Ezt majd akkor látjuk, amikor Iniesta egészséges lesz, Neymar pedig visszatér. Én sajnos nem hiszek a nagy rotációban, pedig kvázi most kötelező, máskülönben több dolgot is el lehet sztem cseszni.Samper írta:Látszik, hogy idén már nem a gála - kispad rendszer lesz. Umtiti, Gomes , Arda és Alcacer egyenrangú tagjai lesznek a csapatnak - talán még Digne is. Ezzel nehetebbé válik az ellenfél edzőinak a dolga a taktika kitalálásában.
(Rafinha becserélését nem ide sorolom, hanem annak kivédésére, hogy a papa akciózni kezdjen.)
Bajnoki Mérkőzések
Látszik, hogy idén már nem a gála - kispad rendszer lesz. Umtiti, Gomes , Arda és Alcacer egyenrangú tagjai lesznek a csapatnak - talán még Digne is. Ezzel nehetebbé válik az ellenfél edzőinak a dolga a taktika kitalálásában.
(Rafinha becserélését nem ide sorolom, hanem annak kivédésére, hogy a papa akciózni kezdjen.)
-
- Jugador del Barça
Jól küzdöttünk, megérdemelten nyertünk.Nekem feltűnt Rafinha feltűnő lassúsága.Nem ekézném Denist, sokkal inkább Suarezt, akinek egy jó megoldása nem volt.Kapusunk? Megfogja őrjíteni az ellent!
érkőzések 16-17visca el barca írta:jó kis hajtós meccs volt, ennek ellenére egy percig nem izgultam, hogy kiegyenlítenekigazi szenvedős 3 pont volt, ezekből lehet erőt meríteni. TS-t mindig fikáztam, ma volt két eladott labdája, de amúgy halál nyugalomban tolta végig
majd palesz keres reggelre (8-ra meglegyen
) egy statot, összehasonlítva más meccsek mezőnyjátékosaival (türhő costát, cavanit, fernandinhot meg de rossit kérném
) h ki mennyit passzolt. furcsa volt látni h nem tilitoliztunk a16-os előtt, hanem szinte minden támadásunk kontra volt, nem tudom, láttam e már ilyet az elmúlt 20 évben
DS továbbra is rém gyenge, eddig volt itt 5-6 meccse, egyen sem ütötte meg a szintet, remélem nem ő lesz LE új szereleme. amúgy nagy rejtély h ez a bilbao hogy tudott múlthéten kikapni gijonban
HozzászólásSzerző: visca el barca » 2016.08.21. 18:42:43
elnézve a bilbao mai teljesítményét, jövőhéten se fogunk nagyon megizzadni...

Kép
akkor most hogy is van?!

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Többet passzolt mindenkinél, elégedj meg ennyivel..visca el barca írta:majd palesz keres reggelre (8-ra meglegyen) egy statot, összehasonlítva más meccsek mezőnyjátékosaival (türhő costát, cavanit, fernandinhot meg de rossit kérném
) h ki mennyit passzolt.
...
DS továbbra is rém gyenge, eddig volt itt 5-6 meccse, egyen sem ütötte meg a szintet, remélem nem ő lesz LE új szereleme.

Szerencsétlen Denisszel nem tudom mi bajod, de valamiért nagyon nem fér a begyedbe látom..

- visca el barca
- Presidente del Barça
jó kis hajtós meccs volt, ennek ellenére egy percig nem izgultam, hogy kiegyenlítenek
igazi szenvedős 3 pont volt, ezekből lehet erőt meríteni. TS-t mindig fikáztam, ma volt két eladott labdája, de amúgy halál nyugalomban tolta végig
majd palesz keres reggelre (8-ra meglegyen
) egy statot, összehasonlítva más meccsek mezőnyjátékosaival (türhő costát, cavanit, fernandinhot meg de rossit kérném
) h ki mennyit passzolt. furcsa volt látni h nem tilitoliztunk a16-os előtt, hanem szinte minden támadásunk kontra volt, nem tudom, láttam e már ilyet az elmúlt 20 évben
DS továbbra is rém gyenge, eddig volt itt 5-6 meccse, egyen sem ütötte meg a szintet, remélem nem ő lesz LE új szereleme. amúgy nagy rejtély h ez a bilbao hogy tudott múlthéten kikapni gijonban 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- randomguy
- Capitá del Barça
nagyon örülök ennek a győzelemnek, nagyot küzdöttünk, fontos 3 pont.
rakitic egyértelműen mom, sokkal többször csatlakozott a támadásokhoz, palesz elmékledése beválni látszik
roberto meg... lemerem fogadni ha nem itt játszana, hanem valamilyen másik csapatban lenne kezdő jhv a fél fórum érte sírna és nem bellerin és társaiért. elképesztően jól játszott ő is, és alba is.
de a kapu előtt elképesztő mit össze bakiztunk már megint... simán le lehetett volna zárni és akkor nem lett volna ekkora iram..
rakitic egyértelműen mom, sokkal többször csatlakozott a támadásokhoz, palesz elmékledése beválni látszik

roberto meg... lemerem fogadni ha nem itt játszana, hanem valamilyen másik csapatban lenne kezdő jhv a fél fórum érte sírna és nem bellerin és társaiért. elképesztően jól játszott ő is, és alba is.
de a kapu előtt elképesztő mit össze bakiztunk már megint... simán le lehetett volna zárni és akkor nem lett volna ekkora iram..

Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
Voltak hibák, gyengébb teljesítmények, de ki lett szenvedve. Iszonyú értékes 3 pont. Hiába volt szoros a végéig, nem nagyon engedtük őket közel a kapuhoz. Messi mezőnyben jó volt, a támadó harmadban mintha nem is ő lenne. Máskor ennyi helyzetből mesterhármast lő. Suarez-nek rossz napja volt. Nála az ilyen.
Akiket ma ki lehet emelni az Rakitic, Arda, Alba és SR.
Örülök, hogy Rafinha se lett elfelejtve.
Akiket ma ki lehet emelni az Rakitic, Arda, Alba és SR.
Örülök, hogy Rafinha se lett elfelejtve.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nehéz terep, nehéz meccs, de három pont, Rakitic amúgy is a meccs egyik legjobbja volt, nagyon kellett a fejese. Bilbao is nagyon tepert, de jól játszottunk és visszavertük a rohamokat. Nagyon nagy volt az iram, de végig bírtuk, pedig még szezon eleje van és nem olyan az állapot, ez plusz dicséret a fiúknak.

Nem volt ez olyan rossz! A San Mamesben kidolgoztunk 4-5 ziccert, sajnos csak 1-et rúgtunk be.
SR közben a világ egyik legjobb szélsővédője lett. És csak jobb lesz.
SR közben a világ egyik legjobb szélsővédője lett. És csak jobb lesz.
Ahhoz képest, hogy 22 éves, és ezek voltak az első tétmeccsei a csapattal.visca el barca írta: kihez/mihez képest? az jó játék, hogy egy kp-s nevét 10 percig nem hallod?
Egy játékos attól még lehet hasznos, hogy nem hallod a nevét.

Pl. Betis ellen Denis többször jól mozgott be az ellenfél védői mögé/közé, ezzel nagyobb területet biztosítva a többieknek.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
sokat segít egy játékos teljesítményének megítélésében, ha a szemünknek hiszünk és nem a fülünknek.

En is inkabb Gomest tettem volna be. Umtitinek orulok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2016.08.28. 19:28:10-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Jó ómen ha ezt tolod, SR-nél is így kezdődöttvisca el barca írta:
kihez/mihez képest? az jó játék, hogy egy kp-s nevét 10 percig nem hallod?

- visca el barca
- Presidente del Barça
kihez/mihez képest? az jó játék, hogy egy kp-s nevét 10 percig nem hallod?Messias2 írta:Azért mert az előző meccseken jól játszott.visca el barca írta:kis suarezt nem tudom minek erőlteti ennyire....
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Azért mert az előző meccseken jól játszott.visca el barca írta:kis suarezt nem tudom minek erőlteti ennyire....

- randomguy
- Capitá del Barça
addig kell bizonyítani még nincs iniesta, utána már nehéz leszvisca el barca írta:kis suarezt nem tudom minek erőlteti ennyire....
- visca el barca
- Presidente del Barça
kis suarezt nem tudom minek erőlteti ennyire.... 

- randomguy
- Capitá del Barça
jó látni hogy enrique bízik umtitiben, ma nehéz pályára megyünk, biztos több dolga lesz mint eddig volt, de bár ne lenne ígyMessias2 írta:Official lineup Barça vs Bilbao: Ter Stegen, Sergio Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, D. Suárez, Messi, Arda, Suárez

- palesz77
Gomest vártam a kezdőbe, remélem egy 30 percet kap majd azért. Umtitinek örülök, jó kezdő.Messias2 írta:Official lineup Barça vs Bilbao: Ter Stegen, Sergio Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, D. Suárez, Messi, Arda, Suárez
Official lineup Barça vs Bilbao: Ter Stegen, Sergio Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, D. Suárez, Messi, Arda, Suárez
Umtiti
Umtiti

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2016.08.28. 19:03:36-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Csakhogy egy " jó" hír is legyen mára azon kívül hogy a nehéz San Mamesban lépünk pályára:
A játékvezető Mateu Lahoz lesz
A játékvezető Mateu Lahoz lesz
- palesz77
Amíg "eltűnt" is folyamatosan játékban volt, egy ténylegesen gyenge meccse volt eddig, amikor Gomessel együtt játszott - Sevilla ellen talán. Előző meccsen se volt talán egy kiugratása se, mégis folyamatosan játékban volt, jól helyezkedett, jól mozgott be, szerelt, egyszóval csinált mindent, amit ennyi idősen kell a posztján. Szóval stabil embernek ő is megfelelhet, csak kicsit előrébb, mint Gomes - a pár meccs alapján legalábbis.S.Agüero írta:Denis eddig hullámzó teljesítményt nyújtott, néha eltűnt, néha viszont adott nagy labdákat.
- MatyiG
- Adminisztrátor
Denis eddig hullámzó teljesítményt nyújtott, néha eltűnt, néha viszont adott nagy labdákat. Gomes sem mutatott semmi olyat eddig, amitől kezdő lehetne. Stabil embernek megfelel viszont szerintem.
- visca el barca
- Presidente del Barça
arról nem is beszélve, hogy DS egyelőre semmi olyat nem mutatott ami alapján iniesta hiányában stabil kezdő lehetne.palesz77 írta:Gomes kezdő lesz szerintem, Denis sokat játszott mostanában, és a portugálnak is kellenek a percek