Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
IvánC
Madridista

2011.03.09. 08:49:03

Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Teljesen mindegy melyik megy tovább, mert a nyolc között az egyik sem fog sok vizet zavarni, sajnos ez a Valencia sem régi, úgyhogy én inkább egy Raúlt szeretnék a Bernabeuban.
Az angolok meg...igaz, hogy az ágyúsok jelenleg a bajnoki cimért játszanak(viszont újra kezdik produkálni a szokásos szezon végi összeomlás első jeleit), de a szigetországi csapatok közül ilyen kieséses rendszerben nem ők a legkellemetlenebb ellenfél, szóval egy Valencia megint nem oszt-nem szoroz.
Kép
socio66

2011.03.09. 08:47:58

még annyit hozzátennék,hogy a végén kis híján megállt a szívem bendtner helyzeténél.
valahogy éreztem is,hogy az utolsó percekben még lesz egy szava az arsenalnak és hogy még nincs vége.
de hála bendtner gyenge képességeinek és masch becsúszó lábának,nem lett csattanó a végén.
pedig sokáig emlékeztünk volna rá. :)
samy85
Capitá del Barça

2011.03.09. 08:38:37

Rewolution5 írta:
galamb írta:
Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapura :roll: hatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?
szvsz ..nem őt fütyülték ki, hanem a cserét.....
Vagy azt hogy "otthon" lecserélik'' nem tom!
Sztem kell mert ő jobb játékos annál mint amilyen játéka volt tegnap!!
De igazi katalán milyen passzot kaptunk tőle?
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 08:34:36

galamb írta:
Rewolution5 írta:Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapura :roll: hatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
Cesc valóban szerény maradt,... a játéka is. Kíváncsi volnék a véleményetekre, hogy lecserélésekor mennyiben szólt neki a fütty? Kell-e ő ide vagy nagyon jól megvagyunk mi nélküle is ?
szvsz ..nem őt fütyülték ki, hanem a cserét.....
Kép
galamb
Jugador del Barça

2011.03.09. 08:29:32

recrea
Llegenda del Barça

2011.03.09. 08:29:29

„Megérteném a játékvezető döntését, ha hat-hét másodperccel a sípszó után a lelátóra rúgtam volna a labdát. De csak egy másodperc telt el a sípszó után, amikor ellőttem. Ez egy vicc. Egész este ellenünk fújt. Nevetséges volt az egész" – háborgott a visszavágóra épphogy felépült Van Persie.

Nekem ebből úgy tűnik, hallotta ő a sípot...
Barbas
Barça B

2011.03.09. 08:28:48

Egyszerűen nem értem miért kell arra fogni a kiesést, hogy van Persiet kiállították. Előtte sem csinált a pofozkodáson kívül semmit, ráadásul látszott, hogy az utolsó pillanatban "rakták össze".
Rewolution5
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 08:22:37

Wengert de nagyon nem értem! azt nyilatkozta köszönjétek a bírónak..hát ha legalább 1-et rúgtak volna kapura :roll: hatalmasat csalódtam benne .. Cesc szerény maradt ...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2011.03.09. 08:20:42

teljesen rendben volt ez a meccs, azt kaptam, amit vártam. socio írtad itt eggyel lejjebb, h mascherano és adriano mekkorát játszottak, na sztem ez a két gyerek az iskolapéldája annak, h hogyan kell viselkedni, ha a világ legjobbjaihoz kerül az ember. alázatosak, tökéletesen alárendelik magukat a csapat érdekeinek és nagyszerűen teszik a dolgukat. igaz, ebben a barcában MINDENKI ilyen. ezért tartunk ott, ahol.
csak így tovább!

(az arsenal szr volt, ennyi kb a tudásuk)
PUYOL-XAVI-INIESTA
socio66

2011.03.09. 07:51:37

aztamindenit.
de rég volt már olyan,hogy reggel jóleső érzéssel keljek az előző esti meccs miatt. :)
nagyon-nagyon örülök a továbbjutásnak,nem hittem volna hogy így megszenvedünk.
az első félidőben szerintem a játékosaink is meglepődtek az arsenal taktikáján,akik szerintem még életükben nem játszottak ilyen defenzíven. nagy csalódás lehetett ez a szurkolóiknak,kijelenthetjük hogy mi vagyunk az egyetlen csapat,amely mindig,minden körülmények között vállalja a saját stílusát. :)
már meccs előtt is írtam hogy örülök adriano és mascherano kezdőtagságának,megérdemelték a bizalmat. masch egyszerűen minden labdát visszaszerzett,ráadásul nem favágó módra,hanem szabályosan, hatalmas érték a csapatban és az angol csapatok ellen kiemelten szükség lesz majd rá. adriano pedig az utóbbi meccsek alapján nálam a legjobb opció baloldalra,mindent tud amit kell. gyors,egy az egyben is megoldja ha kell,összjátékban is jó és még nullszögből is veszélyes. :)
volt pár vitatott szitu is,van persie-t a labdaelrúgásért nem kellett volna kiállítani,igaz előtte a törlesztésért egyből kaphatta volna a pirosat.
az elmaradt büntetőnk felett én szemet hunyok,bár a szabálytalanságot le kellett volna fújni,de azt nehéz volt megállapítani hogy belül,vagy kívült volt-e a dolog,centiken múlott ugyanis.
összességében a tévedések nagyjából kiegyenlítették egymást,ráadásul adtunk egy gólt az ellenfélnek,úgyhogy szavuk nem lehet. :)
biztos írták már,a kapura lövési arány 10-0 volt a meccsen,ezek után ha az arsenal megy tovább,az a játék megcsúfolása lett volna.
a kövi körben én egy könnyebb ellenfelet kérnék,talán a tottenham-et,pont ideális felkészülés lenne a mu-chelsea páros ellen, valószínűleg ugyanazt a stílust nyomatnék,csak egy szinttel lejjebb.
samy85
Capitá del Barça

2011.03.09. 07:29:51

IvánC írta:Na, akkor én gratulálnék, valószinűleg 11 ember ellen is meglett volna a negyeddöntő, csak valamivel később.
A sorsolástól pedig nem kell félni, holnap szépen továbbjut a Schalke és őket kapjuk, majd Raúlszitó megmutatja a népmuvészeti cserépedény Pereznek, hogy nem kellett volna kirakni(legalábbis én igy szeretném :lol: )
Cesc pedig szégyellje magát.
Én inkább a Valenciát látnám a 8 közöt mint a Schalkét!!
Spanyol csapatból kell mind a 3, h minél nagyobb legyen a valószínűsége a Spanyol házidöntőnek a Wembleyben!!
Egy kis fricska lenne az Angoloknak!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
albicelesteX
A Vadász

2011.03.09. 07:27:03

Jó meccs volt a tegnapi nagyon.Én is eléggé indulatosan néztem végig,főleg az Arsenal játéka miatt illetve van Persie miatt akit nagyon unszimpatikus játékosnak tartottam eddig is ezek után meg aztán végképp.Szerintem ugyan olyan gusztustalanul akart játszani az Arsenal,mint tavaly az Inter csak előjött az,hogy ők azt nem tudják játszani.Csúnya lett volna,ha így jutnak tovább szerintem az lett volna a labdarúgás szégyene.Wengernek meg a szurkolóknak savanyú a szőlő,idén sem lesz semmi,mindig csak az ígéretek maradnak meg.Szép volt Barca!!!
Kép
galamb
Jugador del Barça

2011.03.09. 07:10:02

Szép volt, nagyszerű játék, küzdelem, feszültség... minden ami kell egy BL mérkőzéshez. A Barca leiskolázta az ellenfelet, ez az Arsenál sehol sincs a Barcelonához képest, az odavágón volt 15 percük, amikor nekik minden bejött és annyi. Wengernél pedig elfogyott a cérna, nem is csodálom látva a "fiai" tehetetlenségét, mindazonáltal fáj, hogy szinte "összeakaszkodtak" Peppel, akivel korábban jó viszonyt ápoltak. Hála Istennek, hogy Guardioala láthatóan jól van, ne felejtsük kiemelni az ő szerepét és érdemeit is ebben a győzelemben. Nincs nálánál jobb edző, ezt megmutatta ma is a csapata. Nagyszerűek voltak fiúk, de van egy nagyszerű mesterük is, aki jól összerakja a csapatot és hihetetlenül tudja motiválni őket. Mindenkivel meg lehetünk elégedve, még a csereként beálló Affelay is sokat tudott hozzátenni a játékhoz, kár, hogy nem lőtte be a helyzeteit, az önbizalmával lehet még egy kis gond, de nagyon tetszik a srác.
TiTiHenry
Jugador del Barça

2011.03.09. 06:05:43

Hmm..odavagon ha jol emlekszem csak 1 szabalyos golt nem adtak meg nekunk es azt remelem mondanom se kell ,hogy ha ott 2-0 akkor a visszavago mar csak formalitas lett volna.
Hozzateszem ,hogy a biro nem vezette jol a meccset,meg sem probalta megnyugtatni a fiukat,hagyta a kemenykedest.En kb 20perctol biztos voltam benne hogy lesz kiallitas.

Ennyit a birorol,de ez is sok mert ha barki azt mondja hogy nem a jobb csapat jutott tovabb vagy nem az aki tobbett tett a gyozelemert akkor csak nevetni tudok.
Az allitolag szep es kombinativ focit jatszo Arsenal nem tudta kihozni a sajat terfelerol a labdat,sot volt hogy 25-30meterre a kapujuktol mar visszaszereztuk.
Kapuralovesek meg 19-0(!!!)

Ha innentol kezdve valaki birozni kezd akkor azt csak sajnalni tudom.

Fabregast nagyon sajnalom.O egy picit belerokkant abba a herce-hurcaba ami korulotte ment,ebbe viszont a Barça is saras.
mes
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 04:15:16

Azert az is durva volt, mikor Persie magyaraz Busaccanak, es felemelt karokkal mutatja h az egesz stadionban zaj van , s nem hallotta :D
Mihu
Director del Fútbol

2011.03.09. 02:03:01

Hát emberek...soha nem volt még ilyen, hogy egy Barca meccset a 20.perctől kezdve állva nézzek végig. Egyszerűen olyan feszültség volt bennem hogy nem bírtam ülve maradni. Az állással legalább valamennyit levezettem :D Az ágy matracát szerintem cserélni kell, annyit beleütöttem idegességemben egy elrontott helyzetnél :D :D Sajnos szomorúan olvasom azt a sok arsenal-fanatikus véleményt, hogy megköszönhetjük a bírónak, gyönyörű volt a játékvezetés, a Barcának jó sokba kerülhetett ez a meccs, a Barca jobb volt egy bíróval, stb stb. Úgy megkérdezném ezektől az emberektől, hogy melyik meccset nézték? Meg melyik párharcot nézték? Mert amelyiket én néztem, ott a 2 meccs alatt a katalánoktól 1 gólt meg egy tizenegyest nem adtak meg, az angolok pedig a 180 perc alatt 15 értelmes játékpercet tudtak produkálni. Ezen kívül a többi 165 percben közük nem volt a párharchoz. Inkább el kellene gondolkozni azon, hogy 0 azaz NULLA kapuralövést produkáltak a visszavágón. Jönnek itt a bíróval, miközben ha az odavágón megadják az egyébként teljesen szabályos gólunkat, akkor a remény halvány sugara sem lett volna meg nekik, nemhogy még 3 hétig úgy érezhették hogy továbbjutottak...és akkor még az NSO-n azt írják, hogy a Barca-nak vannak a legtrógerebb és legbunkóbb szurkolói....közben meg ők nem tudják elismerni hogy a jobb csapat jutott tovább, és mindenféle kifogást keresnek, csak ne kelljen gratulálni.

De nem ez a legszomorúbb egyébként...nekem sokkal szomorúbb az, hogy az Arsenal vezetőedzője, akit eddig én egyébként rendkívül nagyra tartottam, és nagyon nagyon tiszteltem, még Ő sem volt képes elviselni azt, hogy a jobb csapat ment tovább...
Dantes
Jugador del Barça

2011.03.09. 01:49:51

Szoktam gratulálni az ellenfélnek, ha, és amennyiben a képességei, és lehetőségei szerint a legjobbjukkal maradnak - akár minimálisan, akár több góllal - alul, játszanak döntetlent, vagy ha éppen győznek ellenünk.

Ma, legfeljebb a végén a közönséget megtapsoló játékosoknak tudok - szokásosan bevett - sportszerűség okán, az arsenál pályán mutatott teljesítményének viszont EGYÁLTALÁN nem!!!

Azért nem, mert tőlük messze nem ezt vártam. Mi az odavágón "belehaltunk a szépségbe", és az úgy volt rendjén (kétszer nem kellene ugyanabba lépni..).

Az arsenál szurkolók dicshimnuszokat zengtek a győzelem után, ... most az egyetlen (!) mentsvár a vitatott kiállítás maradt. Megértem, [auto_cenzúra] ügy, mint ahogyan Messi véleményes buktatása volt az első félidőben... és még lehetne más körülményeket is - teljesen feleslegesen - sorolni tovább....

Az angol bajnokságban csak őket, és a MU-t tudom végignézni: őket szeretem, szimpatikus a stílusuk.

Ma viszont végig azon szenvedtem, hogy miként gondolta az ellenfél ezt a "bonyolult" taktikát, miként gondolná, hogy talált góllal tovább juthat, miként gondolta, hogy...sőt le****om a sok kérdést, és:

Pepnek adok igazat, ha 3 db értelmes passzuk nem volt, a továbbjutásukat Fortunára bízták, a vereség magyarázatát a bíróban találta meg az edzőjük (tudjuk, hogy ki...), akkor nincs miről beszélni.

Találkoztak önmagukkal, és végre mi is - remélem tavaszra végig - megtaláltuk önmagunkat. Minden játékos klasszis teljesítményt nyújtott (az öngól ellenére is ).

Az ellenfél edzőjének (tudjuk, hogy kinek), is hasonlóan kellett volna nyilatkozni Fabregashoz....összességében megérdemelten jutott tovább a Barcelona!!!
IvánC
Madridista

2011.03.09. 01:47:24

Na, akkor én gratulálnék, valószinűleg 11 ember ellen is meglett volna a negyeddöntő, csak valamivel később.
A sorsolástól pedig nem kell félni, holnap szépen továbbjut a Schalke és őket kapjuk, majd Raúlszitó megmutatja a népművészeti cserépedény Pereznek, hogy nem kellett volna kirakni(legalábbis én igy szeretném :lol: )
Cesc pedig szégyellje magát.
Kép
Valdés87
Barça C

2011.03.09. 01:02:09

Sziasztok, nem tudna valaki ajanlani 1 linket, ahonnan letoltheto lenne a meccs ? Sajna dolgoztam, es elmulasztottam :( ... Elore is koszi... Visca barca visca catalunya
EszteR#7
Barça B

2011.03.09. 00:49:00

ozsimiki írta:Humorba is mehetne, valami hatalmas kép :D :D :

Kép

gyereknek is van egy feje :D meg Puyiéknak :D

HÚÚ EZ HALÁLI.. NAGYON NAGY..
A GYEREK HÁTUL & PUYOL.. kész.. :D :) :P
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:38:03

Humorba is mehetne, valami hatalmas kép :D :D :

Kép

gyereknek is van egy feje :D meg Puyiéknak :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Andris
Adminisztrátor

2011.03.09. 00:29:58

Persze attól függetlenül, amit az előbb írtam, hiába vagyunk rossz formában, iszonyúan megmutattuk ma a világnak és az Arsenalnak is hogy még így is mi vagyunk a legjobbak.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
EszteR#7
Barça B

2011.03.09. 00:29:57

nagyatyesz írta:A Villa kérdéshez én annyit tennék hozzá, hogy nem azzal van baj, hogy vannak gyengébb meccsei, és igazat megvallva idegesítenek a kihagyott helyzetei, de nem lehet mindent belőni. Örülök, hogy megvettük, de azért jövőre kell még egy gólerős valaki a támadó szekcióba, mert oda nincs minőségi cserénk. Bojan jó, de nem eléggé.
Élvezzük a sikert, és remélem nem a realt kapjuk, mert akkor tele lesz a tököm a klasszikusokkal! :-)
Abban én is bízok, h. nem a real lesz, mert áprilisban két real meccset végigcsinálni csodálatos lesz.. ...
Visca Barca :) / " "Emlékszel az összes gólodra?
Igen, ha adsz nekem egy darab papírt és egy tollat, na meg némi időt a gondolkozásra, képes vagyok leírni mindet. Minden egyes találatot, amit életemben szereztem. " - David Villa
nagyatyesz
Entrenador del Barça

2011.03.09. 00:25:50

A Villa kérdéshez én annyit tennék hozzá, hogy nem azzal van baj, hogy vannak gyengébb meccsei, és igazat megvallva idegesítenek a kihagyott helyzetei, de nem lehet mindent belőni. Örülök, hogy megvettük, de azért jövőre kell még egy gólerős valaki a támadó szekcióba, mert oda nincs minőségi cserénk. Bojan jó, de nem eléggé.
Élvezzük a sikert, és remélem nem a realt kapjuk, mert akkor tele lesz a tököm a klasszikusokkal! :-)
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.03.09. 00:20:57

ozsimiki írta:Toni!

értem amit írsz, de ez a kifejezés tényleg nagyon sántít itt, ezért is emeltem ki.
Igen így van, ettől még nem tudok rá sokkal jobb kifejezést. Salamoni döntés: meghagytuk a kiskaput mind az Arsenal, mind Busacca, s mind Fortuna számára, hogy belerondítson a főzelékünkbe.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Válasz küldése