Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
SR azért tud hozzátenni az előre játékhoz, csak neheziti a dolgát, hogy Messi többnyire középen van, Rakéta meg gyenge formában volt az elmúlt meccseken, most jól játszott, de inkább védekeznie kellett, szóval nincs nagyon kivel összejátszania.Barca333 írta:Meglátásom szerint Gomes és S.Roberto nem tudnak a támadásokhoz érdemben hozzá tenni, ez részben meghatározta 50 percig a semmilyen támadójátékunkat. Persze Iniesta most tért vissza, de Denis szerintem sokkal kreatívabb, mint Gomes. S.Robi helyére meg ugye nincs alternatíva. Még annyi hogy Umtitit jobban el tudom képzelni középső védőnek egy fontos meccsen, mint a 120 centis Mascheranot.
Tata Barcaja 14. forduló után 40 ponttal vezette a tabellát.defender3 írta:Ha a Tata féle Barca a kiindulási szint akkor most merre vagyunk tőle? Lefelé vagy felfelé és mennyivel?
Hat amiket a Roma kihagyott a Bernabeuba az se volt semmi.randomguy írta:Roma? Gondolom a Wolfsburgra gondoltálNero. írta:Nehéz szavakat találni erre. Valószínűleg igazoltak egy komolyabb samant mert ami a Roma elleni BL meccs ota zajlik náluk arra mar nincs magyarazat.
nekünk jelenleg egy osasuna/granada is gondot okozbujna írta:Még megyünk az Atletihez és a Reálhoz is idegenbe.

Roma? Gondolom a Wolfsburgra gondoltálNero. írta:Nehéz szavakat találni erre. Valószínűleg igazoltak egy komolyabb samant mert ami a Roma elleni BL meccs ota zajlik náluk arra mar nincs magyarazat.
Mondjuk nem Ramosra fogadni mikor az utolsó percről van szó, elég gyér teljesítmény.visca el barca írta:
hiába noh az évekmondjuk én ronaldotol vártam a 93. percben, de hát tévedni emberi dolog.
hiába noh az évekStalkyard írta:A rutin.visca el barca írta:én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk![]()

Én is ugyanígy tettemvisca el barca írta:én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk
A rutin.visca el barca írta:én rutinosan elkapcsoltam a 85. percben, nem voltam rá kívancsi, hogy egy beívelésből gólt kapunk