2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
piqué sztem gyors.Nem robbanékony, de gyors.Lsd. korábbi classicos emlékek Cr vs.Piquésamy85 írta:pique szélső védőként? hát ezt nem tudom... nem szélvész gyors, és ezt tudják a fővárosban is... futásra kényszerítve, nem sok esélye marad.. Cé, és dm mellett csak Adriano lehetne valamelyest kompenzáció...de ő sajna sérült...
én hátul maradnék a Pep helyében... nem hiszem hogy a Madrid Barcelonába gólelőny nélkül szeretne utazni, ezért talán jönnének kicsit... amit most tényleg gyors kontrákkal lehetne bosszulni...persze uralva a középpályát(nem védekezve, mert arra talán nem is vagyunk képesek)
rosszul fogalmaztam. Igen kellene gól, de az eredmény után inkább nekik kell futni. Szval sztem guardiola ezért idegenben a szokásos módon kezd,sztem megerősített védelemmel, remélem puyollal. Ha nem kapunk gólt és összehozunk egyet az felér egy háromnegyed továbbjutássalTocy írta:Nem értek egyet...NEKÜNK KELL GÓLT RÚGNI idegenben, mert ha nem, akk a Camp Nouban egy 1-1 már jó nekik, azt pedig elérhetik simán. Támadnunk kell, de nem úgy ahogy az elmúlt két klasszikuson. Persze tartsuk a stílusunkat, de a játékosok pozíciója változhat...
De...jelenleg is ezt játsszuk. És ezt fogta meg egymásután 2x Mourinho. És ettől próbál itt mindenki eltérőt írni...kivéve a védősort, mert ott Masch helyett Maxwell, és helycsere Piquével. De pont Messi hátulról való indulását fogja meg Pepe...[/quote]
Érdekes.
Enyém:
-------------------------Valdés-------------------------
----------------------------------------------------------
---------Puyol-------Mascherano-----Piqué-----------
----Alves------------------------------------------------
------------------------Busquets------------------------
----------Xavi----------------------------Iniesta-------
-------------------------Messi---------------------------
-------------Pedro-----------------Villa-----------------
Alves egész jobboldalt bejárná Messi pedig a középpályán segítene be és onnan indulna előre.
De...jelenleg is ezt játsszuk. És ezt fogta meg egymásután 2x Mourinho. És ettől próbál itt mindenki eltérőt írni...kivéve a védősort, mert ott Masch helyett Maxwell, és helycsere Piquével. De pont Messi hátulról való indulását fogja meg Pepe...MessiFan írta:Érdekes.Andris írta:-----------------Valdes---------------
-----Masch-----Puyol------Piqué----
----------Sergi--------Keita----------
------------------Xavi-----------------
--Alves---Thiago----------Iniesta---
-----------------Messi----------------
Enyém:
Alves egész jobboldalt bejárná Messi pedig a középpályán segítene be és onnan indulna előre.
na ez lenne a legjobb nekünk, én is ezt próbáltam de a tiéd cizelláltabb
Érdekes.
Enyém:
Érdekes.Andris írta:-----------------Valdes---------------
-----Masch-----Puyol------Piqué----
----------Sergi--------Keita----------
------------------Xavi-----------------
--Alves---Thiago----------Iniesta---
-----------------Messi----------------
sztem a szokásos csapat fog játszaniTocy írta:Andris: én támogatom a felállásod nagyjából, de azt mondom Pep nem fogja Thiagot kezdetni, és totál másképp képzeli el, mint Te. Meg amúgy én is inkább azt preferálnám lehet, hogy Messi jobbon, Pedro balon...de a tiéddel is kiegyeznék, bejöhetne
Persze, nekünk jó spori, de e hír hallatán meg inkább a Madridisták kezdenek anyázni az UEFA felé.Zolika10 írta:Wolfgang Stark lesz a szerda esti Bajnokok Ligája elődöntő játékvezetője, amelyen a két spanyol sztáregyesület, a Real Madrid és az FC Barcelona mérkőzik meg egymással a Bernabéuban.A német sípmester hatodik alkalommal dirigál majd mérkőzést a katalánoknak. A spanyol média 'Messi pókereként' említi Starkot, aki a tavalyi BL-negyeddöntőben épp az Arsenal elleni mérkőzésen dirigált a Camp Nouban, amely találkozón Messi négy gólt szerzett.
Maga a játékvezető is elismerően nyilatkozott korábban az argentin zseni játékáról.
"Messi a világ egyik legjobbja. Szeretnék vele egyszer mezt cserélni. Természetesen, erre majd az öltözőben kerülhet csak sor, hiszen ellenkező esetben sárga lapot kellene adnom neki" - mondta tréfásan Stark.
A kedd esti BL-elődöntőn, a Schalke 04 - Manchester United találkozón a spanyol Carlos Velasco Carballo fújja majd a sípot.
----Na, ő jó spori,egy 1-4es idegenbeli sikerrel meg "talán" megelégednék![]()
Én is jobban preferálnám, de szerintem Pep nem fogja feladni a 4-3-3at. Ha így lenne akkor ki lehetne ahhoz hasonló taktikát alakítani, amit az őszi el classicon alkalmaztunk. Az én elgondolásom szerint:Messi jobb oldal, távol Pepétől. Pedro, Ini baloldal akkor Arbeola és Lass(?) elintézve.Andris írta:1. az rég voltsjd írta: A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzá
2. biztos vagyok benne, hogy ez nem így történt, maximum megmondta hogy nagyon nem szívesen. de az van amit a mester mond, ezt Keita jól tudja, talán jobban, mint bárki.
3. Szerintem d is ez alapján mondta amúgy, én is emlékszem ilyesmire.
Ugyanakkor továbbra is tartom magam egyrészt ahhoz, hogy nem is kell balbekk, másrészt ahhoz hogy valószínűsége is van a 3 középsővédős dolognak.
1. az rég voltsjd írta:A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzád írta: Keita nem fog bal oldalt játszani, ebben biztos vagyok.
Egy az egyben? Szeritnem pont hogy nem, egy az egyben eddig kellett védekezni ellenük, mert vagy egyik vagy másik vagy mindkét szélsőbekkünk fennragadt a kontráknál, és a középső védőinknek kellett kilépni szélre, ezzel bent területet nyitva. Ha a vonal mellett nem ütköznek ellenállásba, a 16 oldalvonalain belül viszont nincs terület a teljes térfelünkön, akkor minden kontra megakad egy ponton. Ha meg a fellőtt labda középen csapódik, eleve 3-4 emberünk van ott.Rivaldo11 írta:Az a baj, h. akkor egy az egyben kell védekezni a két villámgyors emberrel szemben. Puyol és Piqué még meg is oldaná, de ki lehet a harmadik bekk? Masch? Vagy Masch, és Piqué fognak embert, Puyol meg kisegít ahol kell? Nem lenne rossz, csak az a baj, h. akkor elveszítenénk az argentint a kp-ról, ami fontos lehet...de van olyan felállás, ami lehetőséget adna, hogy a hátsó hármas előtt még pluszban lezárjuk a folyosókat, mondjuk Alvessel,és Maxwellel, aki így legalább mentesül a Ronaldoval vívandó párbajtól...
Valdes-Piqué, Puyol, Masch-Alves, Maxwell-Busi, Xavi-Messi, Ini-Villa.
Bár aztán simán lehet, h. marad a régiben minden. És ha netán lenne egy könnyű gólunk az elején...
Az a baj, h. akkor egy az egyben kell védekezni a két villámgyors emberrel szemben. Puyol és Piqué még meg is oldaná, de ki lehet a harmadik bekk? Masch? Vagy Masch, és Piqué fognak embert, Puyol meg kisegít ahol kell? Nem lenne rossz, csak az a baj, h. akkor elveszítenénk az argentint a kp-ról, ami fontos lehet...de van olyan felállás, ami lehetőséget adna, hogy a hátsó hármas előtt még pluszban lezárjuk a folyosókat, mondjuk Alvessel,és Maxwellel, aki így legalább mentesül a Ronaldoval vívandó párbajtól...Andris írta:Én reménykedem a 3 középső védős felállásban, egyáltalán nem tartom esélytelennek, ismerve Pep elmúlt 3 évét.
A 2009es BL-döntő előtt amikor Abi eltiltott volt, Keita állítólag kijelentette, h ő nem fog semmiképpen balhátvédet játszani, szóval nem csak Pep áll így hozzád írta: Keita nem fog bal oldalt játszani, ebben biztos vagyok.
haszi írta:Valaki fel tudna világosítani, hogy most akkor mi a szitu nálatok, ki lesz a balhátvéd? Mivel Adriano 4 hétig asszem off, és Maxwell is lesérült úgy tudom... Valami ifi lesz? Vagy egy kv-t kiraktok a szélre?