Hát emberek...soha nem volt még ilyen, hogy egy Barca meccset a 20.perctől kezdve állva nézzek végig. Egyszerűen olyan feszültség volt bennem hogy nem bírtam ülve maradni. Az állással legalább valamennyit levezettem

Az ágy matracát szerintem cserélni kell, annyit beleütöttem idegességemben egy elrontott helyzetnél

Sajnos szomorúan olvasom azt a sok arsenal-fanatikus véleményt, hogy megköszönhetjük a bírónak, gyönyörű volt a játékvezetés, a Barcának jó sokba kerülhetett ez a meccs, a Barca jobb volt egy bíróval, stb stb. Úgy megkérdezném ezektől az emberektől, hogy melyik meccset nézték? Meg melyik párharcot nézték? Mert amelyiket én néztem, ott a 2 meccs alatt a katalánoktól 1 gólt meg egy tizenegyest nem adtak meg, az angolok pedig a 180 perc alatt 15 értelmes játékpercet tudtak produkálni. Ezen kívül a többi 165 percben közük nem volt a párharchoz. Inkább el kellene gondolkozni azon, hogy 0 azaz NULLA kapuralövést produkáltak a visszavágón. Jönnek itt a bíróval, miközben ha az odavágón megadják az egyébként teljesen szabályos gólunkat, akkor a remény halvány sugara sem lett volna meg nekik, nemhogy még 3 hétig úgy érezhették hogy továbbjutottak...és akkor még az NSO-n azt írják, hogy a Barca-nak vannak a legtrógerebb és legbunkóbb szurkolói....közben meg ők nem tudják elismerni hogy a jobb csapat jutott tovább, és mindenféle kifogást keresnek, csak ne kelljen gratulálni.
De nem ez a legszomorúbb egyébként...nekem sokkal szomorúbb az, hogy az Arsenal vezetőedzője, akit eddig én egyébként rendkívül nagyra tartottam, és nagyon nagyon tiszteltem, még Ő sem volt képes elviselni azt, hogy a jobb csapat ment tovább...