Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 20:35:03

Piqué rohadt gyors, iszonyú hosszú lábai vannak. Ellenben borzasztóan rosszul gyorsul, nem is elég fordulékony.

És ami a legfontosabb, szerintem senki sem gondolt rá, hogy szélső védő lenne.
Minden felállásban középső védőként szerepel, hol 1 hol 2 társsal.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.04.25. 20:32:14

samy85 írta:pique szélső védőként? hát ezt nem tudom... nem szélvész gyors, és ezt tudják a fővárosban is... futásra kényszerítve, nem sok esélye marad.. Cé, és dm mellett csak Adriano lehetne valamelyest kompenzáció...de ő sajna sérült...
én hátul maradnék a Pep helyében... nem hiszem hogy a Madrid Barcelonába gólelőny nélkül szeretne utazni, ezért talán jönnének kicsit... amit most tényleg gyors kontrákkal lehetne bosszulni...persze uralva a középpályát(nem védekezve, mert arra talán nem is vagyunk képesek)
piqué sztem gyors.Nem robbanékony, de gyors.Lsd. korábbi classicos emlékek Cr vs.Piqué
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.04.25. 20:30:49

Tocy írta:Nem értek egyet...NEKÜNK KELL GÓLT RÚGNI idegenben, mert ha nem, akk a Camp Nouban egy 1-1 már jó nekik, azt pedig elérhetik simán. Támadnunk kell, de nem úgy ahogy az elmúlt két klasszikuson. Persze tartsuk a stílusunkat, de a játékosok pozíciója változhat...
rosszul fogalmaztam. Igen kellene gól, de az eredmény után inkább nekik kell futni. Szval sztem guardiola ezért idegenben a szokásos módon kezd,sztem megerősített védelemmel, remélem puyollal. Ha nem kapunk gólt és összehozunk egyet az felér egy háromnegyed továbbjutással
samy85
Capitá del Barça

2011.04.25. 20:27:36

pique szélső védőként? hát ezt nem tudom... nem szélvész gyors, és ezt tudják a fővárosban is... futásra kényszerítve, nem sok esélye marad.. Cé, és dm mellett csak Adriano lehetne valamelyest kompenzáció...de ő sajna sérült...
én hátul maradnék a Pep helyében... nem hiszem hogy a Madrid Barcelonába gólelőny nélkül szeretne utazni, ezért talán jönnének kicsit... amit most tényleg gyors kontrákkal lehetne bosszulni...persze uralva a középpályát(nem védekezve, mert arra talán nem is vagyunk képesek)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.25. 20:17:28

Nem értek egyet...NEKÜNK KELL GÓLT RÚGNI idegenben, mert ha nem, akk a Camp Nouban egy 1-1 már jó nekik, azt pedig elérhetik simán. Támadnunk kell, de nem úgy ahogy az elmúlt két klasszikuson. Persze tartsuk a stílusunkat, de a játékosok pozíciója változhat...
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.04.25. 20:13:55

Érdekes.
Enyém:

-------------------------Valdés-------------------------
----------------------------------------------------------
---------Puyol-------Mascherano-----Piqué-----------
----Alves------------------------------------------------
------------------------Busquets------------------------
----------Xavi----------------------------Iniesta-------
-------------------------Messi---------------------------
-------------Pedro-----------------Villa-----------------

Alves egész jobboldalt bejárná Messi pedig a középpályán segítene be és onnan indulna előre.
De...jelenleg is ezt játsszuk. És ezt fogta meg egymásután 2x Mourinho. És ettől próbál itt mindenki eltérőt írni...kivéve a védősort, mert ott Masch helyett Maxwell, és helycsere Piquével. De pont Messi hátulról való indulását fogja meg Pepe...[/quote]

Sztem ennél jobb felállás nincs. Azért pár dolgot látni kkell:
- a bőrünkből nem tudunk kibújni
- Puyol egy óriási lelki plusz
- csak cét és di mariat kell megfogni ezt pedig a pique,puyol, masc hármas megfogja
- nem nekünk kell idegenben mindenképp gólt rúgni hanem nekik
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.25. 20:07:52

MessiFan írta:
Andris írta:-----------------Valdes---------------
-----Masch-----Puyol------Piqué----
----------Sergi--------Keita----------
------------------Xavi-----------------
--Alves---Thiago----------Iniesta---
-----------------Messi----------------
Érdekes.
Enyém:

Alves egész jobboldalt bejárná Messi pedig a középpályán segítene be és onnan indulna előre.
De...jelenleg is ezt játsszuk. És ezt fogta meg egymásután 2x Mourinho. És ettől próbál itt mindenki eltérőt írni...kivéve a védősort, mert ott Masch helyett Maxwell, és helycsere Piquével. De pont Messi hátulról való indulását fogja meg Pepe...
gianni
Entrenador del Barça

2011.04.25. 20:00:40

Ti normálisak vagytok?Keitát a kezdőbe?
Tudom,hogy Pep kedvence de ne máááááááááááááár.
fcbarca78
Jugador del Barça

2011.04.25. 19:57:38

Érdekes.
Enyém:

na ez lenne a legjobb nekünk, én is ezt próbáltam de a tiéd cizelláltabb :)
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.04.25. 19:53:50

Andris írta:-----------------Valdes---------------
Érdekes.
Enyém:

fcbarca78
Jugador del Barça

2011.04.25. 19:47:12

Tocy írta:Andris: én támogatom a felállásod nagyjából, de azt mondom Pep nem fogja Thiagot kezdetni, és totál másképp képzeli el, mint Te. Meg amúgy én is inkább azt preferálnám lehet, hogy Messi jobbon, Pedro balon...de a tiéddel is kiegyeznék, bejöhetne :)
sztem a szokásos csapat fog játszani

---------Valdes------------

Alves - Pique - Busquets - Maxwell ( csak ezt ne, helyette ide Masc)

---------------Masc ( Keita) ------------

-----Xavi---------------------Iniesta

---------------Messi------------------

Pedro ---------------------Villa-------

Egyébként Puyolról tudunk valamit?Nem tűnhet fel a színen? Nagyon kell a csapatnak
Ha ott lesz nem fogok izgulni
Tocy
Director del Fútbol

2011.04.25. 18:41:30

Andris: én támogatom a felállásod nagyjából, de azt mondom Pep nem fogja Thiagot kezdetni, és totál másképp képzeli el, mint Te. Meg amúgy én is inkább azt preferálnám lehet, hogy Messi jobbon, Pedro balon...de a tiéddel is kiegyeznék, bejöhetne :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.04.25. 18:17:19

Zolika10 írta:Wolfgang Stark lesz a szerda esti Bajnokok Ligája elődöntő játékvezetője, amelyen a két spanyol sztáregyesület, a Real Madrid és az FC Barcelona mérkőzik meg egymással a Bernabéuban.A német sípmester hatodik alkalommal dirigál majd mérkőzést a katalánoknak. A spanyol média 'Messi pókereként' említi Starkot, aki a tavalyi BL-negyeddöntőben épp az Arsenal elleni mérkőzésen dirigált a Camp Nouban, amely találkozón Messi négy gólt szerzett.

Maga a játékvezető is elismerően nyilatkozott korábban az argentin zseni játékáról.

"Messi a világ egyik legjobbja. Szeretnék vele egyszer mezt cserélni. Természetesen, erre majd az öltözőben kerülhet csak sor, hiszen ellenkező esetben sárga lapot kellene adnom neki" - mondta tréfásan Stark.
A kedd esti BL-elődöntőn, a Schalke 04 - Manchester United találkozón a spanyol Carlos Velasco Carballo fújja majd a sípot.
----Na, ő jó spori,egy 1-4es idegenbeli sikerrel meg "talán" megelégednék :) :D
Persze, nekünk jó spori, de e hír hallatán meg inkább a Madridisták kezdenek anyázni az UEFA felé. :D De még mindig kevésbé elfogult (vagy tán semennyire), mint a portugál bíró. Mondom ezt annak hiányában, hogy tudnám milyen kapcsolat fűzi Mourinhóhoz.
Kép
Kép
Kép
Zolika10
Jugador d'estrella

2011.04.25. 17:44:34

Wolfgang Stark lesz a szerda esti Bajnokok Ligája elődöntő játékvezetője, amelyen a két spanyol sztáregyesület, a Real Madrid és az FC Barcelona mérkőzik meg egymással a Bernabéuban.A német sípmester hatodik alkalommal dirigál majd mérkőzést a katalánoknak. A spanyol média 'Messi pókereként' említi Starkot, aki a tavalyi BL-negyeddöntőben épp az Arsenal elleni mérkőzésen dirigált a Camp Nouban, amely találkozón Messi négy gólt szerzett.

Maga a játékvezető is elismerően nyilatkozott korábban az argentin zseni játékáról.

"Messi a világ egyik legjobbja. Szeretnék vele egyszer mezt cserélni. Természetesen, erre majd az öltözőben kerülhet csak sor, hiszen ellenkező esetben sárga lapot kellene adnom neki" - mondta tréfásan Stark.
A kedd esti BL-elődöntőn, a Schalke 04 - Manchester United találkozón a spanyol Carlos Velasco Carballo fújja majd a sípot.
----Na, ő jó spori,egy 1-4es idegenbeli sikerrel meg "talán" megelégednék :) :D
Hattrick: Tatabánya City
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 17:35:03

Thiagoval kapcsolatban egy egészpicit elbizonytalanodtam a hétvégén, amikor is 1-2 könnyelmű mozdulattal vesztett labdákat. Előtte egész biztos voltam ebben a felállásban.
De belegondolva, tulajdonképp így is piszok jól játszott összességében, az Osasuna ellen is. Sokkal jobban, mint Villa vagy Pedro mostanság bármikor. És mivel úgyis őt gondoltam főként előretolt középpályásnak a négyesből, nem is a legnagyobb gond ha megint 1-1 labdavesztés akad. Szinte ugyanott szokott Messi 10szer annyit elszórni, ahova őt elképzelem.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.25. 17:09:30

Én Mascherano-t csak azért szeretném a csapatban (és vkp-ként) látni, hogy végre valaki lemortalkombatozza a madridi húsfeldolgozóipari szakmunkásokat, de sajna ez csak egy álom marad...

Amúgy Andris összeállítása tetszik, Thiago személyében lenne még egy ember, aki az egy-egyeket meg tudja nyerni és szerintem összejátékban se vetne vissza
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.04.25. 16:53:12

Andris írta:
sjd írta: A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzá
1. az rég volt
2. biztos vagyok benne, hogy ez nem így történt, maximum megmondta hogy nagyon nem szívesen. de az van amit a mester mond, ezt Keita jól tudja, talán jobban, mint bárki.
3. Szerintem d is ez alapján mondta amúgy, én is emlékszem ilyesmire.

Ugyanakkor továbbra is tartom magam egyrészt ahhoz, hogy nem is kell balbekk, másrészt ahhoz hogy valószínűsége is van a 3 középsővédős dolognak.
Én is jobban preferálnám, de szerintem Pep nem fogja feladni a 4-3-3at. Ha így lenne akkor ki lehetne ahhoz hasonló taktikát alakítani, amit az őszi el classicon alkalmaztunk. Az én elgondolásom szerint:Messi jobb oldal, távol Pepétől. Pedro, Ini baloldal akkor Arbeola és Lass(?) elintézve.
A másik oldalon Messi és Alves, akkor Marcelo és Dí Maríaval van dolguk, de meglehetne oldani, hogy Messi és Villa cserélgetik a helyüket megzavarva a védelem másik részét, Xavinak pedig Pepével lenne dolga, Ini segít neki, meg Busquets akinek majd a az irányítót játszó Özilt kell megzavarnia, Xabi Alonsot Xaviéknak ki kell venni a játékból. Így CRt és DMet ki lennének vova a játékból, ha esetleg sikerül előre vágni a labdát akkor Puyol,Piqué,Busquets és Maxwell megoldaná és ha kontráznának az egész védelemnek együtt kell mozognia a szélsővel, és középen nem szabad üres területet hagyni.
vélemények ? :D
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 16:30:57

sjd írta:
d írta: Keita nem fog bal oldalt játszani, ebben biztos vagyok.
A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzá
1. az rég volt
2. biztos vagyok benne, hogy ez nem így történt, maximum megmondta hogy nagyon nem szívesen. de az van amit a mester mond, ezt Keita jól tudja, talán jobban, mint bárki.
3. Szerintem d is ez alapján mondta amúgy, én is emlékszem ilyesmire.

Ugyanakkor továbbra is tartom magam egyrészt ahhoz, hogy nem is kell balbekk, másrészt ahhoz hogy valószínűsége is van a 3 középsővédős dolognak.
Rivaldo11 írta:Az a baj, h. akkor egy az egyben kell védekezni a két villámgyors emberrel szemben. Puyol és Piqué még meg is oldaná, de ki lehet a harmadik bekk? Masch? Vagy Masch, és Piqué fognak embert, Puyol meg kisegít ahol kell? Nem lenne rossz, csak az a baj, h. akkor elveszítenénk az argentint a kp-ról, ami fontos lehet...de van olyan felállás, ami lehetőséget adna, hogy a hátsó hármas előtt még pluszban lezárjuk a folyosókat, mondjuk Alvessel,és Maxwellel, aki így legalább mentesül a Ronaldoval vívandó párbajtól...
Valdes-Piqué, Puyol, Masch-Alves, Maxwell-Busi, Xavi-Messi, Ini-Villa.
Bár aztán simán lehet, h. marad a régiben minden. És ha netán lenne egy könnyű gólunk az elején...
Egy az egyben? Szeritnem pont hogy nem, egy az egyben eddig kellett védekezni ellenük, mert vagy egyik vagy másik vagy mindkét szélsőbekkünk fennragadt a kontráknál, és a középső védőinknek kellett kilépni szélre, ezzel bent területet nyitva. Ha a vonal mellett nem ütköznek ellenállásba, a 16 oldalvonalain belül viszont nincs terület a teljes térfelünkön, akkor minden kontra megakad egy ponton. Ha meg a fellőtt labda középen csapódik, eleve 3-4 emberünk van ott.

És kifejezetten az ellenkezőjét gondolom Masch kp-ról való elvesztésének is. Eleve nincsen középpályájuk ! Se emberek, se játék. védőtől rögtön a mi térfelünk közepére érkezik a labda (persze csak a kontráknál, de az az egyetlen veszélyt hordozó játékelemük).
Szerintem sokkal többet jelentene Masch hátsó emberként.
Az én eredeti elképzelésem már elveszett itt a süllyesztőben, de még 1szer:
-----------------Valdes---------------

(ahol Thiagot becserélhetnénk akár Pedrora is)

Villát persze úgyse hagyja majd ki Pep, de én meg úgy vagyok vele, ahogy tavaly Ibrával ilyentájt. A különbség, h Pep most nem ülteti le az impotens és mezőnyben hasznavehetetlen csatárunkat egy kreatívabb emberért cserébe. (ne legyen igazam)
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.25. 16:30:01

Andris írta:Én reménykedem a 3 középső védős felállásban, egyáltalán nem tartom esélytelennek, ismerve Pep elmúlt 3 évét.
Az a baj, h. akkor egy az egyben kell védekezni a két villámgyors emberrel szemben. Puyol és Piqué még meg is oldaná, de ki lehet a harmadik bekk? Masch? Vagy Masch, és Piqué fognak embert, Puyol meg kisegít ahol kell? Nem lenne rossz, csak az a baj, h. akkor elveszítenénk az argentint a kp-ról, ami fontos lehet...de van olyan felállás, ami lehetőséget adna, hogy a hátsó hármas előtt még pluszban lezárjuk a folyosókat, mondjuk Alvessel,és Maxwellel, aki így legalább mentesül a Ronaldoval vívandó párbajtól...
Valdes-Piqué, Puyol, Masch-Alves, Maxwell-Busi, Xavi-Messi, Ini-Villa.
Bár aztán simán lehet, h. marad a régiben minden. És ha netán lenne egy könnyű gólunk az elején...
Rivaldo-A Legnagyobb.
sjd
Llegenda del Barça

2011.04.25. 16:26:25

d írta: Keita nem fog bal oldalt játszani, ebben biztos vagyok.
A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzá
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 16:07:26

Én reménykedem a 3 középső védős felállásban, egyáltalán nem tartom esélytelennek, ismerve Pep elmúlt 3 évét.
- József Attila
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.04.25. 15:16:58

Megoldja simán. :lol: Szerintem Maxwellé lesz a bal oldal. Azért én nagyon bízom abban, hogy Adriano négy hetes pihijéből max 3 lesz. Igaz, ha így is lesz, attól még a madrid elleni párharcot Maxwellel kell megoldani...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Andris
Adminisztrátor

2011.04.25. 14:27:56

haszi írta:Valaki fel tudna világosítani, hogy most akkor mi a szitu nálatok, ki lesz a balhátvéd? Mivel Adriano 4 hétig asszem off, és Maxwell is lesérült úgy tudom... Valami ifi lesz? Vagy egy kv-t kiraktok a szélre?
Kép
- József Attila
RonaldinhoX
Jugador del Barça

2011.04.25. 14:26:31

Megyek ki mindkét meccsre remélem agyonvágjuk őket kétszer 1-0-ra a bunkerukkel együtt
d
Entrenador del Barça

2011.04.25. 14:16:55

Kérdezd Guardiolát...
Sok verzió elhangzott már, talán a Puyol kilép balra verzió a legvalószínűbb, ha nem foltozzák össze Maxwellt, az biztos, hogy kifejezetten támadó balbekkünk nem lesz. Keita nem fog bal oldalt játszani, ebben biztos vagyok.
Válasz küldése