Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ráadásul az Espanyolnak a második legrosszabb a gólaránya a Levante mögött. Annyira minden mellettünk szól, hogy szinte adja magát, hogy pont ellenünk bukjuk el a bajnokságot.Messias2 írta:Last 7 Catalan derbies at the Camp Nou:
- 7 Barça wins
- 0 draws
- 0 Espanyol wins
- 21 goals for Barcelona
- 2 goals for Espanyol
Holnap győzni kell!!!
Hát igen, van akinek ez kell a jókedvhez. Ennél azért színesebb a világ, de te tudodferninho írta: Hányszor olvastam már el ezt a topikot, mikor egy kis jó kedvre vágytam....
Kajak egy csomószor végigfutottam már, best topik ever
Kedvencem: "Reyes jön be Beckahm helyett...
Hülye ez a Capello"
Szerintem a 2007-08-as szezon után Rijkaard akkor is repült volna, ha előtte bajnokok vagyunk.LG írta: Számomra is szomorú emlék. Ugyanakkor hosszútávon lehet mégis jót tett, hogy nem lettünk bajnokok, hiszen akkor könnyen lehet, hogy Rijkaard nem megy el 1 sikertelen szezon után 2008-ban, és nincs a 2009-es megújulás és triplázás.
Nekem a 2014-es bajnokság elvesztése és a 2012-es BL kiesés nem olyan fájó dolgok, mindkét szezonban magunk alatt teljesitettünk, a játékunkból hiányzott az átütőerő. Más kérdés, hogy még is oda érhettünk volna a csúcsra, de nekem pl. sokkal rosszabbul esett a 2005-ös BL kiesés, akkor alapvetően nagyon jól játszottunk, de a védelmi hibák, a kihagyott ziccerek, az ellenfél szervezettsége és hatékonysága végül a bukásunkat eredményezték.
Még ebben a szezonban a Realtól is kikaptunk tavasszal egy hasonlóan őrült 4-2-es meccsen. Azóta szerintem nem vesztettünk el fontos meccset úgy, hogy jó formában voltunk. A követkző évben már visszaestünk, a 07/08-as mélyrepülés volt, a 08/09-es történelem. 09/10-ben egy kicsit gyengébben muzsikáltunk, amit ki tudott Mourinho Interje használni, 10/11-ben voltunk talán a leginkább megfoghatatlanok, ott még necces meccseink sem nagyon voltak. Aztán jött 3 gyengébb szezon, majd a tavalyi tripla.
A tavalyi és az idei szezonok a felemásságuk miatt különlegesek. Tavaly a szezon második felére jöttünk bombaformába, és ez minden fronton sikerhez vezetett, idén fordítva történt, és vezetett a BL kieséshez, és hogy egy már elődltnek látszó bajnokság újra szoros lett.
Számomra is szomorú emlék. Ugyanakkor hosszútávon lehet mégis jót tett, hogy nem lettünk bajnokok, hiszen akkor könnyen lehet, hogy Rijkaard nem megy el 1 sikertelen szezon után 2008-ban, és nincs a 2009-es megújulás és triplázás.crixus írta:Én inkább bele sem olvasok.![]()
2003 nyara óta vagyok Barca-szurkoló, a klubfutballt is azóta követem. A top3 "legfájdalmasabb" futballélményem közül ez a No1. A 2. a 2014-es Atletico elleni utolsó bajnoki, a 3. pedig a 2012-es BL-kiesés a Chelsea ellen...
Remélem az idei év pozitívan zárul.
Én inkább bele sem olvasok.
Hányszor olvastam már el ezt a topikot, mikor egy kis jó kedvre vágytam....
Ja a régi szép idők amikor még voltak igazán izgalmas meccsek,és nem volt előre elkönyvelve,hogy a Barca lesz a bajnok.Csak sajna a végén a saját hülyeségünk miatt nem lettünk bajnokok.
Szerintem ez kamu. Pláne hogy elvből se nagyon kerülhet ki semmi az öltözőből de Lucho se az a típus aki nehéz helyzetben ostorozná a fiúkat. Kőkemény taktikai elemzésekel meg masszírozással telik el a 15 perc nem pedig a másik szekálásával.palesz77 írta:Be van poloskázva az öltöző, vagy nyitva hagyták az ajtót, és hallgatózott az újságíró? Csak mert azért az nemsemmi, hogy szóról szóra tudják idézni Luchot a félidőből..MessiNeymarSuarez írta:Lucho in the halftime break vs Betis to the players: “Do you want to win the league or not? It looks like you don’t. There’s no speed, no intensity, nothing. It’s as if you had nothing to play for. Pull your socks up or you’re going to throw the title away. You’ll only have yourselves to blame”. (SPORT)
Viszont ott a túloldal, hogy a kis csapatoknak ünnepnap ha fogadhatják a Realt vagy a Barcat, s a csökkentést leginkább ők szívnák be. Az hogy a spanyol foci ilyen erős köszönhető annak is, hogy van 20 csapat, megtudják magukat mutatni, kölcsön lehet adni. És hozzáteszem mi is kevesebb pénzt kapnánk -4 meccsel.zola8787 írta:Ezért kellene lecsökkenteni 2 csapattal 18-as létszámra az első osztályt, ezért kellene a kontinens tornákat eltörölni meg minden második barátságos meccset, illetve ezért kellene az összes országon belüli kupameccseknek 1 párharcosnak lennie. Persze pénz beszél, mi ugatunk, nem vagyok naiv, a lóvésoknak az lenne a legjobb, ha 2 naponta meccselnének.Nero. írta:Több mint hatvan meccset toltak le idén a fiúk+plusz válogatott.
.ha mondta, ha nem, teljesen igaza volt. Mondjuk ezt a fórum 90%-a is elmondta teljesen ingyen, csak a Fiúk nem olvassák a szünetben a fórumot.palesz77 írta: Be van poloskázva az öltöző, vagy nyitva hagyták az ajtót, és hallgatózott az újságíró? Csak mert azért az nemsemmi, hogy szóról szóra tudják idézni Luchot a félidőből..
Be van poloskázva az öltöző, vagy nyitva hagyták az ajtót, és hallgatózott az újságíró? Csak mert azért az nemsemmi, hogy szóról szóra tudják idézni Luchot a félidőből..MessiNeymarSuarez írta:Lucho in the halftime break vs Betis to the players: “Do you want to win the league or not? It looks like you don’t. There’s no speed, no intensity, nothing. It’s as if you had nothing to play for. Pull your socks up or you’re going to throw the title away. You’ll only have yourselves to blame”. (SPORT)
Ezért kellene lecsökkenteni 2 csapattal 18-as létszámra az első osztályt, ezért kellene a kontinens tornákat eltörölni meg minden második barátságos meccset, illetve ezért kellene az összes országon belüli kupameccseknek 1 párharcosnak lennie. Persze pénz beszél, mi ugatunk, nem vagyok naiv, a lóvésoknak az lenne a legjobb, ha 2 naponta meccselnének.Nero. írta:Több mint hatvan meccset toltak le idén a fiúk+plusz válogatott.
mondjuk ezt meccsek előtt is lenyomhatná, mert az utóbbi 10 meccsünkből 10x ez ment... első félidő tinglitangli, aztán a másodikban elkezdtünk focizni...MessiNeymarSuarez írta:Lucho in the halftime break vs Betis to the players: “Do you want to win the league or not? It looks like you don’t. There’s no speed, no intensity, nothing. It’s as if you had nothing to play for. Pull your socks up or you’re going to throw the title away. You’ll only have yourselves to blame”. (SPORT)
Nekem valamiért rémlik egy olyan, hogy jó 10 évvel ezelőtt talán a Levante ellen nyertük meg úgy a bajnokságot idegenben, hogy Etoo gólt lőtt és mi megnyertük, a Levante kiesett. És ment rendesen a pezsgőzés az öltözőben. Ez szerintem nem gond, nyilván nem felhőtlen az öröm mintha otthon lenne a dolog, de az hogy ezzel a másik csapat kiesett az pont "pech". Mások a célok, ők se hiszem hogy gondot csinálnának ebből.visca el barca írta:vicces lesz az utolsó forduló HA minden így marad addig és ott majd győzünk... nem tudom mennyire lenne ildomos pont egy olyan pályán ünnepelni, ahol a hazai csapat a vereségnek köszönhetően épp kiesik...(a granada egyébként még megy majd a 37. fordulóban a sevillához, ott sem fog nyerni...)
A Betissel idegenben sosem könnyű, a Real is éppen, hogy tudott nyerni ez utolsó perces Modric lökettel. Hiába 14. helyen állnak, úgy mentek, mintha kiesés szélén állnának. Lehet, hogy nem fociztuk le őket, de a lehetőségeink meg voltak, a sevillaiak pedig gyakorlatilag 10 emberrel védekeztek a tizenhatoson belül. Meg sem próbáltak támadni. Azt hittem, hogy Bravo a sok álldogálásba sérült bele.LG írta:Én sem érzem, hogy bármi gáz lett volna, stabilan hoztuk meccset, és ez a lényeg. A két madridi csapat sem gálázott az utóbbi két meccsén, sőt, náluk inkább rezgett a léc.palesz77 írta:Na lehet szavazni. Nem volt egy nagy meccs, de ezekkel lehet bajnokságot nyerni. Külön köszi Adannak, a kifutása nélkül lehet nem lett volna meg.
u.i.: Betis pályáján toltuk, nem tudom ki mit várt, de ez a játék szerintem várható volt.. Tök elfogadható teljesítmény ez ezen a pályán, még ha nem is volt jó meccs.
Pontosan ez baj szerintem is , hogy nem lehet senkit kicserelni a kezdocsapatbol, mert ez a csapat nagyon jo jatekosokbol all egytol egyig. Ha meg valaki jot igazolunk az meg nem akar padozni. Kiismerni pedig csak remelem ,hogy nem fognak es tud ujat mutatni LE mint eddig mindig.Nero. írta:Az a baj, hogy jövőre telibe ugyanez a 11 játékos lesz a gálakezdő, és szerintem már idén kiismertek minket. Mondjuk én nem tudnám megmondani, hogy hol kéne belenyúlni.Yokozuna írta:Hát a mai meccs alapján kéne dönteni, akkor ebből a csapatból Mascot, Piquét, Rakiticet tartanám meg a kezdőbe, és Messit meg Suarezt cserének. A többi mehetne amerre lát. De ha megnyerjük a bajnokságot, akkor minden egész más lesz.