Barça a Bajnokok Ligájában
- Lionel85
- Llegenda del Barça
2009. augusztus 28., Monaco
FC Barcelona - Shaktar Donyeck 1-0
Pedro
>>Videó<<
Egy nehéz talajon lejátszott meccs volt, kemény ellenféllel, de nyerünk. Ennél csak jobb lehet.
FC Barcelona - Shaktar Donyeck 1-0
Pedro
>>Videó<<
Egy nehéz talajon lejátszott meccs volt, kemény ellenféllel, de nyerünk. Ennél csak jobb lehet.

Mostmár értem... elsőnek rosszul értelmeztem.levproff írta: Akkor is csak 5.barca1986 elmélete szerint.
A hszem hova lett?:D
és abból 3 lesz madridban. remélem egyszer legalább nyerni fogunk.szajko írta:Augusztusba spanyol szuperkupa...barca 1986 írta:5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annak
- levproff
- Director del Fútbol
Akkor is csak 5.szajko írta:Augusztusba spanyol szuperkupa...barca 1986 írta:5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annak

Nem, a madrid kezd!Ha továbbmegy a madrid és mi is akkor ki kezd idegenben?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára levproff 2011.03.18. 12:55:59-kor.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- barca 1986
- Jugador d'estrella
- Tartózkodási hely: Barcelona, Travessera de les Corts 82. / Nyíregyháza
5 lesz csak, a Spurs ellenik nem számítanak annakszajko írta:Inkább jött volna a mu-chelsea az águnkra mint a madrid.
7 klasszikus 1 éven belül az már baromi sok...

desde 07.05.1986. Steaua Bucharest - FC Barcelona
Ha továbbmegy a madrid és mi is akkor ki kezd idegenben?
Nem voltam itt amikor húzták...

Nem voltam itt amikor húzták...
A Sahktar nagyon veszélyes csapat tud lenni. Az utóbbi időben nagyon jól muzsikálnak brazil idegenlégiósok. Stabil védekezésre nemigen képesek...
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Nem félek a Shaktartól, de jobban örültem volna a Schalke-nak, utána viszont ők jöttek a sorban,majd a Spurs.
Otthon kettőt közé fogunk tenni, és kicsit se számít,h kapunk e otthon gólt vagy sem, ha meglesz közte ez a bizonyos kettő gól közte. Vagy szerintetek egy KOMOLY meccsen mennyi esélye van, hogy 2-0ra megverjenek minket ?
mert azért többnyire olyan meccseken kaptunk ki vagy xeltünk hasonló csapatok ellen, amikor már VAGY még nem veszélyeztette a csoportbeli továbbjutásunkat az az eredmény, ezt ne feledjétek el.
Ügyesek, egy sótlan Romát haza is küldtek annak rendje,és módja szerint,de ezt a párharcot meg fogjuk nyerni.
FORCA BARCAAA!!!
Otthon kettőt közé fogunk tenni, és kicsit se számít,h kapunk e otthon gólt vagy sem, ha meglesz közte ez a bizonyos kettő gól közte. Vagy szerintetek egy KOMOLY meccsen mennyi esélye van, hogy 2-0ra megverjenek minket ?
mert azért többnyire olyan meccseken kaptunk ki vagy xeltünk hasonló csapatok ellen, amikor már VAGY még nem veszélyeztette a csoportbeli továbbjutásunkat az az eredmény, ezt ne feledjétek el.
Ügyesek, egy sótlan Romát haza is küldtek annak rendje,és módja szerint,de ezt a párharcot meg fogjuk nyerni.
FORCA BARCAAA!!!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tökéletesen igaz!Bízni kell a csapatban, de én sem várok sima 5ös guritgatásokat!Veszélyesek, s Lucescu meg igazán jó szakember!Otthon nagyon oda kell figyelni, s „kényelmes” poziciót kell kiharcolni!Kiesésre nem szabad gondolni, de tisztelni kell az ellenfelet, mert a Romat gyakorlatilag lemasírozták!Lionel85 írta:Egy kis optimizmust kérek emberek! Az ukránok is emberek és nem verhetetlenek! Ha van csapat, aki képes őket meggyőzően búcsúztatni, az MI vagyunk! Az FC BARCELONA! Bízzatok saját csapatotokban és abban, hogy MEG FOGJUK VERNI A SAHTART!!!

Inkább jött volna a mu-chelsea az águnkra mint a madrid.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nehogy már egy Sahtartól mi féljünk emberek.
Mi lett volna itt ha egy Chelseat kapunk...
Simán kell továbblépni, itthon egy magabiztos 2-0, idegenben meg lövünk 1et úgyis, 4et meg nem fogunk kapni.
Elődöntő már érdekesebb, remélem kiveri a Spurs a madridot. Nem mert félek tőlük, csak az a 4 klasszikus nem lenne jó, ráadásul egy esetleges vereség megfoghat minket nagyon.
De az még messze van, ahhoz tovább kell jutni.
De ha nem jutunk tovább az a mi szégyenünk lesz.

Mi lett volna itt ha egy Chelseat kapunk...
Simán kell továbblépni, itthon egy magabiztos 2-0, idegenben meg lövünk 1et úgyis, 4et meg nem fogunk kapni.
Elődöntő már érdekesebb, remélem kiveri a Spurs a madridot. Nem mert félek tőlük, csak az a 4 klasszikus nem lenne jó, ráadásul egy esetleges vereség megfoghat minket nagyon.
De az még messze van, ahhoz tovább kell jutni.
De ha nem jutunk tovább az a mi szégyenünk lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Egy kis optimizmust kérek emberek! Az ukránok is emberek és nem verhetetlenek! Ha van csapat, aki képes őket meggyőzően búcsúztatni, az MI vagyunk! Az FC BARCELONA! Bízzatok saját csapatotokban és abban, hogy MEG FOGJUK VERNI A SAHTART!!!

- Mihu
- Director del Fútbol
Hát hát.......nemtudom hogy ennek örüljek vagy ne....Ez a Shaktar nagyon kemény...munkáscsapat...és? Attól még kegyetlenül megszenvedtünk ellenük a Szuperkupa döntőben. És véleményem szerint nem lehet egy sok gólos párharcra számítani.
Én mindig félek egy kicsit attól, amikor ilyen fanatikus szurkolótáború csapattal találkozunk, főleg így, hogy a visszavágót pont kint játszuk. Ha Barcelona-ban össze tudnak hozni egy szoros meccset, akkor kint bármi megtörténhet. A szurkolóik belehajszolhatják őket egy jó eredménybe.
Én nem mondanám hogy simán elődöntősek vagyunk.
Én mindig félek egy kicsit attól, amikor ilyen fanatikus szurkolótáború csapattal találkozunk, főleg így, hogy a visszavágót pont kint játszuk. Ha Barcelona-ban össze tudnak hozni egy szoros meccset, akkor kint bármi megtörténhet. A szurkolóik belehajszolhatják őket egy jó eredménybe.
Én nem mondanám hogy simán elődöntősek vagyunk.
- 19Messi19
- Jugador del Barça
Hát megmondom őszintén nem örülök,hogy őket kaptuk.Túl jó emlékeink nem lehetnek az orosz és ukrán csapatokkal...jobban örültem volna egy Schalkenak vagy egy Tottenhamnak.
Félek,hogy beállnak majd 11 emberrel védekezni mind két meccsen,találnak egy kontragólt és mi meg nem tudunk majd betalálni.De remélem azért nem így lesz és simán bejutunk azt elődöntőbe.Ott meg vár ránk a Tottenham.
Félek,hogy beállnak majd 11 emberrel védekezni mind két meccsen,találnak egy kontragólt és mi meg nem tudunk majd betalálni.De remélem azért nem így lesz és simán bejutunk azt elődöntőbe.Ott meg vár ránk a Tottenham.

„Magyarnak lenni: Büszke gyönyörűség! Magyarnak lenni nagy szent akarat, Mely itt reszket a Kárpátok alatt.”
Ami a legfontosabb és ez miatt nem lehet leírni az ukránokat: Az Arsenal csoportjában lettek csoportelsők...
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ha levesszük a brazilokat, akkor mit kapunk? Egy munkáscsapatot. Az ukránok nem olyan jók. Luiz Adriano, Willian és kiegészülve Srna, na ők már adnak valami minőséget a Donyecknek.

-
- Capitá del Barça
És egyre jobban úgy álla a dolog ahogyan azt leírtam még régebben.
Nagyon sok El CLassico lesz 2011-ben.
Áprilisban 10 nap alatt eddig 2, de ha a BL-ben továbbjutunk és ők is akkor 10 nap alatt 3 El Classico:) +1 lesz akkor májusban. Az is 100% hogy augusztusban a szuper kupát ez a két csapat játssza, ami ugye oda vissza vágós, tehát ez még 2, és ha még a következő szezon első el calssicója ebben az évben lesz akkor az a 7. EL CLassico 2011-ben! Úristen, totális megőrülés lesz április végén....
Már bele sem merek gondolni mi lesz ha mind a hetet megynyerné a Barca. Akkor a Mourinho megölné magát az tuti.
Nagyon sok El CLassico lesz 2011-ben.
Áprilisban 10 nap alatt eddig 2, de ha a BL-ben továbbjutunk és ők is akkor 10 nap alatt 3 El Classico:) +1 lesz akkor májusban. Az is 100% hogy augusztusban a szuper kupát ez a két csapat játssza, ami ugye oda vissza vágós, tehát ez még 2, és ha még a következő szezon első el calssicója ebben az évben lesz akkor az a 7. EL CLassico 2011-ben! Úristen, totális megőrülés lesz április végén....
Már bele sem merek gondolni mi lesz ha mind a hetet megynyerné a Barca. Akkor a Mourinho megölné magát az tuti.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsoltfree 2011.03.18. 12:23:46-kor.
- levproff
- Director del Fútbol
Hát gyerekek nincs mese, az első meccsen kikell őket ütnünk, onnan már nagy gond nem lehet. Viszont ha nem sikerül az első meccsen min. 2-vel menni..nem lesz egyszerű. 

Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Kellemetlen, masszív ellenfelet kaptunk, de azért abszolút verhetőt. Lehetett volna jobb is, rosszabb is. Igy előzetesen, egy nem túl nagy gólarányú, de azért viszonylag biztos továbbjutást várok. Ukrajnában nehéz lesz, az biztos, de hazai pályán meg lehet ütni őket.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Szerintem csak sárföldön lesz nehéz dolgunk, a Camp Nouban nem lehet kérdéses, ki nyer és jut tovább! No paraEnrique írta:Hát gyerekek, bárkit szívesebben láttam volna megmondom őszintén, mint ez a Sahtart, nekem nagyon sötét lónak tűnnek és én pl. tőlük vártam meglepetést. Remélem így nem válik valóra...

- levproff
- Director del Fútbol
Főleg úgy, hogy a a visszavágó idegenben lesz. 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Hát gyerekek, bárkit szívesebben láttam volna megmondom őszintén, mint ez a Sahtart, nekem nagyon sötét lónak tűnnek és én pl. tőlük vártam meglepetést. Remélem így nem válik valóra...
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Real Madrid-Tottenham Hotspur
nem ide, bocsesz
nem ide, bocsesz