Jómagam nem vagyok csalódott a tegnapi meccs miatt, szerintem igazságos eredmény született. Nem voltunk jobbak náluk és nem mondanám, hogy bárkit is hibáztatni kéne. Messi, Busquets és Suarez a szokásosnál gyengébb teljesítmény hoztak, de mint utólag kiderült az első kettőnek volt is rá oka. A többiek teljesen rendben voltak. Mascherano sem volt rossz, ha azt a szerencsétlen elcsúszását nem számolom. Alba és Rakitic is jót játszott.
Számomra továbbra is pozitív Sergi Roberto játéka hátul. Tegnap szinte vizslaként figyeltem és mondhatom, hogy minimális hibával hozta le a meccset.
Andre Gomes miatt aggódtam, mert egy kicsit lassúnak tartom, de teljesen korrektül teljesített. Nem bánnám, ha Busquetsnek adnának időt regenerálódni, hogy többet láthassam AG játékát...
Egyetértek LE-vel abban, hogy szintmérőnek tökéletesen megfelel ez a meccs. Jelenleg itt tartunk. Részemről megnyugodtam, hogy az előbbi két játékos ilyen komoly meccseken is tudja hozni azt a szintet ami ide kell.
Kivételesen láttam a Real meccséből is valamennyit. Már csak azért sem vagyok elégedetlen a tegnapi eredménnyel, mert ők viszont sokkal jobbak voltak és mégsem tudtak nyerni.