2009.05.28. 15:42:22
Noh,olvasom itt a sok fantasztikus véleményt a meccsről,melyek gyakorlatilag teljes mértékben kifejezik az én érzéseimet is,azonban csak nem állom meg,hogy én is bevéssek valamit a világ legjobb csapatának egyik legjobb honlapja fórumába!
A mai nap folyamán rengeteg emberrel beszélgettem a meccsről,olyanokkal is,akik nem is követik eme nagyszerű sportágat,mégis,a döntőt megnézték. Hát,Pepnek igaza volt,most kellett megmutatni,mit is tudunk. Mert hiába a bajnoki cím,a kupa siker,a sziporkázó győzelmek,a 100 feletti bajnoki góltermés,sok ember a mai meccs alapján ítélte meg a csapatot,ma látta először ezt a csapatot és csak ámult-bámult az előadástól. Sokan mondták, ilyet még nem láttak a MU-tól,hogy hátrányban kergessék a labdát a saját térfelükön,hogy egyszerűen lefocizzák őket! Ma igazán éreztem,milyen érzés a büszkeség! Büszke voltam a CSAPATOMRA a sok dicsérő szó után és mondom,főleg a 'civilektől' esett jól a dicséret. Ők rávilágítottak számomra arra,hogy valójában mekkora csoda is,amit mi idén átélhettünk,hogy egy kívülálló számára milyen különös is ez a gyönyörű,már-már érthetetlenül tökéletes futball,amit produkálunk.
Magában a meccsben az volt a legcsodálatosabb,hogy nagyrészt képesek voltunk a saját játékunkat játszani,még egy ilyen szintű csapat ellen is,mint a Manchester United. Az,hogy egy ilyen szintű csapatot-az edzőjük, korábbi legendáik,s a szakemberek szerint is minden idők legjobb Unitedét- ilyen szinten képesek voltunk lefocizni,az valami egészen hihetetlen,földöntúli teljesítmény részünkről.
Ezúton szeretném megköszönni a CSAPAT-nak,NEKTEK,szurkolótársaimnak és mindenkinek,akinek része volt ebben az idényben ezt az elképesztő csodát,amit idén átélhettem hétről-hétre!
Soha nem fogom elfelejteni!
Történelmi év,sok-sok emlékezetes meccsel,felejthetetlen élménnyel.
Lesz mit mesélni az unokáimnak,ha a CSAPATOM kerül majd szóba..
Elmondhatom,hogy én bizony végigkövethettem,ahogy A DREAM TEAM megszületett,elsöpört mindenkit,majd felült a világ trónjára!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2009.05.28. 15:45:02-kor.