Rivaldo11 írta:Azért ez ameccs arra jó volt, hogy látni klehessen: Ez a real már tényleg csak akkor nyerhet, ha mi bénázunk. Semmiféle stílusuk nincs. Nem igazán kontráznak, viszont dominálni nem tudnak, az arab annyit elért, hogy hisznek magukban, és ez egyelőre elég. Egyelőre.
Mert el kell jönnie a pillanatnak, amikor ki kell derüljön, hogy hova is valók igazából.
Azért azt tegyük hozzá, hogy Kroos nem játszott náluk, valamint Bale és Morata sem volt. Casemiro is egy elég rossz húzás volt Zidanetól.
Én azért nem húznám le őket ennyire. Nagy hajtást egyáltalán nem vettem észre rajtuk, nem is voltak ráutalva a 3 pontra.
Benzema meg akkora egy nulla volt, hogy Suárez legrosszabb napjain nem hoz ilyen szintet, mint a francia. Morata el tudott volna itt tenni 1 gólt biztos.
Sok meccset behúznak itt szerencsével, meg igen, valójában foghatóak lettek volna, ha kihasználjuk a helyzeteinket, viszont náluk is voltak hiányzók, valamint tényleg nem éreztem rajtuk, hogy megszakadnak a pályán.
Én Messi középre húzódásával nagyon nem vagyok kibékülve. Hajlamos így eltűnni a bolyban, ami középen van. Semmi váratlant nem tud így húzni ezáltal. A jobb szél meg nagyon üres. SR hiába fut fel, nincs kivel összejátszon. Valamint így Messi nem zár vissza a jobb oldalt védekezni, amivel megintcsak a csapatvédekezés gyengül. Rakitic sem tud előre játszani, az az egész jobb oldal egy nagy nulla így, kezdve SR jhv poszton való játszatásától.
Remélem télen hozunk valakit a posztra.