Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyan gondolod, hogy az első gólért nem, míg a másodikért hibáztatható Valdes? Szerintem egyértelmű, hogy fordítva volt. Amúgy meg, ha nem láttam volna a meccset azt mondanám, hogy a 2-1 nem is olyan rossz eredmény.noname írta:Nah jó, most dühöngök! Hogy a fenébe lehet így elkúrni egy megnyert meccset????
IDIÓTÁK GYÜLEKEZETE!!!
Valdes mi a fenét művelt már? Az első gólt még megértem, ott nagyon elkapta Van Persie, de a 2.? Bakker miért indult el az egyik irányba lövés előtt, mikor nem volt annyira közelről a lövs, lazán mehetett volna a labda után lövés után is és akkor nem kapják el ellentétes lábon. Hatalmas, nevetséges hiba és az első gólban is vétkes volt!
A Másik: Pep. Marhaságban vetekszik Valdessal. Bőven meglőhettük volna a 2. gólt, simán benne volt a meccsben, akkor minek kellett visszavenni?
A Kapusunkon és az edzőnkön elment egy megnyert meccs. 2 idióta! Nagyon ajánlom h vállalják a felelősséget ezekért!
6 éve nem nyertek értelmes kupát, ez kb felér nekik eggyel. 75 percig közük nem volt a meccshez, aztán egy egyéni villanás után odaadtuk nekik a győzelmet. A sok csóró (jól fogalmazott Ozsi) meg ott ujjong mintha most ők lennének az istencsászárok...Tdavid írta:Mielőtt mindenki egymásnak esne: gyerekek, SZÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁ!![]()
jó kikaptunk...de ezeket a Nou Camp-ban a gatyájukból is kiforgatják Xavi-ék.
szerencsétleneknek meg vki szólhatna h még nem jutottak tovább...mivel ezek kajak úgy örültek mintha már megnyerték volna a BL-t.
Már bocsi de te nem vagy normális. Igen hibázott, és? Idegenben lőtt gól megvan. 1 gólt kell otthon lőni, hogy tovább menjünk, és reálisan ezt az arsenal-t minimum 2 góllal fogjuk legyőzni. Nem értem mire vagy felháborodva. Annyira nem rossz csapat az Arsenal, hogy 1el ne lehessen idegenben kikapni főleg hogy rúgtunk gólt.noname írta:Nah jó, most dühöngök! Hogy a fenébe lehet így elkúrni egy megnyert meccset????
IDIÓTÁK GYÜLEKEZETE!!!
Valdes mi a fenét művelt már? Az első gólt még megértem, ott nagyon elkapta Van Persie, de a 2.? Bakker miért indult el az egyik irányba lövés előtt, mikor nem volt annyira közelről a lövs, lazán mehetett volna a labda után lövés után is és akkor nem kapják el ellentétes lábon. Hatalmas, nevetséges hiba és az első gólban is vétkes volt!
A Másik: Pep. Marhaságban vetekszik Valdessal. Bőven meglőhettük volna a 2. gólt, simán benne volt a meccsben, akkor minek kellett visszavenni?
A Kapusunkon és az edzőnkön elment egy megnyert meccs. 2 idióta! Nagyon ajánlom h vállalják a felelősséget ezekért!
Kb ennyi de mérhetetlenül dühös vagyok.ozsimiki írta:csórók, hogy örülnek, bár elhiszem, hiszen sok közük nem volt az egyenlítéshez/és győzelemhez. Nah majd ha visszamennek Londonba megint egy 4-1el, folytathatják az örömködést.
Hogy miért vagyok magabiztos? Mert nem az Arsenal nyert, hanem mi veszítettünk. Otthon pedig nem adunk nekik segítségeket.
FORCA BARCAAA!!!