Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ebben nem vagyok otthon,de itt biztos válaszolnak.vation írta:Köszi,
Hol lehet rá jegyet venni?
Mennyi lehet? Gondolom több ár..
daffy írta:áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincsHali,
Na kiderült, hogy melyik meccsre lenne érdemes kilátogatni??
Volt már sorsolás?
Köszi
áprilisban lesz 1 barcelona - real madrid meccs. annál jobb a világon nincsHali,
Na kiderült, hogy melyik meccsre lenne érdemes kilátogatni??
Volt már sorsolás?
Köszi
LM10 írta:Üdvvation írta:Hali Mindenki,
Segítséget szeretnék kérni.
Apum nagy kedvence a Barcelona és arra gondoltunk meglepjük egy Barcelonai meccsel valamikor áprilisban születésnapjára.
Ha helyzet az, hogy én egyáltalán nem értek a focihoz.
Jó lenne, ha adna valaki tippet, hogy milyen meccsre lenne érdemes kilátogatni az említett hónapban.
Azt is jó lenne tudnom, hogy hol tudok jegyet venni. internet, itthon valahol, stb.
Köszönöm szépen..Ha a pénz nem számít, akkor BL meccsre is mehettek, az drágább mint egy bajnoki meccs. Szerintem a holnapi sorsolást várjátok meg, és utána lehet már mérlegelni melyik lehet a legjobb meccs.
Mihu írta: Egy vereség megfoghat minket nagyon....előbb utóbb úgyis ki fogunk kapni a Madridtól. Ami késik nem múlik. Kicsit egyébként én is félek attól, hogy a sok gyökér divat madridos egy esetleges elődöntőbeli továbbjutás után egy évig mást se szajkózna, csak azt hogy "kuss, a BL-ből úgy kiütöttünk benneteket mint a sz.rt". Csak ez idegesítene, semmi más.
Még akkor is benne van, hogy Busi rossz kaput néz ki magánakMessiFan írta: Jó csapat a Sahtar de ha nincs náluk a labda, akkor nem tudnak gólt lőni![]()
Én jobban örültem volna egy Internek vagy Real-nak mint a braziloknak. Ha otthon játszanánk a visszavágót, pillanatnyi kétségem se lenne afelől hogy továbbmegyünk. De így meleg lesz.csababarca írta:Nehogy már egy Sahtartól mi féljünk emberek.![]()
Mi lett volna itt ha egy Chelseat kapunk...
Simán kell továbblépni, itthon egy magabiztos 2-0, idegenben meg lövünk 1et úgyis, 4et meg nem fogunk kapni.
Elődöntő már érdekesebb, remélem kiveri a Spurs a madridot. Nem mert félek tőlük, csak az a 4 klasszikus nem lenne jó, ráadásul egy esetleges vereség megfoghat minket nagyon.
De az még messze van, ahhoz tovább kell jutni.
De ha nem jutunk tovább az a mi szégyenünk lesz.
Mostmár értem... elsőnek rosszul értelmeztem.levproff írta: Akkor is csak 5.barca1986 elmélete szerint.
és abból 3 lesz madridban. remélem egyszer legalább nyerni fogunk.szajko írta:Augusztusba spanyol szuperkupa...barca 1986 írta:5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annak
Akkor is csak 5.szajko írta:Augusztusba spanyol szuperkupa...barca 1986 írta:5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annak
Nem, a madrid kezd!Ha továbbmegy a madrid és mi is akkor ki kezd idegenben?
5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annakszajko írta:Inkább jött volna a mu-chelsea az águnkra mint a madrid.
7 klasszikus 1 éven belül az már baromi sok...
Tökéletesen igaz!Bízni kell a csapatban, de én sem várok sima 5ös guritgatásokat!Veszélyesek, s Lucescu meg igazán jó szakember!Otthon nagyon oda kell figyelni, s „kényelmes” poziciót kell kiharcolni!Kiesésre nem szabad gondolni, de tisztelni kell az ellenfelet, mert a Romat gyakorlatilag lemasírozták!Lionel85 írta:Egy kis optimizmust kérek emberek! Az ukránok is emberek és nem verhetetlenek! Ha van csapat, aki képes őket meggyőzően búcsúztatni, az MI vagyunk! Az FC BARCELONA! Bízzatok saját csapatotokban és abban, hogy MEG FOGJUK VERNI A SAHTART!!!