Szerintem Lucho őt lassan a lelátóra se engedi.Gareth Tello írta:Aleix meglepő módon ismét kimaradt a keretből...![]()
![]()

Szerintem Lucho őt lassan a lelátóra se engedi.Gareth Tello írta:Aleix meglepő módon ismét kimaradt a keretből...![]()
![]()
Pedig szerintem őt is előlehetne venni, mert nagyon sok labdát elszór,de ne bűnbakokat keressünk.MQuCsabi írta:Neymart nem bántanám most. Sajnos túl jól veszik ki a játékból, nagyon ráállnak Messi hiányában, ez egyértelmű. Ezáltal görcsösen akar is, talán kicsit el kéne "engednie" ezt és hamarabb szabadulni a labdától, akkor hasznosabb lenne.
Én se különösen "bántani" akarom, de nekem a játéka alapján úgy tűnik, ő sincs teljesen rendben fejben. Sokat cipeli a lasztit kétségbeesetten, ami gyakran labdavesztéssel végződik. Ugyanakkor a 'Gladbach ellen megmutatta, hogy elég kétszer megvillannia, de mostanában többször tűnt elég tanácstalannak a játéka.MQuCsabi írta:Neymart nem bántanám most. Sajnos túl jól veszik ki a játékból, nagyon ráállnak Messi hiányában, ez egyértelmű. Ezáltal görcsösen akar is, talán kicsit el kéne "engednie" ezt és hamarabb szabadulni a labdától, akkor hasznosabb lenne.
https://www.fcbarcelona.com/tickets/foo ... ll-tickets" target="_blankGeri11 írta:Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy a Barca-granada meccs mikor lesz pontosan? A jegyem okt.30-ra szól , de láttam már időpontot 29-re 20:45-ös kezdéssel is. Köszönöm
Na meg a jo oreg karacsony elotti fordulok rendre leszivtak mindig. Huelva elleni 0-3 felejthetetlenBob_Marley írta: Régen a Depor és a Zaragoza nagy munusuk volt. Évekig nem nyertek a Riazorban. Manapság már nyílván más, de mindenkinek van keresztje.
Régen a Depor és a Zaragoza nagy munusuk volt. Évekig nem nyertek a Riazorban. Manapság már nyílván más, de mindenkinek van keresztje.S.Agüero írta:Vannak ilyen csapatok, akiknek 1 csapat ellen megy nagyon, akkor felszívják magukat. Nekünk ilyen mumusunk még a Sociedad is. Realnak nem tudom, annyira nem szoktam követni a meccseiket.Atalanta írta:Azért még azt megjegyezném, hogy a Real és az Atletico is játszi könnyedséggel nyert itt, Vigóban.
Ha így játszanak a Real ellen, mint ellenünk az első félidőben, ők sem fognak nyerni.
Ezen a logikai vonalon elindulva azt is ki lehetne jelenteni, hogy az Alaves megvert minket, ergo jobbak nálunk, vagy hogy az Eibar ugyanolyan erősségű csapat, mint a Real, mivel ikszeltek.Atalanta írta:Azért még azt megjegyezném, hogy a Real és az Atletico is játszi könnyedséggel nyert itt, Vigóban.
Vannak ilyen csapatok, akiknek 1 csapat ellen megy nagyon, akkor felszívják magukat. Nekünk ilyen mumusunk még a Sociedad is. Realnak nem tudom, annyira nem szoktam követni a meccseiket.Atalanta írta:Azért még azt megjegyezném, hogy a Real és az Atletico is játszi könnyedséggel nyert itt, Vigóban.
A Real hazain éppen hogy csak verte őket, az Atletico valóban, viszont ők 0-0t játszottak a Municipalban ahol mi meg ötöt vágtunk a Leganesnek.Atalanta írta:Azért még azt megjegyezném, hogy a Real és az Atletico is játszi könnyedséggel nyert itt, Vigóban.
Én sem. Pl. a a bajnokságban kellett a Real kipukkadása is, ha nem esnek össze annyira, még a nagy menetelésünk is kevés lett volna a bajnoki címhez. Az Atleticonak meg jóval gyengébb volt a szezon, mint a 13/14-es és a tavalyi.bar olyan tavaszt meg egyet nem hiszem, hogy osszehozunk, akkor minden osszejott szinte.
Tenyleg nagyon hasonlo amugy, bar olyan tavaszt meg egyet nem hiszem, hogy osszehozunk, akkor minden osszejott szinte. Viszont eleg csak tavaly oszig visszamenni, erdemes lenne a november elotti hsz-eket elolvasni, ugyanez volt kb akkor is. Nem galaztunk novemberig egyszer se, a Celta es Sevilla elleni buktak utan mar sokan besoztak volna a Camp Nout, aztan megis egesz korrekt lett a szezon.Normandia írta:Tisztára az első év jut eszembe, annak is az őszi szakasza.