Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
samy85
Capitá del Barça

2011.03.09. 07:29:51

IvánC írta:Na, akkor én gratulálnék, valószinűleg 11 ember ellen is meglett volna a negyeddöntő, csak valamivel később.
A sorsolástól pedig nem kell félni, holnap szépen továbbjut a Schalke és őket kapjuk, majd Raúlszitó megmutatja a népmuvészeti cserépedény Pereznek, hogy nem kellett volna kirakni(legalábbis én igy szeretném :lol: )
Cesc pedig szégyellje magát.
Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
albicelesteX
A Vadász

2011.03.09. 07:27:03

Jó meccs volt a tegnapi nagyon.Én is eléggé indulatosan néztem végig,főleg az Arsenal játéka miatt illetve van Persie miatt akit nagyon unszimpatikus játékosnak tartottam eddig is ezek után meg aztán végképp.Szerintem ugyan olyan gusztustalanul akart játszani az Arsenal,mint tavaly az Inter csak előjött az,hogy ők azt nem tudják játszani.Csúnya lett volna,ha így jutnak tovább szerintem az lett volna a labdarúgás szégyene.Wengernek meg a szurkolóknak savanyú a szőlő,idén sem lesz semmi,mindig csak az ígéretek maradnak meg.Szép volt Barca!!!
Kép
galamb
Jugador del Barça

2011.03.09. 07:10:02

Szép volt, nagyszerű játék, küzdelem, feszültség... minden ami kell egy BL mérkőzéshez. A Barca leiskolázta az ellenfelet, ez az Arsenál sehol sincs a Barcelonához képest, az odavágón volt 15 percük, amikor nekik minden bejött és annyi. Wengernél pedig elfogyott a cérna, nem is csodálom látva a "fiai" tehetetlenségét, mindazonáltal fáj, hogy szinte "összeakaszkodtak" Peppel, akivel korábban jó viszonyt ápoltak. Hála Istennek, hogy Guardioala láthatóan jól van, ne felejtsük kiemelni az ő szerepét és érdemeit is ebben a győzelemben. Nincs nálánál jobb edző, ezt megmutatta ma is a csapata. Nagyszerűek voltak fiúk, de van egy nagyszerű mesterük is, aki jól összerakja a csapatot és hihetetlenül tudja motiválni őket. Mindenkivel meg lehetünk elégedve, még a csereként beálló Affelay is sokat tudott hozzátenni a játékhoz, kár, hogy nem lőtte be a helyzeteit, az önbizalmával lehet még egy kis gond, de nagyon tetszik a srác.
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.03.09. 06:05:43

Hmm..odavagon ha jol emlekszem csak 1 szabalyos golt nem adtak meg nekunk es azt remelem mondanom se kell ,hogy ha ott 2-0 akkor a visszavago mar csak formalitas lett volna.
Hozzateszem ,hogy a biro nem vezette jol a meccset,meg sem probalta megnyugtatni a fiukat,hagyta a kemenykedest.En kb 20perctol biztos voltam benne hogy lesz kiallitas.

Ennyit a birorol,de ez is sok mert ha barki azt mondja hogy nem a jobb csapat jutott tovabb vagy nem az aki tobbett tett a gyozelemert akkor csak nevetni tudok.
Az allitolag szep es kombinativ focit jatszo Arsenal nem tudta kihozni a sajat terfelerol a labdat,sot volt hogy 25-30meterre a kapujuktol mar visszaszereztuk.
Kapuralovesek meg 19-0(!!!)

Ha innentol kezdve valaki birozni kezd akkor azt csak sajnalni tudom.

Fabregast nagyon sajnalom.O egy picit belerokkant abba a herce-hurcaba ami korulotte ment,ebbe viszont a Barça is saras.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 04:15:16

Azert az is durva volt, mikor Persie magyaraz Busaccanak, es felemelt karokkal mutatja h az egesz stadionban zaj van , s nem hallotta :D
Mihu
Director del Fútbol

2011.03.09. 02:03:01

Hát emberek...soha nem volt még ilyen, hogy egy Barca meccset a 20.perctől kezdve állva nézzek végig. Egyszerűen olyan feszültség volt bennem hogy nem bírtam ülve maradni. Az állással legalább valamennyit levezettem :D Az ágy matracát szerintem cserélni kell, annyit beleütöttem idegességemben egy elrontott helyzetnél :D :D Sajnos szomorúan olvasom azt a sok arsenal-fanatikus véleményt, hogy megköszönhetjük a bírónak, gyönyörű volt a játékvezetés, a Barcának jó sokba kerülhetett ez a meccs, a Barca jobb volt egy bíróval, stb stb. Úgy megkérdezném ezektől az emberektől, hogy melyik meccset nézték? Meg melyik párharcot nézték? Mert amelyiket én néztem, ott a 2 meccs alatt a katalánoktól 1 gólt meg egy tizenegyest nem adtak meg, az angolok pedig a 180 perc alatt 15 értelmes játékpercet tudtak produkálni. Ezen kívül a többi 165 percben közük nem volt a párharchoz. Inkább el kellene gondolkozni azon, hogy 0 azaz NULLA kapuralövést produkáltak a visszavágón. Jönnek itt a bíróval, miközben ha az odavágón megadják az egyébként teljesen szabályos gólunkat, akkor a remény halvány sugara sem lett volna meg nekik, nemhogy még 3 hétig úgy érezhették hogy továbbjutottak...és akkor még az NSO-n azt írják, hogy a Barca-nak vannak a legtrógerebb és legbunkóbb szurkolói....közben meg ők nem tudják elismerni hogy a jobb csapat jutott tovább, és mindenféle kifogást keresnek, csak ne kelljen gratulálni.

De nem ez a legszomorúbb egyébként...nekem sokkal szomorúbb az, hogy az Arsenal vezetőedzője, akit eddig én egyébként rendkívül nagyra tartottam, és nagyon nagyon tiszteltem, még Ő sem volt képes elviselni azt, hogy a jobb csapat ment tovább...
Dantes
Jugador del Barça

2011.03.09. 01:49:51

Szoktam gratulálni az ellenfélnek, ha, és amennyiben a képességei, és lehetőségei szerint a legjobbjukkal maradnak - akár minimálisan, akár több góllal - alul, játszanak döntetlent, vagy ha éppen győznek ellenünk.

Ma, legfeljebb a végén a közönséget megtapsoló játékosoknak tudok - szokásosan bevett - sportszerűség okán, az arsenál pályán mutatott teljesítményének viszont EGYÁLTALÁN nem!!!

Azért nem, mert tőlük messze nem ezt vártam. Mi az odavágón "belehaltunk a szépségbe", és az úgy volt rendjén (kétszer nem kellene ugyanabba lépni..).

Az arsenál szurkolók dicshimnuszokat zengtek a győzelem után, ... most az egyetlen (!) mentsvár a vitatott kiállítás maradt. Megértem, [auto_cenzúra] ügy, mint ahogyan Messi véleményes buktatása volt az első félidőben... és még lehetne más körülményeket is - teljesen feleslegesen - sorolni tovább....

Az angol bajnokságban csak őket, és a MU-t tudom végignézni: őket szeretem, szimpatikus a stílusuk.

Ma viszont végig azon szenvedtem, hogy miként gondolta az ellenfél ezt a "bonyolult" taktikát, miként gondolná, hogy talált góllal tovább juthat, miként gondolta, hogy...sőt le****om a sok kérdést, és:

Pepnek adok igazat, ha 3 db értelmes passzuk nem volt, a továbbjutásukat Fortunára bízták, a vereség magyarázatát a bíróban találta meg az edzőjük (tudjuk, hogy ki...), akkor nincs miről beszélni.

Találkoztak önmagukkal, és végre mi is - remélem tavaszra végig - megtaláltuk önmagunkat. Minden játékos klasszis teljesítményt nyújtott (az öngól ellenére is ).

Az ellenfél edzőjének (tudjuk, hogy kinek), is hasonlóan kellett volna nyilatkozni Fabregashoz....összességében megérdemelten jutott tovább a Barcelona!!!
IvánC
Madridista

2011.03.09. 01:47:24

Na, akkor én gratulálnék, valószinűleg 11 ember ellen is meglett volna a negyeddöntő, csak valamivel később.
A sorsolástól pedig nem kell félni, holnap szépen továbbjut a Schalke és őket kapjuk, majd Raúlszitó megmutatja a népművészeti cserépedény Pereznek, hogy nem kellett volna kirakni(legalábbis én igy szeretném :lol: )
Cesc pedig szégyellje magát.
Kép
Valdés87
Barça C

2011.03.09. 01:02:09

Sziasztok, nem tudna valaki ajanlani 1 linket, ahonnan letoltheto lenne a meccs ? Sajna dolgoztam, es elmulasztottam :( ... Elore is koszi... Visca barca visca catalunya
EszteR#7
Barça B

2011.03.09. 00:49:00

ozsimiki írta:Humorba is mehetne, valami hatalmas kép :D :D :

Kép

gyereknek is van egy feje :D meg Puyiéknak :D

HÚÚ EZ HALÁLI.. NAGYON NAGY..
A GYEREK HÁTUL & PUYOL.. kész.. :D :) :P
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:38:03

Humorba is mehetne, valami hatalmas kép :D :D :

Kép

gyereknek is van egy feje :D meg Puyiéknak :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:29:58

Persze attól függetlenül, amit az előbb írtam, hiába vagyunk rossz formában, iszonyúan megmutattuk ma a világnak és az Arsenalnak is hogy még így is mi vagyunk a legjobbak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
EszteR#7
Barça B

2011.03.09. 00:29:57

nagyatyesz írta:A Villa kérdéshez én annyit tennék hozzá, hogy nem azzal van baj, hogy vannak gyengébb meccsei, és igazat megvallva idegesítenek a kihagyott helyzetei, de nem lehet mindent belőni. Örülök, hogy megvettük, de azért jövőre kell még egy gólerős valaki a támadó szekcióba, mert oda nincs minőségi cserénk. Bojan jó, de nem eléggé.
Élvezzük a sikert, és remélem nem a realt kapjuk, mert akkor tele lesz a tököm a klasszikusokkal! :-)
Abban én is bízok, h. nem a real lesz, mert áprilisban két real meccset végigcsinálni csodálatos lesz.. ...
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.09. 00:25:50

A Villa kérdéshez én annyit tennék hozzá, hogy nem azzal van baj, hogy vannak gyengébb meccsei, és igazat megvallva idegesítenek a kihagyott helyzetei, de nem lehet mindent belőni. Örülök, hogy megvettük, de azért jövőre kell még egy gólerős valaki a támadó szekcióba, mert oda nincs minőségi cserénk. Bojan jó, de nem eléggé.
Élvezzük a sikert, és remélem nem a realt kapjuk, mert akkor tele lesz a tököm a klasszikusokkal! :-)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 00:20:57

ozsimiki írta:Toni!

értem amit írsz, de ez a kifejezés tényleg nagyon sántít itt, ezért is emeltem ki.
Igen így van, ettől még nem tudok rá sokkal jobb kifejezést. Salamoni döntés: meghagytuk a kiskaput mind az Arsenal, mind Busacca, s mind Fortuna számára, hogy belerondítson a főzelékünkbe.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Andris
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:20:45

Az utolsó negyed óra szerintem óriási taktikai hiba volt, hatalmasat kockáztattunk.
Sokkal jobban tartjuk a labdát ha támadunk, ha csak sima labdatartásra törekszünk, sokkal veszélyesebb ránk nézve. Ilyen éles helyzetben ezt nem lehet csinálni, nagyon simán bebukhattuk volna a továbbjutást önhibából.

Ez most nem csak az én véleméényem, hanem Iváné is, volt szerencsénk ezt a meccset is együtt nézni. :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:17:53

Toni!

értem amit írsz, de ez a kifejezés tényleg nagyon sántít itt, ezért is emeltem ki.

attól,h pl 60percig nem mi álltunk továbbjutásra, ugyanúgy a mi kezünkbe volt a sorsunk, hiszen bármikor tehettünk ellene,h ez megváltozzon. Akkor nincs a kezünkbe, ha mi már semmit sem tehetünk a kialakult helyzet ellen. Remélem ebben egyetértünk. Erre jó példa, ha egy másik meccstől függene egy-egy bajnoki cím,vagy továbbjutás. Arra tökéletes kifejezés, hogy nincs a saját kezünkben a sorsunk.

Értem,hogy miket fájlalsz, nekem sem tetszett,h nem zártuk le előbb, sőt,h idegenben már másodszor engedtük őket vissza két éven belül. De ez a kifejezés továbbra sem igaz szerintem :)

Cumbee!

nem hiszem el,h ennyire nem lehet megérteni amit írok. Attól,h meleg a pite,vagy éppen nem, még nem vagyunk a pályán? nem tudjuk befolyásolni a meccset, és az eredményt? de, szóval van lehetőségünk változtatni az adott szituáción= a mi kezünkben van a sorsunk. Legalábbis nálam ezt jelenti. eddig azt hittem, ez egy egyszerű kifejezés. :D
Kép
barcadv7
Barça B

2011.03.09. 00:15:08

EszteR#7 egyet kell értsek. Én örülök a győzelemnek. Különben is kihagyott helyzetek mindig vannak, mások kihagytak ezen a meccsen helyzeteket... és? Legközelebb berúgja. Nem csak akkor kell szeretni egy játékost amikor zsinórban rúg x gólt vagy többet egy meccsen....
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.03.09. 00:14:56

ozsimiki írta:
torrestoni írta: Irgalmatlan meleg volt a pite. Nem a helyzeteket kell nézni, hanem hogy nem a saját kezünkben volt a sorsunk. Egy Busquets öngól, az, hogy mi gólképtelenek vagyunk, vagy bármi más láthattuk már, mit jelent.
De, a mi kezünkben volt a sorsunk.

És a kialakított helyzetekből kihasználtunk 3at, mondjuk a 10ből (még több is volt), ők meg 1ből semmit.

mi az,h nem a mi kezünkben volt? Azért mert a végén adódott nekik 1 db helyzet? Azt nem lehet úgy nézni,h mi magunk (jelen esetben Mascherano) tettünk érte,h az ne menjen be?

Az ilyen kifejezést,hogy nem a mi kezünkben van a sorsunk akkor szoktuk használni, ha mondjuk a bajnokságban utolsó fordulónál 1ponttal megy előttünk a Real,és nem velük játszunk. Nah akkor nem a mi kezünkben van a sorsunk. Viszont egy Bl visszavágón hogy a fenébe ne tudnánk tenni a sorsunkért? Itt teljesen a mi kezünkben volt.
Azért az, hogy Van Persienek eldurrant az agya és a semmiből összeszedett 2 sárgát, az azért nem a mi érdemünk. 11-11 ellen viszont már igen meleg lett volna a pite, szal ha úgy vesszük nem feltétlen a mi kezünkben volt a sorsunk.
EszteR#7
Barça B

2011.03.09. 00:14:46

Örülök nagyon a győzelemnek, nagyon szép munkát végeztek a fiúk. Xavi & Iniesta páros ismét jó volt, nagyon jól játszottak. Messi első gólja zseniális, és Xavié is :) :)

Minden elismerésem Nekik.. Szép volt! :D :) :)
EszteR#7
Barça B

2011.03.09. 00:10:12

mess2009 írta:én a mai meccsen Villa gyenge játékát emelném ki,(a dícséret mellett mi a továbbjutásunkat illeti) de nem csak a mai teljesítménye miatt! borzasztó rossz hatásfokkal teljesít sajnos nagyon szegényes a repertoárja! rendre a kapusokba lövi a jobbnál jobb helyzeteket, amit vagy a fű alatt kellene meglőni vagy átemelni azt bele egyenest a kapus testébe.
Pedró is gólszegény mostanában de őt menti a mezőnymunkája, bár én szivesebben venném ha bátrabban törne kapura és gyakrabban.
Alvesre nehéz rosszat mondani, azért ő mégiscsak védő, de emellett veszélyesebb volt a kapura mint Villa.
szóval Guardiolának ki kellene valamit találni most már inkább az egyszerűbb hatékonyabb játék irányába mert így bajba kerülhetünk.

Ezzel azt akarod mondani h. David Villa nem kell a Barcába?! Mert ezzel marhára nem értek egyet.. Szerintem Nagyon jó játékos, gólpasszokat ad, gólt lő.. Nem tudom ugyanazt a meccset néztük e, mert most is benne volt az egyik gólban. Érdekes módon amikor Messi teljesít rosszul senki nem veszi észre, ő tényleg kiváló játékos, de neki is vannak elég nagy hullámvölgyei amikor nem talál be. Könyörgöm egy csapatnak szurkolunk, és le kell mindenkit szólni.. küzd mindegyikük a továbbjutásért, nemsokan tudnák ezt utánuk csinálni..
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 00:09:14

ozsimiki írta:
torrestoni írta: Irgalmatlan meleg volt a pite. Nem a helyzeteket kell nézni, hanem hogy nem a saját kezünkben volt a sorsunk. Egy Busquets öngól, az, hogy mi gólképtelenek vagyunk, vagy bármi más láthattuk már, mit jelent.

És a kialakított helyzetekből kihasználtunk 3at, mondjuk a 10ből (még több is volt), ők meg 1ből semmit.

mi az,h nem a mi kezünkben volt? Azért mert a végén adódott nekik 1 db helyzet? Azt nem lehet úgy nézni,h mi magunk (jelen esetben Mascherano) tettünk érte,h az ne menjen be?

Az ilyen kifejezést,hogy nem a mi kezünkben van a sorsunk akkor szoktuk használni, ha mondjuk a bajnokságban utolsó fordulónál 1ponttal megy előttünk a Real,és nem velük játszunk. Nah akkor nem a mi kezünkben van a sorsunk. Viszont egy Bl visszavágón hogy a fenébe ne tudnánk tenni a sorsunkért? Itt teljesen a mi kezünkben volt.
Szia Miki!

Lehet, hogy nem a legjobb szót használtam rá.

De ha már ezt írtam, ennek megfelelően válaszolok: a meccsnek számos olyan szakasza volt, amikor nem mi álltunk továbbjutásra. Több, mint a meccs felében. ekkor nem a mi kezünkben volt a sorsunk. támadtunk, de vagy kivédekezték, vagy túlbonyolítottuk, vagy Almunia védett. És meg is jött számukra egy gól. Jobbak voltunk? Igen! Londonban is? Igen! Kieshettünk volna a londoni hanyagságért? Igen, s úgy is állt a meccs úgy 60 percig. Azzal pedig nem lehet számolni, hogy 3-1-nél a továbbjutás küszöbén nem lesz újabb öngól, potyagól, egy villanás, büntető, akár jogtalan, no meg kiállítás, stb. Mikor lett volna igazán a saját kezünkben a sorsunk? 2-0-nál, 4-1-nél, vagy egy sima egygólos londoni győzelemnél, de még döntetlennél is. Így azonban hagytuk, hogy az Arsenal olyan taktikával és mentalitásban álljon fel, amire 5 meccsük volt felkészülni, és ami épp a leghatásosabb ellenünk. A továbbjutásunk jogos, de nagyon benne volt, hogy a londoni meccs miatt mi esünk ki. Emlékszünk még Iniestára a Stamfordon? No, ezért kell az odavágón nyert helyzetből győzni.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
salas9
Entrenador del Barça

2011.03.09. 00:09:00

Nagyszerű, izgalmas mérkőzés volt. Végig úgy dobogott a szívem, hogy te jó ég :D Amúgy nem szeretnék semmi extrát mondani olvastam Wenger és van Persie nyilatkozatát, és ajánlom nekik olvassanak bele az Arsenal fórumba ahol számomra legszimpatikusabb hozzászólást olvashattam a mérkőzés után:

gunnertildie véleménye(2011-03-08 23:55):
"Lehet itt keresgélni a kiesés okait, a hibákat a csapatjátékban vagy edzőben vagy akárkiben. TELJESEN FELESLEGES! A Barca egy külön kategória jelenleg ami nagy részben Messinek köszönhető. Európa legjobb totális futballt játszó gárdája. Csak a szerencsében bízhat (plusz jelentős bírói segítségben) az aktuális ellenfelük. Ez így volt tavaly is és azelőtt is. Lehet siránkozni hogy ha bendő csak egyszer a büdös életben csinál is valamit azért a heti 60 rongyért amit keres, akkor most nyolcba lennénk... s***t se érne mert le lettünk focizva gyerekek, NULLA kapura lövés. Higgyétek el bármelyik csapattal pariban vagyunk jelenleg a Barcán kívül azonban ezt k***a nehéz lenyelni. Én büszke vagyok a csapat nagy részére és továbbra is izgatottan ülök majd le a tv elé ARSENAL meccset nézni."
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára salas9 2011.03.09. 00:09:31-kor.
Kép
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.03.09. 00:06:42

Megvallom őszintén így 40 éves fejjel állva, izgatottan gesztikulálva, transzban néztem a csatát.
Amikor Busi bemattolt minket, akkor leszaladt a hátamon a hideg szépen, Bendtner előretörésekor pedig levegőt sem kaptam.
Nem szívbeteg Barcásoknak való meccs volt, annyi szent!
A Paulaner népe is komolyan aggódhatott, lehetett para szépen!
Az Arsenal pici szerencsével, meg egy kis támadással előbbre juthatott volna, de hála Istennek nem így történt!
Sok konkurens program nem biztos hogy volt, a TV2 csúcsot dönthetett az este!
Bár mondjuk a vb-döntő idején is nagy mozgás volt Balassagyarmat utcáin, így biztosan lemaradtak páran erről a duellumról is!
Nem nyerhetünk mindent elsöprően, néha szenvednünk is kell!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:02:19

Kép
Válasz küldése