Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ter Stegen will be sidelined for 2 weeks. Goalkeeper won't be available for games against Alaves, Celtic, Leganes, Atleti. [@Alfremartinezz]S.Agüero írta: Itt az esély Cillessen előtt.
csak a rend kedvéért: elszúrtad az idézést az nem én vagyok! én "visca el barca" sommás jóslatára reagáltam, miszerint.....a bilbaoi derbin sem fogunk megizzadni....a magyarázatát már nem is boncolgatom, mert azzal még nagyobb ellentmondásba keverte magát miután a szokásos stílusában szóvátette, hogy nem dícsértem eléggé és nem gratuláltam a nyitó (6:2) meccsért...Samper írta:Nem tudom, hogyan nézed a meccseket, de LE-nél már régen megszűnt a középpályás dominancia. Rakitic nagyon fontos láncszem a csapatban, de nem klasszikus középpályás játékkal, hanem azzal, hogy besegített a védekezésbe is Alves helyett, időnként a befejezésbe is, általában meg ő volt az összeköttetés a védelem és MSN között. Ini, amíg a régi játékát játszotta, idegen testté vált és csak tavasszal kezdett mást játszani. De akkor se volt meghatározó ember a csapatban, csak jobb, mint a helyére időnként betett Arda. De SR-nél azon a poszton nem volt jobb. Most, hogy SR más feladatot kapott, benyomásom szerint Gomes lehet Ini elsőszámú riválisa.visca el barca írta:mess2009 írta:
valószínűleg az, hogy 1X éve elit játékosok játszanak azon a poszton és őket szokta meg a szemem. igazából van akár 4 (!) alternatíva is iniesta helyére (arda, AG, DS, rafi), és bár AG még nem mutatta meg mit tud (valenciában nem nagyon figyeltem), de kb. egyik játékosban se érzem, hogy akár 50%-át is lehozná ini teljesítményének. pedig nálunk a kp mindig kulcsfontosságú volt, de sanszos h amint ini befejezi, ez a kp-s dominancia véget fog érni.
A dominancia a labdabirtoklási fölény mellett nem vitatható. De ebben a két szél, valamint a hátrébb játszó Messi és Rakitic volt a meghatározó. Ini inkább kiegészítő ember volt, ahogy SR is, ha középpályán játszott. Busi többet jött előre, mint azelőtt, sok labdát adott el és hosszú átadásai úgyszólván nem voltak.palesz77 írta: Mondjuk ez után a kijelentésed után ezt tőled is meg lehetne kérdezni.. Ini meg Busi nem voltak meghatározó emberek? Jó tudni. Lucho első évére még ezt rá lehet húzni, viszont erre a szezonra már nem. 4-0-ás Clásico, Kupadöntő, nem tudom ezeken szerinted Ininek milyen szerepe volt, de már érdekelne.. Nem ők a játékunk alfája és omegája, mint Pep idejébe, ez tény, de attól még ugyanúgy a játékunk alapja a középpályás dominancia, ezen az MSN se változtatott.
nem. általában trailer alapján döntöm el, hogy ki jó meg ki nemSamper írta:Nem tudom, hogyan nézed a meccseket
Mondjuk ez után a kijelentésed után ezt tőled is meg lehetne kérdezni.. Ini meg Busi nem voltak meghatározó emberek? Jó tudni. Lucho első évére még ezt rá lehet húzni, viszont erre a szezonra már nem. 4-0-ás Clásico, Kupadöntő, nem tudom ezeken szerinted Ininek milyen szerepe volt, de már érdekelne.. Nem ők a játékunk alfája és omegája, mint Pep idejébe, ez tény, de attól még ugyanúgy a játékunk alapja a középpályás dominancia, ezen az MSN se változtatott.Samper írta:Nem tudom, hogyan nézed a meccseket, ... Ini, amíg a régi játékát játszotta, idegen testté vált és csak tavasszal kezdett mást játszani. De akkor se volt meghatározó ember a csapatban, csak jobb, mint a helyére időnként betett Arda.
Nem tudom, hogyan nézed a meccseket, de LE-nél már régen megszűnt a középpályás dominancia. Rakitic nagyon fontos láncszem a csapatban, de nem klasszikus középpályás játékkal, hanem azzal, hogy besegített a védekezésbe is Alves helyett, időnként a befejezésbe is, általában meg ő volt az összeköttetés a védelem és MSN között. Ini, amíg a régi játékát játszotta, idegen testté vált és csak tavasszal kezdett mást játszani. De akkor se volt meghatározó ember a csapatban, csak jobb, mint a helyére időnként betett Arda. De SR-nél azon a poszton nem volt jobb. Most, hogy SR más feladatot kapott, benyomásom szerint Gomes lehet Ini elsőszámú riválisa.visca el barca írta:mess2009 írta:
valószínűleg az, hogy 1X éve elit játékosok játszanak azon a poszton és őket szokta meg a szemem. igazából van akár 4 (!) alternatíva is iniesta helyére (arda, AG, DS, rafi), és bár AG még nem mutatta meg mit tud (valenciában nem nagyon figyeltem), de kb. egyik játékosban se érzem, hogy akár 50%-át is lehozná ini teljesítményének. pedig nálunk a kp mindig kulcsfontosságú volt, de sanszos h amint ini befejezi, ez a kp-s dominancia véget fog érni.
Én Inivel kapcsolatban elég elfogult vagyok, lévén kedvenc játékosom sok-sok éve, de ilyen idősen ő is stabil csere volt, és olyan hatalmas konkurenciával sem bírt. De Xavit is hányan el akarták akkortájt adni.visca el barca írta: de kb. egyik játékosban se érzem, hogy akár 50%-át is lehozná ini teljesítményének. pedig nálunk a kp mindig kulcsfontosságú volt, de sanszos h amint ini befejezi, ez a kp-s dominancia véget fog érni.
Ezek meccsen mert szamok, regebben a kozeppalyan nem volt annyi terulete futni szerintem, megneznek egy uj statisztikat errol. Tegnap is siman vegigrobogott tobbszor is a partvonal mellett, es sorra otthagyta az embereket, nem volt lassu egyaltalan szerintem.Cseri írta:Ez egy korábbi-talán 2013- írás,nyilván nem perdöntő, és a módszertan is vitatható, de mutat(hat) valamit:
http://www.weloba.com/article/messi-is- ... est-player
E szerint Messi a leggyorsabb,aztán Alba, végén SR és Xavi.
Ez egy korábbi-talán 2013- írás,nyilván nem perdöntő, és a módszertan is vitatható, de mutat(hat) valamit:recrea írta:Ki kezdte el ezt a marhaságot itt, h SR lassú? Lehet nekem kellene szemészhez mennem, de egyáltalán nem látom lassúnak. Arda meg lecserélte a husit izomra, sztem nagyon látszik a mozgásán, de ő valóban nem egy Bolt.Cseri írta:Igen, és ide vehetjük Ardát,SR-t is.
Ha addig egy fiatal se robbant - a Denis felé irányuló optimizmusom ellenére, szerintem is van rá reális esély -, akkor tuti jönni fog egy Verratti szintű játékos a helyére, domináns középpálya nélkül lőttek a játékunknak, ezen meg Messi se tud változtatni, még ha hátrébb is jön. De az remélhetőleg még 2 év legalább.visca el barca írta:de sanszos h amint ini befejezi, ez a kp-s dominancia véget fog érni.
úgy, hogy múlthéten semmit nem fociztak, ment a lötyögés ezerrel, talán ha volt 1 kapura lövésük (lehet 2), most meg mentek mint akit vért ittak. nem tudom, hogy ez a hazai pályának, vagy nekünk szólt de ég és föld volt a között amit tegnap meg múlt héten játszottakmess2009 írta:akkor most hogy is van?!
valószínűleg az, hogy 1X éve elit játékosok játszanak azon a poszton és őket szokta meg a szemem. igazából van akár 4 (!) alternatíva is iniesta helyére (arda, AG, DS, rafi), és bár AG még nem mutatta meg mit tud (valenciában nem nagyon figyeltem), de kb. egyik játékosban se érzem, hogy akár 50%-át is lehozná ini teljesítményének. pedig nálunk a kp mindig kulcsfontosságú volt, de sanszos h amint ini befejezi, ez a kp-s dominancia véget fog érni.palesz77 írta:Szerencsétlen Denisszel nem tudom mi bajod
Ki kezdte el ezt a marhaságot itt, h SR lassú? Lehet nekem kellene szemészhez mennem, de egyáltalán nem látom lassúnak. Arda meg lecserélte a husit izomra, sztem nagyon látszik a mozgásán, de ő valóban nem egy Bolt.Cseri írta:Igen, és ide vehetjük Ardát,SR-t is.barlacy írta:Jól küzdöttünk, megérdemelten nyertünk.Nekem feltűnt Rafinha feltűnő lassúsága.
Igen, és ide vehetjük Ardát,SR-t is.barlacy írta:Jól küzdöttünk, megérdemelten nyertünk.Nekem feltűnt Rafinha feltűnő lassúsága.