TEljesen széthúzza a fórumot.
És hogy ne legyen OFF: Gratulálok a Barcának

Hát azt sem bánnám,de én a többire gondoltam igazából. Braga,Sahtar Partizan.... Nem tudom hogy ki juthat még be,de ez a 3 azt hiszem egyik sem jelentene gondot nekünk.Leomessi14 írta: Arsenallal szeretned hogy osszekeruljon a csapat?Vegulis jo mecccs lenne,csak egy kicsit unalmas mar....
Arsenallal szeretned hogy osszekeruljon a csapat?Messithebest írta:Köszönöm a segítséget!fcbarca0827 írta:]Elsők a másodikokkal játszanak. Azonos nemzetbeliek itt még nem kaphatják egymást.
Reménykedem hogy a H jelű csoportból kapunk valakit,hiszen az a mi csoportunk mellett az egyik legkönnyebb.
Köszönöm a segítséget!fcbarca0827 írta:]Elsők a másodikokkal játszanak. Azonos nemzetbeliek itt még nem kaphatják egymást.
Elsők a másodikokkal játszanak. Azonos nemzetbeliek itt még nem kaphatják egymást.Messithebest írta:Bár a meccset nem láttam,de az eredményt nézve örülök,hogy sima volt a meccs. És GRATULA A CSOPORTELSŐSÉGHEZ!
A nyolcaddöntőben nem tudom kit kaphatunk.Valaki tudja hogy mi alapján osztják be a párosításokat? Úgy tudom csak annyi hogy az 1.-k nem kerülhetnek egybe egy másik 1. helyezettel. és a 2. sem egy másik 2.al.
A Camp Nouban is a görögök vezettek először, aztán mi lett belőle... Tisztelem az ellenfelet, de nem olyan erős ez a Pana, ahogy Jesualdo Ferreira nyilatkozta, legalábbis azt, hogy a középpályán akarja megfogni a Barçát. Sok munkája lesz még a portugálnak, de talán ideális edző lehet nekik.mess2009 írta:azért dícsérjük meg Valdés-t is!! ha nem csípi el azt a ziccert, más irányt is vehetett volna a meccs, bár az tény, hogy ettől eltekintve nemigen jelentettek veszélyt a kapunkra. meglátszott ezen a csapaton most is hogy sok ott a gond klub-szinten.
Félig-meddig elégedett vagyok a kezdővel. Adrianonak én is örülök. eddig eléggé háttérbe szorult, most itt az alkalom a bizonyításra. Mascherano ismét kezd. Egyre jobban bejátssza magát a csapatba. Bsui a hétvégén is a padon, most is. Bár valószínűleg hétfőre pihenteti, mindenesetre a konkurencia nagy a vkp poszton. Elől viszont sajnálattal látom hogy Bojan nem kezd. Én lehetőséget adtam volna eki. Vagy Pedro vagy Villa helyett.El fanático írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Mascherano, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Villa
Hivatolos kezdőnk, az El mundo-ról.
Ha jól vágom,akkor ezért játszik most balhátvédetmessideco írta:Már mondtam egyszer, de szerintem Adriano nem jobbhátvédnek jött. Egyre biztosabb vagyok ebben. Masch kezdőtagságának kifejezetten örülök. Győzni kell, hős fiúk
Na ez jó kis kezdő. Kíváncsi leszek Adriano játékéra és örülök a középpályánknak.El fanático írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Adriano; Mascherano, Xavi, Iniesta; Pedro, Messi y Villa
Hivatolos kezdőnk, az El mundo-ról.
Busquets végül is ott is tud játszani de inkább Thiagot játszatnám azon a poszton. A csatársort én inkább úgy tudnám elképzelni hogy Bojan van balszélen Villa középen Messivelkristop írta:valdes - alves, piqué, puyol, maxwell - masch, busquets, iniesta - bojan, messi, villa
ezt szeretném, köszönöm. pedro, thiago jöhet majd játszadozni.