Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát nagyon úgynéz ki. Vagy Oier, mert általában Pinto helyett ha nincs, ő szokott padozni.LM10 írta:Nem is a kupa döntő itt a gáz, mert akkor télleg véd Valdes, de az Almeria ellen Valdes eltiltott, és akkor Mino véd?![]()
Ha esetlegesen nem, akkor Valdes védene, ami azért valljuk be biztosabb, mint egy Pinto.KingSimon írta:Remélem Király kupára felépül!ab1daL írta:Pinto megsérült a mai edzésen, úgyhogy Mino ül le a kispadra.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 4826.shtml
MessiFan írta:Legyen 5-0
Persze ha reálisan nézzük akkor egy nehéz csapatot kapott a Barca de szerintem ha kapott gól nélkül nyernek ma, akkor meglesz a továbbjutás.
Remélem Király kupára felépül!ab1daL írta:Pinto megsérült a mai edzésen, úgyhogy Mino ül le a kispadra.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/2 ... 4826.shtml
Én is tartok tőlük, de szerintem nem fogunk gólt kapni. Egy 3-0 már megnyugtató lenne, de a 2-0 se lenne rossz...Initom írta:Kétes érzéseim vannak...
Nagyon jók az ukránok(),és félek is tőlük.
De bízok a csapatban...tippem: 2-1,3-1.
Ahol B csapattal álltak ki az ágyúsok és csak 2-1-re kaptak ki.daffy írta:ez így van,de a másik meccsen kikapott tőlük az arsenal.
senkialfonz40 írta:Hát, bár ilyen egyszerű lenne a helyzet, én mindig óvatos vagyok, mert tudom, hogy egy darab meccsen bármi megtörténhet. Azt is tudom, hogy jelenleg talán a legjobb csapat vagyunk a világon, de ez egy BL. találkozó...daffy írta: Ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. Ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.
És sajna igazad van, az utóbbi időben a helyzetkihasználás nincs a topon.
2 : 0 -nak és attól felfelé örülnék.
Jó lenne veletek a BL.-ben is meccselni, Ti már szerintem ott vagytok, a következő körben, mi még messze nem és itt néha olyan optimista véleményeket olvasok, hogy csak lesek![]()
De hátha úgy lesz, ahogyan az optimisták látják!![]()
![]()
![]()
Hát, bár ilyen egyszerű lenne a helyzet, én mindig óvatos vagyok, mert tudom, hogy egy darab meccsen bármi megtörténhet. Azt is tudom, hogy jelenleg talán a legjobb csapat vagyunk a világon, de ez egy BL. találkozó...daffy írta: Ez így van,de a helyzetek kihasználásától el is tekinthetünk,mert azt nem tudjátok végrehajtani már jó néhány hete. a labdabirtoklással nem mentek tovább,ezt megmutatta az arsenal is kis híján. a sahtarban pedig nem bendtnerek botladoznak. Ennek ellenére sima továbbjutást tippelek,mert 2 meccsen kijön a különbség. holnap nyernetek kell bármilyen arányban,a visszavágón pedig irányítani és kész.