Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha olyan egyszerű lenne nyilván már megtették volna, de nem lehet a komplett bírói garnitúrát fenekén billenteni.Egyrészt elismernék hogy a játékvezetés szánalmas, másrészt kiknek a kezébe adod utána a sípot.Az olaszoknak is volt egy ilyen korszaka és ott is meg kellett várni mig felnőtt egy generáció akik nem vakhangyaként mászkáltak fel alá és még most se tökéletes.Petr írta:Tényleg célszerűbb elfogadni, hogy értékelhetetlen a játékvezetés, mint tenni ellene. Az a baj, hogy a szövetség is így gondolkozik.
Ez igaz, de felmerül a kérdés, hogy akkor MIÉRT nem vezették be eddig? Már nagyon régóta adott a technika, és sok sportban bevezetik, akkor eddig miért nem tették meg a világ (egyik) legnépszerűbb sportjában?!Petr írta:Két opció van. Vagy a szezon végén lecsúszik az egyik csapat éppen a bajnoki címről, BL-helyről vagy akármiről, mert velük kevésbé volt korrekt a játékvezetés, vagy az ilyen szituációkat visszanézik, hogy az idény lezárultával ne lehessen mutogatni. Nem értem, hogy miért választaná bárki azt az opciót, ami kevésbé nyújt egyenlő bánásmódot. Olyan nincs, hogy az élet egyenlően visszaadja.palesz77 írta:De ilyen meccse minden csapatnak van a bajnokságban, hogy semmi nem megy be, vagy a bíró téved, fognak még a javunkra is ítélni, nem az ő ténykedésükön fog szerintem múlni, hogy bajnokok leszünk-e.
Persze nem csak ezeken múlik, de ezen egyáltalán ne múljon, ha meg lehet valósítani. A játék a teljesítményen múljon, és ne a bírók (in)kompetenciáján.
Elismerem, hogy minden kimaradt, és a csapat önmagának is köszönheti, hogy döntetlen lett, de normális bírói döntésekkel nem a +2 pontért háborognánk.
Két opció van. Vagy a szezon végén lecsúszik az egyik csapat éppen a bajnoki címről, BL-helyről vagy akármiről, mert velük kevésbé volt korrekt a játékvezetés, vagy az ilyen szituációkat visszanézik, hogy az idény lezárultával ne lehessen mutogatni. Nem értem, hogy miért választaná bárki azt az opciót, ami kevésbé nyújt egyenlő bánásmódot. Olyan nincs, hogy az élet egyenlően visszaadja.palesz77 írta:De ilyen meccse minden csapatnak van a bajnokságban, hogy semmi nem megy be, vagy a bíró téved, fognak még a javunkra is ítélni, nem az ő ténykedésükön fog szerintem múlni, hogy bajnokok leszünk-e.
Alapból egyetértek a videóbíróval, ezeknél a szituknál nyugodtan lehetne használni, úgyis áll a játék. De ilyen meccse minden csapatnak van a bajnokságban, hogy semmi nem megy be, vagy a bíró téved, fognak még a javunkra is ítélni, nem az ő ténykedésükön fog szerintem múlni, hogy bajnokok leszünk-e.Petr írta:Vagy az ehhez hasonló esetekhez vezessék be a videóbírót, hogy ne ilyen fatális hibákon dőljön el akár bajnokságok sorsa.
Vagy az ehhez hasonló esetekhez vezessék be a videóbírót, hogy ne ilyen fatális hibákon dőljön el akár bajnokságok sorsa.MQuCsabi írta:Baromi egyszerű az egész történet. Nem fújták be, mert előtte Piqué háromszor is összeesett a semmiért. Sajnos ez a farkast kiáltok tipikus esete. Nem kell a hiszti és akkor, mikor tényleg faultolnak, be fogja fújni a bíró, effelől ne legyen kétség.![]()
Sajnos a latinos futball rákfenéje, hogy sok a hiszti és ami a szépségét is adja, hogy lélekkel játszanak, de, ha nem úgy történik valami, ahogy eltervezték, akkor meg jön a sírás és ezzel maguk alatt vágják a fát.
Sajnos én lemaradtam az első meg nem adott gólról, azt nem láttam.vinszentvega írta: 3, 2 szabályos golt nem adtak meg, illetve két tiszta tizit sem( ha Ney rossz tizi lövéseit vesszük alapul, akkor is berugta volna legalabb az egyiket)
4, tudom tudom nem illik összeesküvés elméleteket gyártani, de csak nekem tűnik, úgy, hogy idén megvan az, hogy kivel akarják megnyeretni a bajnokságot?!?!?!
Szerintem sem a motivációval van a gond. Viszont én pont emiatt vagyok mérges a csapatra és az edzőre is. Fejben ennél jóval több kell elöl és hátul is. City ellen is Gomes-nek üres kapuba illett volna bepofozni és akkor azt hiszem 2-2, más meccs.LG írta: Én nem igy gondolom, az utolsó másodpercekig kapartunk a győzelemért, egy motiválatlan csapat nem ilyen. Emlékszem Rijkaard utolsó évében volt olyan meccs, hogy x-re álltunk, és au utolsó néhány percben a kezdőkörben passzolgattak Ronaldinhoék, na az a motiváció hiánya, nem ez. Én ezért nem is vagyok kiadva a csapatra, mert látom, hogy akarnak, csak nem megy.
És Bobnak igaza van, csak az Alaves elleni vereségnél volt igazán gáz a csapat. Az Atletico, a Celta, a City és a Malaga ellen a pontvesztés ellenére láthattunk biztató dolgokat is.
Én nem igy gondolom, az utolsó másodpercekig kapartunk a győzelemért, egy motiválatlan csapat nem ilyen. Emlékszem Rijkaard utolsó évében volt olyan meccs, hogy x-re álltunk, és au utolsó néhány percben a kezdőkörben passzolgattak Ronaldinhoék, na az a motiváció hiánya, nem ez. Én ezért nem is vagyok kiadva a csapatra, mert látom, hogy akarnak, csak nem megy.mindenképpen a motiváció hiányának tudható be
Csak náluk nincs meg a játékosállomány hozzá, Grizes se egy Messi, Koke se egy Xavi, Saúl meg aztán végképp nem egy Ini..bali 15 írta:Náluk tökjól működne az amit Guardiola játszatott Messivel. Fals9es, ha pedig éppen nincsen elől, majd ő jól kiugratja a szélről beindulókat. Griezmann tökéletes erre a szerepre...
Akaratgyengének nem mondanám azért úgy komplett az egész csapatot. Én akivel kapcsolatban ilyen gondot látok az talán egyedül Paco, esetleg még Busquets. A többiek kapartak. Neymar is nem egyszer igyekezett labdát szerezni/visszaszerezni. A baj inkább az, hogy fejben nem vagyunk már hónapok óta rendben. Vannak 10-20 percek, amikor pörög a csapat, de vannak teljes 90 percek amikor annyi a hiba, mint egy felkészülési meccsen (se). Ami aggaszt az az, hogy Lucho úgy tűnik ezt a problémát nem tudja orvosolni. Neymar-nak is inkább forognak a gondolatai a "filmes karrierje" körül, mint a meccsek körül...Atalanta írta:Most olvasom a hivatalos honlapon, hogy ez az eszelős Enrique még dicsérte a csapatot, mintha nem látná hogy egy tehetetlen, akaratgyenge csapatot csinált fél év alatt. Ez a Paco gyerek kinek az ötlete volt? Persze dícséretet ő is kapott a mi jó Louisunktól, ennyi erővel pl Böde is beszállhatott volna, ennyit ö is csinált volna 90 perc alatt.
Paco, mehetsz vissza ahonnan jöttél! Régen volt ilyen [auto_cenzúra] csatárunk, talán Gudjohnsen volt ilyen képzetlen, de most sikerült egyet kihalászni!
Ez meg megint igaz. Az Alaves ellen ez 100%-ban Lucho sara volt, most azért nem egészen, mert Messi, Iniesta, Umtit sérüléséhez, Suárez eltiltásához semmi köze sem volt a mesternek. Alba és Rakitic viszont minden további nélkül kezdhetett volna. Bár kétlem, hogy sokat segítettek volna.visca el barca írta:lássuk be őszintén, ha ennyi töltetlék játékos van a pályán nem megy. DS, arda, rafinha, pákó... mint max csere szint. nagyon nem tesz jót ez a sok sérülés, meg ez az állandóan felforgatott kezdő 11