palesz77 írta:Ennyivel a vége előtt mondjuk ez szinte lehetetlen, de fog még a Real is nyilván pontokat hullatni. A kérdés az, hogy mi végre elkezdünk-e kiegyensúlyozottan játszani, vagy marad a hullámzó forma. Lucho távozása szerintem ilyen szempontból mentálisan jól jöhet, adhat egy plusz lökést a srácoknak. Kemény menet lesz, az biztos, remélem a csapatbanban most ezzel az 5 meccses győzelmi szériával megváltozott valami, és a kiegyensúlyozottság mintapéldánya lesz mostantól mindenki..

Akkor tényleg meglehet a bajnokság - is -, de szerintem a Real is úgy fog teperni, mintha az életük múlna rajta, közben a Sevilla se nagyon maradozik le egyelőre.. Jó kis véghajrá lesz ez úgy tűnik.
Számomra akkor lesz jó a véghajrá, ha mi nyerjük

Tepert a Real most is, de nem jött ki a lépés.
13 meccsünk van. 12 meccset mindenképp meg kell nyerni. Egyedül a Bernabeu-ban van mentség az esetleges pontvesztésre. A hazai meccseket simán be kell tudjuk húzni, idegenbe pedig gyengébb ellenfelekhez megyünk, ott is kötelező a győzelem.
Engem hogy őszinte legyek teljesen hidegen hagy már a BL, inkább az ifit küldeném ki, minthogy a Depor ellen pontokat hullajtsunk.
Más:
Lucho-ról meg annyit, hogy ha most visszaesik a csapat az biztos, hogy ő lesz a hibás. Kár volt bejelenteni egy ilyen kritikus időszakban. Úri ember módjára is lemondhatott volna a kupadöntő utáni sajtótájékoztatón.
Madridi bíráskodásról pedig annyit, hogy nekünk két pontvesztésünk van csak 2017-ben, mindkét meccset hoztuk volna, 4 ponttal jobban állnánk, ha korrekt a bíráskodás. A Real csak az utóbbi 2 meccsén "kapott" 3 pontot a bíróktól. Értem én, hogy unalmas a bajnokság, mert az utóbbi években csak mi nyertünk, de ez ilyen korszak. Az Aranygenerációnk ha végleg kimegy majd lesznek még szűkösebb éveink. Viszont a spanyol szövetség érdeke az, hogy kiszámíthatatlan legyen a végkimenetel, érzésem szerint ezért tolják kimondottan a Madridot. Ellenkező esetben lehet minket tolnának, ha a real nyer az utóbbi 8 szezonban 6 bajnoki címet mi meg csak 1-et. De sajnos én nem tudok olyan naiv lenni, hogy elhiggyem, hogy ez véletlen. Ebben a szezonban szinte minden fordulóban születnek vagy a mi, vagy a madrid meccsén kétes ítéletek. Foci= irdatlan mennyiségű pénz, nem csoda, hogy manipulálni próbálják és az sem csoda, hogy folyamatosan elvetik a modern eszközök bevezetését. Így könnyebb a manipuláció.