jó formában kezdje majd meg a szezont az új csapatában, ezért megengedte a klub, hogy velük kezdje meg a klub a felkészülést, amíg el nem dől a sora. Ez volt Montoyával is, csak ő elhagyta már a tábort, hétfőn be is mutatják a Valenciában elvileg.
Alfa
Entrenador del Barça

2016.07.31. 14:05:04

Chino írta: Azon kicsit csodálkoztam, hogy 10 cserénk volt Tello mégis végigpadozta a meccset. Lehet, hogy csak én látok bele dolgokat, de talán volt egy kis jelzés is felé.
Lucho lenyilatkozta már, hogy nem számít rá. Mondjuk azt nem nagyon értem, hogy ha nem számít rá akkor miért vitték el magukkal Angliába és miért nem hagyták Barcelonában.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Chino
Llegenda del Barça

2016.07.31. 13:55:55

BFC írta:
Ahogy én láttam a fiatalok közül Camara egész jól játszott a BHV poszton, de persze a nagy csapatnál sajnos tárgytalan így, hogy hoztuk Digne-t. Aztán ez az Alena gyerek is egész ügyes volt a második félidőben, jó meglátásai vannak viszont a kivitelezés nem egészen jó még. A többiek nekem nem nagyon tűntek ki. A nagy csapatban játszók közül Samper, SR illetve Denis tetszett a leginkább. Sampernek volt egy olyan labdája Suárez fele, hogy így néztem :shock: . Denis összejátszogatott Messivel elég szépen, voltak jó labdái, az első gólnál ő lőtte be védők mögé Aleix-nek, SR-t pedig szerintem nem kell ragoznom.

A fiatalokat azért nem lehet igazán értékelni, mert egy olyan csapatban játszottak, ahol gyakorlatilag az első csapatból senki nem volt. Így azért elég nehéz nagyot alkotni. Ráadásul amit nem értek, hogy LE miért pont azokat erőlteti, akik most jöttek a B-be és elég idősek is. Gondolok itt Martinezre, Alfarora vagy Nilire. Az előbbi még valamilyen szinten érthető, mivel Tarín sérült volt, de például Vilanova még mindig ott volt. A kicsik közül amúgy is azok játszottak akik a tavalyi évet még a Juvenilben játszották. Alena viszont tetszett, még sokszor csikorgott a gépezet, de látszik, hogy nagy tehetség, Mujica nem mutatott sokat, de nem is nagyon lehetett elvárni tőle, 17 évesként kapott egy fél órát szinte a teljes Barca B-vel.
Cámara meg már gyakorlatilag csak kapus nem volt. Aki nagyon hiányzott nekem az Kaptoum. Samper nagyon jól szállt be, rengeteg labdaszerzése volt és sokszor egyből indította is a támadást, méghozzá elég komoly labdákkal.

Sok konkrétumot nem lehet levonni a meccsből, egyik lábbal még szinte miindenki szabin volt. Lajos is nagyon halvány volt, Messit is sokszor nagyon könnyen szerelték, bár az akarás nagyon látszott rajta. Matyit meg hagyjuk. Sajnos még mindig benne van az a faktor, hogy oltári hibákat képes elkövetni. Főleg, ha Piqué vagy Masch nincs mellette.
Denis viszont kifejezetten jól játszott, nem csak alibizett. Nagyon jó labdákat osztogatott és 1vs1-ben sem jött zavarba.

Első meccsnek nem volt rossz, nyilván lesz még sokkal jobb is. Talán sokkal inkább kéne kevergetni -az A csapatot a fiatalokkal, jobban kijönnének a teljesítmények, mint így, hogy felküldünk nyolc 17-20 éves játékost, akik nagy része még csak a Juvenilben játszott. Mellé pedig idősebbnek a most kölcsönbe érkezetteket.

Azon kicsit csodálkoztam, hogy 10 cserénk volt Tello mégis végigpadozta a meccset. Lehet, hogy csak én látok bele dolgokat, de talán volt egy kis jelzés is felé.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.07.31. 12:13:35

Nekem a tanulság tegnapról, hogy Robi tehetségét továbbra sem szabad a szélen elpazarolni szerintem. Támad ott is ezeket megértem, de a középpálya közepe az övé szerintem. Ott jön ki leginkább a tudása és játékintelligenciája. Megoldja szélen, nem lesz vele gond, de én nagyon bízom benne hogy "kihalnak" majd előle és visszamehet a kp-ra egyszer.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2016.07.31. 10:53:37

számomra a tegnapi meccsel kapcsolatban az az egyetlen kérdés, hogy vidal miért játszotta végig. lehet szerdán robi tolja ott végig. ha igen, akkor az jön le belőle h LE továbbra sem tudja h mit kezdjen azzal a poszttal. vidal amugy előre nem rossz, hátul viszont szinte mindenki forgatt a aki odakerült...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Léfe
Entrenador del Barça

2016.07.31. 10:24:15

Én meg azt nem értem, hogy -ki akarja ezeket néni - az lehet Ő /is/ miért nézi.
BFC
Jugador d'estrella

2016.07.31. 07:55:17

messideco írta:Két kérdés:
-találhatok valahol egy teljes meccs linket? - ez megvan, tárgytalan :)
- hogy játszottak a fiatalok, kit érdemes elsősorban figyelni?
Ahogy én láttam a fiatalok közül Camara egész jól játszott a BHV poszton, de persze a nagy csapatnál sajnos tárgytalan így, hogy hoztuk Digne-t. Aztán ez az Alena gyerek is egész ügyes volt a második félidőben, jó meglátásai vannak viszont a kivitelezés nem egészen jó még. A többiek nekem nem nagyon tűntek ki. A nagy csapatban játszók közül Samper, SR illetve Denis tetszett a leginkább. Sampernek volt egy olyan labdája Suárez fele, hogy így néztem :shock: . Denis összejátszogatott Messivel elég szépen, voltak jó labdái, az első gólnál ő lőtte be védők mögé Aleix-nek, SR-t pedig szerintem nem kell ragoznom.
messideco
Presidente del Barça

2016.07.30. 23:19:06

Két kérdés:
-találhatok valahol egy teljes meccs linket? - ez megvan, tárgytalan :)
- hogy játszottak a fiatalok, kit érdemes elsősorban figyelni?
Kép
"And my heart will leave you never."
Yokozuna
Entrenador del Barça

2016.07.30. 22:43:22

S.Agüero írta:Nem értem, minek ez a felkészülés, ki akarja nézni ezeket a béna fiatalokat? Sőt, még Munir is betalált, az a legalja.
Hát ha még Busquets is játszott volna, mondhatnád.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.07.30. 21:08:15

Nem értem, minek ez a felkészülés, ki akarja nézni ezeket a béna fiatalokat? Sőt, még Munir is betalált, az a legalja.
mess2009
Director del Fútbol

2016.07.30. 21:06:28

jó volt újra látni a fiúkat, az elsőről írtam pár sort az élőben a másodikban Ardát egy kissé élénkebbnek láttam, a fiatalok igyekeztek mezőnyben jól mozognak többnyire, mint csapat hát....?! nem is várhatunk semmi különöset. nekem egyénileg a göndörhajú 8-as tetszett, lendületes éretten mozog, nem fél az elfutásoktól... nagyjából ennyi. jöhet a következő.
palesz77

2016.07.30. 19:55:57

Na, jó volt ez!

Vidal nem rossz, ha még javulni fog, akkor jó lehet ő. Védekezésben ma se túl erős, de bízzunk benne, hogy fejlődik.. Matyi annyit hibázik, mintha balhátvéd lenne, de szezon első meccse, benne van. Denis nekem nagyon tetszik, hibázgat, de van benne fantázia. Jók a bemozgásai, nem csak az alibi, próbálja előrébb vinni a támadást, ha nála a labda. Az első gól előtt nagyon szép labdát adott Vidalnak, Messit is gyönyörűen kiugratta egyszer, csak így tovább! SR parádé. Arda se rossz, de nekem ő még mindig kicsit idegen valamiért a pályán. Denist például remélem nem hanyagoljuk miatta. Pedig a gólja szép volt, és rossznak se mondható, de valami nekem hiányzik belőle. Messi Messi, nem kell ragozni, ami feltűnt, hogy mennyire letámad ma, eszméletlen mit robotol ő is. Munir nem volt rossz, de még mindig nem a szélen játszatnám.. Suárez meg Suárez, a gólpassza parádé volt, mezőnyben meg nem lustult.. :D

Második félidőben Alena, Mujica, Marlon és Samper játéka érdekel nagyon, remélem félidőben már sorcsere lesz, első meccsen az szokott lenni általában úgyis.

szerk.: Na, nem volt ez vészes. Alena villant néha, nem volt rossz, de nem most fogja meggyőzni Luchot. Mujica annyit se csinált, Marlon nekem szimpatikus, remélem láthatjuk többet is az előszezon alatt. Samper nagyon tetszett, teljesítmény alapján simán maradhatna, kész van az első osztályra. Vidal viszont nagyon gyengén védekezik még mindig, minden cselre forgott kb..
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.07.30. 18:47:04

Skacok! Valaki tud működő stream-et? Megköszönném. :)
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Messias2
Director del Fútbol

2016.07.30. 18:46:30

FC Barcelona XI vs Celtic: Masip; Vidal, Martinez, Mathieu, Camara; Sergi Roberto, Arda Turan, D Suarez; Messi, L Suarez, Munir

Samper szinte biztos, hogy szeptemberben már nem lesz itt. LE nem számol vele Busi potléként, amit sajnálok. Ha ebből a kezdőből indulok ki, akkor valszeg SR-rel fogja majd rotálni Sergiot.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.07.30. 18:27:58

Jó a kezdő, örülök, hogy újra Barca meccset láthatok. :D Kíváncsi vagyok, hogy az ifik közül ki hogy fog ma játszani.
A meccsel kapcsolatban nincs sok elvárásom, örülnék neki, ha nyernénk, de ma jobban érdekel a mutatott játék, mint az eredmény maga.

Visca El BARCA!!!
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.07.30. 18:27:22

Remélem, hogy poénból csináljátok... :mrgreen:
Válasz küldése