Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt hiszem ez a hozzászólás foglalja össze legjobban a jelenlegi helyzetünket! Fölösleges temetni a csapatot és rágódni a vereségen. Ahogy te is írtad a következő meccsre kell koncentrálni és tanulni a hibákból.kanty írta:Kicsitt lenyugodva a mecs után:
Kikaptunk és ezt teljesen megérdemeltük. Ilyen játékkal ne nyerjen egy csapat, akkor se ha a Barcelonáról van szó.
Hiányzott a játékból a lendület, a kreativitás, a gyorsaság és ami talán a legfontosabb az akarat. Miután kiegyenlitettünk azt hittük, h sima lesz és ezután következik a gála. Hát nem igy lettA második félidő elején kellett volna megfogni a mecset és 2-3 gólt szerezni és akkor már bisztosan nem lepett volna meg a Kazan.
Ez is csak egy mecs volt . Értékelni kell és TANULNI A hibákból, h következőkör már jobb legyen.
Talán nem is jött rosszkor ez e vereség. Legalább újra elhiszik a játékosok, h Ők sem verhetetlenek és ha nem dolgoznak keményen és nem küzdenek akkor nem lesz jó vége az egésznek.
Remélem, h Pep rendett rak majd a fejekbe és aki megérdemli az meg is kapja a bűntetését.Elfogadhatatlan ilyen szintem, h egy csapat igy lekontrázzon. Kipasszoltak simán, és mi ezt végignéztük.
Csak hirnévvel nem lehet mecseket nyerni.
Nem temetem a csapatot, nincs is értelme és azt se mondom, h olyan komoly gondok lennének, de ez a vereség intő jel volt. Megmutatta, h miben kell javulni és mikre kell oda figyelni.
Ha Pep és a csapat kitudja javitani a hibákat akkor nem lesz gond.
Most jön pár könnyebb bajnoki, legalábbis papiron könnyebb. Ezeken kell jól játszani és vissza hozni a csapat játékába a lendületet.
Azért tavaly hetente egy mérkőzés volt, most pedig végig 3 naponta fog a csapat játszani. Tavaly tavasszal voltak inkább sűrűbben a meccsek. A mostani szezont a VB miatt előbb le akarják zavarni. Hiányzik a normális cserepad a Barcánál. A 3 törpének nincs normális cseréje, sőt Ibrának sem.Léfe írta:Ha az alábbi állitás igaz, mármit a fárdtság, akkor végünk. Csak a bajnokság elején járunk. Tavaj a végéig jól birtuk. A Reál kerete jóval bővebb, több a rotácios lehetőség. Aztán ment a gunyolódás, hogy mennyi játékost vesznek.
Az igazolásokkal kapcsolatban én azt vártam a Barcától a nyáron, hogy a keretet úgy erősítik, hogy az alapemberek maradnak, és kiegészítő posztokon jönnek az erősítések. A középpályán kreatív ember, a balszélre valaki, illetve egy balhátvéd (jött is maxwell személyében) esetleg egy jobbhátvéd.herlius írta:Lényegében egyetértek veled és mégsem. Tény, hogy rövid a kispadunk, de az általad említett játékosok (Gudi ill. Keirrison) nem hiszem, hogy bármit is megoldanának. A fő probléma ugyanis szerintem nem az, hogy a kiegészítő embereink nem teljesítenek jól. Sokkal inkább az alapemberek halovány játéka aggasztó. A tavalyi cserepadunk sem volt szemernyivel sem erősebb, sem Gudi, sem Hleb nem tudott érdemben hozzátenni a játékhoz, vagyis vesztett helyzetből ők már nem tudtak újítani. Az ő szerepük csupán az volt, hogy egy már megnyert meccsen Xavi, Messi vagy Iniesta pótlását megoldották. Másik szerepük pedig a kupasorozat korai szakaszaiban a kezdőemberek pótlása volt. Nos: a fő probléma ugye, hogy a meccseink nagy része nem lefutott szinte a meccs végéig, nem lehet "pihenni" mint pl tavaly oly sokszor a második félidőben,a kezdők most nem mindig hozzák a meccset. A csapat erőlködve játszik, nincs meg a tavalyi könnyedség, laza elegancia és sajnos a gólok is nehezebben jönnek. Sajnos a mai meccsen az is biztossá vált, hogy idén a BL csoportkörben sem lesz "pihenés". Természetesen kellenének új emberek, de ahhoz, hogy komoly rotácót lehessen végezni, bizony legalább 2-3 nagyon minőségi és nagyon drága játékosra lenne szükség. Sajnos ez irreális elvárás. Mi nem a Real vagyunk.Xavinho írta:Most fogunk nagyon szenvedni attól,hogy nyáron az igazolásokért felelős szakemberek nem végezték megfelelően a dolgukat és építettek inkább olyan játékosokra,mint Pedro vagy Jeffren,esetleg Dos Santos (őt csak példaként írom,mert tudom,h eddig nem nagyon volt a pályán tétmeccsen)
,akik lehet ugyan,hogy tehetségesek és egyszer majd nagyok lesznek,de egyelőre még zöldfülűek,akik még csak most kezdik felfogni,hogy mit is jelent a spanyol első osztályban vagy a BL-ben játszani. Ehhez a kerethez legalább 2-3 rutinos,minőségi játékos kellene,mert ez így nagyon kevés, főleg elöl. Tudom,h pl. egy jó formában lévő Henry szinte helyettesíthetetlen,de Pedronál és Jeffrennél Keirrison vagy Gudjohnsen csapatba állításával többre mentünk volna.Nem is beszélve arról,h mi lett volna,ha nyáron ahelyett,h Ibra sztárolásával ment volna el legalább egy fél hónap ( jó,Ibra eddig jól helyettesíti Eto'o-t,de az a cirkusz,ami az ügy körül volt a nyáron nem érte meg) igazoltunk volna bal oldalra egy olyan játékost,aki képes hozzá tenni a játékhoz is (nem csak 4-5 meccsenként elereszteni egy jó lövést ,mint Pedro),amellett,h gólt-gólokat lő.
Remélem télig kihúzzuk valahogy és igazolunk legalább egy játékost a kp-ra és Robinho-t előre. Mert teljesen érthető,hogy a játékosaink fáradtak. 80%-uk a válogatottban játszott az elmúlt hetekben,nem pihengetett. Így ,ilyen gyengébb minőségű kispaddal rendelkező Barcától nem várhatunk sajnos többet télig.Mert megállás nem lesz ,az biztos.
Különösen szembetűnő Touré, Messi (nagyon jól kezdte az idényt, első 4 bajnokiján 5 gól, de valahogy elfogyott a lendület)és (sérülése miatt még) Iniesta gyengébb játéka, illetve Xavi is halványabb kicsit. Így nehéz. Ezért gond, h nincs alternatíva, hisz beleférhet mindenkinek néhány gyengébb meccs, csak éppen gyengébb periódus esetén nem kéne pályán lenni megfelelő helyettes esetén. Jól látták nyár elején a helyzetet, miszerint kicsit bővíteni kell a keretet, csak éppen ezt nem sikerült megvalósítani. Amit akkor se értettem, és most se értek, különösen annak fényében, h Csigára azért jutott 25 milka. (ugye az volt a fő kifogás, h nem olyan a pici helyzet)herlius írta: Sokkal inkább az alapemberek halovány játéka aggasztó.
Gudjohnsen, főként év elején volt,hogy meghatározó tudott lenni, pl. :Betis ellen nyertünk az ő góljával,utána indult meg igazán a csapat.herlius írta:Lényegében egyetértek veled és mégsem. Tény, hogy rövid a kispadunk, de az általad említett játékosok (Gudi ill. Keirrison) nem hiszem, hogy bármit is megoldanának. A fő probléma ugyanis szerintem nem az, hogy a kiegészítő embereink nem teljesítenek jól. Sokkal inkább az alapemberek halovány játéka aggasztó. A tavalyi cserepadunk sem volt szemernyivel sem erősebb, sem Gudi, sem Hleb nem tudott érdemben hozzátenni a játékhoz, vagyis vesztett helyzetből ők már nem tudtak újítani. Az ő szerepük csupán az volt, hogy egy már megnyert meccsen Xavi, Messi vagy Iniesta pótlását megoldották. Másik szerepük pedig a kupasorozat korai szakaszaiban a kezdőemberek pótlása volt. Nos: a fő probléma ugye, hogy a meccseink nagy része nem lefutott szinte a meccs végéig, nem lehet "pihenni" mint pl tavaly oly sokszor a második félidőben,a kezdők most nem mindig hozzák a meccset. A csapat erőlködve játszik, nincs meg a tavalyi könnyedség, laza elegancia és sajnos a gólok is nehezebben jönnek. Sajnos a mai meccsen az is biztossá vált, hogy idén a BL csoportkörben sem lesz "pihenés". Természetesen kellenének új emberek, de ahhoz, hogy komoly rotácót lehessen végezni, bizony legalább 2-3 nagyon minőségi és nagyon drága játékosra lenne szükség. Sajnos ez irreális elvárás. Mi nem a Real vagyunk.
Lényegében egyetértek veled és mégsem. Tény, hogy rövid a kispadunk, de az általad említett játékosok (Gudi ill. Keirrison) nem hiszem, hogy bármit is megoldanának. A fő probléma ugyanis szerintem nem az, hogy a kiegészítő embereink nem teljesítenek jól. Sokkal inkább az alapemberek halovány játéka aggasztó. A tavalyi cserepadunk sem volt szemernyivel sem erősebb, sem Gudi, sem Hleb nem tudott érdemben hozzátenni a játékhoz, vagyis vesztett helyzetből ők már nem tudtak újítani. Az ő szerepük csupán az volt, hogy egy már megnyert meccsen Xavi, Messi vagy Iniesta pótlását megoldották. Másik szerepük pedig a kupasorozat korai szakaszaiban a kezdőemberek pótlása volt. Nos: a fő probléma ugye, hogy a meccseink nagy része nem lefutott szinte a meccs végéig, nem lehet "pihenni" mint pl tavaly oly sokszor a második félidőben,a kezdők most nem mindig hozzák a meccset. A csapat erőlködve játszik, nincs meg a tavalyi könnyedség, laza elegancia és sajnos a gólok is nehezebben jönnek. Sajnos a mai meccsen az is biztossá vált, hogy idén a BL csoportkörben sem lesz "pihenés". Természetesen kellenének új emberek, de ahhoz, hogy komoly rotácót lehessen végezni, bizony legalább 2-3 nagyon minőségi és nagyon drága játékosra lenne szükség. Sajnos ez irreális elvárás. Mi nem a Real vagyunk.Xavinho írta:Most fogunk nagyon szenvedni attól,hogy nyáron az igazolásokért felelős szakemberek nem végezték megfelelően a dolgukat és építettek inkább olyan játékosokra,mint Pedro vagy Jeffren,esetleg Dos Santos (őt csak példaként írom,mert tudom,h eddig nem nagyon volt a pályán tétmeccsen)
,akik lehet ugyan,hogy tehetségesek és egyszer majd nagyok lesznek,de egyelőre még zöldfülűek,akik még csak most kezdik felfogni,hogy mit is jelent a spanyol első osztályban vagy a BL-ben játszani. Ehhez a kerethez legalább 2-3 rutinos,minőségi játékos kellene,mert ez így nagyon kevés, főleg elöl. Tudom,h pl. egy jó formában lévő Henry szinte helyettesíthetetlen,de Pedronál és Jeffrennél Keirrison vagy Gudjohnsen csapatba állításával többre mentünk volna.Nem is beszélve arról,h mi lett volna,ha nyáron ahelyett,h Ibra sztárolásával ment volna el legalább egy fél hónap ( jó,Ibra eddig jól helyettesíti Eto'o-t,de az a cirkusz,ami az ügy körül volt a nyáron nem érte meg) igazoltunk volna bal oldalra egy olyan játékost,aki képes hozzá tenni a játékhoz is (nem csak 4-5 meccsenként elereszteni egy jó lövést ,mint Pedro),amellett,h gólt-gólokat lő.
Remélem télig kihúzzuk valahogy és igazolunk legalább egy játékost a kp-ra és Robinho-t előre. Mert teljesen érthető,hogy a játékosaink fáradtak. 80%-uk a válogatottban játszott az elmúlt hetekben,nem pihengetett. Így ,ilyen gyengébb minőségű kispaddal rendelkező Barcától nem várhatunk sajnos többet télig.Mert megállás nem lesz ,az biztos.
Mikaos írta:Az biztos, hogy "kedvenc" csapataim közé felveszem a Kazanyt is...![]()
Ettől függetlenül sajnos nem voltunk elég jók.
Ez a kiscsapat az egyik legerősebb európai bajnokság bajnoka, és jelenlegi listavezetője is egyben.higany írta: Es mit varsz egy ilyen, europai viszonylatban, kiscsapattol?
Mert Bojan aztán nagyon nagyot alakított ma... Hirtelen nem is emlékszem értékelhető megmozdulásra tőle, csak pár eladott labdára. Mondjuk abból kijutott bőven az egész társaságnak.lui1698 írta:
Kb. ezt gondolom én is.
Meg azt, hogy bal oldalra kell valaki, de sürgősen, mert ez így nem jó.
Nem láttam a Valencia elleni meccset.
Írták páran meccs alatt, hogy Pedro mennyivel jobb, mint akkor. Hát ha ez jobb volt akkor bele se gondolok milyen volt akkor.![]()
Nagyon idegesít, hogy amint meglát egy védőt megfordul, és hátra passzol. (max. oldalra). Pedig a képességei meglennének.
Hétvégen remélem kicsit pihen, és Bojan kezd helyette.
Kb. ezt gondolom én is.Rivaldo11 írta:Bár volt két kapufánk, és ha csak picit nagyobb szerencsénk van, simán nyerünk, de akkor is: Ez egy nagyon gyenge produkció volt. Ilyen kevés mozgással, körülményesen, nem lehet meccset nyerni.
Nagyon jókor jött ez a pofon, és speciel jobban örülök, hogy itt, és nem a ligában kaptuk.