Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is jobban preferálnám, de szerintem Pep nem fogja feladni a 4-3-3at. Ha így lenne akkor ki lehetne ahhoz hasonló taktikát alakítani, amit az őszi el classicon alkalmaztunk. Az én elgondolásom szerint:Messi jobb oldal, távol Pepétől. Pedro, Ini baloldal akkor Arbeola és Lass(?) elintézve.Andris írta:1. az rég voltsjd írta: A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzá
2. biztos vagyok benne, hogy ez nem így történt, maximum megmondta hogy nagyon nem szívesen. de az van amit a mester mond, ezt Keita jól tudja, talán jobban, mint bárki.
3. Szerintem d is ez alapján mondta amúgy, én is emlékszem ilyesmire.
Ugyanakkor továbbra is tartom magam egyrészt ahhoz, hogy nem is kell balbekk, másrészt ahhoz hogy valószínűsége is van a 3 középsővédős dolognak.
1. az rég voltsjd írta:A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzád írta: Keita nem fog bal oldalt játszani, ebben biztos vagyok.
Egy az egyben? Szeritnem pont hogy nem, egy az egyben eddig kellett védekezni ellenük, mert vagy egyik vagy másik vagy mindkét szélsőbekkünk fennragadt a kontráknál, és a középső védőinknek kellett kilépni szélre, ezzel bent területet nyitva. Ha a vonal mellett nem ütköznek ellenállásba, a 16 oldalvonalain belül viszont nincs terület a teljes térfelünkön, akkor minden kontra megakad egy ponton. Ha meg a fellőtt labda középen csapódik, eleve 3-4 emberünk van ott.Rivaldo11 írta:Az a baj, h. akkor egy az egyben kell védekezni a két villámgyors emberrel szemben. Puyol és Piqué még meg is oldaná, de ki lehet a harmadik bekk? Masch? Vagy Masch, és Piqué fognak embert, Puyol meg kisegít ahol kell? Nem lenne rossz, csak az a baj, h. akkor elveszítenénk az argentint a kp-ról, ami fontos lehet...de van olyan felállás, ami lehetőséget adna, hogy a hátsó hármas előtt még pluszban lezárjuk a folyosókat, mondjuk Alvessel,és Maxwellel, aki így legalább mentesül a Ronaldoval vívandó párbajtól...
Valdes-Piqué, Puyol, Masch-Alves, Maxwell-Busi, Xavi-Messi, Ini-Villa.
Bár aztán simán lehet, h. marad a régiben minden. És ha netán lenne egy könnyű gólunk az elején...
Az a baj, h. akkor egy az egyben kell védekezni a két villámgyors emberrel szemben. Puyol és Piqué még meg is oldaná, de ki lehet a harmadik bekk? Masch? Vagy Masch, és Piqué fognak embert, Puyol meg kisegít ahol kell? Nem lenne rossz, csak az a baj, h. akkor elveszítenénk az argentint a kp-ról, ami fontos lehet...de van olyan felállás, ami lehetőséget adna, hogy a hátsó hármas előtt még pluszban lezárjuk a folyosókat, mondjuk Alvessel,és Maxwellel, aki így legalább mentesül a Ronaldoval vívandó párbajtól...Andris írta:Én reménykedem a 3 középső védős felállásban, egyáltalán nem tartom esélytelennek, ismerve Pep elmúlt 3 évét.
A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzád írta: Keita nem fog bal oldalt játszani, ebben biztos vagyok.
haszi írta:Valaki fel tudna világosítani, hogy most akkor mi a szitu nálatok, ki lesz a balhátvéd? Mivel Adriano 4 hétig asszem off, és Maxwell is lesérült úgy tudom... Valami ifi lesz? Vagy egy kv-t kiraktok a szélre?
dehogy jó hír! benkerensza kivételével ez a legrosszabb választás! soroljam a stark által vezetett meccseinket a Pep-érában?
A jól értesült újságírók derítették ki azt, ki lehet a meccs bírája, még azelőtt, hogy az UEFA oldalán hivatalosság lett volna. Ennyire egyszerű.samy85 írta:Ugye egyre többen foglalkoznak a Madridi BL elődöntő játékvezetői kilétével.
sokan tudni vélik hogy mint-akár tavaly Milánóban-úgy ismét Portugál lesz a mérkőzés játékvezetője... Tavaly elég rosszul sült el a részünkre.... Remélem idén nem...Ám ha valaki tudja, akkor árulja el hogy honnan szedték hogy a spori egyáltalán ki lesz, mert az Uefa még a hivatalos oldalán nem nevezi meg, csak a S04-MU-é Ő Carballo lesz.
ezzel az a gond,hogy ő portugál... miért nem tudnak küldeni egy olasz vagy angol bírót vagy akár kassait,aki mindkét fél részére semleges,ez hihetetlen...Fecooo írta:ha jól értelmeztem a mai híreket, akkor valóban Proenca lesz a spori...
nincsenek nagy elvárásaim a bíróval szemben, egyszerűen csak annyit kérek, h ne engedje a hentelést... ha ez így lesz, akkor már nagy baj nem lehet...
Igen,ez szep es jo, de ha nem lesz balvedonk,akkor Masch vagy Busi kell a vedelem tengelyebe menjen, es akkor,ha erdemileg szeretnenk valtoztatni a taktikat akkor 2 szuro kell hozza.Akkor pedig mar csak Keita marad...A masik,mit csinalunk,ha Puyol se tud jatszani?Azthiszem Milito is serult...Ossze tehetjuk a kezunket egy "X"-ert sztem...torrestoni írta: Ha a védelem adott, s legyen ez esetben Piqué-Puyol tengely, akkor Keitának körülbelül a kispad mellett van a helye. Az alapvető elgondolás nem rossz, csakhogy egy Real Madrid ellen épp egy Mascherano az, aki hozzá tud tenni védekezésben. És valóban, Sergi és Xavi, majd Iniesta már a támadóharmad környékén. Keita egész egyszerűen maximum akkor tudna érdemben hozzátenni, s akkor várhatnánk optimistán, ha csatárnak küldené be Pep. A középpálya bármelyik részének tabu kell, hogy legyen a neve.
Milyen lendületről beszélünk? Ja, hogy arról, ha labdát szereznek egy töketlenkedő középpályásunktól, esetleg egy eladott labdából. Nos, Keita nemhogy a "lendületük" csillapítaná, még csak elő is segítené. Nem beszélve arról, hogy igazán nekünk kellene lendület, Keita viszont egy Osasuna ellen sem volt képes kettő értelmeset egymás után, vagy egy értékelhetőt előre felé passzolni. És nem, nem beszélhetünk arról, hogy előszeretettel faltol, egyszerűen nem tud normálisan szerelni.ElBartimaeus írta: Én amúgy lehet Keitát a kezdőbe tenném a bl odavágón. Nem ártana egy kicsit jobban szűrni hátul, mert néha nagyon nagyon könnyen átjátszottak minket, persze csak kontrából, de még ebben is segíthet ő. Ráadásul ő előszeretettel faltol kp-n, ha kell. És ezzel a lendületük is megtörne sokszor.
Ha a védelem adott, s legyen ez esetben Piqué-Puyol tengely, akkor Keitának körülbelül a kispad mellett van a helye. Az alapvető elgondolás nem rossz, csakhogy egy Real Madrid ellen épp egy Mascherano az, aki hozzá tud tenni védekezésben. És valóban, Sergi és Xavi, majd Iniesta már a támadóharmad környékén. Keita egész egyszerűen maximum akkor tudna érdemben hozzátenni, s akkor várhatnánk optimistán, ha csatárnak küldené be Pep. A középpálya bármelyik részének tabu kell, hogy legyen a neve.A másik, ami mellette szólna, hogy most az összes támadónkból nincs 3 elég jó formában. Sokkal többre mennénk egy Keitával kp-n, mint egy szenvedő Pedroval mondjuk. És akkor lehetne 4-3-2-1-t játszani, ahol védők adottak, a hármasban Xavi, Keita és Busquets lenne...
Így van. Nagyon jó lenne, ha 2 gólt össze tudnánk hozni a Bernabeuban, és hát miért ne tudnánk. A madridnak támadnia kell, mert előnnyel kell a Camp Nouba érkezniük. Szóval egy kicsivel nyíltabb focit várok. Nem nagyon, ismerjük Jo5ét, de a hosszabbításra nem várhat, mint múlt héten. És a legjobb az lenne, hogy előnnyel menjünk a visszavágóra, mert akkor hazai pályán játszva, úgy hogy a madrid az életben maradásért támad, hát szétszedné őket a támadósorunk.Rivaldo11 írta:Szerintem az iksz kiszenvedése murinnyó célja lesz. Nekünk épp hogy nyerni kéne...
A 0:0 már nekik jó, így ha iksz, akkor azt lőtt góllal, gólokkal kell elérni. De nyernünk kellene, és lehetőleg nem 1:0-ra, hanem mondjuk 2:1-re...