2009.11.24. 20:16:51
Nagyon nem tetszik a kezdő.
Ha az elején nem jönnek össze a dolgok (pl. gyors gól), akkor utána ebben a csapatban én nem látom a képességet arra, hogy változtassanak. A Busi, Keita Xavi kp sor mindig is a rémálmaim közé tartozott, ez nem a mi stílusunk. 2 ember innen a meccsek 95%ában csak hátra passzol, vagy a legközelebb álló emberhez. Kreativitás: 10 meccsenként 1 szép passz. Xavi egyedül meg, ha nincs giga csúcsformában akkor nem tud eléggé fazont szabni a csapatnak, mert az ellen arra megy rá, hogy faragják. Ini elől kétarcú, vagy bejönnek neki a cselek, vagy teljesen fölösleges, hogy a pályán van( költői túlzással), de bármelyik is következik be, a játékban sokkal kevesebbet vesz részt, és nem tud megfelelően besegíteni Xavinak. Sokszor mozog a 2 poszt között (visszalép), amivel meg elől bomlunk meg, mert Pedro mezőnyben 0, Henry meg sose volt itt az Arsenal-os egyemberes támadógépezet (reméljük, hogy a nagy meccs megint előránt belőle egy tavalyi Real szerű meccset...).
Ez az erő középpálya nem erősebb mint az Interé, így az erősségünket félredobva, megpróbálunk úgy kiállni, hogy mi is azt játsszuk, amit az Inter sokkal jobban tud, mert ők évek óta így játszanak.
100x inkább látnám inkább még Jonathant is a kezdőben, mint így ezt a kp sort. És akkor mit mondjak arról, hogy Init végre a helyén játszatnánk?
Ibra sztem be fog állni.
Messin és Ibrán nem vagyok kiakadva, ha túl nagy a kockázat náluk, akkor akár még a Real ellen se játszanak, mert sokkal nagyobb kárt okozna nekünk 1-1 hosszabb sérülés, mint 1-2 elveszített pont.
Forca Barca!