Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.12. 15:02:12

Barcelone line-up (vs Getafe): Bravo - Vidal Pique Mathieu Alba - Arda SergiRoberto Iniesta - Messi Munir Neymar

helyes. laller pihen, a 4 sárga miatt is jól jön. bár ha lett volna egy kis esze, akkor az előző meccsen kisárgázza magát
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.03.12. 15:04:43-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.03.12. 11:45:04

A Getafe színeiben megcsodálhatjuk azt a Verginit, akit Tata anno kinézett magának állítólag. :)
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.12. 11:09:25

Squad (vs Getafe): Bravo, Ter Stegen, Vidal, Alves, Pique, Bartra, Vermaelen, Mathieu, Alba, Samper, Rakitic, Sergi Roberto, Iniesta, Arda, Munir, Messi, Suarez, Neymar

Masch ugye eltiltott, Busi szerintem a gyerek miatt is inkább kimenőt kapott mára, ha jól alakul a meccs, kinéz a Liga debütálás Sampernak. Suárezzel nem tudom mit csinálnék megmondom őszintén, ha most pihen, és a Villarreal ellen besárgul az se jobb.. Én inkább most játszatnám, és akármilyen kockázatos is, inkább a a következő meccsre nem nevezném, hogy a Clásicon biztos játszhasson.
noname
Llegenda del Barça

2016.03.12. 09:20:25

Simán padoztatnám az MSN egyikét. Messit nem, mert ő látszólag meccsről meccsre jobb formában, de Suarezt pl miért ne!? Munir rászolgált a több játékra. Ha van olyan csapat, ami ellen lehet pihentetni, akkor az a Getafe.
A Fifa egy szégyen
mess2009
Director del Fútbol

2016.03.12. 08:00:39

pihenni? pihenni? most pihentek egy hetet! csak egyetlen okot látok: a sérülésveszélyt ami kispadot indokol és persze a játékperc elosztást de csak azután, ha a három pont a zsebben.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.11. 23:21:48

BarcafanTomee írta:Holnap jön a Getafe elleni bajnoki. Most nézem, hogy a kis mumusunk 8 meccs óta nyeretlen (7 vereség és 1 X) meg egy 642 perces góltalansági szériát törtek meg az előző fordulóban a Sevilla ellen, azt is a meccs végén. Nagyon adná egy 0-1-es vendég győzelem. :mrgreen:

Amúgy simán le kéne hozni, pihenhettek is a srácok. De gondolom a keddi BL meccs miatt lesz aki további pihenőt kap. Suárezt mondjuk nem is játszatnám, Busi helyére mehetne Robi, Arda is el kéne már, hogy kapja a fonalat.
Suarezt le lehetne ültetni. Visszatért Neymar is, pihennie kell az urunak, mert már vagy 40 meccse zsinórban játszik. Mehetne helyette Munir akár középre is. Ideje lenne most neki csücsülni egy kicsit.
Forca Barca!!!!
MessiCesc
Capitá del Barça

2016.03.11. 23:19:36

Holnap kérek szépen: :mrgreen:

Bravo
Vidal - Bartra - Matyi - Adriano
Arda - Sergi -Ini
Messi - Munir - Ney

csapatot. Jó lenne akit tudni pihentetni, Messi és Ney tuti játszik, Luis is sanszosnak tűnik, Ini meg végig pihent múlthéten, csodálkoznék ha most is a padon lenne.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.11. 22:56:50

ntibi67 írta:Suarez 4 sárgás tehát vagy most jatszik és vagy besárgul vagy nem igy mindenkép a Villareal meccset kell kihagynia hogy biztos játszhasson a real ellen.
Miért kellene egy csatárnak ezért kihagyni egy meccset? Nem egy védő azért, hogy bármikor összejöhet egy sárga. Ha fegyelmezetten játszik, akkor nem kell ettől félni.

Amúgy vesszőt tehetnél, néha értelmezhetetlen.
ntibi67
Capitá del Barça

2016.03.11. 22:15:06

Suarez 4 sárgás tehát vagy most jatszik és vagy besárgul vagy nem igy mindenkép a Villareal meccset kell kihagynia hogy biztos játszhasson a real ellen.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.11. 21:42:24

TripleH írta:
Nero. írta:Igazából minden poszton megvan a normális rotáció, most Ney is tudott pihenni (remélem), Messit vagy Suarezt kéne lerakni a padra de felejtős.
A Villareal vagy a RM ellen?
Most a Getafafe ellen. :roll: De egyébként van akkora előnyünk a ligában, hogy akár a Villarreal ellen is pihenhetnének. Real ellen elvből nem, bár utána rögtön BL forduló és az kicsit fontosabb lesz. :roll:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.11. 20:52:47

Nero. írta:Igazából minden poszton megvan a normális rotáció, most Ney is tudott pihenni (remélem), Messit vagy Suarezt kéne lerakni a padra de felejtős.
A Villareal vagy a RM ellen?
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.11. 20:08:21

Igazából minden poszton megvan a normális rotáció, most Ney is tudott pihenni (remélem), Messit vagy Suarezt kéne lerakni a padra de felejtős.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
BarcafanTomee
Director del Fútbol

2016.03.11. 19:35:27

Holnap jön a Getafe elleni bajnoki. Most nézem, hogy a kis mumusunk 8 meccs óta nyeretlen (7 vereség és 1 X) meg egy 642 perces góltalansági szériát törtek meg az előző fordulóban a Sevilla ellen, azt is a meccs végén. Nagyon adná egy 0-1-es vendég győzelem. :mrgreen:

Amúgy simán le kéne hozni, pihenhettek is a srácok. De gondolom a keddi BL meccs miatt lesz aki további pihenőt kap. Suárezt mondjuk nem is játszatnám, Busi helyére mehetne Robi, Arda is el kéne már, hogy kapja a fonalat.
mess2009
Director del Fútbol

2016.03.06. 19:54:30

az első félidőről már írtam ott, hogy nagyon jó játékot nem is lehetne elvárni a körülmények miatt, a második félidő és így az összbenyomásom is vegyes.
az, hogy biztosan nyertünk idegenben jó dolog de valljuk be ez több mint papírforma volt. Messi játéka szintén öröm és én ide tenném Mascheranot is bár azért a becsúszásért kár volt. biztos igazatok van Rakiticet illetően az ő posztján a meló az alap ezt hozta valóban, Ardával is úgy vagyok, hogy nagyon vegyes a kép még de nyilván fejlődni fog.ami miatt azt mondtam, hogy nem minden ok. az a támadójátékunkban tapasztalható pontatlanság vagy talán az összehangoltság hiánya? persze tudom , ha egyszer már panaszkodtam a rossz körülményekre az oka is lehet mindennek, Suarez gyenge formája,(a szép gól ellenére!) Ney és Ini. hiánya , szintén de ezek nem vészes dolgok legfeljebb szóvá lehet tenni. jöhet a Getafe.
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.06. 18:44:54

Valami hasonló van bennem is. Messinek külön örülök, hogy sokat mozgott, nem sétafikált, hanem rendszeresen hátrajött ő is. Mezőnyben meg azt csinált amit akart, szabályosan nem nagyon tudták megállítani és a labdái is nagyon ültek.

Arda szerintem kifejezetten jó volt. Kellően agilis, egy két védőn is át tudott menni, hogy területet teremtsen. És a védekezésből is kivette a részét. Rakitic pedig iszonyatos amit most is leművelt. Hol a jobb, hol a bal oldalon tűnt fel, védekezett, támadott. Tisztára játszotta magát, ami most nagyon fontos volt és szépen is tette tovább a labdákat. Gondolkozom is hogy Messire vagy a horvátra nyomjak.
Aki szerintem kilógott most az Alba. Rengeteg labdát adott el, mondjuk védelmére legyen mondva nem Neymar és Ini volt a játszótársa, de hátul is sokszor hanyag volt.

Összességében jó meccset játszottunk, leginkább a körülmények fényében. Az időjárás se kedvezett a játékunknak, sok labda megcsúszott és hosszú lett, a keskeny pálya, pedig szemetszúróan nem feküdt nekünk. Nem tudtuk széthúzni a pályát, nehéz volt üresre játszani magukat, kevés volt a szabad terület, ami jobban feküdt az Eibarnak a letámadáshoz.

De ezt is behúztuk, a második félidő már lazábban ment, el is fáradt nagyon az Eibar. Munir is jól szállt be, főleg, hogy a bal szélen volt. Gyakorlatilag 1 gólpassz, 1 gól. Kár, hogy Suareznek nem tudta azt a labdát odatenni az első félidőben.
Forca Barca!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.06. 18:39:50

Jól van, én azt hittem az esti időpont a miénk, így lemaradtam. De boldogan nyugtázom, hogy nyertünk. :D Szép volt, sőt Messi még tizit is berúgott, ÜNNEPNAP. :D
Kép
Kép
Kép
westerngom
Entrenador del Barça

2016.03.06. 18:20:47

Nem volt rossz meccs.... elejében sem aludtunk bele, sőt tőlünk nem megszokott módon elég pörgősen, vehemensen kezdtünk.
Munír góljának kifejezetten örülök, a mezőnyben mutatott munkájának talán még jobban.
Mindenhol ott volt a srác, támadott, szerelt, vagy épp az alapvonalunknál védekezett és labdát hozott ki, biztató!
Nálam a MOM Rakéta volt, mert mindenhol ott volt és megint széthajtotta magát a pályán, de Messi is nagyot játszott megint.
Lajos csak megrúgta a maga gólját, ami klasszis volt megint a maga nemében, de tényleg röhej, hogy a ziccereket meg sorra elrontja. Talán ez a találat kicsit enyhít a frusztráltságán, mert nagyon kész volt már ő is saját magától. :mrgreen:
Talán Arda is elkapja a fonalat, volt egy két szép megmozdulása, de ez még ide kevés, illetve a futómennyisége és védekezése is gyenge.
Lefelé nem lógott ki nagyon talán senki, esetleg Alba volt egy vonással pontatlanabb.
3 pont megint meg van, gólt sem kaptunk, mi kell még? 8)
palesz77

2016.03.06. 15:47:50

Arda az eddigi legjobb meccsét pont ezen a poszton hozta amúgy nálunk. Az Atleticos posztja nálunk - az ő szempontjából sajnos - nem létezik, de tényleg talán Messi mostani szerepe van hozzá legközelebb, viszont Leot tuti nem küldeném be megint hamis9-esnek. Rengeteget változott a játéka az elmúlt pár évben is, ha nem lenne ott Lajos a 16-os környékén, nem lenne aki a védőkkel őrlődjön, és nem lenne emberünk elől - Neymaron kívül, de ő is a szélről és hátrébbről indul. Tavaly nem egyszer volt olyan, hogy Pedro jött Suárez helyett, és Messi ment be középre a helyére, rendre vissza is esett a játékunk.

Amúgy én is nehéz meccsre számítok, de remélem behúzzuk azért.
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.06. 15:45:57

Szenvedős, élvezhetetlen küszködésre számítok a felállás alapján! Már most keresem az alternatív programot!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.06. 15:40:26

palesz77 írta:Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Arda - Messi Suarez Munir

Init sajnálom, de amúgy jó kezdő. Arda remélem villant ma valamit, a baloldalon neki kell ma alkotni..

Szerintem teljesen rendben van a kezdő. Most kivételesen lesz egy kis pihenő, úgyhogy annyira az alapjátékosok is nyugodtan játszhatnak. Munirt "sajnálom" egy kicsit, a balszél nagyon nem az ő posztja. Talán LE neki is akar egy kis lehetőséget adni, de el tudtam volna képzelni egy Ini-Arda szélt most, hogy nem lesz hét közben meccs.
Közel sem tartom biztosan, hogy Iniestat nem fogja berakni a 60-70. perc körül.
Leginkább a nagy számok törvénye miatt parázok kicsit, a Celta óta nem hozzuk olyan magabiztosan a meccseket. (a Rayot most nem veszem ide)

Szoros meccset várok, az Eibar nem egy könnyű ellenfél. Ha itthon játszanánk nem izgulnék annyira, de idegenben meglephetnek minket. A cél akkor is a győzelem, Suareztől most gólt/gólokat várok. Messi hozta a meccseket, Neymar nincs, Lajosunk felvehetné már a góllövő cipőjét. Ha mást nem is, de a ziccereket vágja be.
Reméljük az Atma otthagy 2-3 pontot a Mestallaban, már kezd magára találni a Valencia, egy döntetlenre jók lehetnek.
Forca Barca!!!!
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.06. 15:38:36

S.Agüero írta:
Tivornya írta:A kezdőt nézve úgy tűnik, hogy Ardának a helyét még mindig keresgéljük, amit véleményem szerint sosem fogunk megtalálni. Miért nem kérdezünk rá, hogy neki hol a legjobb? Ezt összevethetnénk az Atletikos korszakával és máris meglenne a helye! :) Ja igen! Ha emlékezetem nem csal, akkor az Messi posztja...
De akkor mi legyen Messivel? Hát irány centerbe és pihenhet és gondolkodhat Suarez!
Szerintem ez még LE eszébe se jutott, hogy Ardát is megkérdezze... :mrgreen:
Azt meghiszem! LE masszív egyéniség, helyében én sem kérdezősködnék, de nekem már fáj, amit ezzel a remek játékossal művelünk :D
Szerk.: gyönyörű lesz Munir a baloldalon #-o Előre sajnálom őt, mert ő centerposztban tud hozni egy megfelelő szintet!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Tivornya 2016.03.06. 15:42:26-kor.
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.03.06. 15:37:18

Jó a kezdő, örülök, hogy Arda újra lehetőséget kap. Kíváncsi leszek ma a törökre, hogy Ini helyén mit fog majd tudni nyújtani. Ezen kívül ma Munir is játszik, remélem, hogy a legjobb énjét fogja hozni.
Ma ha nehezen is, de győzni kell. Az Eibar védelme nem rossz, de bízok benne, hogy Messiéknek sikerül majd feltörniük. A lényeg, hogy nyerjünk, ami szerintem sikerülni is fog.

Visca El BARCA!!!
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.06. 15:35:17

Tivornya írta:A kezdőt nézve úgy tűnik, hogy Ardának a helyét még mindig keresgéljük, amit véleményem szerint sosem fogunk megtalálni. Miért nem kérdezünk rá, hogy neki hol a legjobb? Ezt összevethetnénk az Atletikos korszakával és máris meglenne a helye! :) Ja igen! Ha emlékezetem nem csal, akkor az Messi posztja...
De akkor mi legyen Messivel? Hát irány centerbe és pihenhet és gondolkodhat Suarez!
Szerintem ez még LE eszébe se jutott, hogy Ardát is megkérdezze... :mrgreen:
Tivornya
Capitá del Barça

2016.03.06. 15:26:43

A kezdőt nézve úgy tűnik, hogy Ardának a helyét még mindig keresgéljük, amit véleményem szerint sosem fogunk megtalálni. Miért nem kérdezünk rá, hogy neki hol a legjobb? Ezt összevethetnénk az Atletikos korszakával és máris meglenne a helye! :) Ja igen! Ha emlékezetem nem csal, akkor az Messi posztja...
palesz77

2016.03.06. 15:10:59

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic Busquets Arda - Messi Suarez Munir

Init sajnálom, de amúgy jó kezdő. Arda remélem villant ma valamit, a baloldalon neki kell ma alkotni..
Válasz küldése