Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Történt közben egy bejelentés...A lelátó is megtelt.Nero. írta: Az életben mindig egyszerűbb negatívnak lenni, pláne magyarként.
Igen, bocsi, ezt a hsz-t még az élő közvetítésekbe kezdtem írni a második gól előtt, úgyhogy csak benne maradt.Bob_Marley írta:Hahó, 2:0-ra vezetünk, vagy még a stream nem ért el odáig.![]()
Ahogy Tromort is írta, jó eséllyel ez a szerkezet a PSG elleni meccs "eredménye".. Valamit valamiért, ha ennek hála sikerül új lendületet kapni, és jövőre ismét lelkesen, kicsit felfrissülve játszani, akkor azt mondom "megérte" úgy kikapni. Meglátjuk, jelenleg úgy belelkesültem, hogy kicsit túl optimistán látom a dolgokat asszem, de az biztos, hogy ezt ma öröm nézni.Nero. írta:Nemrossz, de ezt elnézve azért fáj ez a PSG elleni zakó. Nem igaz hogy nem lehetett volna 3 héttel ezelőtt újítani...
Az életben mindig egyszerűbb negatívnak lenni, pláne magyarként.hedora írta:Hol vannak az emberek akik temették ezt a csapatot.... hol????
Hahó, 2:0-ra vezetünk, vagy még a stream nem ért el odáig.palesz77 írta:Eddig ez a meccs nálam 10/10, egyedül a gólok hiányoznak kicsit, de a játék kárpótol. Ha ezt a vonalat vinné tovább, és fejlesztené még tökéletesebbre Unzue esetleg, akkor maradhat..Hasonló gála van, mint tavaly ellenük, nem értem, hogy lehet ekkora kontraszt az idegenbeli meccsek meg a hazaik között velük. SR posztja is kulcs amúgy szerintem a jó játékhoz, vagyis az, amit a szélekkel csinált Lucho. Alba mondjuk biztos nem örül, hogy alig megy fel, de SR középpályára veló fellépéseivel ott van +1 ember, kisebbek a távolságok, jönnek a háromszögek, gyorsabban jár a labda.. Elől meg Neymar egyedül szétszedi a baloldalt, jót tesz neki a totális szabadság ma, a jobbszél meg Rafinhának hála nem kong az ürességtől, baromi jó nézni ezt a mait na..
ezzel az a baj, hogy nem lesz jobb a védekezésünk, az előre játékunk viszont megsínyli.TripleH írta:Szerintem Lucho kicsit próbálja koppintani Contét, hogy 2 védekezőbb játékos középre.
Szerintem Lucho kicsit próbálja koppintani Contét, hogy 2 védekezőbb játékos középre.Nero. írta:Iniesta megint sehol ez több mint nevetséges. Nyáron meg kell venni Verattit a helyére mert a spanyollal már nem lehet számolni.palesz77 írta:Barça line-up vs Celta: Ter Stegen, S.Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rafinha, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
Kíváncsi leszek, hogy sima 4-3-3 lesz, vagy a 3 védős rendszer, amivel mostanság kísérletezett Lucho. Remélem utóbbi.
Nem mindegy, hogy nem számolnak vele, vagy ő miatta nem lehet vele számolni.Nero. írta: Iniesta megint sehol ez több mint nevetséges. Nyáron meg kell venni Verattit a helyére mert a spanyollal már nem lehet számolni.
Iniesta megint sehol ez több mint nevetséges. Nyáron meg kell venni Verattit a helyére mert a spanyollal már nem lehet számolni.palesz77 írta:Barça line-up vs Celta: Ter Stegen, S.Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rafinha, Busquets, Rakitic, Messi, Suarez, Neymar
Kíváncsi leszek, hogy sima 4-3-3 lesz, vagy a 3 védős rendszer, amivel mostanság kísérletezett Lucho. Remélem utóbbi.