Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mióta foglalkozunk vele mit mond ez a ... öhöm cicafiúXavi001 írta:Már van tapasztalatom, s tudom milyen nagy nyomás alatt játszani. Veszteni mindig rossz érzés, mindegy, hogy a Chelsea, vagy a Barcelona ellen. Utóbbinak pedig kisebb szerencséje is volt, hogy itt lehetett, mert nem érdemelt továbbjutást az elődöntőből.”
Ez butaság hiszen C.is jól tudja hogy miért jutottunk tovább és ezt már csak féltékenységből mondta evvel el ismerve hogy jobb a Barca.
A Chelsea ellen a végletekig ki tartott a csapat jogosan győztünk.Ha a M.U. és ronaldo is olyan jó lenne ők is kitartottak volna és fordíthattak volna de nem ez a Barca ellen. Ennyi erővel mi is mondhatjuk hogy tavaly ők sem érdemeltek tovább jutás!!!
Ha 1st torrenten regisztrálva vagy,akkor onnan le lehet szedni az egészetblaugrana1201 írta:Sajnos nem láttam a meccset!!!De a golokat igen meg ilyen kissebb összefoglalot.Nem tudnátok küldeni egy linket CR és Puyol párharcárol!!!vagy vmi videot vagy akármit.Hawerom azt mondja Puyi nagyon komoly volt,már nagyon kiváncsi vagyok.elöre is köszi
Nálam az év 3 TOP képe között van.G-Jay írta:Hát kirázott a hideg ettől a képtől! Hihetetlen! Frenky nagyon nagy arc, végtelenül szimpatikus!socio66 írta:
Óriási kép.
Imádom ezt az embert is,óriási respect és köszönet Neki is!