Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem elég egy topicban? Guardiola nem tud cserélni, hülyeség volt lehozni Villát és beállítani Keitát. De magyarázd már meg nekem (akár holnap kijózanodott fejjel), hogy mit tehet szegény mali, hogy az egész meccset a nyakába varrod?barcelonaforever írta:Tényleg remek csere volt Villa-Keita!! Nem is értem...... Minek erőlteti már ezt az embert adjuk el a p...ba, és most nem a nyakába varrom csak most kijött belőlem....
Remélem ezt már végképp nem írjátok fel Guradiola újabb zseniális húzásai közé, mint motivációs jellegű veretést.kanty írta:Úgy érzem, h ez a vereség jókor jött, minden túl simán ment, kell ez a zakó, kicsit a játékosok is higgyék el újra, h veszteni is tudnak, ha nem játsszanak jól.
Nagy igazság amit írtál9Dave írta:Meg azt bírom hogy egyesek konkrét személyeket szidnak hogy ezt így meg úgy kellett volna, meg ezt még ő is meg tudja csinálni.Sztilo írta:Nem tudom sokan mér szidják a csapatott szerintem nem voltunk rosszak az hogy voltak egyéni hibák ez van,kiestünk? NEM rúgtunk gólt idegenbe IGEN nem csak akkor kell kiállni egy csapatér ha mindig nyer,mert úgy könnyű nem nyertünk ez van,de még van egy vissza vágó ami nagyon nem ilyen lesz.
Hajrá! Ki lehet próbálni, jelentkezz a Barcába, érd el hogy kezdőcsapatba kerülj de legalább csere legyél. Aztán lehet variálni, hogy kapus leszel, vagy csatár vagy akármi.
A Barcelonának is lehet rossz napja! Igaz, ez most csúnya 2.félidő volt, de ha ettől megutálják sokan a csapatot, sohasem szerették igazán.
Szerintem holnapra mindannyian lenyugszunk és átértékeljük ezt a mai meccset.Sztilo írta:Nem tudom sokan mér szidják a csapatott szerintem nem voltunk rosszak az hogy voltak egyéni hibák ez van,kiestünk? NEM rúgtunk gólt idegenbe IGEN nem csak akkor kell kiállni egy csapatér ha mindig nyer,mert úgy könnyű nem nyertünk ez van,de még van egy vissza vágó ami nagyon nem ilyen lesz.
Csak sokan elfelejtitek azt, hogy itt most már nem mi dirigálunk...ozsimiki írta:csórók, hogy örülnek, bár elhiszem, hiszen sok közük nem volt az egyenlítéshez/és győzelemhez. Nah majd ha visszamennek Londonba megint egy 4-1el, folytathatják az örömködést.
Hogy miért vagyok magabiztos? Mert nem az Arsenal nyert, hanem mi veszítettünk. Otthon pedig nem adunk nekik segítségeket.
FORCA BARCAAA!!!
hejj, de jó lenne egy Rafa Marquez..Corvy írta:gyerekek, a visszavagón nem lesz pique!
Meg azt bírom hogy egyesek konkrét személyeket szidnak hogy ezt így meg úgy kellett volna, meg ezt még ő is meg tudja csinálni.Sztilo írta:Nem tudom sokan mér szidják a csapatott szerintem nem voltunk rosszak az hogy voltak egyéni hibák ez van,kiestünk? NEM rúgtunk gólt idegenbe IGEN nem csak akkor kell kiállni egy csapatér ha mindig nyer,mert úgy könnyű nem nyertünk ez van,de még van egy vissza vágó ami nagyon nem ilyen lesz.