Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Egymás elleni számitnoname írta:Lenne egy kérdésem. Ezt a meccset minden valószínűség szerint megnyerjük(az Inter nagyon erőtlen). Így lesz 8 pontunk, az Internek és Rubinnak 6, a Kijevnek5. Az utolsó fordulóban az Inter-Rubin duóból csak 1 előzhetne meg minket, a Kijev ellen meg hazai pályán 2-0-ra nyertünk. Az egymás ellenei eredmény számít jobban vagy a gólkülönbség, mert ha az egymás elleni, akkoris továbbjutunk, ha nem kapunk ki 2-0nál jobban.
pedig el se olvastamCooltiszo írta:
Nekünk nagyon egy rugóra jár az agyunk
Tartom!!!Cooltiszo írta:Nekünk nagyon egy rugóra jár az agyunkFecooo írta:még el se kezdődött a meccs, de már tiszta ideg vagyok!
NEM AKAROM ELHINNI, h Pep nem veszi észre, h Iniesta játékát teljesen tönkreteszi ezzel, h idegen poszton játszhatja, ezzel szorosan összefüggésben Xavi játékát is leamortizálja! mindenki tudja, h a Xavi-Iniesta tengely olyan fegyver, amivel nincs csapat, ami fel tudja venni a versenyt normális körülmények között, erre pont azt teszi tönkre! ez egyfajta öngyilkosság! Xavit és Iniestát úgy kell kezelni, mint egy sziámi ikerpárt, ők EGYÜTT alkotnak egy fantasztikus középpályát! Keita sztem ki fog égni, ha ennyit játszik, állítom többet játszott, mint Valdés! (hiszen VV nem játszott/játszik a CDR meccseken)
arról nem is beszélve, h ez a kezdő ismét magában hordozza azt, h sokáig 0-0 lehet az eredmény, ergo megint ott fogunk állni, h káromkodni fogunk," h Pep miért nem cserélsz még???"
PEP! MÉRGES VAGYOK RÁD!![]()
![]()
![]()
![]()
mindezek ellenére: FORCA BARCA MINDÖRÖKKÉ!
egy győzelemmel már egyáltalán nem eshetünk ki... jaj de izgulás vankompalor írta:Huhh! szerencsére 0-0 lett a Kazany-Kijev meccs! Így már nem eshetünk ki ebben a fordulóban, még ha kikapnák az Inter ellen, akkor se!
Azért ez megnyugtató...
Nekünk nagyon egy rugóra jár az agyunkFecooo írta:még el se kezdődött a meccs, de már tiszta ideg vagyok!
NEM AKAROM ELHINNI, h Pep nem veszi észre, h Iniesta játékát teljesen tönkreteszi ezzel, h idegen poszton játszhatja, ezzel szorosan összefüggésben Xavi játékát is leamortizálja! mindenki tudja, h a Xavi-Iniesta tengely olyan fegyver, amivel nincs csapat, ami fel tudja venni a versenyt normális körülmények között, erre pont azt teszi tönkre! ez egyfajta öngyilkosság! Xavit és Iniestát úgy kell kezelni, mint egy sziámi ikerpárt, ők EGYÜTT alkotnak egy fantasztikus középpályát! Keita sztem ki fog égni, ha ennyit játszik, állítom többet játszott, mint Valdés! (hiszen VV nem játszott/játszik a CDR meccseken)
arról nem is beszélve, h ez a kezdő ismét magában hordozza azt, h sokáig 0-0 lehet az eredmény, ergo megint ott fogunk állni, h káromkodni fogunk," h Pep miért nem cserélsz még???"
PEP! MÉRGES VAGYOK RÁD!![]()
![]()
![]()
![]()
mindezek ellenére: FORCA BARCA MINDÖRÖKKÉ!
Valdes - Dani Alves, Puyol, Piqué, Abidal - Busquets, Keita, Xavi - Iniesta, Pedro, és Henrybali 15 írta:Adna valaki egy kezdőt?
Nem tudom nézni :S
Szerintedbottlikakos írta:Messi ugye FOG JÁTSZANI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Igen,igy van,csak ilyen kezdovel nem fogunk nyerni...de fo az optimizmusLuci17 írta:de ha ma nyerünk akkor kijevben ki is kaphatunk csak jobb legyen az egymáselleni eredmény ha jól számoltam