Sziasztok,
szerintem néhány nagyon fontos infó Barca-meccsre igyekvőknek:
sokan tudjátok itt élek Barcelona mellett és pártolótagként az alábbi infókat szeretném megosztani veletek.
A magyar ember ugye mindig a legolcsóbb általa legegyszerűbbnek tartott megoldást keresi (weboldalról,stadionnál való jegyvásárlás) Ezeknek szokott lenni az a vége hogy áll a pénztárnál honfitársam és 2 órával a meccs előtt elhaló hangon hiv fel hogy nem adnak neki jegyet....A stadionnál az esetek nagyrészében a meccs előtt csak spanyol ID-VEL ill pártolótagoknak adnak jegyet!!!!!!! SENKI NE JÖJJÖN EL JEGY NÉLKÜL MAGYARORSZÁGRÓL!!!!!
Klub weboldaláról való vásárlás ill a Barca jegyeladásáról általánosságban:először a bérletesek jelzik hogy mennek a meccsre,aztán kb marad 20-25ezer jegy(Madrid ellen semmi) utána felkinálják a pártolótagoknak a weboldalon ill a stadionnál és csak utánna jön a publikus árusitás melyre csak néhány meccsen van lehetőség.
Minden meccsre van egy kerete a klubbal szerződésben álló utazási irodáknak melyek az interneten kináljál a jegyeket 2-3-400 százalékos haszonnal.Ezeket nagyivben kerüljétek el!!!!
Kérdés szokott még lenni- a tájékozatlanoknál- hogy miért adom én ill az utazási iroda mondjuk a 100€-s jegyet többért mint ami rá van irva. Az utazási iroda haszonkulcsához nincs hozzáfűzni valóm nekem viszont soha nem annyiba kerül a jegy ami rá van irva hiszen azt terheli egy meccsenkénti lebontásban kb 30€-s/meccs éves pártolótagsági dij is...Viszont ezért mindig van jegyem....
Remélem segitettem...sziasztok
Ui:részletek a
szabella67@gmail.com ill 0034972875773 ill szabellaek skype név alatt