Bajnoki Mérkőzések
Itt örökösen keveredik a diagnózis és a terápia. Pedig világos: vagy ez a gárda ezzel az edzővel trófeaképes, és akkor ez a mérce, vagy nem, de akkor változtatni kell és nem szabad rögtön trófeát várni. Vagyis: tisztasági festés kell, vagy felújítás. Ez utóbbi esetben tök mindegy, hogy a hétvégén ki milyen poszton játszik.
DS szerintem azért jött mert a játéka ránézésre hasonlít Iniestáéra, és talán emiatt láttak benne rációt hogy pótolhatja, Arda kuka kp-ra szerintem erre tavaly ő is rájött (jön a kérdés hogy akkor a classicon mit keresett ott, de erre szerintem ember nem tudna válaszolni). Gomes fail igazolás, ezzel szerintem nincs nagy gond, nem jöhet be minden. Rafival kapcsolatban én nagyon úgy érzem hogy csak Neymar miatt maradt. elment alves és adriano, kellett neki 1 brazil haver, az összes fbs meccs előtti képen, random képen együtt vannak, nem lepne meg ha kizárólag miatta maradt volna , és a barcás karrierjének a hossza megegyezne neymaréval.visca el barca írta:igen, ez a baj, hogy Mi, egybites, analfabéta szurkolók is tudtuk hogy ez lesz: van 563278 középpályás, mindegyik játrszik 5 meccsből 1-et, úgy a büdös életben nem fog egyik se játékba lendülni... ezért nem is értem minek vettük meg ezt a sok tölteléket. DS meg Ag is tök felesleges volt, ini, rakéta, arda, rafi bőven elég lenne 2 posztra.Normandia írta:a top 4 mellé a "kiegészítő" emberek sem veszik fel a ritmust. Nincsen konstans jó játéka, Rakitic-nek, SR-nek, Businak, Albának. Gomes, Dignye, Arda, Vidal, hol játszanak hol nem
A bajnoksággal kapcsolatban pedig szerintem, az eddigi teljesítményünkben nagyban közrejátszik a tavaly szezon végi mélyrepülés, pontosabban az hogy LE nem akarta hogy az megismétlődjön. Pepnél is mindig volt január-februárban 1 hullámvölgyünk, hogy aztán február végére formába jöjjünk, tavaly ez totál elmaradt és pont a legrosszabkor ért minket.
Én többek között ezért is bízok még a bajnokságban, játékosok adottak, február végére bőven formába jöhetnek, onnan pedig még be lehet húzni. reálnak is lesz hullámvölgye (nemhiszem hogy ami eddig volt nekik azt annak lehet nevezni), és ha tippelnem kéne nekik sokkal jobban fog fájni mint nekünk tavaly. Az ő erősségük idén főleg az hogy fejben nagyon ott vannak, az első perctől az utolsóig, és ez majd 1 éve, amióta a francia átvette a csapatot így van, ezt szerintem nem lehet már sokáig bírni, és amint fejben elfáradnak jön a mélyrepülés. Jó játékuk soha nem volt és ez alatt nem azt kell érteni hogy tikitakázzanak, vagy legyen 90%os labdabirtoklásuk stb, csupán nincs semmi stílusa a csapatuknak, annó pl ancelottinál embertelenül jól kontráztak, minden labdavesztésből végigrohantak , ez volt a stílusuk. Most nincs semmi, ki jobbra be középre, ki balra be középre, bumm rá 18ról kipattanót bekotorni, ez szerintem nem jó, domináns játék, és amint elfáradnak fejben , esetleg kicsit elpártol tőlük a szerencse borul minden, és ha innen elbukják a bajnokságot azt a francia se éli túl a padon.
- Normandia
- Director del Fútbol
Igen, nekem is úgy tűnik, hogy amikor véknyabbak voltunk és megközelítőleg ugyan az volt a kezdő hoztunk egy 39 meccses szériát és tényleg űrfocival. Most meg, hogy van lehetőség pihentetni rabszódikusan játszunk. Következetlen, legalább is számomra, a pihentetés metódusa és a csereemberek sem mindig tudják, hogy miért és miért ott kell játszaniuk, ahová beteszik őket.csababarca írta:Normandia írta: Szóval ez valóban probléma, illetve az is amit írtak lentebb, hogy mindig cserélgetve vannak a játékosok, ki hol itt hol ott jàtszik, mint pl Arda.
De hol van Rafinha aki messze a legjobban szállt be szinte mindig?!
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Igen ez a probléma, de a játékosok adottak.Normandia írta:Ez igaz lenne, ha ebből az 5 játékosból legalább 3 csúcsrajáratva lenne, de nincsenek. Ini kiváló játékos, de ezen az éven ő is rapszódikus, Busi inkább rosszabb, mint jó, Ney góliszonyban szenved, pedig mostanában jól játszik, Suarez már helyzetbe sem nagyon kerül, Messi ugyan zseni, de neki is kell 3 helyzet a gólhoz. Szóval hiába az öt meghatározó emberke, ha ezek közül 1 Max 2 játszik elfogadhatóan meccsenként.csababarca írta:Ha nem ilyen keret lenne, akkor nem lenne csalódás nekem sem.
Ahol van egy MSN, megtámogatva egy Iniesta-Busquets kp-val, annál csalódás lenne ha a 4. helyért küzdenénk.
Innentől kezdve felmerül a kérdés hogy kinek a felelôssége az, hogy gyenge a forma.
Nyilván nem ilyenkor kell a legélesebb formában lennj, de Neymar már hónapok óta gyenge, most mondjuk volt két jobb meccse.
Busi szintén, javul de nem érzi.
Szóval ez valóban probléma, illetve az is amit írtak lentebb, hogy mindig cserélgetve vannak a játékosok, ki hol itt hol ott jàtszik, mint pl Arda.
De hol van Rafinha aki messze a legjobban szállt be szinte mindig?!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Normandia
- Director del Fútbol
Ez igaz lenne, ha ebből az 5 játékosból legalább 3 csúcsrajáratva lenne, de nincsenek. Ini kiváló játékos, de ezen az éven ő is rapszódikus, Busi inkább rosszabb, mint jó, Ney góliszonyban szenved, pedig mostanában jól játszik, Suarez már helyzetbe sem nagyon kerül, Messi ugyan zseni, de neki is kell 3 helyzet a gólhoz. Szóval hiába az öt meghatározó emberke, ha ezek közül 1 Max 2 játszik elfogadhatóan meccsenként.csababarca írta:Ha nem ilyen keret lenne, akkor nem lenne csalódás nekem sem.
Ahol van egy MSN, megtámogatva egy Iniesta-Busquets kp-val, annál csalódás lenne ha a 4. helyért küzdenénk.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
csababarca írta:Beidézted a hozzászólásomat, majd tök másokról kezdtél el beszélni, mint amiről mi "vitatkoztunk".
De ha szerinted ez okés, akkor nincs baj, fórumozz így továbbra is.
Jöttél itt divatdrukkerezéssel, 8 pontos hátránnyal, egyebekkel, amikről nem is beszéltünk.
Szövegértés?

Beidéztelek igen, Te meg magadra vetted a világ minden baját a helyett hogy értelmeznéd, elejét közepét, végét..
Eleje ok, de nem akartalak sem Téged sem mást megsérteni sem felűlbírálni...
A többi egy általános vélemy amit a fórumun olvasok, látok...
Mindegy melyik topic olvasom, a vége ugyan az:
ez rossz, az rossz, azt rúgjuk ki, az nem jó edző stb... remélem már érted?
Divat drukker: hát ki az a divat drukker ha nem az.... aki ha bajban vagyunk nem megy úgy, akkor aztán mindenkivel gond van, mindenki kevés ide stb marhaságok...
Most itt kifejezetten arra gondoltam az elkenyesztetessel, hogy egy minden szinten top kerettől se lehet mindig elvárni a csúcsot.Amúgy meg nem igazán vagyok biztos a keretet minőségében minden poszton.Vannak játékosaink akik kifejezetten kilognak, és azt mondom én is amit a többiek ennyi játékosból ennyi poszton nem hiszem, hogy reális elvárás lenne az hogy formában legyenek, főleg hogy van aki ha kell ha nem játszik van aki soha.csababarca írta:Amúgy ezt az elkényeztetést is hagyjuk már, amikor a középmezőnyben voltunk anno, ott az állomány is gyenge volt.
A mostani azért még mindig spanyol szinten egy top2es keret, európai szinten is top 5 minimum...Mások az elvárások.
Emlékszem,hogy örültem amikor Rivaldo bevarrta ollózásból a Valenek, és BL-t ér, akkor az volt a plafon.
Most nyilván csalódás lenne,ha a bl-ért mennénk, miközben alsóhangon van 4-5 top20as játékosunk.

- csababarca
Beidézted a hozzászólásomat, majd tök másokról kezdtél el beszélni, mint amiről mi "vitatkoztunk".
Jöttél itt divatdrukkerezéssel, 8 pontos hátránnyal, egyebekkel, amikről nem is beszéltünk.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Jah ittam, ettem becsülettel,remélem ez neked nam akkora baj.!csababarca írta:Hedora te mit ittál ettél?
Olvasd már el amiről szó volt, mielőtt agyvérzést kapsz ember.
Szó se volt azokról,amiket te beböfögtél ide.
Palesz, ezerszer írtam már ezt, de nem lehetne valamit kezdeni az ilyenekkel, akik szövegértelmezésre képtelenek, beidézgetnek random embereket, és hőzöngenek?
Nonszensz,ami megy mostmár itt, lépjetek már fel ez ellen mert vicc.
Hogy böfögtem volna, nem hinném, próbálok tisztelettudó emberi módon működni, ha ez Neked magas, az már a Te saját problémád!
Nem akartalak sem megbántani sem felülbírálni a vélemyényed, de ha egy mód van rá, olvasd már végig a forumot....
A szövegértést illetően: Ink nem is szólok semmit!
A nonszensz meg az, Valószínüleg itt vagy ezer éve és azt gondolod csak az lehet a jó vélemény amit előadsz, és ha valaki nem ért veled egyet akkor " PALESZ" na ez a NONSZENSZ!
- visca el barca
- Presidente del Barça
igen, ez a baj, hogy Mi, egybites, analfabéta szurkolók is tudtuk hogy ez lesz: van 563278 középpályás, mindegyik játrszik 5 meccsből 1-et, úgy a büdös életben nem fog egyik se játékba lendülni... ezért nem is értem minek vettük meg ezt a sok tölteléket. DS meg Ag is tök felesleges volt, ini, rakéta, arda, rafi bőven elég lenne 2 posztra.Normandia írta:a top 4 mellé a "kiegészítő" emberek sem veszik fel a ritmust. Nincsen konstans jó játéka, Rakitic-nek, SR-nek, Businak, Albának. Gomes, Dignye, Arda, Vidal, hol játszanak hol nem
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- csababarca
Hedora te mit ittál ettél?
Palesz, ezerszer írtam már ezt, de nem lehetne valamit kezdeni az ilyenekkel, akik szövegértelmezésre képtelenek, beidézgetnek random embereket, és hőzöngenek?
Hagyjuk már ezt a csalódást, nem csalódást, elcsesztek pár meccst, és akkor mi van, egyből ki kell rúgni mindenkit?csababarca írta:Ha nem ilyen keret lenne, akkor nem lenne csalódás nekem sem.
Adjuk már meg a lehetőséget, javítsanak, bizonyítsák, ma is Ők a legjobbak!
Ennyi, miért kell ezt folyton túlskerázni?
Minden évben úgy indulok neki: mindent megnyerünk, de még soha nem dőltem a kardomba azért, ez nem igazán jött össze....
Ott volt aki írta... ki is a z a divatdrukker! Szerintem az aki nem tudja elviselni, ha nem mindig minden kolbászból van!
rosszul megy mostanság, de nem lettünk kevésbé jók, talán valami más baj van amit nem látunk ....
Aki meg itt leírta előre ezt a Cspatot, várjon csak nyugalomban, sok víz le fog folyni még a Dunán, lehet ez a 8 pont soknak tűnik, de nem annyira behozhatatlan az , szép lassan megfordul majd a világ, tövényszerű és így is lesz.
Még valami NEYMAR. kapcsolatban.. igen le kell mondani róla, le kell mert alig rúg gólt....igaz el is kell adni.... majd kíváncsi leszek ha valahol máshol lesz, rúg "5000gólt", azok akik ma eladták volna mit is mondanak... nem megy neki, nyiván ennek okai vannak amit majd megoldanak, nálunk sokkal hozzáértőbb, okosabb emberek és minden rendbe fog jönni!
VISCA El BARCA!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2017.01.10. 17:10:57-kor.
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ezek mondjuk nem igazak szerintem. Digne azért jött elsősorban, hogy legyen valaki Alba mögé. Jött is, minőségibb mint Adriano volt az utóbbi években, nincs vele semmi gond eddig szerintem. Akkor se lesz, ha nem lesz kezdő szint soha, 15 millióért egy jó és megbízható csere, mai világban ez tökéletes üzlet.Feast4 írta:Digne egy jó igazolás, Adriano helyett.De a PSGben is padozott majd nálunk lesz kezdő.Igaz.
Umtiti meg most nem kezdett szinte csak a fontos meccsekből, amúgy több rangadón is őt dobta be Lucho, volt hogy sérülés után is rögtön kezdő lett. Bőven kihasználjuk a franciát szerintem, nincs ő háttérben egyáltalán.Feast4 írta:Minek oda Umtiti ha amikor Masch ilyen fogalmatlan akkor is őt erőltetjük.Ez is igaz.
Ezzel egyetértek, az utóbbi évek legjobb kerete ez, ahhoz képest leeresztett kicsit a csapat, pedig nem indokolja semmi se - kivéve az elmúlt pár év sikeressége. Mehetne ez bőven jobban is.csababarca írta:Ha nem ilyen keret lenne, akkor nem lenne csalódás nekem sem.
Volt is már szó róla, szerintem az egyik fő esélyes lesz a következő szezonra. Ő se nyilatkozott túl biztatóan a jövőjével kapcsolatban, csak sablon terelt, minden álma Messit edzeni.. Adná magát.Messias2 írta:De leginkáb Sampaolinak örülnék, nagyon durván összeszedné a csapatot taktikailag.
Lucho előtt is ezek voltak a vélemények amúgy. Én még mindig tartom, az ötlet a lényeg, nem az, hogy ki honnan jött.Samper írta:Ráteszek még egy lapáttal. Új edzőként csak olyasvalakit hoznék, aki az elmúlt 8-10 évben nem volt a Barca közelében. Túl belterjessé vált a gondolkodás játékmódban is, személyekben is. Na persze mindezt a támadó foci keretein belül értem.
- csababarca
Ha nem ilyen keret lenne, akkor nem lenne csalódás nekem sem.
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem hiszem, hogy akkora csalódás lenne, ha "csak" a BL-ért mennénk. Vannak hullámvölgyek minden csapat életében, most nekünk is van, ez kétségtelen. Nagyobb, mint általában szokott lenni, ez is igaz. Igazán az a gond, hogy a top 4 mellé a "kiegészítő" emberek sem veszik fel a ritmust. Nincsen konstans jó játéka, Rakitic-nek, SR-nek, Businak, Albának. Gomes, Dignye, Arda, Vidal, hol játszanak hol nem, hol jól, de legtöbbször középszerüen, nem sok pluszt hozzáadva a játékhoz. Egyébként Arda legtöbször jól játszik. Szóval ezek, plusz a top 4 halványabb, pontatlanabb játéka okozza ezt a gyengébb szériát. Én látva a meccseket el tudom, mert el kell, fogadni. Ez egy ilyen szezon. Lehet átkattan majd valami és újra az űrficit látjuk, de lehet, hogy marad ez a kétarcúsága a csapatnak, egyszer jobban egyszer rosszabbúl játszunk. Ezekért gondolom, tudva hogy a BL lutri, hogy itt nagyobb esélyünk lehet, mint hosszútávon a ligában. Két meccsen lehetünk jobbak bárkinél. Nem dőlnék a kardomba, ha BL döntőt játszanánk csak és ezüstérmet szereznénk a ligában.csababarca írta:Amúgy ezt az elkényeztetést is hagyjuk már, amikor a középmezőnyben voltunk anno, ott az állomány is gyenge volt.
A mostani azért még mindig spanyol szinten egy top2es keret, európai szinten is top 5 minimum...Mások az elvárások.
Emlékszem,hogy örültem amikor Rivaldo bevarrta ollózásból a Valenek, és BL-t ér, akkor az volt a plafon.
Most nyilván csalódás lenne,ha a bl-ért mennénk, miközben alsóhangon van 4-5 top20as játékosunk.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Normandia 2017.01.10. 15:35:33-kor.
- csababarca
Amúgy ezt az elkényeztetést is hagyjuk már, amikor a középmezőnyben voltunk anno, ott az állomány is gyenge volt.
Nem hiszem hogy az a fő baja a legtöbb embernek hogy nem vezetjük a bajnokságot.Szerintem két gond van, a szurkolók részéről szerintem sokan nem emlékeznek arra az időre amik a kérdés az volt, hogy a 15. helytől fentebb tudunk e menni.Eléggé el vagyunk kenyesztetve ilyen szempontból.A másik pedig a játék képe.Nézzük a legutóbbi bajnokit.Jó időszakok voltak a meccsen nem volt az, hogy egyben egy összefüggő konstans jó meccset lehoztunk.Az a baj, hogy marha régen nem volt ilyen meccs.
Amúgy érdekes dolog történt velem amikor megnéztem egy Juventus fan haverommal az ismétlést.
Menet közben mondta ki, erre költöttetek el ennyi pénzt?És akkor belementünk egy komoly vitába de volt amibe igazat kellett adnom.
Digne egy jó igazolás, Adriano helyett.De a PSGben is padozott majd nálunk lesz kezdő.Igaz.
Minek oda Umtiti ha amikor Masch ilyen fogalmatlan akkor is őt erőltetjük.Ez is igaz.
Gomes nem érzi a játékunk, a mi középpályás játékunkhoz egyenlőre marha statikus.Igaz.
Denis meg nagyon akar, de fontos helyzetben eddig túl stresszes és pontatlan.
Aztán amiben még marhára igaza volt, addig játszottunk jól ameddig a kulcsemberek keresték a gólt,ha találunk egyet meggyőződésem, hogy bucira verjük őket, erre megvolt a szokásos védelmi hiba megint nekünk kellett menni.De a kulcsrmberek megunták az MSN már megint csak M volt ami marha nagy baj!Neymar szerintem megint nagyon gyenge volt, Suarez is kezd egyre jobban szétesni.
Ami pedig marha nagy baj, nincs játék.Nem jó nézni amit csinálunk, és itt most hiába várunk feltámadást, nem nyertünk rangadót hónapok óta és most nem bántom LEt de ezen a meccsen se láttam azt, hogy a fenébe akarta megnyerni.Mi ott volna az a húzás plusz motiváció amivel föléjük akart nőni?
Azt meg hogy egyes játékosok miért szent tehenek bármennyire is akadozik a gépezet nem fogom megérteni.Az a baj azt látom LE nem tud, de nem is feltétlenül akar úrrá lenni azon ami történik.Ahogy az elöttem szóló mondta mint Pep utolsó éve.
Amúgy érdekes dolog történt velem amikor megnéztem egy Juventus fan haverommal az ismétlést.
Menet közben mondta ki, erre költöttetek el ennyi pénzt?És akkor belementünk egy komoly vitába de volt amibe igazat kellett adnom.
Digne egy jó igazolás, Adriano helyett.De a PSGben is padozott majd nálunk lesz kezdő.Igaz.
Minek oda Umtiti ha amikor Masch ilyen fogalmatlan akkor is őt erőltetjük.Ez is igaz.
Gomes nem érzi a játékunk, a mi középpályás játékunkhoz egyenlőre marha statikus.Igaz.
Denis meg nagyon akar, de fontos helyzetben eddig túl stresszes és pontatlan.
Aztán amiben még marhára igaza volt, addig játszottunk jól ameddig a kulcsemberek keresték a gólt,ha találunk egyet meggyőződésem, hogy bucira verjük őket, erre megvolt a szokásos védelmi hiba megint nekünk kellett menni.De a kulcsrmberek megunták az MSN már megint csak M volt ami marha nagy baj!Neymar szerintem megint nagyon gyenge volt, Suarez is kezd egyre jobban szétesni.
Ami pedig marha nagy baj, nincs játék.Nem jó nézni amit csinálunk, és itt most hiába várunk feltámadást, nem nyertünk rangadót hónapok óta és most nem bántom LEt de ezen a meccsen se láttam azt, hogy a fenébe akarta megnyerni.Mi ott volna az a húzás plusz motiváció amivel föléjük akart nőni?
Azt meg hogy egyes játékosok miért szent tehenek bármennyire is akadozik a gépezet nem fogom megérteni.Az a baj azt látom LE nem tud, de nem is feltétlenül akar úrrá lenni azon ami történik.Ahogy az elöttem szóló mondta mint Pep utolsó éve.

- csababarca
Szerintem már kevésbé vagyunk "rákényszerülve",hogy a hagyományos barca sulit toljuk.Nero. írta:Ha teljesen új típusú edző jön akkor a szakmai stáb is cserélődik plusz gondolom azért akar a fórum nagyrésze külsős edzőt mert azt gondolja hogy a Barca-focinak vége
EGyre kevesebb a sajátnevelésű a csapatban, Busi az egyedüli,aki talán megszenvedné a másik rendszert, Iniesta kifelé megy, Messinek mindegy, ő bármilyenben elfocizik, Piqué meg ha odafigyel 4 védős rendszert megoldja.
De persze nem azt mondom,hogy muszáj újat csinálni, nem feltétlenül kell.
De nem kell lehurrogni,aki erre vágyik szurkolóként. Azért az idei játékunk valljuk be maximum nekünk szórakoztató olykor, de már nincs az,hogy semlegesek is leülnek csodálkozva nézni a meccseinket. Unalmasnak hathat.
Ha teljesen új típusú edző jön akkor a szakmai stáb is cserélődik plusz gondolom azért akar a fórum nagyrésze külsős edzőt mert azt gondolja hogy a Barca-focinak vége
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
Kinek kell még mennie?Nero. írta:
Könnyezek a Barca szurkolókon hogy van 5 pont hátrány úgy hogy az elmúlt 8 bajnokságból hatot megnyertünk de most azonnal mindenkinek mennie kell.
Láttad LE arcát mostanában? Szerinted úgy néz ki mint akiben benne van még egy szezon?
Ránézek, és látom rajta,hogy feladta. Ezt éreztem Pepnél is, '12 tavaszán...pedig ott egy hajszálon múlott a bl is.
Ha választani kell közülük, akkor nálam egyértelműn Koeman lenne a befutó. Elég komoly szakmai munkát végez már évek óta.visca el barca írta:sajnos teljesen esélytelen, hogy külsős jöjjön, betegesen fognak ragaszkodni a barca iskolához, cocu, kúman, eusebio, abelardo. kb ilyen neveket tudok elképzelni
De leginkáb Sampaolinak örülnék, nagyon durván összeszedné a csapatot taktikailag.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
És miért sajnos? Az Enrique-korszak annyira rosszul sült el ha tegyük fel holnap vége? Vagy Tito éve amikor rekord pontszámmal lettünk bajnokok?visca el barca írta:sajnos teljesen esélytelen, hogy külsős jöjjön, betegesen fognak ragaszkodni a barca iskolához, cocu, kúman, eusebio, abelardo. kb ilyen neveket tudok elképzelni
Könnyezek a Barca szurkolókon hogy van 5 pont hátrány úgy hogy az elmúlt 8 bajnokságból hatot megnyertünk de most azonnal mindenkinek mennie kell.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2017.01.10. 13:35:58-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- visca el barca
- Presidente del Barça
sajnos teljesen esélytelen, hogy külsős jöjjön, betegesen fognak ragaszkodni a barca iskolához, cocu, kúman, eusebio, abelardo. kb ilyen neveket tudok elképzelni
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nevek?Samper írta:Ráteszek még egy lapáttal. Új edzőként csak olyasvalakit hoznék, aki az elmúlt 8-10 évben nem volt a Barca közelében. Túl belterjessé vált a gondolkodás játékmódban is, személyekben is. Na persze mindezt a támadó foci keretein belül értem.
Ráteszek még egy lapáttal. Új edzőként csak olyasvalakit hoznék, aki az elmúlt 8-10 évben nem volt a Barca közelében. Túl belterjessé vált a gondolkodás játékmódban is, személyekben is. Na persze mindezt a támadó foci keretein belül értem.